waarom narcisten je bombarderen en hoe je beschermen

Het is geen liefde op het eerste gezicht.

“Mannen sms’en vrouwen vaak snel om hen af ​​te leiden van het feit dat ze beter verdienen.” – Het internet.

Heeft je date je ooit gebombardeerd? Geeft je date je overdreven aandacht of genegenheid? Je zou kunnen denken dat het liefde is. Maar de persoon heeft een manipulatief motief.

Het zal niet altijd zo gemakkelijk te herkennen zijn als de Tinder Swindler. Je partner wil je afhankelijk van hem maken. Als hij je om een ​​gunst vraagt, wil je partner dat je je verplicht voelt om te helpen.

De meeste mannen vertonen geen traditionele romantische gebaren. Dus je denkt dat een liefdesbombarderende narcist je de liefde geeft die je verdient. In tegenstelling tot je ex stuurt hij je een boeket. In het begin laat hij jou de leiding nemen. Hij is ook superaanhankelijk. Je kunt niets verkeerd doen.

Het is een vals gevoel van plezier.

Nadat je liefdesbombardementen hebt meegemaakt, vraag je je af waarom iemand zo’n daad zou doen. Maar psychologen zeggen dat de praktijk onbewust is. Hier is de onderliggende reden die het gedrag stuurt en hoe u uzelf kunt beschermen.

Waarom bombardeert je date je?

Wees de beste jij die je kan zijn. Datingadvies zegt om iemand je beste zelf te laten zien. Als je een misbruiker of narcist bent, is je oorspronkelijke zelf niet geweldig. Het is te veel werk om je persoonlijkheid te helen.

Je kunt niet in één dag of een paar uur een nieuw mens worden. Dus narcisten doen alsof.

Het overdreven genereuze en vriendelijke gedrag is om uw vertrouwen te winnen.

Als hij het eenmaal heeft, kan de man nu zichzelf zijn. De man denkt dat hij de kans heeft verkleind dat je hem verlaat. Hij gaat ervan uit dat je:

Twijfel aan je onderbuikgevoel.
Laat hem op elk moment je leven binnenkomen en verlaten.
Lieg tegen je vrienden en familie voor hem.
Doe wat hij wil als hij het van je vraagt.

Hij wil je beheersen.

De extravagante vertoningen van liefde zijn voor jou om de goede tijden te herinneren. Dus je kunt hopen dat de dingen weer worden zoals ze ooit waren.

Al die hoop betekent dat je partner zijn giftige zelf kan blijven. Hij hoeft geen therapie te bezoeken om te genezen, omdat je excuses zult verzinnen voor zijn acties.

Hoe kun je jezelf beschermen tegen liefde bombardementen?

Laat niemand je gevoelens opjagen.

Dat is een uitdaging. Je moeder wil kleinkinderen. Je zou de enige single in je vriendengroep kunnen zijn. De genegenheid van je partner synchroniseert goed met de aanmoediging die je uit je omgeving krijgt.

Terwijl single zijn eng voelt, gebruik het dan als een tijd om te ontdekken wat je wilt in een relatie. Als je het niet zeker weet, neem dan een pauze van wervelende romances. Het helpt om het relatietempo te kennen dat voor u het comfortabelst is. U kunt dus grenzen stellen en niet beschikbaar zijn.

Pauzes geven je de duidelijkheid om de pretenties van je date te doorzien. Pauzes testen ook het geduld van je date, waardoor ze hun aard onthullen.

Heb je geweldige kwaliteiten en positieve groei bij volwassenen gezien die trauma’s hebben meegemaakt?

Free materials MTE narcisme.blog

Reguleer eerst je zenuwstelsel, eerst de pijnlijke gevoelens voelen

Stoppen met contact te maken met een familielid? Deel 3

Het creëren van meer intieme en toegewijde relaties begint met innerlijke werk.

Dating en narcisme

Detecteren van een narcist met jouw buikgevoel op date.

knop meer info

Geplaatst

in

,

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.581 andere abonnees