Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Veranderen zonder terug slachtoffer te worden van een narcist? Deel 1

Nu ik aan de andere kant ben en achteraf kan terugkijken, ben ik in staat om dingen te bedenken die ik anders zou doen als ik met een narcist te maken heb.  Wat te doen om te veranderen zonder slachtoffer te worden van een narcist?

Hopelijk helpen deze suggesties je om te overleven, terwijl je nog in deze giftige omgeving leeft met een narcist en wens je je leven te veranderen zonder slachtoffer te worden van een narcist.

Denk aan de meest succesvolle mensen die je kent. Wat zouden zij doen om te veranderen zonder slachtoffer te worden van een narcist?

Wat zie je?
Zitten ze met een lach op hun gezicht op het strand hun e-mail inbox in te kijken, terwijl opdrachten gewoon binnen rollen? Of is het 12 uur per dag werken? Het is een feit dat veel “werken” tot succes leidt … tenminste in het begin.

Dus hoe ga je door de moeilijke tijd en kom je er zo SNEL mogelijk doorheen? Dat is precies wat u hier zult leren.

Is er leven buiten je gedachten? Somatische bewustzijn-belichaming en mindfulness?

Hoe contact maken met de somatische geest? (innerlijke gekwetste kind)
Is er intelligentie en wijsheid in het lichaam?
Heeft het lichaam het vermogen voor intelligentie?
Vertel me over je persoonlijke ervaringen van onze somatische “mind”.

Ben je ooit in een situatie geweest (en ik weet dat je daar bent geweest), waar je gewoon weet dat je op het juiste moment op de juiste plaats bent – alsof je “ergens op” bent? … en je hebt dat gevoel in je buik – een beetje alsof je een beetje nerveus bent, maar tegelijkertijd opgewonden bent?

Ik wil dat je aandacht besteedt aan dit gevoel, omdat dit een belangrijk onderdeel is van je natuurlijke creativiteit.

Het verbazingwekkende is wanneer je begrijpt hoe je deze creativiteit kunt aanboren. Het is bijna alsof je alles kunt maken wat je wilt.

Gaat dieper in op dit onderwerp en geeft je een heel specifiek gevoel om je op te focussen – dus de volgende keer dat je ‘ergens op’ bent, ga je ervoor.

Gevolgen van narcisme veranderen

Wat als alles wat we weten over het maken van innerlijke kracht helemaal verkeerd is geweest?

Kijk, de meeste mensen lopen rond en proberen hun BUITEN — gewone ervaringen te VERANDEREN om te veranderen.
Ze proberen hun bankrekeningen, relaties, woonarrangementen, kleding, kapsels te veranderen …

In feite is het je innerlijke toestand die de status van je leven aan de buitenkant schept en beveelt.

Je zult horen hoe je wakker kunt worden, en op het knipperen van je vingers bevelen, als het ware in magie. Wil je leren hoe je wakker moet worden, en bij het knipperen van je vingers resultaten bevelen – alsof het magie was?

De meeste mensen willen meer creativiteit in hun leven.

Daarom zijn we in wezen vrienden geworden. Delen, leuk en commentaar geven op elke post is inspirerend.

Maar ik geloof dat je veel meer hebt. Op de één of andere manier voelde ik diep in me dat er een antwoord was op enkele belangrijke vragen voor mezelf en mijn vrienden. Is er een aanpak om een bevrijdend pad te gebruiken?

Kun je een flow van energie creëren om te veranderen zonder slachtoffer te worden van een narcist?

Kun je inbreken in de oneindigheid van je creatieve energie?

Hoe kun je de scheppingskracht benutten? Hoe zit het met het stimuleren van het creatieve proces in je geest?

Ik geloof dat je enkele acties moet doen om een blijvende overwinning te maken in je leven en dat van je geliefden, als ik zeker van alles kan zijn?

Het is dat er EEN benadering is om elk grammetje energie te gebruiken dat je eerder HEBT … … om te scheppen wat JIJ absoluut wilt met een verrassende nauwkeurigheid … Klinkt het te mooi om waar te zijn?

Misschien – als u het niet goed doet. OK, u verliest mogelijk zes maanden als u hieraan geen aandacht besteedt.

