over mij

Armoede consulent, schrijver en spreker.

Annemie Persyn-Declercq

OVER

Annemie is in het bezit van een Bachelor diploma in Orthopedagogie, dat ze heeft behaald aan de Hogeschool Gent en heeft een passie voor het bouwen van groepsluiken werkwelzijn en het gebruikmaken van de goedstoel-methodiek en presentie.

Ze is al vele jaren werkzaam in de VDAB.

Ze houdt van fietsen, boeken, schrijven, wandelen en muziek luisteren.

Annemie Declercq is moeder van 3 kinderen, grootmoeder pleegmoeder, plusmama, armoede consulent en orthopedagoge. Zij is 33 jaar werkzaam in de VDAB in Roeselare. Gehuwd met Johan Persyn. Ervaringsdeskundige narcistisch misbruik.

Annemie Declercq is mother of 3 children, grandmother, foster mother, plus mom, poverty consultant and remedial educationalist. She has been working in the Vdab in Roeselare for 32 years. Married to Johan Persyn. Narcissistic Abuse Expert.

Johan Persyn is de man van Annemie Declercq. Hij is de vader van 2 kinderen en pleegvader, plusvader en grootmoeder. Hij onderhoud de site, zorgt voor de plaatsing van teksten en modereert de pagina’s. Hij is gepensioneerd. We kennen elkaar meer dan 33 jaar en zijn nu 11 jaar samen en 8 jaar getrouwd. Ik hou van reizen, lezen en editing. Zij is moeder van 3 kinderen, grootmoeder pleegmoeder, plusmama, armoede consulent en orthopedagoge. Zij is 33 jaar werkzaam in de Vdab te Roeselare. Gehuwd met Johan Persyn. Ervaringsdeskundige narcistisch misbruik.

Het is niet genoeg om klinische beschrijvingen en wetenschappelijke proefschriften te vinden over aandoeningen en hun symptomen. Ook is het niet nuttig om alleen over het verdriet van de slachtoffers te schrijven.  Soms hebben we voorbeelden nodig – voorbeelden van het leven – van het gedrag dat deze mensen vertonen en een vertaling van wat echt is, echt aan de hand, voordat we het kunnen internaliseren en de informatie toepassen in ons eigen leven. Maar dikwijls hebben we ook iemand nodig om te luisteren naar onze reactie op die verhalen en gebeurtenissen in ons leven.  Daar wil ik mijn ervaring met u delen om samen te groeien in kwalitatievere opvoeding en beleving.

Johan Persyn is Annemie Declercq’s husband. He is the father of 2 children and a foster father, plus father and grandmother. He maintains the site, ensures the placement of texts and moderates the pages. He is retired sportsmanager. We have known each other for over 33 years and have now been together for 10 years and married for 8 years. I like travelling, reading and editing. She is mother of 3 children, grandmother, foster mother, plus-mother, poverty counselor and remedial educationalist. She has been working in the Vdab in Roeselare for 32 years. Married to Johan Persyn. Narcissistic Abuse Expert.

NEEM CONTACT OP

Annemie is altijd beschikbaar voor samenwerkingen en gesprekken. Als je wilt praten over orthopedagogie, narcisme, armoede, pleegzorg en traumaverwerking, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Alle contactlinks vind je in @narcismeHelp

SCHRIJVEN:

Blogs op narcisme.blog

Getuigenis in Stem die mij roept