Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Moet ik eerst geestelijk voor mezelf zorgen en dan voor een ander? +video

Veerkracht is voor een groot deel leerbaar. Het kan veel oefening kosten en enkele verschillende strategieën en misschien werken met een psycholoog. Na verloop van tijd verbetert je veerkracht als je er de voorrang aan geeft. Als je één van de velen bent, die zich op dit moment minder veerkrachtig voelt, weet dan dat je je veerkracht kunt ‘laten groeien’ en daarmee de eerste stap kunt zetten door eerst geestelijk voor jezelf te zorgen.

Richt jezelf eerst op jezelf en vervolgens op anderen.

Is dat narcisme voldoende voor jezelf zorgen?

Weten wie ik ben is een absolute noodzaak om niet in de problemen te komen en geestelijk voor mezelf te zorgen. Er zullen tijden zijn dat je jezelf zult afvragen waar alle gebeurtenissen naartoe gaan. Niemand gaat geestelijk voor mezelf zorgen. Je leert hoe een pc werkt, maar je hebt geen handleiding hoe een mens werkt, hoe de menselijke software in het leven werkt.

Waarom moet ik dat doen? Wat is de zin hiervan? Het doel? Mijn doel? Waar is je drive?

Op de middelbare school dacht ik dat ik het doel van mijn leven zou ontdekken toen ik die eeuwenoude vraag kon beantwoorden. Wat wil je zijn als je groot bent? Ook daar vond ik niemand die gaat geestelijk voor mezelf zorgen. Ik las veel, veel over filosofie, veel over psychologie. Over zingeving werd nauwelijks gesproken. De meesten dachten om rijk te worden, zodat ze mooie dingen konden kopen en ervan genieten. Later dacht ik dat ik het zou ontdekken.

Als ik  zou kunnen antwoorden op die vraag: wat het belangrijkste, mijn hoofddoel in mijn leven is?

Maar dat kon ik helemaal niet. Ik dacht dat ik mijn zingeving zou vinden in politieke actie. Na mijn legerdienst bedacht ik dat ik het misschien zou merken als ik een goede dienstbetrekking vond. Toen dacht ik dat ik gewoon een paar promoties moest krijgen. Dat werkte ook niet. Ik bleef mezelf ervan overtuigen dat het precies achter de horizon lag, net achter de volgende hoek.

Niets werkte, en het scheurde me uit elkaar.

Een deel van mij bleef meegaan naar de volgende prestatie van die dag. Het andere deel bleef vragen: Is dit alles wat er is? Eerst begon ik geschiedenis te leren, terwijl ik begon boeken te lezen. Daarna las ik management en marketing. Ik startte met sporten, fitnessen, marathons hardlopen en 100 km runs.

Ik begon resultaatgerichte coaching te studeren. Toen ik over autogene training studeerde, tantra, ayurveda, macrobiotiek enz. had ik al een beetje door dat geestelijk voor mezelf zorgen iets heel belangrijk is. Ik heb gezegd dat ik wilde dat mensen al hun fantasieën, rijkdom en roem beseften. Dat ze konden zien dat het niet de plaats is waar je je gevoel van voltooiing zal vinden.

Ik realiseerde me op een avond dat het doel van mijn leven altijd was geweest mensen te bevrijden van zorgen, hen aan te moedigen, te inspireren, te stimuleren.

Hen het oneindige verlangen te laten kennen en innerlijke vrede dat is geestelijk voor mezelf zorgen als ik me er ook op een rechtvaardige manier voor laat betalen voor wat ik bijdraag aan anderen.

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat het effect dat u op anderen heeft, de meest gewaardeerde valuta is die er is. Wanneer je naar iets toewerkt dat groter is dan uzelf, vindt u betekenis, vindt u een doel. Indien je mensen centraal houdt in wat u doet, kan dit een geweldige invloed hebben.

Alle leven is met elkaar verbonden.

We zijn allemaal samen gebonden aan één bestemming. elk afzonderlijk en in elke situatie dient een ander. We dienen ook geestelijk voor onszelf zorgen op de eerste plaats te stellen.