Je beslissingen zullen sneller verschijnen dan ALLES wat je ooit eerder hebt geprobeerd.Dit moedigt me meer dan iets anders aan.

Wij zijn ontdekkingsreizigers.

We zijn, voor zover we weten, de enige ontdekkingsreizigers van het universum.
Lange tijd dachten we dat “de onze” de enige planeet was die het leven kon ondersteunen. Toen vonden we anderen die dat ook konden – een paar.

Nog langer dachten we dat we uniek waren – de enige intelligente vorm van leven – alleen maar, grillig punt van de rede in een grote, onvoorziene kosmos – volkomen eenzaam in de afgrijselijke verspilling van de ruimte.

Opnieuw ontdekten we dat we ons vergisten. Maar intelligent leven is zeldzaam … zeer zeldzaam inderdaad … het zeldzaamste in de schepping.

Maar het kostbaarste … Want intelligent leven is het enige dat betekenis geeft aan het universum. Het is iets heiligs, om te koesteren.
Zonder dat begint er niets, niets eindigt, er kan niets in alle eeuwigheid zijn, alleen maar het hersenloze gekibbel van chaos …

Daarom is de opvoeding van alle intelligente vormen een heilige plicht. Zelfs de lichtste vonk van de rede moet worden gewaaid in de hoop op een vlam.

Gefrustreerde intelligentie moet zijn banden doorbreken.

JIJ moet de kracht krijgen om je uit te breiden. Als je gevoelig blijft voor een narcist zal dat nooit lukken.

Van hoge intelligentie moet worden geleerd. Dat is de reden waarom ik hier ben gebleven om veerkracht en weerstand te ontwikkelen tegen narcisme. Wat het domste is wat er bestaat op deze planeet.

Het uitgangspunt is: als je negativiteit in je hoofd hebt, ga je het opruimen.

Als je het niet opruimt, begint het te stinken en voel je je niet lekker.
Als je een negatieve gedachte in je hoofd krijgt en er niet iets aan doet, breidt het uit. Zoals je niet goed genoeg voelen. Zoals niet weten dat je hier een verandering ten goede kunt betekenen.

Begin je bewust te zijn van dat soort “kak” en zoek een techniek om het uit te schakelen. Wat doe je hier gewoon mee?

Als je meer wilt weten over hoe je je negativiteit kunt opruimen, zoek dan hier verder naar transformatie en reinig jezelf van negatieve gedachten en energie.

Wat als je toekomst terug naar je zou staren?

Wat zou je zien? Ziet u overvloed, rijkdom, passie en doel?
Of zou je een toekomst zien die je niet zou wensen voor je ergste vijand?
Denk hier eens over na over hoe u het leven bekijkt.

Dit is het verschil tussen mensen die gelukkig zijn en mensen die dat niet zijn: de gelukkigen hebben eenvoudigweg de algemene wetten beheerst die gelden voor geluk. Eén van deze wetten gaat helemaal over hoe je jezelf ziet … … nu en in de toekomst.

Is uw gebrek aan motivatie eindelijk gedaan, mijn vriend?

U kent die situatie: u staat op het punt om “door te breken” in uw leven.

Je kunt het voelen. Elke dag kom je steeds dichterbij en dichter bij “het resultaat dat je wenst”.

En dan gebeurt er iets. Je krijgt die inspiratie niet, je hebt niet meer dat enthousiasme en bent de drive kwijt. Natuurlijk neemt je productiviteit af.

Je ziet een bericht over een grappige kat, of een “epische fail-compilatie” en 3 uur gaan voorbij en je bent niet dichter bij je doelen dan je was voordat je wakker werd.

Waarom? Wat is er gebeurd? ==> Het is eenvoudig.

Het draait allemaal om MOTIVATIE die ontbreekt.

En om eerlijk te zijn, je gebrek aan motivatie is zorgwekkend.
Ik snap het … soms is het vinden van motivatie hetzelfde als het spelen van Where’s Waldo met je leven.

Maar net als een Where’s Waldo-boek – als je de verborgen figuren éénmaal hebt gevonden, WEET je waar ze zijn telkens wanneer je het boek opnieuw opent.

Wat je daar aan kunt doen om uw motivatie te versterken door oefenen.

