Hoe kunnen we genezen van narcistisch gedrag dat we ondergingen?

Wil je enkele ontluisterende voorbeelden van narcistisch gedrag van ouders leren kennen?

Sommige onder u zullen de volgende 2 uur besteden aan het lezen van elk bericht dat over narcistisch gedrag verteld wordt. Eindelijk beseffen ze dat ze zelf niet gek zijn en dat ze kunnen genezen van narcistisch gedrag.

Gezien wat ze lezen, hadden ze dat nog niet gezien, tot ze er meer over lezen en voorbeelden zien van narcistisch gedrag wat anderen hebben meegemaakt.

Er is dan zoveel herkenning.

Misschien ga je nu eindelijk jezelf onafhankelijkheid verklaren ten overstaande van jouw narcist.

Dat zou een symbolische wedergeboorte zijn. Kies er nu een datum voor.

We kunnen dat gerust vieren in onze Facebook Groep. Volwassen kinderen van narcistische ouders VKoN.

Daar vind je de steun die je nodig hebt. Het is normaal als je nieuw bent in het ontdekken van het narcistische proces dat je echt kunt worstelen. Je kunt het zelf moeilijk hebben om een commentaar te schrijven.

Je eigen verhaal over je narcistische ouders ontdekken om te genezen van narcistisch gedrag.

Het idee dat je bijvoorbeeld over je moeder gaat vertellen dat ze een narcistische ouder is, doet je zelf al schuldig voelen. Het wordt zo gemakkelijk automatisch aangenomen dat moeders per definitie goed zijn.

Voor het grootste deel kan dat diep geworteld zitten in de soort godsdienstige opvoeding die je speciaal van je narcistische ouder hebt ontvangen.

De relatie die je had met je narcistische moeder zal zeker als je een dochter bent van invloed zijn op je gehele leven.

Uiteindelijk is je moeder je rolmodel. Over je moeder praten met vrienden was nooit een onderwerp dat we gewoon zijn om over te praten.

Je kunt best aannemen dat iemand een persoonlijkheidsstoornis heeft, ongeacht of dit al dan niet je moeder is. Daarom hoef je je moeder niet te veroordelen als persoon. iemand kan ook een slechte vader zijn bijvoorbeeld zonder dat hij als persoon veroordeeld wordt. Feit is dat de mythe van de goede moeder geen rekening houdt met het bestaan van persoonlijkheidsstoornissen.

genezen van narcistisch gedrag
klik voor meer info

Maar ik hoop dat je door deze blog je niet meer zo alleen voelt.

Wil je nog meer nabijheid en wens je je angsten te ventileren bezoek ons dan en zend me een persoonlijk bericht op mijn Facebook profiel. Het kan de eerste keer zijn dat je er over vertely dat is een belangrijke stap, hoe moeilijk ook.

Het valt me ook op dat een narcistische moeder dikwijls een duo vormt met een zeden delinquent. Dat alleen al kan het zeer moeilijk maken om er over te praten omdat het best mogelijk is dat de ervaringen die je als kind hebt zo walgelijk zijn dat je ze moeilijk onder ogen kunt zien.

Maar het is tijd voor een verandering om te genezen van narcistisch gedrag.

Je hoeft niet meer zo alleen te zijn. Je kunt suggesties gebruiken en opmerkingen van mensen met gelijkaardige ervaringen want die zijn een middel om je te helpen door je ervaringen.

Overwinnen van het schuldgevoel dat je zou aangepraat worden mocht je moeder het weten is ook al een stap.

Ze kan je gaan vertellen dat er geen reden is om ongelukkig te zijn over het verleden omwille dat je een vriend, een man of kinderen hebt.

Maar als je de gebeurtenissen op een rijtje zet, de scheldpartijen, de valse beschuldigingen dan is dat een reden om niet meer met haar te praten tot ze zich verontschuldigt.

Je hoeft niet zeker te zijn of je moeder een 100% narcist(e) is om te genezen van narcistisch gedrag.

