Pijn is je roeping tot grootsheid na misbruik door de narcist.

Pijn is je roeping tot grootsheid na misbruik door de narcist.

Het is verleidelijk om onder de indruk te zijn van mensen wier gaven groot zijn. Degenen die ik echt bewonder, zijn nederig, en degenen die worstelden met pijn zijn gelukkig groot geworden. Ze begrijpen hun eigen broosheid. Ze hebben tijd voor ‘kleine mensen’. Hun menselijkheid is uitnodigend. Pijn is je roeping tot grootsheid na misbruik door de narcist en samenleving.

Het is niet gemakkelijk als je alleen moet vechten tegen, maar als je weet hoe, is het mogelijk.

Uiteraard heb je daarvoor de kennis van anderen die op Google en YouTube te vinden is. Het is gemakkelijker dan als je niet geïsoleerd bent. En het is belangrijk enkele vertrouwvolle vrienden te hebben om te luisteren naar je pijn, te brainstormen om oplossingen te vinden.

Maak dat je waar blijft tegenover jezelf, hoezeer ook de narcist je zelfvertrouwen en zelfrespect probeert te ondermijnen. Het zal het waard zijn op het einde.

De moeilijkste trip die je kunt maken is op het pad waar je alleen wandelt, want pijn is je roeping tot grootsheid na misbruik.

Maar dat is de trip die je het sterkst maakt. Dat is de trip die je karakter het meest opbouwt. Voor al diegene die nu een gevecht moeten voeren alleen tegen de narcist, voor iedereen die tegen de narcisten in gaat, die tegen de beschermers van de narcisten vechten, blijf sterk.

Blijf doorgaan met vechten. Ga sterk staan. Blijf doorgaan.

Deze strijd is moeilijk, maar de moeilijkste strijd leidt naar de mooiste bestemmingen.

De moeilijkste beklimmingen leiden altijd naar de mooiste uitzichten. Het zal de moeite zijn aan het einde. Slachtoffers voelen zich bevrijd en beleven de mooiste dag van hun leven. Ze maken ook duidelijk van wat je bent gemaakt.

De juiste mensen zullen verschijnen in je leven. Je zult niet voor altijd alleen blijven. Je kwaliteiten kunnen alleen door enkelingen worden bewonderen want de meesten bezitten deze niet.

Je hebt een sterkte die alleen enkelen kunnen begrijpen want de meesten hebben die nooit ondervonden.

Zo, geef niet toe, geef niet op. Verlaag niet je verwachtingen om te passen in de wereld. Je werd geboren om het verschil te maken en om de massa te verlaten. Ze zeggen dat de wolf die de berg afdaalt nooit zo hongerig is als de wolf die de berg beklimt.

Wees altijd de wolf die de berg beklimt. Zoek altijd naar verbetering. Naar meer. Altijd hongerig om te groeien. Om je geest te voeden en om de beste kwaliteiten uit je persoonlijkheid te halen. Kijk niet achterwaarts. Kijk altijd vooruit. Naar de volgende etappe. Streef naar succes in alles wat je doet.

Het maakt niets uit als je een tijdje alleen moet stappen. Het is veel beter om alleen te stappen in de goede richting dan de kudde te volgen in de verkeerde richting.

Wees sterk! Blijf sterk! Wees verschillend!

Uw lot is in je handen. Trek er op uit en streef ernaar. Ik heb geleerd dat je niets goeds kunt bereiken zonder werken en een zekere hoeveelheid pijn. Pijn is het gevoel van de zwakte dat je lichaam verlaat. Er is geen betere manier dan zwakte te bevechten dan met sterkte.

Ik was gewoon de pijn te bevechten tijdens een marathon of een 100 km loop. Maar de pijn was niet mijn vijand. Pijn is mijn roeping naar grootsheid. Pijn is mijn roeping voor sterkte. Het komt allemaal daar op neer dat je je afvraagt hoe hard wil ik het.

Hoe hard ben je bereid om te werken om te bereiken wat je wilt, je vrijheid. Een einde maken aan de co-afhankelijkheid van de narcist en een leven leiden volgens je eigen normen. Breken met de narcisten en hun handlangers.