Herhalen en studeren tot je denken verandert en de gedachten inzinken. Daarna volgen uw gevoelens. Zeker weten. Steeds opnieuw luisteren naar die video waarvan je voelt dat er meer in zit.

De familie was op pad voor een stevige wandeling over een uitgestrekt gebergte …

Toen de zon onder de horizon viel, ging elke hoop om hun weg naar huis te vinden verloren. Ze konden de coyotes horen janken in hun gedachten … alle hoop om hun weg naar huis te vinden verdronk.

Totdat ze iets recht voor hen opmerkten.

Langzaam liepen ze naar voren. je zult zien dat wat ze hebben gevonden PRECIES is wat je waarschijnlijk nodig hebt om JOUW weg te vinden in jouw leven.

meest stofzuigen bij geluk van slachtoffer
Hoe in contact komen met je innerlijke zelf?

Als je zo als mij bent, heb je waarschijnlijk gevraagd: “Is er ECHT een geheim om resultaten – bevrijding te behalen en veranderen zonder slachtoffer te worden van een narcist?

Hoe komt het dat één iemand er in slaagt en de andere niet. Een persoon wordt onoverwinnelijk en de andere kan zich niet losmaken.  Waarschijnlijk is er niet één verschil, maar zijn er vele.

Of is alle training, coaching, therapie, teksten enz. die beschikbaar zijn alleen bedoeld om me in verwarring te brengen?”
Natuurlijk klinkt die vraag mij nu gek, omdat ik ontdekt heb dat er eigenlijk geen geheim is …

Ja, alles wat je moet weten, is direct beschikbaar voor je, met een snelle Google zoekopdracht.

Er is geen geheim. Maar er IS een wetenschap.

En als je de wetenschap begrijpt?

Het enige wat ter discussie staat, is de snelheid waarmee je van deze wetenschap gebruik maakt. En deze beslissing is helemaal afhankelijk van jou.

Nu – er wordt veel gesproken over waar deze WETENSCHAP echt uit bestaat en hoe deze te gebruiken.

Maar hier kun je meer lezen over transformatie na misbruik door narcist en het verminderen van co-dependentie.

Ik wil je laten kennismaken met een van de beste strategieën en activiteiten om elk struikelblok in je leven om te zetten in succes.

Dit is een strategie die al heel lang door iedereen wordt gebruikt, van beroemdheden tot topsporters en vandaag ga je kijken hoe het voor jou kan werken! Maar ook om te veranderen zonder slachtoffer te worden van een narcist.

Het is volkomen rechtmatig en als je het toepast, kun je zeker meteen profiteren van dit artikel. Bekijk het hier en bereid je voor om te worden weggeblazen.

Weg met “Ik kan niet”, weg met “Ik ben niet waardig”, weg met “Ik ben niet goed genoeg”.

Om de paar weken duikt er een nieuw idee op dat IEDEREEN denkt dat het de oplossing is voor al hun gebeden.

Dat kan een nieuwe therapie zijn dat veelbelovend is om je geluk te brengen … … door je duimen de hele dag te draaien.
Het maakt niet uit WAT het is …

Het is het oude “Glanzende Object Syndroom” waarmee GEWELDIGE mensen worstelen en nooit echt op het gaspedaal duwen en dus slachtoffers van narcisten blijven.

Er zijn oneindig veel opties die je smeken om AANDACHT te geven – je letterlijk dwingen om in een miljoen richtingen uit te gaan en je niet op ELK te concentreren.

Het goede nieuws is dat je je kunt concentreren en je focus voor een lange tijd kunt handhaven. je krijgt de oplossing lees hier.

Heb je die ‘gelukkige’ mensen gezien die in het geld geboren zijn?

Of wat te denken van degenen die uit het niets lijken te komen, en SNEL een ziekmakend bedrag verdienen – bijna ‘s nachts?
Ze hebben iets gemeen …

Dus als je je ooit hebt afgevraagd hoe de fortuinen worden gemaakt … en … Je wenst die technieken te gebruiken om je narcist in je leven te verwijderen en je eigen medeverantwoordelijkheid te vernietigen lees dan hier.

Bedankt dat je het unieke Wezen bent dat je bent.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw aantal sterren vast te leggen!

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

knop voor alle groeitaken

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.590 andere abonnees