Ook zij kan een slachtoffer en zondebok zijn, in haar relatie met haar moeder of vader.

Misschien is er nog een beetje mogelijkheid dat ze wat empathie heeft.

Misschien door haar kinderen vreselijk te behandelen wil ze haar eigen moeder behagen door ze dezelfde opvoeding te geven die zij van haar moeder heeft gehad?

Heb je een broer die ze beter behandelt?

Ben je eigenlijk meer begaafd dan je ooit dacht en werd verteld?

Ben je een middelste kind?

Als je iets onderneemt, wordt dit belachelijk gemaakt en ontvang je dan een nep sarcastisch enthousiasme?

Dit zijn wellicht allemaal vragen die je je gaat stellen als je verder leest over narcisme.

Het is niet zo vanzelfsprekend om je persoonlijk verhaal te vertellen en te genezen van narcistisch gedrag.

Elk gebeurtenis van narcistisch gedrag dat jij vertelt kan je samenbrengen met mensen met dezelfde achtergrond en hen helpen.

Volwassen kinderen van narcistische ouders zoeken andere volwassen kinderen van narcistische ouders op om ervaringen uit te delen zoals over opvoeding van de kinderen.

In het algemeen hebben die volwassenen een toewijding om anderen te helpen omdat ze niet opnieuw in de netten van een narcist zouden vallen en om hen te genezen van narcistisch gedrag.

Er zijn immers twee richtingen: Aan de ene kant een slachtoffer blijven en aan de andere kant zich vooral in zichzelf verdiepen of een inzicht krijgen door theorie, ervaringen van anderen en je persoonlijke ervaringen te beoordelen van narcistisch gedrag en naar binnengaan en je verantwoordelijkheid nemen om je kwetsuur te herstellen.

Daardoor kun je een aha moment krijgen.

Wie weet dat zulke mensen bestaan?

De omvang van het misbruik is schokkend en ontluisterend, omdat ieder ervan uitgaat dat die mensen het zijn die het meest van de narcist houden.

Hoewel al de feiten het tegendeel bewijzen.

Maar sommige families hebben een “algemene disfunctie” die ze goed weten te verbergen.

Het is absoluut nodig voor je fysieke en geestelijke gezondheid dat je de manipulaties gedaan maakt.

Graag je commentaar onderaan deze pagina, maar weet dan ook dat ik geen grofheid publiceer, dus houd uw opmerkingen respectvol, niet alleen voor mij, maar ook omdat we niet allemaal op hetzelfde punt van herstel aangekomen zijn.

Like, becommentarieer en share dit artikel want het kan ook één van uw vrienden behulpzaam zijn.

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is Annemie-en-Johan-met-Milan-in-Amelscheid-forest-1_tiny-1080x720.jpg

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’.

Bevrijding van trauma, angst en onmacht Op weg naar gezonde autonomie en liefde, nieuwe inzichten in het werken met opstellingen
Bevrijding van trauma, angst en onmacht. Op weg naar gezonde autonomie en liefde, nieuwe inzichten in het werken met opstellingen.
symbiose en autonomie Een weg uit symbiose-trauma en destructieve afhankelijkheid – Traumaopstellingen als nieuwe benadering
Symbiose en autonomie Een weg uit symbiosetrauma en destructieve afhankelijkheid - Traumaopstellingen als nieuwe benadering
Vroegkinderlijk trauma zwangerschap, geboorte en eerste levensjaren
Vroegkinderlijk trauma zwangerschap, geboorte en eerste levensjaren.
Hechtingsstoornissen praktijkgericht therapiehandboek voor ernstige hechtingsstoornissen bij kinderen.
Hechtingsstoornissen praktijkgericht therapiehandboek voor ernstige hechtingsstoornissen bij kinderen

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is Annemie-en-Johan-met-Milan-in-Amelscheid-forest-1_tiny-1080x720.jpg

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’.

Geef een reactie, vraag of antwoord.