Hoewel het één bestemming is, en alles elkaar beïnvloedt, ook de manier hoe ieder verantwoordelijkheid neemt voor het geestelijk voor zichzelf zorgen. Dat is niet zichtbaar als je in een stad wandelt.

Maar onder de hemel, mijn vriend, is er maar één familie.

Het gebeurt ook dat mensen graag bij elkaar komen. Vriendschap is het enige wat belangrijk is. We laten elkaar echt weten dat we er zijn. Elkaar eraan herinneren dat we deel uitmaken van een groter zelf. Sociale integratie is wat ons denken, onze gezondheid en ons geluk stimuleert. Diep van binnen in je leeft een instinct, die iets ontzaglijk met je leven wil doen, namelijk geestelijk voor mezelf zorgen.

Als ik niet kan geestelijk voor mezelf zorgen dan word ik door de gebeurtenissen daaraan herinnerd.

Je kan andere mensen uitleggen hoe het beste te maken in het realiseren van hun potentieel. Creatief werk doen, is waar je naar uitkijkt. We willen de wereld veranderen.

geestelijk voor mezelf zorgen
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Ben je zo verdoofd dat je bent vergeten wie je naar waarheid bent?

Het feit dat je tegenwoordig leeft, betekent dat er een niet aflatende roeping is om naar te luisteren in de rest van je leven. Natuurlijk dien je het stil te maken om dat te horen, omdat het een stille stem is. Als je hebt geconcludeerd dat je bedoeling goed is, durf je dan op te staan? Op vergelijkbare manier leer je permanent als je rondkijkt? Ga je dan de stem vertolken van diegenen die geen stem hebben? Of zwijg je liever? De oorzaak kan te vinden zijn in je zelfvertrouwen.

Meestal is vertrouwen in jezelf hebben zwaarwegend op je visie en gedrag.

Zich eerlijk uiten, niet liegen, twee gezichten over zichzelf en eerlijk communiceren en niet anderen laten vertellen hoe ik het moet doen, of hen naar de mond praten is geestelijk voor mezelf zorgen. Alles wat je wint met bedrog en leugens in het leven zal rotten. Al het bedrog zal uit elkaar vallen. Alles wat er nog van je over is, is wat er in je ziel was.

Laat niets in de weg staan ​​van het licht dat door deze vorm schijnt, dat is geestelijk voor mezelf zorgen. Er is een risico dat je wordt gezien in al uw glorie, schoonheid, verwondering en schittering. Ja, dat kan. Je bent klaar en in staat om mooie, verbluffende en verbazingwekkende dingen in deze wereld te doen.

Je zult twee keuzes hebben, liefde of angst.

Kies liefde en laat angst je nooit tegen je speelse hart keren, want als de activiteiten niets toevoegen aan jou, en onze dromen geen goedkeuring krijgen, dan voel je je niet goed genoeg. Dat is geestelijk voor mezelf zorgen. Evenementen in onze jeugd en kindertijd kunnen ertoe bijdragen dat velen van ons nooit ons potentieel waarmaken of onszelf nooit bevestigen, omdat we nooit iemand hadden die in ons geloofde.

Meestal hebben slachtoffers van narcistisch misbruik het moeilijk om zichzelf te bevrijden uit de gevangenis van schuldgevoelens die de narcist in hen programmeerde. Maar ook als we kijken naar de effecten die ons ervan weerhouden onszelf goed te keuren, hebben we allemaal enkele zaken gedaan en voelen we ons niet goed daarover. Acties dat als we die actie nogmaals moesten doen, we niet meer zouden doen of anders zouden doen.

Om in je grootheid te komen, moet je een belangrijk energieblok – een struikelblok – uitschakelen en dat is het probleem van vergeving van mensen die je pijn hebben gedaan.

Iemand die je fout heeft gedaan. Zelfs al kent die geen spijt. Dat wil niet zeggen dat we moeten afzien van onze rechtmatige eisen. We geven echter een niet rivaliserende reactie volgens onze eigen waarden. We laten niet toe dat het ons verder nog pijn berokkent door ons emotioneel te distantiëren. Dat is geestelijk voor mezelf zorgen.

