Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Hoe je creativiteit en spiritualiteit kunt inzetten voor je herstel na narcistisch misbruik.

Dissociatieve staten!

Onderzoeksresultaten, zoals die van een onderzoek dat in 2015 werd uitgevoerd naar de relatie tussen creativiteit, dissociatie en slaap, lijken aan te tonen dat regelmatige blootstelling aan misbruik dat dissociatieve staten veroorzaakt een vruchtbare bodem kan vormen voor de ontwikkeling van verbeeldingskracht, fantasie en zelfs creatieve gaven.

Het vormen van denkbeeldige vrienden is daarom meer dan alleen een spel met het zelf. Het is een kopieermechanisme dat door de hersenen wordt opgeroepen om de pijn van het kind te verzachten door hun aandacht weg te draaien van wat er gebeurt.

Bestudeer de narcistische persoonlijkheid.

Alleen door grondige studie kan je begrijpen hoe narcisme werkt en waarom. Neem de tijd om je individualiteit te waarderen.  Wanneer je bent opgegroeid met een narcistische moeder, vader, broer of zus of als je getrouwd bent met een narcistische echtgenoot staan je creatieve gaven en innerlijke vrede op non-actief.

Bewapen jezelf met diepgaande informatie over de narcistische persoonlijkheid.

Bind de strijd aan, volledig bewapend met kennis over de narcistische persoonlijkheid. Je moet deze persoon een stuk beter kennen dan ze zichzelf kennen.

Bereid jezelf voor op de strijd door een grondige kennis van de narcistische persoonlijkheid te hebben.

Als je de achtergrond hebt, heb je een betere voorsprong bij de voorspelling van hun bewegingen en de ontwikkeling van uitstekende strategieën.

creatieve gaven
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Geef nooit toe aan het ‘ik ben veranderd’.

Ik wil dat deze echtscheiding een minnelijke routine is. Deze truc gebruikt de narcist om je uit balans te brengen en opnieuw een band te overwegen. Val er nooit voor!

Begin nu met zelfgenezing.

Bovendien zal mijn teksten grondig lezen elke dag bijdragen aan je groeiproces. waardoor je jezelf eerst gaat zetten.

Dit is niet egoïstisch, maar een onderdeel van het genezingsproces dat je zult leiden naar innerlijke vrede en een diepe basis in je eigen authenticiteit en waardering voor jezelf.

Bij de keuze van een psychotherapeut.

Doe je onderzoek, krijg uitstekende verwijzingen en interview verschillende therapeuten. Bespreek ze nauwkeurig. Let op hun authentieke interesse en bezorgdheid over je problemen, hun niveau van oprechte empathie.

Denk na over wat je voelt over hun inzicht en kennis over jou.

Ook moet de therapeut je met groot respect behandelen als een waardevol persoon.

Er zijn genezende middelen:

Zachte hatha yoga met de nadruk op de ademhaling, zit- en loopmeditatie helpt uitstekend om je stressniveau te verlagen.

Ook contact houden met enkele vrienden.

Vrienden die om je geven en altijd beschikbaar zijn werkt genezend.

Spontaan schrijven.

Spontaan schrijven in je dagboek doe je consequent zonder te bewerken en geeft je een deur naar je gevoelens en toegang tot je creativiteit. Als je tekent en schildert, doe dit – Start een genezend kunstboek. Onthoud zonder oordelen.

Kijk naar jezelf.

Geef jezelf liefde en erkenning voor je psychologische overleving onder afgrijselijke omstandigheden in de kindertijd. Persoonlijk heb ik een diepe toewijding voor diegenen die kinderen zijn van narcistische moeders.

Bovendien sta ik versteld van hun mededogen en vriendelijkheid. Ik ben vereerd door hun aanwezigheid in de wereld.

Blijf evolueren. Er zijn geen grenzen. Blijf liefhebben. Blijf troost geven aan anderen zoals je je hele leven hebt gedaan.

Je zult innerlijke vrede vinden en je gaven zullen zich uitbreiden en verdiepen.

We zijn immers met velen die zo gelukkig zijn om een plaats met jou in de wereld te delen.

Zorg ervoor dat je een slimme advocaat hebt.

Die advocaat dient gespecialiseerd te zijn in het familierecht en niet geïntimideerd als hij tegen de narcist in gaat. De narcist zal een barracuda van een advocaat hebben aangenomen die erop uit is te winnen, ondanks menselijke kosten.

Zorg goed voor jezelf tijdens dit proces en ernaast.

Houd de prijs in de gaten en krijg je leven terug na de narcist.

