Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Geef nooit op na narcistisch misbruik! +video

Ouderlijk narcistisch misbruik is waar ouders van het kind verlangen dat het zijn eigen wensen en gevoelens opgeeft om te voldoen aan de behoefte van de ouder aan achting.

Het kind leert zijn eigen gevoelens niet te benoemen en gaat ze daardoor ontkennen. Het werd geleerd om zichzelf op te geven. Het is echter nooit te laat om zichzelf te vinden. Daarom geef nooit op na narcistisch misbruik, ook al heb je het vanaf je jeugd meegemaakt en heb je het gevoel deze narcisten aan te trekken.

Als ik terug kon gaan en mijn jongere zelf maar één advies kon geven, wat zou dat dan zijn?

Geef nooit op na narcistisch misbruik. Als ik iemand maar een advies zou kunnen geven, wat zou dat dan zijn? Geef nooit op!

Het is zo triest om te zien dat zoveel mensen het leven dat ze willen leven opgeven, alleen vanwege de noodzaak om in te passen.

Volgens de eisen van hun ouders, volgens hun vrienden, aansluiting volgens de maatschappij, volgens de manipulatie van de narcist.

Te bang om te dromen over hoe geweldig het leven kan zijn, omdat het leven en anderen veel voorbeelden hebben geboden van wat er mis zou kunnen gaan.

Tal van voorbeelden van hoe moeilijk het leven is. Hoeveel een strijd het leven wel kan zijn. Wel, dat aanvaard ik niet. Ik geloof dat iedereen in staat is het leven te creëren dat ze willen. Geef nooit op na narcistisch misbruik.

Ik weiger te geloven dat we vastzitten.

Ik weiger te geloven in beperkingen en de leugens van de narcist over wie je bent.

We zijn in staat om alles te doen als – alleen als – we dat geloven. Omdat met geloof actie komt. Met geloof komen er mogelijkheden. Met overtuiging staan ​​we open voor kansen.

Wanneer we weigeren onze droom op te geven, wanneer we proberen voorbeelden te vinden van degenen die het leven hebben bereikt dat ze willen, indien we willen leren hoe we elke dag stappen kunnen zetten, als we openstaan ​​om meer te leren, als we bereid zijn om ervoor te werken, als we onze intuïtie vertrouwen en ons hart volgen, wanneer we de moed hebben om het universum te vertrouwen en naar de hemel te reiken … Geef nooit op na narcistisch misbruik.

wel, dan is alles mogelijk.

Als je het gelooft, kun je het bereiken!

Als je het kunt dromen, dan twijfel je er niet aan. Geloof in jezelf.

Shakespeare zei: “Onze twijfels zijn verraders en doen ons het goede verliezen dat we vaak zouden kunnen winnen door te vrezen te proberen”.

Kijk, de meeste mensen vrezen falen zo erg dat ze het niet eens proberen, daarom mislukken ze standaard. Het bereiken van iets belangrijk in het leven zal nooit gemakkelijk zijn.

Maar de enige manier waarop je kunt garanderen dat je niets bereikt, is als je het nooit probeert in de eerste plaats.

Je weet niet wat er in de toekomst gaat gebeuren.

Alles kan gebeuren als je in jezelf gelooft en bereid bent om te leren hoe je het kunt laten gebeuren.

Het gebeurt niet meteen. Het kan langer duren dan verwacht. Maar als je toegewijd bent en vasthoudt aan het geloof dat je uiteindelijk het gewenste resultaat zult bereiken, bereik je het gewenste resultaat. Geef nooit op! Geef nooit op!

Ik geloof dat ik mijn eigen realiteit kan creëren, omdat het een sterk geloof is om vast te houden.

Soms zie je niet dat je eigenlijk niet de dader bent in de relatie, omdat je misbruiker liegt of je manipuleert, of omdat ze de schuld bij je laten, door te zeggen dat jij degene bent met het destructieve gedrag.

Elk moment waarop je jezelf opbouwt met positiviteit in plaats van negativiteit, ben je sterk. Elke dag kies je ervoor om vooruit te komen, om een uitweg te vinden, om genezing te zoeken in plaats van op te geven, want je bent sterk, anders had de narcist je nooit gekozen. Je bent alleen leeggezogen. Vul je zelf op met je ware zelf.

De pijn die je hebt doorstaan, zal niet gemakkelijk zijn om te doorstaan. Geef nooit op na narcistisch misbruik.

Je zult het niet eenvoudig weg kunnen poetsen, of doen alsof het niet bestaat. Het genezingsproces zal lang en moeilijk zijn, maar je bent het waard. En je bent liefde waardig. Vertel jezelf niet om wat je hebt meegemaakt dat niemand meer van je zal houden – want dat is niet waar.

Wees niet overtuigd dat je niet belangrijk bent, of speciaal, of gewaardeerd. Omdat de juiste persoon alle schoonheid in u zult zien, ongeacht de gebrokenheid. Iemand zul je je zien en niet denken dat je zwak bent; ze zullen worden geïnspireerd door je kracht.

Omdat als ik me goed voel, er meer goede dingen komen.

Dus ga naar een punt en mediteer en concentreer jezelf door te observeren van dat kleine ding dat je wel nog hebt en laat je overweldigen door de blijdschap ervan. Een lichtpunt in het duister. Water en vuur. De natuur. Geef nooit op na narcistisch misbruik.

Als ik slecht voel, komen er meer negatieve momenten. Als je niet gelooft dat je je eigen realiteit creëert, ben je overgeleverd aan de genade van je omstandigheden, aan de genade van wat er met je gebeurt. Ik kon niet veel ergere manieren bedenken om te leven dan altijd te reageren alsof het leven iets tegen me heeft.

Het leven is een uitdaging voor ons allemaal.

Wanneer we alle dingen accepteren die niet zo goed of slecht aankomen, als onderdeel van onze reis, kunnen we op alle dingen reageren met karakter en aanwezigheid in plaats van te reageren in haat of woede.

Als we weten dat het leven niet iets persoonlijks vasthoudt, maar het eerder als een uitdaging voor de sterke zien, kunnen we er beter mee omgaan.

Geef nooit op! Geef nooit op!

Muziek: Dinah Washington & Max Richter — This bitter earth – On the nature of daylight

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw aantal sterren vast te leggen!

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

Hoe moet het verder als ouder van kinderen met een narcist? 6

Hoe moet het verder met de ouder van kinderen met een narcist? dl2a

2 soorten emotionele verslaving met alles opgeven voor één ding.

Trauma en traumazorg in Europa

Toxische relatie en verslaving: wat kun je doen?

Toxische relatie en verslaving: wat kun je doen?

Herstellen van de narcist als ik er steeds weer mee te maken heb?

Wat is Emotionele Verslaving? Alles opgeven voor één ding.

narcistisch misbruik herstelprogramma

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.588 andere abonnees