Maak een lijst van wat je hebt gedaan waar je spijt over hebt, waarvan je geweten knaagt. Maak een lijst. Er kan een tijd zijn dat je geen goede vader, een goede moeder, een goede broer, geen zuster was of dat je een waardeloze oppervlakkige persoon was. Je hebt geen onberispelijk werk gedaan, of je hebt gelogen, of je was oneerlijk, je hebt gestolen. Niemand weet dit, maar je weet over wat je niet goed denkt. Je herkent dat je een echte hond was om dat te doen, waar je echt spijt van hebt, en we maken een lijst van dit alles.

Ieder van ons heeft er een paar waarvan je zegt dat er enkele goede en slechte zijn. Dus niemand van ons ontsnapt. Dit is iets wat ik wil dat je doet.

Ik wil dat je betrokken raakt bij een actief proces om wat rommel uit je leven te halen.

Daardoor als er een gebied in je leven is dat je moet opruimen, dan is dit nu het moment voor je. Er zijn mensen die je leven in de war schoppen en die geen doel dienen. Voor hen moet je de “geen contact regel” toepassen. Voor anderen die niet zo betrouwbaar bleken pas je “de grijze steen methode” toe. Bij anderen is het goed om vast te stellen of ze een gematigde of kwaadaardige narcist zijn. Maar laat vooral je buikgevoel spreken om te kunnen onderscheiden hoe je je sociaal zal inpassen. Ze houden gewoon de ruimte bezet die iemand nuttig positief kan koesteren.

Je zult zelfs niet de tijd hebben om te kijken wat je graag van je leven wilt maken, omdat je allemaal deze mensen om je heen hebt, die je niet in staat stellen om te groeien.

Daarom kijk wat je nodig hebt om uit je comfortzone te komen.

Gewoon beginnen met het schoonmaken van deze onderwerpen. Zie, wat je in je omgeving hebt, is een weerspiegeling van je bewustzijn. Bovendien heb je al die chaos, omdat die een ongeorganiseerd, rommelig deel van je geest vertegenwoordigen. Dat kunnen de vlooien zijn die zich door het samenzijn met de narcist hebben genesteld. Dus laten we dit alles hieruit halen, goed werk om dat schoon te krijgen. Dat iedereen waar je sterk over denkt negatieve gevoelens over heeft.

Laten we goede redenen bekijken om ze te vergeven.

Ten eerste: je moet proberen te zien wat er is gebeurd vanuit het gezichtspunt van die andere persoon. Als ik het vanuit hun gezichtspunt bekijk, is dat één gebied. Dat is nummer één. Dat is geestelijk voor mezelf zorgen. Als het één en al tegenstelling is, dan weet je dat die persoon een narcist is.

Dan nummer twee: een wrok koesteren doet je pijn. Het verslaat hen niet, alleen voor een goede gezondheid en gemoedsrust laat het gevoel van wrok of haatgevoelens los om een ​​lading bitterheid van binnen te voorkomen. Dat is geestelijk voor mezelf zorgen.

geestelijk voor mezelf zorgen
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Elke gedachte die we hebben, produceert een chemische stof in onze hersenen die het immuunsysteem beïnvloedt.

Daarom dat de gedachten aan die persoon, die je haat, je immuunsysteem ondermijnt. Waarschijnlijk ben ik er zelfs niet van op de hoogte. Ik weet niet dat ik ze haat, je bent boos geworden op hen. Ze leren je om een diepe hekel te hebben aan dit leven, en hier ben je jezelf aan het doden waardoor je kwetsbaar bent voor ziektes. Je plaats daardoor jezelf in een slecht humeur. Ik zeg dat die persoon het niet waard is om je gezondheid op te offeren. Eén minuut gemoedsrust, een minuut woede berooft je van 60 seconden geluk. Daarom beslis je dat het er niet toe doet. Ga in therapie om zo snel mogelijk te genezen van PTSS en C-PTSD.