Leid het leven dat je altijd hebt verdiend, gevuld met warmte, authenticiteit, het gebruik van je creatieve gaven en de bevrijding van je spontane geest.

Het is tijd om voor jezelf op te komen door je te concentreren op compassie voor jezelf. Ik bedoel dat je kiest voor het beste programma dat je helpt te genezen van het voortdurende misbruik van je narcistische persoon gedurende een lange periode.

Besteed op een rustige manier tijd aan jezelf.

Luister naar muziek waarvan je houdt en die betekenis voor je heeft.

Krijg de slaap die je nodig hebt en verdient.

Slaap zet ons in de stille modus van het zenuwstelsel en is onmisbaar voor genezing op elk niveau. Slaap meer en droom in elke kleur van de regenboog.

Krijg toegang tot de helende kracht van het parasympathische zenuwstelsel dat lijkt op beweging langs de zachte golven van een eindeloze zee van vrede.

Laat je creativiteit stromen.

Doe oefeningen die je leuk vindt of die je in ieder geval kunt verdragen. Denk aan andere manieren waarop je ontspant: koken, tuinieren, naaien, lezen, etc.

Dit is het begin van een nieuwe levenscyclus voor jou.

Leer alles wat je kunt over de ware aard van de narcistische persoonlijkheid.

Dat is bekrachtigend en zul je je percepties van je partner verlichten. Je zult niet langer excuses kunnen maken voor deze persoon. Immers de narcist maakt je leven tot een hel.

Dwarsboomt de narcist je kansen om al je talenten en energieën te gebruiken, om je vrij te voelen om jezelf authentiek uit te drukken?

Je zult leren recht te hebben op een volledig leven, een vrij leven dat diep, betekenisvol dat spontaan is, gevuld met een paar speciale mensen die van jou houden en jij van hen.

Ontdek je creatieve gaven en ontdek je unieke talenten.

Breng voor de eerste keer in je leven in vrede en eenzaamheid door.

Zorg ervoor dat je leert goed voor jezelf te zorgen tijdens de scheiding en voor de rest van je leven. Jij bent een eerste prioriteit. Je zult nooit capituleren voor iemand die een nemer is en geen gever.

Je zult zegevieren.  Ik weet dat je het kunt. Vergeet niet dat je een authentiek, sterk, getalenteerd en empathisch individu bent.

Doe je huiswerk en onderzoek.

Deel jouw plannen niet met de narcist. Je kunt niemand vertrouwen die je als een niet persoon heeft behandeld. Pas op voor de vliegende apen.

Onderhoud je psychologische en financiële onafhankelijkheid zo veel als je kunt.

Erken dat je in de goede richting beweegt om je eigen leven opnieuw te betrekken en je ware zelf opnieuw te ontdekken. Dit is een reis die de moeite waard is.

Gebruik je intuïtie om te genezen van je narcistische persoon.

Intuïtie biedt ons vele manieren om te scheiden en te individualiseren van de narcistische niet-persoon. Vraag om genezing en luister naar de boodschappen die je langs een ander pad leiden, waar je elke dag je ware zelf meer en meer zult vinden.

Daardoor krijg je diepe innerlijke vrede. Ook door het gebruik van je creatieve en spirituele gaven zul je je innerlijke vrede ondervinden.

Kijk goed naar jezelf en je leven.

Ik ken degenen die schuldig blijven en ze lijden nog steeds. Je kunt en zal dit spook uit het verleden loslaten. Je verdient zoveel meer. Geloof dit met heel jouw hart. Ik weet dat je kunt genezen. Je hebt zoveel van jezelf om te activeren. Volg deze website.

Leer zelfzorg. Ja, voor de eerste keer in je leven. Zet jezelf op de eerste plaats.

Rust, slaap, geniet van je spontane zelf. Dompel je in wat je graag doet. Leer hardop te lachen zelfs als mensen je grappig aankijken. Dat is het beste van allemaal.

Het kan je geen moer schelen wat anderen denken! Ga er helemaal voor. Voel de vreugde van de bevrijding als een kind dat wild op een goed deuntje danst. Stroom mee met je creativiteit. Voel je mooie hart open. Vlieg en zweef!

Vind waar je van houdt en doe het regelmatig.

De genezing wacht op je als je het in jezelf activeert. Volg deze website. Vergeet niet dat je dit verdient. Ik wens je een mooie reis langs de weg naar je innerlijke rust, creativiteit en ontdekking van prachtige mysteries die in je liggen.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

knop voor alle groeitaken

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees