Toepassen wat je leert om je te bevrijden van de narcistische persoonlijkheid.

Degenen die de woede van een narcist hebben meegemaakt, kennen de versnelling van de ademhaling en de angst die opkomt bij het slachtoffer als de garagedeur aan het eind van de dag wordt geopend of als de sleutel in de deur wordt gedraaid.

Je zult het misschien nooit goed begrijpen. Niet akkoord gaan met wat de narcist ontketent aan vijandigheid. Het is immers niet de bedoeling dat je een eigen mening hebt.

Ik wil dat je weet dat ik wel in je geloof

Ik weet wat je hebt doorstaan. Jij bent moedig. Je verdient het om het leven te leiden dat je oorspronkelijk was gegeven. Je kunt je bevrijden van de narcistische persoonlijkheid.

Blijf genezen. Je neemt het pad dat minder door anderen werd gevolgd. Dat is het pad met minder reizigers, de weg die een diepe betekenis heeft. Hier vindt u de vrede die u al uw hele leven zocht.

Hoe lang verdien je het om zo behandeld te worden

Hoeveel kunt u nog meer nemen? Geeft hij / zij je het gevoel dat je lichamelijk ziek bent? Word je midden in de nacht wakker met een bonzend hart? Met woede? Met angst?

Hoe lang tolereer je de gruwelijke effecten die deze behandeling heeft op je zenuwstelsel, immuunsysteem, kwaliteit van leven

Het is tijd om nee te zeggen tegen hem / haar en ja tegen jezelf

Het groeiende zelf is altijd in een proces van vooruitgang

Je hebt meer dan genoeg geleden. Je hebt het recht om anders te voelen over wie je bent en hoe je wordt behandeld.

U kunt beginnen met te leren hoe u uw lichaam en geest kunt kalmeren. Jezelf uit de dagelijkse aanwezigheid halen en de giftige vibraties van de narcist is een eerste stap.

Leren hoe je de geest kunt kalmeren met een vorm van meditatie die voor jou werkt, eenvoudige yogaposities uitvoeren met de nadruk op de adem, je gedachten, gevoelens, inspiraties, gedichten en inzichten in een journaal vastleggen, kun je loslaten en ongecensureerd voor jezelf worden.

Je hebt jezelf zoveel jaren in toom gehouden, jezelf binnenstebuiten keren om de narcist te plezieren. Bovendien zul je je versteld staan ​​van de kracht die je hebt om een ​​kalmte en vrijheid te vinden waar je op hebt gewacht.

Tijd nemen om jezelf onder te dompelen in de natuur, of het nu gaat om tuinieren, wandelen, kijken naar en luisteren naar de vogels bij jou in de buurt. Net zoals schetsen buiten is een enorme bron van genezing van lichaam, geest, emoties en psyche

Ontwikkel een solide genezingsrelatie met jezelf

Je bent al zo lang overschaduwd door de narcist. Hij heeft je licht gestolen en je creatieve ideeën, je gevoel voor optimisme en hoop, je levensdromen overschaduwd.

Beloof dat niemand je dit ooit nog meer zal aandoen. Jij bent de auteur van je eigen leven. Grijp je gevoel van zelfrecht en diepe innerlijke vrede. De tijd om je leven opnieuw te beginnen en je te bevrijden van de narcistische persoonlijkheid is nu.

Degenen die erkennen dat ze gedwongen waren om niet te geloven en hun innerlijke ware zelf te verwerpen, maken de tegenovergestelde wending en beginnen te waarderen hoe oprecht ze zijn.

Voor sommigen heeft het jaren geduurd om zichzelf te zien. Dan konden ze van zichzelf houden van dat deel van hen dat zo essentieel en prachtig echt en heerlijk is

Ze zijn op weg naar genezing; ze zijn niet te stoppen

In veel gevallen verwerpen ze hun families van herkomst en scheiden ze zich af van de pathologische narcistische familie — goelag.

Ze leven in vrijheid. Ze hoeven niet langer door een donker glas te kijken. Er is geen belemmering voor het waarnemen van hun innerlijke en uiterlijke werkelijkheden.

Ze hebben een hernieuwde vitaliteit, de bloei van hun creatieve gaven, de vreugde van het herontdekken van hun open harten die in staat zijn om diep te beminnen. Eindelijk vinden ze een innerlijke vrede binnenin die wacht om hen te omarmen sinds de geboorte

Degenen die zwijgen — volwassenen die de waarheid kennen — moeten een einde maken aan deze afschuwelijke cyclus van mishandeling en foltering

Als je nu niet spreekt en ingrijpt, zal niemand anders dat doen. Veel van de menselijke natuur heeft een uitgesproken duistere kant. Poets deze waarheid niet weg.

Gebruik je kennis om het leed van anderen te verlichten die deze psychologische hel uit je jeugd hebben meegemaakt om hen te bevrijden van de narcistische persoonlijkheid.

Veel van deze kinderen overleven om hun verhalen te vertellen. Ze zijn inspirerend en verlossende. Zij zijn onze helden

Je bent een uniek individu, waardig om het leven te leiden dat je verdient

Jij bent de auteur van je levensverhaal als je de relatie met de narcist hebt verbroken. Niemand kan jou bezitten en  intimideren. Je bent vrij om al je vele geschenken te gebruiken, om hechte relaties met anderen op te bouwen die in staat zijn tot mededogen en vriendelijkheid.

Ontwikkel een sterk patroon van zelfzorg, doe de activiteiten waar je van houdt en die je op elk niveau sterk zullen maken.

Geniet van al je vele creatieve geschenken, leer weer lachen. Vertrouw je intuïtie. Zoek de schoonheid en genezing van de natuur. Je zult er respijt vinden. Herontdekt het oorspronkelijke vorige zelf om je te bevrijden van de narcistische persoonlijkheid.

Geef jezelf krediet voor hoe je omgaat met deze zeer moeilijke en soms onmogelijke narcist.

Ik hoop dat dit bericht, video en audio je behulpzaam zijn. Bovendien kijk ik ernaar uit je te ontmoeten in de reacties. Jouw commentaren zijn de raketbrandstof die me inspireert om dit werk voort te zetten.

Voel je vrij om dit artikel en video te delen en de liefde te verspreiden.

Als je lijdt onder de pijn als gevolg van blootstelling aan narcistische mishandeling, bekijk dan alle mogelijkheden die je vindt op mijn website om je leven te veranderen.

Je kunt je leven helen werkboek
Je kunt je leven helen werkboek

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is Annemie-en-Johan-met-Milan-in-Amelscheid-forest-1_tiny-1080x720.jpg

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’.

Geef een reactie, vraag of antwoord.