Hoe je leven voorgoed van narcistische mishandeling bevrijden?

Wat ga je doen om weerstand aan narcisme te bieden dat je gaat helpen de verschrikkelijke verwoesting door de narcist aangericht te overwinnen?

De eerste stap is door deze blog te volgen, zodat je een melding krijgt zodra een nieuwe video, audio of artikel wordt uitgebracht. Door regelmatig terug te keren naar deze informatie en de oefeningen te doen kan je je leven voorgoed van narcistische mishandeling bevrijden.

Dus nu wil ik je uitnodigen om aan de slag te gaan en een narcistisch-proof persoon te worden, wat je kunt doen door je aan te melden met je beste email en deze website volgen onderaan de pagina.

Volg ons gratis en lees verder


Het is belangrijk om te zeggen dat dit geen stap is naar een betaalmuur. We hebben meer lezers nodig die ons volgen om onze onafhankelijke blog te ondersteunen. Dan krijgt u ook een email als er een nieuw artikel is.

Zonder dat u deze eenvoudige stap zet, lopen we inkomsten mis uit gepersonaliseerde advertenties – een cruciale financieringsbron voor onze toekomst.

Door dit te doen, helpt u ervoor te zorgen dat onze rapportage gratis beschikbaar blijft voor iedereen, en als we u herkennen wanneer u terugkomt, kunnen we ook uw nieuwsbeleving verbeteren.

U kunt nog steeds uw eigen privacy-instellingen beheren. Dank U.

Blijf glimlachen, werken aan je genezing. Er gaat niets anders voor het ontwikkelen van jouw veerkracht.

het diepere innerlijke werk is nodig om zich te bevrijden van narcisme, je leven voorgoed van narcistische mishandeling bevrijden.
klik voor meer info

Je hebt gaven, talenten en vaardigheden, en ook minder aangename tot zeer traumatische met narcisten & narcisme.  We beschouwen het als onze taak om je te helpen deze te delen met de wereld.  Je helpen actie te ondernemen na misbruik door een narcist zul je je in de gezonde zone brengen.

Dat kan zijn door je te doen stappen nemen naar hulpverlening. Misschien raad ik je aan om uit je isolement te treden.  Wellicht dien je je zelfliefde verder  ontwikkelen door creatief te zijn.

De spanning in je lichaam kan je verminderen door mindfulness, meditatie, osteopathie, acupunctuur enz.

Het kan belangrijk zijn dat je in beweging komt door sport of fitness.

Bovendien blijft het enorm belangrijk om op je voeding te letten, zodat je niet verzwakt. Een volledige check-up bij de huisarts kan belangrijk zijn gezien je enkele gezondheidsrisico’s kan lopen.

Herhaling van traumatische situaties wil je vermijden door bewustwording, engagement in een gemeenschap (online & offline), zodat je nieuwe vertrouwvolle contacten vindt die kunnen uitgroeien tot vriendschap.

Heb je al geluisterd naar de audio van deze blog?

Zo niet klik dan hier. Dat kan namelijk helpen om de boodschap verder te laten inzinken. Herhaling is immers de bakermat van de kennis aan je vingertoppen om te gebruiken klaar om toegepast te worden nadat je er over hebt gemediteerd en je eigen mening hebt gevormd.

Je kunt ook toetreden tot één van de Facebook groepen bestemt om je verder te ondersteunen.

Ondersteuning voor volwassen kinderen van narcisten.

Je kunt ook uw boodschap via Facebook Messenger over maken.

En/of mij bevrienden of Facebook, zodat wij elkaar beter leren kennen om een vertrouwensrelatie op te bouwen.

Aanvullende informatie in kleinere statussen dan de eerder langere artikels hier op deze site vind je op mijn Facebook pagina’s.

Zonder actie te ondernemen na misbruik door een narcist wordt je zeker niet bewust van wat je overkomt. Je voelt je leeg, overweldigt, je energie lijkt verdwenen. Helaas de weg terug is niet gemakkelijk zonder de nodige steun en kennis.

Maar geen paniek, je hoeft immers het wiel niet uit te vinden. Narcisme kent een zeer lange geschiedenis. En vaak vind je in je omgeving iemand die het ook meegemaakt heeft als je het durft te uiten.

