Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Over mij

Armoede consulent, schrijver en spreker.

Annemie Persyn-Declercq

OVER Annemie

Annemie is in het bezit van een Bachelor diploma in Orthopedagogie dat ze heeft behaald aan de Hogeschool Gent. Ze heeft een passie voor het bouwen van groepsluiken werkwelzijn en het gebruikmaken van de goedstoel-methodiek en presentie.
Ze werkt al vele jaren in de VDAB om mensen te helpen werk te vinden en te behouden.
Ze houdt van fietsen, boeken, schrijven, wandelen en muziek luisteren.

over mij Annemie Persyn DeClercq & Johan Persyn

Annemie Declercq is moeder van 3 kinderen, grootmoeder pleegmoeder, plusmama, armoede consulent en orthopedagoge. Ze werkt 33 jaar in de VDAB in Roeselare. Ervaringsdeskundige narcistisch misbruik en zelfgenezer van trauma.

Over Johan

Johan Persyn is de man van Annemie Declercq. Hij is de vader van 2 kinderen en pleegvader, plusvader en grootmoeder. Hij onderhoudt de site, zorgt voor de plaatsing van teksten en modereert de pagina’s. Hij is gepensioneerd. Ik hou van reizen, lezen en editing. Hij is ervaringsdeskundige narcistisch misbruik en traumaherstel.

Het is niet genoeg om klinische beschrijvingen en wetenschappelijke proefschriften te vinden over aandoeningen en hun symptomen. Ook is het niet nuttig om alleen over het verdriet van de slachtoffers te schrijven. 

Mensen hebben voorbeelden nodig – voorbeelden van uit het leven – van het gedrag dat deze mensen vertonen en een vertaling van wat echt is, echt aan de hand, voordat we het kunnen internaliseren en de informatie toepassen in ons eigen leven.

Maar dikwijls hebben we ook iemand nodig om te luisteren naar onze reactie op die verhalen en gebeurtenissen in ons leven.  Daar wil Annemie haar ervaring met u delen om samen te groeien in kwalitatievere opvoeding en beleving.

In English

Johan Persyn is Annemie Declercq’s husband. He is the father of 2 children and a foster father, plus father and grandmother. He maintains the site, ensures the placement of texts, and moderates the pages. Furthermore, he is a retired sports manager.

We have known each other for over 33 years and have now been together for 11 years and married for 8 years. I like traveling, reading, and editing.

She is the mother of 3 children, grandmother, foster mother, plus-mother, poverty counselor, and remedial educationalist. She has been working in the VDAB in Roeselare for 33 years. Narcissistic Abuse Expert and self-healing and recovery trauma expert! Married to Johan Persyn. Narcissistic Abuse Expert.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

alle teksten over het persoonlijk verhaal van Annemie en Johan

NEEM CONTACT OP

Annemie is altijd beschikbaar voor samenwerkingen en gesprekken. Als je wilt praten over orthopedagogie, narcisme, armoede, pleegzorg en traumaverwerking, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Alle contactlinks vind je in @zelfzorgHelp

SCHRIJVEN:

Blogs op narcisme.blog

Getuigenis in Stem die mij roept

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.588 andere abonnees