Laat het gaan! Ervaar de waardigheid en het nobele gevoel van een karakter dat groot genoeg is om verder te gaan met je leven.

Laat het los, zodat je kunt groeien. Er bestaan verschillende technieken om gemakkelijker los te laten en om je geest te zuiveren. Zend me een persoonlijke boodschap, zodat ik mijn ervaring met deze technieken kan verduidelijken. Zie dat we allemaal grootsheid in ons hebben behalve de narcist.

Maar als je je belang niet begrijpt, en je werkt niet om het te ontwikkelen, als je het niet zoekt, als je niet vindt waar het is, als je het niet probeert te vinden, als je niet experimenteert met je leven om te proberen te ontdekken wat voor je geschikt is, ga je blijven je ellendig voelen en staat je nog meer miserie te wachten.

Ik zeg dat je jezelf positioneert als een ellendig persoon, een onvervulde persoon.

Hoe anders doen we het uitstelgedrag? We stellen gewoon nog altijd uit. Waarom? Omdat we onszelf niet hebben geaccepteerd. We voelen ons niet verdienstelijk. Denken we dat we niet goed genoeg zijn? We zijn nog te gefocust op de dubbelzinnig ideeën van de narcist.

Misschien heb je wel een trauma binding te vergelijken met het Stockholm syndroom. Waarom zou je niet goed genoeg zijn? Omdat je gelooft wat de narcisten hebben gezegd? Ben je nog gehecht aan de verkeerde persoon? Stop met ze te geloven want geloof is geen wetenschap. Geloof is meestal een denkpatroon dat je vaak hebt herhaald.  Je bent een empathische persoon met mogelijkheden die zijn grenzen nog niet kent.

Ben ik de narcist of ga ik geestelijk voor mezelf zorgen?

Sommige mensen kiezen ervoor om terug te gaan naar een narcistische partner om zichzelf (en anderen) te bewijzen dat ze geen vreselijke, beledigende charlatan zijn … zoals de narcist heeft gekozen om je af te schilderen na een breuk.

Als je narcistische ex in contact is geweest met je sociale omgeving en hen griezelverhalen heeft verteld over hoe je wreed tegen hen was en ze toen in de steek liet, zul je op de ergste persoon op aarde lijken. Maar dit is stalking.

Je zou kunnen merken dat je verdwenen bent uit de levens van mensen, of er werd geknoeid door onbekenden voor acties die je niet hebt gedaan of die je hebt gedaan om jezelf te redden. Zoals vertrekken.

De geschiedenis aanpassen of herschrijven vanuit de positie van het slachtoffer.

In deze situatie zou je juist degene kunnen zijn die probeert een relatie met de narcist te maken, om de perceptie dat je een vreselijke mens bent aan te passen ontken je de feiten of ben je de feiten vergeten door misbruik amnesie?

Je kunt je verontschuldigen voor hen, omdat ze zich slecht hebben gevoeld als je ze uitschold over hun misbruik. Je mag kruipen en om een tweede kans vragen nadat je het waagde om weg te lopen van hun gaslichting en verwaarlozing. Als ze je waardig genoeg vinden, kunnen ze je de eer geven om je weer in hun leven te laten, waarna de hele cyclus opnieuw zal beginnen. Zal dat niet leuk zijn? Nee, want de narcist is ondertussen op jacht naar zijn volgende prooi.

Als het gaat om narcisten, is het belangrijk om te onthouden dat ze zijn zoals ze zijn, omdat ze pijn doen.

Ze zijn beschadigd en hun gedrag komt voort uit een plaats met ernstige interne schade. Het is zeldzaam dat een narcist kan veranderen, maar je kunt er zeker van zijn dat ze de meeste mensen die ze dicht bij hen behandelen pijn zullen doen. Je kunt echter nooit de narcist veranderen.