Anders vind je ook mij op sociale media en anderen die zorgen voor bewustmaking. Die kun je ook liken en sharen zonder daarvoor bevriend te zijn.

Ecoaching

Nadat je hebt gekeken, hoor ik graag van je.

Welke tekst zou u het meeste helpen en waarom?

Als je enkele gedachten niet akkoord gaat of andere suggesties hebt en aanvullingen – laat het me weten! Een getuigenis is altijd zeer welkom, omdat ze ook de ogen opent van anderen.

Deel zoveel mogelijk details in de onderstaande opmerkingen. Vergeet niet dat honderden ongelooflijke zielen hier elke week komen voor inzicht en inspiratie. Uw verhaal is misschien precies wat iemand anders nodig heeft om een grote doorbraak te krijgen.

Belangrijk: deel uw ideeën rechtstreeks in de opmerkingen.

Links naar andere berichten, video’s, etc. kunnen worden verwijderd.

Bedankt voor het lezen, bekijken en delen van uw gedachten want actie te ondernemen na misbruik door een narcist is heel belangrijk. Immers alles blijft hetzelfde is alleen maar een kleine waarheid, het zal slechter worden als je niets onderneemt.

Ik hoop dat de aflevering van vandaag JOU inspireert om je gaven te blijven delen, ondanks de kritiek.

U kunt ook via het contactformulier uw ideeën melden, zonder dat ze openbaar komen eventueel voor uw eigen veiligheid.

Zoekfunctie in narcisme.blog.

Als je nog meer wilt weten over een bepaalde onderwerp gebruik dan de zoekfunctie door een keyword in te vullen eventueel verschillende woorden met een + teken verbonden, en dan te zien of je relevantie, nieuwe of oudere posten wenst te bekijken.

Ook heb ik enkele artikels waar de verschillende begrippen die het mogelijk maken om narcisme te begrijpen uitgelegd staan.

Zoeken op verschillende lange artikels kunt u bijvoorbeeld in Chrome door naar de werkbalk van Chrome te gaan en op Find te zoeken. Op die manier dient dit je om actie te ondernemen na misbruik door een narcist door specifieke termen te vinden die alleen maar op dat moment voor jou van belang zijn.

In kleine stappen help je je immers vooruit.

Dan verschijnt er een vak waar je uw zoekwoord voor die pagina kunt in tikken. Je bent bijvoorbeeld op zoek naar “EMDR” in de boekenlijst dan typ je daar “EMDR” in. Emdr is een soort therapie die bedoeld is om trauma’s te verwerken.

Meer bewustwording en kennis aan je vingertoppen.

Begrippen van A tot G.

Begrippenlijst narcisme van S.

Links naar begrippenlijst in de context van narcisme.

Begrippen van T – Z.

Begrippen van O – R.

Maak hier een keuze uit boeken – E-book – cd – dvd als je je wilt verdiepen om actie te ondernemen na misbruik door een narcist.

Een aanvullende service.

Boeken narcisme veerkracht transformatie en trauma.

Links naar Boeken veerkracht transformatie.

Films over persoonlijkheidsstoornissen.

Je hebt een herstel systeem nodig.

Net als het zwarte gat, als je de energie wegneemt die wordt aangevoerd om de narcist te voeden, dan is er niets meer voor hen om zich te voeden en begint de giftige dynamiek weg te smelten, zodat je eindelijk los kunt breken.

Je zult je identiteit herbouwen en sterker worden dan ooit tevoren.

De kunst is om te begrijpen hoe je je leven voorgoed van narcistische mishandeling bevrijden en een narcist kunt achterlaten en kunt herstellen. Als je er klaar voor bent om je herstelde leven te plannen, vergeet dan niet om  hieronder alles tot het einde te bekijken!

Het negeren van een narcist die je negeert, werkt niet. Immers voor de narcist is het te gemakkelijk om te spelen op je medeleven en te profiteren van je verlangen om gerespecteerd en geliefd te worden.

Door de stappen te nemen om een programma voor narcistische mishandeling te implementeren, kun je effectief “Geen contact” (of minimaal contact wanneer absoluut nodig) gaan.

Daardoor ga je jezelf voorgoed van het misbruik bevrijden. Je verdient het. Je zult er op de lange termijn sterker en gelukkiger uitkomen.

