Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en
excuses verantwoordelijkheid,vrouwelijke narcisten, meditatie verschuiving

VKoN: Ben je een lid van volwassen kinderen van een narcist(e)?

Je bent een krijger als je lid bent van VKoN. Bovendien maak je deel uit van een select aantal mensen. Ze hebben ervoor gekozen om de controle over hun leven te nemen. Kortom, ze drommen niet alleen van een nieuw leven … maar maken een nieuw leven!

Welkom bij VKoN! Het is fijn je te hebben.

cover foto voor narcisme.blog
Word lid van VKoN

Op dit gesloten platform nemen we je mee vanaf het punt van “Geen contact”. VKoN helpt je te experimenteren met verschillende genezingsmodaliteiten. Bovendien begeleidt VKoN je bij het loslaten van negatieve en beperkende programmering. Kortom, VKoN helpt helemaal bij het opbouwen van je leven!

Wanneer je vandaag begint met VKoN te volgen, dan krijg je de antwoorden die je zoekt.

De deur staat open voor wijsheid die tot nu toe slechts door een select aantal mensen is bereikt.

We bekrachtigen, inspireren, voeden en helen je geest, lichaam en ziel. Daardoor verlos je je van de nasleep van giftige relaties. En zet hier je eerste stappen naar een volledig bevrijd leven.

Het enigste dat je regelmatig moet doen zijn de oefeningen om je herstel te bewerkstelligen.

Onze filosofie is simpel: genees je leven, ga voorwaarts en leef je beste leven ooit.

Dus als je lid bent van VKoN om de vrijheid te krijgen die voortkomt uit het helen en balanceren van je geest, lichaam en ziel – en de vreugde en eenvoud herontdekken van de manier waarop je leven van nature bedoeld was. Als deze woorden je aanspreken, weet dan dat je daar op de JUISTE plaats bent gekomen.

Angst en verlies aan eigenwaarde door objectificatie. welke goede eigenschappen bezit jij VKoN
klik hier voor meer info over NARP

De gratis bronnen die op VKoN worden aangeboden, gaan allemaal over leven in totale harmonie na het verlaten van een relatie waarin je werd misbruikt, verlaten en afgedankt voelde.

Omdat zonder genezing en harmonie de chaos, strijd en lijden doorgaan moet je je inzetten.

Zonder genezing en harmonie loop je het gevaar pijnlijke patronen te herhalen waaraan je zo hard hebt gewerkt om eraan te ontsnappen.

Zonder inzet voor genezing en harmonie is er geen liefde. Er is dan geen mededogen en geen licht om je getransformeerde pad te onthullen.

Jouw toewijding om het evenwicht in jouw leven te herstellen en te behouden is iets moois, en VKoN houdt daarom van jou.

Voorwaarden voor leden van VKoN

Als je die hulp kunt gebruiken en je bent niet van het narcistische soort en we vinden dat we je kunnen helpen (niet als je een racist, een klimaatontkenner, of Trumpaanhanger bent of er extreme ideeën op nahoudt) doe dan een verzoek om lid te worden.

Je kunt VKoN steeds vrijwillig volgens jouw mogelijkheden steunen via een donatie, jouw aankopen via bol.com en de programma’s van NARP.

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en je wenst jouw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Alle links vind je in het menu.

Lees eerst de info voordat jouw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer


Geplaatst

in

, ,

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.588 andere abonnees