Als je van een narcist houdt, is dat goed: je bent een aardige, waarschijnlijk empathische persoon die iemand wilde helpen die duidelijk pijn heeft.
Maar je moet meer van jezelf houden en weggaan voordat je meer beschadigd bent dan ze zijn. Namelijk een narcist heeft een handicap: Hij is niet in staat tot liefde. Daarom saboteren we onszelf als we in de buurt zijn van een narcist door nooit voor onze belangrijke persoonlijke zaken te zorgen zoals onze financiën, onze gezondheid, onze vrije tijd, onze kennis, ons zelfrespect en eigenwaarde en onze vaardigheden.

Zeg het elke dag opnieuw: ik dien geestelijk voor mezelf te zorgen.

Heb je het heel druk om dingen te doen? Je maakt geen tijd voor jezelf. We beginnen zoveel te doen en maken ze niet af. Je geeft gewoon je tijd weg totdat je geen tijd hebt voor jezelf of op enig moment om te doen wat je wil doen. Waar zijn onze dromen? Kunnen we onze creativiteit inzetten, bijvoorbeeld samen met de kinderen? Elke keer als je het uitstelt en het goede terugplaatst kan op één dag een achteruitgang van 1 jaar betekenen. Ik zeg je dat je op een dag om je heen kijkt en het jaar is voorbij, daar gaan twee jaar voor goed in het verleden, of een verlies van drie jaar. Dus is er iets wat je wilt doen?

Doe het. Doe het meteen.

Stel het niet uit. Begin meteen waar je bent. Er zal nooit een perfecte ideale tijd zijn. Wat je ook op dit moment voor je gaat doen, er is genoeg werk aan dat idee. Maak een herstelplan.

En dan … . Eraan werken. Eraan werken. Eraan werken. Pas op voor de relaties die je hebt. Wat voor persoon ben je vanwege de relaties die je hebt? Brengen die mensen een bijdrage aan je? Helpen ze je om te groeien en jezelf te ontwikkelen? Wat voor soort persoon word je? Kun je een ander pad volgen dat aansluit bij je diepste zelf?

Mensen die geen grootheid voor zichzelf accepteren.

Deze mensen studeren niet. Mijn vriend, deze mensen onderzoeken niet. Maken geen tijd voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Ze vinden geen tijd om aan hun “hoofd” te werken. Plannen geen tijd voor creativiteit. Ze hebben geen tijd voor sociale integratie. Hebben ze waardevolle vrienden? Ze denken dat narcisten niet bestaan en dat misbruik fel overdreven is tot ze het zelf ervaren.

Nee, ze zullen geen tijd hebben, omdat ze het te druk hebben om op de hoogte te zijn van je goedkeuring van jezelf en ze willen die mee bepalen. Het is nodig dat je jezelf objectief beoordeelt, omdat je jezelf goed kent, maar het is bijna onmogelijk om het helemaal alleen te doen. Je moet je niet beroepen op Jan en alleman om bevestiging te krijgen.

Goedkeuring, bevestiging of goedkeuring van jezelf moet je van jezelf eisen.

Een kleine vertrouwvolle kring van vrienden kan je daarbij helpen, evenals je coach of je therapeut. Je moet wat zorgzame terugkoppeling krijgen. Zoek een coach die dichtbij genoeg is om je te zien, die je om je heen heeft opgemerkt, waarvan je hun mening waardeert en vraag hoe ze je zien. Daarvoor kun je met mij contact opnemen via de links in het menu.

Hoe beoordelen ze je over je gevoel van eigenwaarde en vergelijken ze wat je hebt met wat ze zeggen? Zie dat er dingen zijn die mensen in ons zien die we niet kunnen weten, omdat het een blinde vlek is.

Wanneer je een compliment krijgt, kun je dat dan goed verdragen?

Kun je een compliment accepteren? Dat is een goede barometer over jouw gevoel van eigenwaarde. Kun je kritiek aan? Wel, kun je kritiek geven? Wat zijn je verwachtingen? Wat verwacht je van het leven te krijgen? Waarop wacht je om te krijgen waar je recht op hebt van je bedrijf? Hoe wederzijds zijn je relaties? Wat is je ideale dag? Wat is je uitkomst van deze ervaring, deze reis, deze reis waarin je betrokken bent?

