Klaar voor de volgende stap in groei naar zelfliefde na narcisme?

Indruk maken en bewondering wekken.

Om een beter begrip te krijgen van hoe narcisme het dagelijks leven van een persoon kan beïnvloeden, kan en zal een typische narcist urenlang besteden aan het perfectioneren en zwoegen van een werkproject om het precies goed te krijgen.

Het uiteindelijke doel van de narcist is om indruk te maken en bewondering van anderen te winnen, wat betekent dat al hun harde werk niet echt gerelateerd is aan goed werk doen en er goed in voelen, maar meer verbonden is met hun fantasie van alle lof die ze krijgen als dat werk uiteindelijk wordt ingeleverd.

Mensen die zelfliefde bedrijven, herkennen eenvoudigweg hun behoefte om te pauzeren, te ontspannen, bij te tanken, te oefenen of te rusten en, het allerbelangrijkste, om de diepere verbindingen in hun leven te bevorderen.

Gezonde mensen voeden zichzelf dus automatisch, terwijl ze ook nauwlettend toezien op het onderhouden en onderhouden van belangrijke relaties en verbindingen.

Soms is de kleinste stap in zelfliefde de grootste stap in je leven.

De belangrijkste relatie in je leven is met jezelf.

Gezonde zelfliefde ontwikkelen dus.

Zoveel jaar onderwijs, maar niemand heeft ons ooit geleerd hoe we van onszelf moeten houden en waarom het zo belangrijk is.

Ik heb lang geleden geleerd dat het verstandigste wat ik kan doen is aan mijn zijde staan, een pleitbezorger zijn voor mezelf en anderen zoals ik.

Hoe je van jezelf houdt is hoe je anderen leert van je te houden.

Je kijkt in de spiegel en ziet jezelf, maar echt, jij bent het helemaal niet.

Ik bedoel, er zijn je ogen en je neus en je lieve kleine glimlach, maar dat is niet alles wat je kunt zien.

Omdat je niet de hoeveelheid levens ziet die je hebt aangeraakt met je aanwezigheid.

Je ziet niet alle mensen die je hebt gemaakt dat ze glimlachen en lachen.

Je ziet niet hoe sterk je bent.
In feite zijn alle gevechten die je hebt overwonnen volledig onzichtbaar als je in de spiegel kijkt, verborgen onder je uiterlijke kenmerken.

Dus, mijn vriend, luister naar me als ik dit zeg: je bent niet zo simpel als een reflectie.

Je bent complex, prachtig en iets briljant dat een spiegel eenvoudigweg niet in staat is om te laten zien.

Het toont slechts één boom in het bos, één ster in een sterrenstelsel, één zandkorrel op het strand.
En je bent zoveel meer dan dat.

Misschien wil je een gesprek met me hebben over je problemen en je mogelijkheden tot groei naar zelfliefde.

Onthoud: je hebt de macht om op elk gewenst moment van het onbewuste naar het bewuste leven over te schakelen.

Daardoor kun je groeien in onoverwinnelijk worden en zelfliefde! Als je het beu bent om je slachtoffer te voelen, dan is het vandaag een goede dag om helemaal onoverwinnelijk te worden in zelfliefde.

Ik hoop dat deze post hier helpt om onoverwinnelijk te worden en je van dienst is! Als je het leuk vond, vergeet dan niet om het te delen.

Zoals altijd, heel erg bedankt voor het zijn van een mooie ziel die deelt en liefde geeft.

Ik hoop dat dit bericht, video en audio je behulpzaam zijn. Bovendien kijk ik ernaar uit je te ontmoeten in de reacties. Jouw commentaren zijn de raketbrandstof die me inspireert om dit werk voort te zetten.

Voel je vrij om dit artikel en video te delen en de liefde te verspreiden.

Hoe zorg jij voor jezelf?

En dan hebben we het niet over heerlijke schoonheidsbehandelingen of nieuwe kleren. Ook hier op de redactie merken we dat we soms meer focus leggen op ‘externe vormen van zelfliefde’.Ook wij hebben onze nodige uurtjes (lees: dááágen) nodig gehad om echt naar binnen te keren en onze schaduwkant onder ogen durven komen. Het vergt een hoop lef, zelfkennis en verantwoordelijkheid.

Klik op de foto voor meer info

Dit is allemaal onderdeel van een veel duurzamere vorm van zelfliefde.Merel Teunis vertelt in Self Love Talk hoe jij langdurig een liefdevolle levensstijl voor jezelf kunt creëren. Self Love Talk is een boek boordevol mooie inzichten, prachtige quotes, simpele praktische tips en openhartige anekdotes over hoe jij meer liefde in jouw leven kunt brengen.

Ben jij klaar voor de meest pure vorm van liefde?Je kunt het boek of het e-boek bestellen via bol.com op volgende links boek: 

paperback :https://bit.ly/35qkLh7

e-boek: https://bit.ly/36u7q73

Als je lijdt onder de pijn als gevolg van blootstelling aan narcistische mishandeling, bekijk dan alle mogelijkheden die je vindt op mijn website om je leven te veranderen.

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Melanie Tonia Evans is een relatie expert rond narcisme.

Ze weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen. Bekijk haar programma: http://bit.ly/herstelprogrammaMTE

Related Post
Share
Leave a Comment

Recent Posts

 • communicatie
 • communicatie met de narcist
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • werktuigen voor veerkracht weerbaarheid hulpeloosheid

Narcisten gebruiken apps om te bedriegen, je kunt hen ontdekken.

Zovelen die met een giftige narcist of psychopaat zijn uitgegaan of leven, hebben de triangulatie en het bedrog meegemaakt en… Read More

 • alleenstaande ouder
 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • Transformeren naar geluk na misbruik door een narcist
 • zelfgenezing
 • zelfliefde

Als onze relatiepartners niet groeien helpt het ons niet.

Er is ons een idee over relaties verkocht dat niet in ieders relatiecontainer past.​​Nu ik officieel gepensioneerd in mijn leven… Read More

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • zelfgenezing
 • zelfzorg

EFT een dagelijkse tool om je emoties te verlichten. (taak)

Dus vandaag wil ik met jullie informatie delen om emotionele energie los te laten met EFT, die in ons lichaam… Read More

%%footer%%