Daarom doe alles wat ik je hier op deze pagina aanbeveel om je leven voorgoed van narcistische mishandeling te bevrijden.

Kun je jezelf radicale vergeving bieden dat je een relatie begon met een narcist?

Typische uitspraken die je van een narcist kunt horen.

Hoe word je een wijs en geheeld zelf na trauma?

De uitdaging van co-ouderschap met een narcist.

Hoe word je de meest rustige versie van jezelf na misbruik door de narcist en laat je de triggers los?

Nieuwsgierigheid ontwikkelen zonder te veroordelen.

Als je je totaal niet kunt vinden in het pad van geweldloze online gemeenschapsvorming dan is onze ondersteuningsgroep niets voor jou.

Annemie Persyn Declercq
Orthopedagoge

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Op 26 en 27 september organiseert Melanie Tonia Evans het “You Can Thrive After Narcissistic Abuse evenement”. Dit is een live online Première Global Healing workshop voor iedereen die lijdt aan misbruik van een echtgenoot, partner, familielid, vriend, baas, collega of ander individu.

Deze gebeurtenis is belangrijk voor u, ongeacht uw geslacht of leeftijd. Hoe lang geleden u gescheiden bent van deze persoon speelt geen rol. Zelfs als ze nog steeds in je leven zijn ben je welkom.

Klik voor meer info

Hier is een samenvatting van wat Melanie behandelt tijdens de komende workshop:

🔮 Hoe word je glashelder en krijg je klaarheid als de persoon waarmee je te maken hebt je narcistisch misbruikt.

✅ De #1 factor die bepaalt of ze in staat zijn om te veranderen.

!?️ Hoe herken je de meest voorkomende persoonlijkheidskenmerken in JOU die je een doelwit maken voor narcisten. Hoe je in de toekomst kunt stoppen met het aantrekken van misbruikers.

💻 De 6 redenen waarom de meeste mensen niet herstellen van misbruik.

Dit zal u niet meer gebeuren na deze workshop!

⚖ Hoe kun je omgaan met een narcist in moeilijke situaties zoals co-ouderschap, voogdij gevechten, echtscheiding en andere juridische / zakelijke deals.

⚕ Hoe te genezen van trauma symptomen zoals C-PTSS, angst, depressie en fibromyalgie en leven vrij van hen eens en voor altijd.

Deze gebeurtenis is niet alleen bedoeld om u te helpen los te komen en te genezen van elke misbruiksituatie. Dit healing event leert u ook hoe u een nieuw en bloeiend leven kunt creëren die giftige mensen niet langer kunnen beïnvloeden.

Als je dit soort relaties hebt meegemaakt, kan ik je sterk aanbevelen om deel te nemen aan een hele dag “healing event”.

Laat Melanie je leren hoe je kunt verschuiven van een slachtoffer van misbruik naar een bloeier na misbruik op een manier die gemakkelijk te begrijpen en onmiddellijk van toepassing is op je leven.

Ik ken Melanie’s werk en wat ze zal delen is de meest geavanceerde en impactvolle informatie over genezing van giftige en beledigende relaties.

Het is Melanie’s diepe begrip van het trauma toegebracht door narcisten die haar passie om zo veel mogelijk mensen te helpen om te genezen aanwakkert. En Melanie’s wijsheid en genezingsprocessen hebben zoveel mensen geholpen hun leven te herstellen en voorbij het overleven naar een echt bloeiend leven te gaan.

Dit is een zeldzame kans voor u om rechtstreeks te leren van een vertrouwde collega die een bekende misbruik herstel expert is.

Klik hier om uw ticket voor deze baanbrekende misbruikherstel gebeurtenis veilig te stellen.

PLUS zo veel meer …

PS Ik heb gezien dat Melanie ook een aantal spannende bonussen heeft voor u ook! Na aankoop van uw ticket krijgt u direct toegang tot het volgende:

De 50 Traits of a Narcissist Checklist zodat u kunt achterhalen of u te maken hebt met een narcist.

Plus een exclusieve 35 minuten durende videotraining genaamd “The 6 Mistakes That People Make When Recovering From Abuse”. Dit biedt een uitstekend startpunt voor je genezingsreis.

Klik hier om je ticket te reserveren en om alle speciale bonussen te ontvangen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een implicatie dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Annemie Persyn Declercq

Geef een reactie, vraag of antwoord.