Weet je dat mensen met een sterk gevoel van zelf-goedkeuring, hoge verwachtingen en zienswijzen hebben voor zichzelf, het leven en anderen?

Zie, mensen verwachten niet veel van het leven.

Dus doen ze niet veel. Ze bereiden zich niet voor. Mensen verschijnen gewoon in het leven en leven niet. Soms isoleren ze zich. Mensen staan ’s ochtend alleen op en gaan de dag door zonder besef. Ze gaan naar hun werk alleen maar om een ​​cheque te krijgen, terwijl ze de klok gadeslaan. Daarbij wil je een ander soort persoon zijn als je je leven vooruit stuurt. Je wilt hier toch iets uithalen. Als je het gaat doen, is het je tijd, je energie de moeite waard. Je hebt hier wat verwachtingen van. Daarom, onderzoek je verwachtingen versus je wensen. Sommige mensen wensen dat ze het beter zouden kunnen doen.

Daar tegenover verwachten anderen het beter te doen.

Waar ben je mee bezig? Werk je hard genoeg aan jezelf? Zoek je genoeg om antwoorden te krijgen en klaarheid? Als je kritisch zoekt kun je heel veel oplossingen vinden met Googlezoekmachine. Pas je dan de antwoorden kwalitatief toe? Geef je gemakkelijk op? En hou van jezelf wanneer je herstelt van narcistische mishandeling.

Zorg ervoor dat je de hoogste voorrang krijgt in je leven. Vooral als je ouders had die je hebben verwaarloosd, zorg dan extra voor jezelf. Kijk uit voor wat echt voldoet. Je leert niet genoeg van jezelf te houden door narcistische mensen, omdat je van hen moet houden en je ze moet volgen. We zijn daardoor niet bereid om voor onszelf te zorgen. Dit is dus niet in balans. We krijgen geen opleiding om voor onszelf te zorgen. Om gevoelig te worden voor onze behoeften, onze doelen, onze verlangens. We worden geprogrammeerd om de wensen van de narcist te vervullen.

Dus doe een bewuste inspanning. Dat is geestelijk voor mezelf zorgen.

Maak jezelf beste prioriteit. Voor iedereen is je gemoedsrust, je gezondheid belangrijker dan je familie, omdat als je geen gemoedsrust hebt, als je geen gezondheid hebt, kun je niemand van dienst zijn. Verwaarloos jezelf niet. Velen van ons, in het bijzonder de empathische dames, komen in een rol waar ze offerlammeren zijn. In die rol plaatsen ze hun doelen en hoofddoel op een laag pitje uit eerbied voor de hoop van hun kinderen of de dromen van hun echtgenoot of hun familie. Ze vergeten zichzelf. Dan worden ze boos en verbitterd.

Daarom begin voldoende te zorgen voor jezelf.

Begin voor 51% op jezelf te letten. Dan heb je nog 49% over voor de anderen als ze het waard zijn. Ontwikkel een gezondheidsplan. Je gezondheid is alles wat je hebt. Zorg goed voor je gezondheid. Laat je in stressvolle situatie na controleren bij je huisarts. Eet voedzame maaltijden. Oefen, terwijl je lichaam want het verslijt. Bewegen is leven. Zorg voor dit lichaam. Hou van jezelf.

Doe met opzet ook wat goeds voor jezelf, zoals meditatie, zoals yoga, zoals koken en tuinieren.

Neem wat tijd voor jezelf vrij. Ga op reis. Dat allemaal is geestelijk zorgen voor mezelf. Je kunt je grootheid niet ontwikkelen en manifesteren als je geen energie en tijd aan jezelf besteedt; je kunt geen hoge presteerder zijn als je je niet goed voelt. Namelijk het uiterlijk kan belangrijk zijn in situaties, maar nog meer je innerlijk. Als je niet voor jezelf zorgt, neemt het de scherpte van je leven weg. Geestelijk voor mezelf zorgen helpt me mijn leven te sturen in plaats van het door anderen je leven te laten beheersen.

Voor jezelf zorgen ontwikkelt persoonlijke kracht om met rouw om te gaan. Zorg voor jezelf.