Je moet aan jezelf werken.

Voorbeelden vinden en modelleren dat kan je. Je verplichten om er elke dag voor te gaan. Samenhangend elke dag in een positieve geest werken is mogelijk, omdat je hier steun vindt. Verlies geen tijd met betekenisloze dingen. Je verdient grootsheid. Als je meer werkt daaraan dan zul je het krijgen.

Zal je harder werken dan iemand anders? 

Ik zal de besten uitdagen. Ik zal me door elke test worstelen. Dat het gemakkelijk is om op te geven als de tijden moeilijk zijn, dat weet je. Het is gemakkelijk om toe te geven aan een gemiddeld leven. Om de richting uit te gaan waar iedereen naartoe stapt en doen wat comfortabel is, is gemakkelijk.

Diegenen die doen wat gemakkelijk is zijn nooit rebellen. Het wordt verondersteld dat het moeilijk is, om dat te bereiken. Als het zou gemakkelijk zijn zou iedereen dat bereiken. Iedereen zou het doen.

Doe je mond dicht en werk. Zorg dat je succes het lawaai maakt.

Er zijn geen belemmeringen, er zijn geen kortere wegen, er zijn alleen opofferingen die moeten gemaakt worden. Misschien zal het verlaten van de narcist ook financieel nadelig zijn op het eerste zicht, maar op lange termijn ben je alles kwijt, zelfs je eigen leven als je bij de narcist blijft.

Het maakt niet uit wie er aan twijfelt, wie het haat, of hoopt dat je zal mislukken. Blijf hard werken, geloof er in, en blijf er naar streven wat je het meeste wilt. Ik ben niet gezegend, omdat alles goed verliep, ik ben gezegend om dat ik heb moeten vechten.

Wanneer de uitdagingen zich laten kennen, dan zeg ik niet waarom mij? Wanneer de moeilijke tijden komen dan denk ik nooit waarom dit met mij gebeurde.

https://videos.files.wordpress.com/gewYMSTB/dansen_met_een_narcist_hoe_gaat_dat.mp4

Dan zeg ik hoe kan ik dit gebruiken. Klik dan hier.

Als dit artikel nuttig was voor je, dan is het dat ook hoogstwaarschijnlijk voor je kennissen, daarom doe je goed als je dit artikel een duim geeft, becommentarieert en deelt.

Trauma: Complexe PTSS MentalHelp.net C-PTSS Artikel door Dr. Allan Schwartz.

Klinisch psycholoog Lut Schops – Traumaverwerking.

Zoek een psycholoog / psychotherapeut: Traumaverwerking

Dit artikel is niet bedoeld om te diagnosticeren of een gids te zijn voor zelfdiagnoses.

Het enige doel van dit artikel is strikt voor leerzame doeleinden. Mijn doel is om de lezer te laten nadenken om schadelijke individuen beter te vermijden.

Ik besef dat niet iedereen een spiritueel perspectief op het leven heeft, alhoewel veel wijzen en verlichte meesters hebben voorgesteld dat het doel van het leven is voor de goddelijkheid om zichzelf door je te ervaren.

Met andere woorden, het universum kan zichzelf niet ervaren in fysieke vorm, dus het doet dit door fysieke vorm en materie. Als je dat weet, zul je geconfronteerd worden met een verscheidenheid aan ervaringen die bedoeld zijn om je menselijkheid te wekken, waarvan sommigen je kunnen testen, terwijl anderen je zullen inspireren.

Een relatie met een narcist en de pijn is je roeping tot grootsheid na misbruik.

Als u dankzij deze post meer inzicht hebt gevonden, vergeet dan niet om te reageren, commentaar te geven en te delen.

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

knop meer info

Reacties

Eén reactie op “Pijn is je roeping tot grootsheid na misbruik door de narcist.”

  1. Annemie avatar
    Annemie

    de wil om hardloper te worden begint met de moed om de eerste stap te kunnen zetten.

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees