Hoe omgaan met narcisme? Stel dat jij gelukkig wilt worden ! Kernteksten.

Een neiging tot narcisme is aanwezig in iedereen, in meer of mindere mate. Soms weet je niet of iemand bijzonder hoog is in deze persoonlijkheidskwaliteiten totdat je diep betrokken bent geraakt in een relatie en tot het besef komt dat juist de kwaliteiten die je naar een persoon hebben getrokken, de narcistische kwaliteiten zijn die je nu ergeren.

Welkom op de lijst van inhoudsartikelen die de belangrijkste artikelen zijn op mijn website. De kernteksten over narcisme.

Kernteksten zijn de pagina’s of berichten die ik als het hoogst wil rangschikken in de zoekmachines en een verdieping aan inzicht tot gevolg hebben bij U.

Je bent op zoek naar informatie over narcisme, die ruimschoots beschikbaar is. Het is al iets moeilijker om toegang te krijgen tot de laatste research daarover.

Uiteindelijk is de vraag of je zelf durft in de spiegel te kijken nadat je ontdekt hebt dat je in een narcistische omgeving leeft. En de vraag is dan wat zie je?

Natuurlijk hoef je je niet te schamen of schuldig te voelen, maar dat zal wel zo zijn. Dat weet ik uit ervaring. En dan is de vraag wat ga je ermee doen.

Het is niet zo eenvoudig als sommigen het laten doorschijnen.

En dat is waar deze lijst van kernartikelen over narcisme je verschillende toegangen heeft om omgaan met narcisme te vergemakkelijken.

Kernteksten weerspiegelen mijn gehele visie op narcisme. Deze lijst communiceert mijn missie en ik heb meer aandacht besteed aan leesbaarheid en lay-out om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Alle andere teksten worden ook voortdurend ge-update, maar ik geef aan de kernteksten voorrang want jij bent bij de kernteksten het meest geholpen.

Kernartikelen zijn meestal uitleggers; relatief lange artikelen waarin inzichten uit verschillende blogposts worden gecombineerd. Je kunt je er ook aan stoten, of door uitgedaagd voelen.

Kernteksten zijn artikelen waarvan de inhoud duurzaam is, bio en de winter door groen blijven. Ze hebben wat water en zonlicht nodig. Nu en dan een nieuwe foto, maar vooral veel commentaar en suggesties van jou.

Deze kernteksten over narcisme op de lijst verwijzen ook weer verder naar diepere inhoud.

Bovendien sporen ze je aan om een volgende actie te ondernemen door een andere tekst op de lijst door te nemen, zodat je alle mogelijkheden onderneemt als een innerlijk en uiterlijk systeem, die u stappen laten zetten.

Hoe heb ik de keuze gemaakt aan kernartikelen over narcisme of kernteksten over narcisme?

De keuze is vooral gemaakt, zodat omgaan met narcisme in je leven vergemakkelijkt en er niet nog ingewikkelder door wordt.

Die kernteksten over narcisme heb ik nauwkeurig gemaakt. De eerste 5 teksten op mijn lijst zijn deze die ik wil dat iemand leest wanneer zij narcisme.blog voor het eerst bezoeken. Het zijn de hoekstenen van mijn site, omdat ze je gaan uitdagen om stapjes te zetten.

Dit zijn de teksten die het belangrijkst zijn voor mij. Ze zijn het meest compleet en gezaghebbend. Ze worden niet alleen gelezen, maar ik heb persoonlijk gehoord dat ze voor enkele mensen heel cruciaal waren.

Vanzelfsprekend zijn er zoekwoorden die veel gezocht worden en er zijn zoekwoorden die ik het liefst zou willen rangschikken. In een bepaalde mate filter je steeds de mensen die het best bij je passen, waarvan je denkt dat je hen het best kunt helpen.

De kernteksten vind je ook in mijn postoverzicht en als je zoekt zullen ze ook verschijnen bij relevantie.

Deze kernteksten verschijnen ook het eerst als je zoekt naar narcisme in Google. De inhoud van narcisme teksten kan soms overlappen, omdat verschillende aspecten heel nauw met elkaar in verband staan.

Bijvoorbeeld het gebrek aan zelfliefde staat nauw in verband met narcistisch misbruik. Maar een gebrek aan zelfliefde kan zowel een hooggevoelige eigenschap en veel empathie betekenen als ze een narcistische vlooi kan zijn.

Soms wijst een gebrek aan empathie ook naar een andere persoonlijkheidsstoornis dan narcisme.

Ik heb mijn teksten zo gelinkt naar elkaar, zodat ik zowel jou als Google vertel welke teksten dit aspect belichten die het belangrijkste zijn.

De kernteksten zijn niet gelinkt om te klagen, niet om nog meer pijn te hebben, niet om voyeurisme te bevorderen. Ook niet om haat te zaaien en ook niet, omdat u zou vergeten, vergeven en medeleven voor de narcist voelen.

Die teksten zijn gelinkt in functie van het helpen van slachtoffers van narcisten.  In principe zijn ze alleen voor de slachtoffers bestemd en niet voor de daders.  Ik wil zeker niet schrijven om de behoefte aan aandacht van de narcist(e) te vervullen en hem nog belangrijker te laten voelen dan wat hij of zij al denkt.

Bovendien is het niet de bedoeling dat mijn artikels met elkaar concurreren voor een ranking in Google of dat je verschillende teksten niet volledig leest of beluistert en je niet verdiept waardoor je je nog meer overweldigd voelt.

Het maken van een lijst van de belangrijkste kernartikelen vertelt jou en Google wat het belangrijkste is. Die lijst kan ik immers ook gaan aanpassen volgens waar de narcistische polarisatie in de cultuur en samenleving naar toegaat, zodat de specifieke nuances verschijnen.

Kernteksten over narcisme betreffen de top van de piramide van uw narcistisch misbruik.

Idealiter kan je rechtdoor klikken vanaf mijn startpagina naar deze kernartikelen.

De meeste teksten uit een bepaalde categorie zullen dan ook doorverwijzen naar een hoeksteenartikel uit die categorie.

De lijst kun je beschouwen als de ultieme gids om narcisme in je leven te overwinnen, en telkens wanneer ik een nieuw bericht schrijf over narcisme, voeg ik een link toe aan deze lijst.

Deze kernteksten bevatten dan ook veel interne links, maar ook veel andere berichten verwijzen naar deze kernteksten.

Ik ga deze teksten dan ook strenger dan normaal beoordelen op leesbaarheid en inhoud.  Meestal gaan het ook langere artikels worden en er alles aandoen om de aandacht van de lezer te houden.

Deze kernteksten over narcisme worden dan ook vaker bijgewerkt om omgaan met narcisme draaglijker te maken.

Je krijgt er uitleg over uw vragen, het zijn informatieve artikelen. Ze beslaan alles wat belangrijk is over narcisme. Al deze artikelen bevatten dan ook een index.

Ze omvatten de antwoorden op de zoekwoorden die het meest belangrijk zijn voor het publiek dat ik wil bereiken.

Soms ga je hoeksteen artikelen vinden van wel 5000 woorden. Het is het hoofdartikel over narcisme (of een categorie) waar gerelateerde inhoud aangekoppeld is, op die manier komen meer psychologisch duidende artikelen ook in het vizier.

Dit kan dan betekenen dat jij sneller een wake-up call, een eye-opener of een aha-moment beleeft en minder tijd verliest door dubbele inhoud te lezen, waar Google immers ook niet van houdt.

Uw suggesties over onderwerpen, lay-out, foto’s zijn steeds welkom. Ik antwoord graag.

klik voor meer infor

https://narcisme.blog/eenmaal-ontsnapt-verzamel-de-brokstukken

https://narcisme.blog/overwinnen-van-angst

https://narcisme.blog/opstaan-tegen-de-beperkingen-die-opgelegd-worden-door-narcistische-familie-of-vrienden

https://narcisme.blog/wat-kun-je-doen-als-je-wilt-veranderen-na-misbruik-door-een-narcist-deel-13

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’. 

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Melanie Tonia Evans is een relatie expert rond narcisme.

Ze weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen. Bekijk haar programma: http://bit.ly/herstelprogrammaMTE

Related Post
Share
Leave a Comment

Recent Posts

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • zelfgenezing
 • zelfzorg

EFT een dagelijkse tool om je emoties te verlichten. (taak)

Dus vandaag wil ik met jullie informatie delen om emotionele energie los te laten met EFT, die in ons lichaam… Read More

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent

Meditatie: ons afscheiden van onze geest (taak)

Iedereen bedankt voor het volgen van narcisme.blog. Degenen onder jullie die dat niet hebben gedaan: als het je bevalt wat… Read More

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • zelfgenezing
 • zelfzorg

Bodyscan-meditatie een methode om emoties los te laten (taak)

Dit artikel gaat over een bodyscan-meditatie. Geschatte leestijd: 6 minuten Dus eerst ga ik een beetje praten over wat het… Read More

%%footer%%