Nu stel ik je nog iets anders voor. Word je bewust van wat je behoeften zijn en ontwikkel compassie tegenover jezelf ondanks je menselijke verdediging. Ontwikkel eerst compassie voor jezelf, ondanks je verstandige verdediging. Je kan nooit perfect zijn.

Hallo, je zult nooit perfect zijn. Je bent een mens. Fouten maakt iedereen. Je hebt veel domme stomme acties gedaan. Raad eens waar je nog niet aan toe bent? Je moet leren voorzichtig te zijn met jezelf. Empathisch! Maak het goed met jezelf want je kunt niet alles weten. Het is goed om fouten te maken want uit fouten leer je meer. Doe het. Leer van de ervaring.

Krijgt u wat u nodig hebt? Sta open voor mensen en vertel hen wat u van hen nodig hebt. Ga er niet vanuit dat zij het weten wat je wilt. Zeg niet dat ik dacht dat je het wist. Nee, vertel mensen vooraf wat je wilt. Hier is wat ik nodig heb om dit voor mij te laten werken.

Wees eerst met je bedenkingen. Vertel ze vooraf, zodat ze later niet verbaasd zijn.

Daarom zullen je gevoelens later niet gekwetst worden. Dat is geestelijk voor jezelf zorgen. Kijk of ze je vooraf vertellen dat ze het niet kunnen doen. Nu weet je dat je kunt blijven vragen. Maar ik vertel mensen vooraf wat ik wil als ik deze game met je speel.

Als we gaan dansen, is dit wat ik eruit krijg. Kijk of je niet goed voor je behoeften zorgt, want anders raad eens, je zult altijd dat zeurende lied in je achterhoofd hebben. Let er daarom op dat je ontvangt wat is beloofd.

Zie, ze hebben me geleerd te zwijgen en niet geestelijk voor mezelf zorgen. We hebben niet geleerd om 51% zelfzuchtig te zijn. We hebben geleerd om iedereen 100% te vertrouwen. Als je niet eerst voor jezelf zorgt wie denk je dan die voor je gaat zorgen?

Wie zal beter op je passen dan jij?

Niemand zal dat doen. Misschien heb je een bedrijf. Je hebt je gezin, een hobby. Niemand gaat beter voor je zaak zorgen dan je. Niemand. Alles wat je in het leven wilt doen, moet je eigenaar van worden. Neem je verantwoordelijkheid. Dus hallo, ik ga dit laten realiseren door mijn creativiteit. Wees bereid om uit je comfortzone te komen en alles te doen waar je over gefantaseerd hebt en dat weet je, je zult er waarschijnlijk niet goed in zijn, maar doe het hoe dan ook. Geef nooit op! Dat is geestelijk voor mezelf zorgen.

Hoe laat je deze boodschap “geestelijk voor mezelf zorgen” doordringen tot in je diepste zelf?

Uiteindelijk past een regelmatige lezer de nieuwe kennis toe die zij of hij hier vindt. Daardoor is deze site volgen een aanrader. Daar hou ik van. Weet je, actie is het belangrijkste. Voor twijfelaars, stuur me een bericht op Facebook Messenger! Links vind je in het menu! Daarbij wordt toegepaste kennis macht. Liever lees ik wat je raakte. Misschien boek je vooruitgang in uw leven op je doelen als je het probeert? Geef me terugkoppeling. Bovendien zijn andere lezers ook nieuwsgierig om te horen wat je toevoegt.

Laat me weten hoe je meditatie toepast in je groeiproces. Ik hoop zo dat dit artikel heeft geholpen. Nu, als je weet dat het tijd is om te groeien, sta op en wordt krachtig.

Ik ben hier om je te helpen. Laten we dit samen laten gebeuren.

Klikt deze informatie over narcisten of toxische personen met u? Ben je enthousiast over het persoonlijk groeien en deze nieuwe kracht aan te nemen om een ​​narcist te bestrijden die je pest of onderuithaalt?

Ik hoor dit graag in opmerkingen en vragen hieronder.

Steun elkaar in de commentaren!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

over zelfzorg

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees