Toepassen om je te bevrijden van de narcistische persoonlijkheid. +video

Toepassen om je te bevrijden van de narcistische persoonlijkheid. +video

Degenen die de woede van een narcist hebben meegemaakt, kennen de versnelling van de ademhaling en de angst die opkomt bij het slachtoffer als de garagedeur uiteindelijk wordt geopend of als de sleutel in de deur wordt gedraaid. Je wilt zo snel mogelijk je bevrijden van de narcistische persoonlijkheid.

Je zult het nooit goed begrijpen. Niet akkoord gaan met wat de narcist ontketent aan vijandigheid. Het is immers niet de bedoeling dat je een eigen mening hebt.

Ik wil dat je weet dat ik wel in je geloof en de mogelijkheid om je te bevrijden van de narcistische persoonlijkheid.

Ik weet wat je hebt doorstaan. Jij bent moedig. Je verdient het om het leven te leiden dat je oorspronkelijk was gegeven. Je kunt je bevrijden van de narcistische persoonlijkheid.

Blijf genezen. Je neemt het pad dat minder door anderen werd gevolgd. Dat is het pad met minder reizigers, de weg die een diepe betekenis heeft. Hier vind je de vrede die je al jouw hele leven zocht.

Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Hoe lang verdien je het om zo behandeld te worden?

Hoeveel kun je nog meer nemen? Geeft hij of zij je het gevoel dat je lichamelijk ziek bent? Word je midden in de nacht wakker met een bonzend hart? Met woede? Met angst? Hoe lang tolereer je de gruwelijke effecten die deze behandeling heeft op je zenuwstelsel, immuunsysteem, kwaliteit van leven

Het is tijd om nee te zeggen tegen hem of haar en ja tegen jezelf

Het groeiende zelf is altijd in een proces van vooruitgang

Je hebt meer dan genoeg geleden. Bovendien heb je het recht om anders te voelen over wie je bent en hoe je wordt behandeld.

Je kunt beginnen met te leren hoe je je lichaam en geest kunt kalmeren. Jezelf uit de dagelijkse aanwezigheid halen en de giftige vibraties van de narcist is een eerste stap.

Leren hoe je de geest kunt kalmeren met een vorm van meditatie die voor jou werkt, eenvoudige yogaposities uitvoeren met de nadruk op de adem, je gedachten, gevoelens, inspiraties, gedichten en inzichten in een journaal vastleggen, kun je loslaten en ongecensureerd voor jezelf worden.

Je hebt jezelf zoveel jaren in toom gehouden, jezelf binnenstebuiten keren om de narcist te plezieren. Bovendien zul je je versteld staan ​​van de kracht die je hebt om een ​​kalmte en vrijheid te vinden waar je op hebt gewacht.

Tijd nemen om jezelf onder te dompelen in de natuur, of het nu gaat om tuinieren, wandelen, kijken naar en luisteren naar de vogels bij jou in de buurt. Net zoals schetsen buiten is een enorme bron van genezing van lichaam, geest, emoties en psyche

Ontwikkel een solide genezingsrelatie met jezelf

Je bent al zo lang overschaduwd door de narcist. Hij heeft je licht gestolen en je creatieve ideeën, je gevoel voor optimisme en hoop, je levensdromen overschaduwd.

Beloof dat niemand je dit ooit nog meer zal aandoen. Jij bent de auteur van je eigen leven. Grijp je gevoel van zelfrecht en diepe innerlijke vrede. De tijd om je leven opnieuw te beginnen en je te bevrijden van de narcistische persoonlijkheid is nu.

Degenen die erkennen dat ze gedwongen waren om niet te geloven en hun innerlijke ware zelf te verwerpen, maken de tegenovergestelde wending en beginnen te waarderen hoe oprecht ze zijn.

Voor sommigen heeft het jaren geduurd om zichzelf te zien. Dan konden ze van zichzelf houden van dat deel van hen dat zo essentieel en prachtig echt en heerlijk is

Ze zijn op weg naar genezing; ze zijn niet te stoppen om zich te bevrijden van de narcistische persoonlijkheid.

In veel gevallen verwerpen ze hun families van herkomst en scheiden ze zich af van de pathologische narcistische familie – goelag.

Ze leven in vrijheid. Ze hoeven niet langer door een donker glas te kijken. Er is geen belemmering voor het waarnemen van hun innerlijke en uiterlijke werkelijkheden.

Ze hebben een hernieuwde vitaliteit, de bloei van hun creatieve gaven, de vreugde van het herontdekken van hun open harten die in staat zijn om diep te beminnen. Eindelijk vinden ze een innerlijke vrede binnenin die wacht om hen te omarmen sinds de geboorte

Degenen die zwijgen – volwassenen die de waarheid kennen – moeten een einde maken aan deze afschuwelijke cyclus van mishandeling en foltering

Als je nu niet spreekt en ingrijpt, zal niemand anders dat doen. Veel van de menselijke natuur heeft een uitgesproken duistere kant. Poets deze waarheid niet weg.

Gebruik je kennis om het leed van anderen te verlichten die deze psychologische hel uit je jeugd hebben meegemaakt om hen te bevrijden van de narcistische persoonlijkheid.

Veel van deze kinderen overleven om hun verhalen te vertellen. Ze zijn inspirerend en verlossende. Zij zijn onze helden

Je bent een uniek individu, waardig om het leven te leiden dat je verdient

Jij bent de auteur van je levensverhaal als je de relatie met de narcist hebt verbroken. Niemand kan je bezitten en intimideren. Je bent vrij om al je vele geschenken te gebruiken, om hechte relaties met anderen op te bouwen die in staat zijn tot mededogen en vriendelijkheid.

Ontwikkel een sterk patroon van zelfzorg, doe de activiteiten waar je van houdt en die je op elk niveau sterk zullen maken.

Geniet van al je vele creatieve geschenken, leer weer lachen. Vertrouw je intuïtie. Zoek de schoonheid en genezing van de natuur. Je zult er respijt vinden. Herontdek het oorspronkelijke vorige zelf om je te bevrijden van de narcistische persoonlijkheid.

Geef jezelf krediet voor hoe je omgaat met deze zeer moeilijke en soms onmogelijke narcist. Ik hoop dat dit bericht, video en audio je behulpzaam zijn. Bovendien kijk ik ernaar uit je te ontmoeten in de reacties. Jouw commentaren zijn de raketbrandstof die me inspireert om dit werk voort te zetten.

Voel je vrij om dit artikel en video te delen en de liefde te verspreiden. Als je lijdt onder de pijn als gevolg van blootstelling aan narcistische mishandeling, bekijk dan alle mogelijkheden die je vindt op mijn website om je leven te veranderen.

Steun elkaar in de commentaren!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

knop voor alle groeitaken

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees