Laat nooit jouw dromen varen: dromen realiseren video

Het verlaten van een misbruiker is een van de moeilijkste dingen die iemand ooit zal doen.

Het maakt je onzeker. Je zult onvermijdelijk aan jezelf twijfelen. Dit is geschreven voor mensen die willen ontsnappen aan hun misbruiker en hen te helpen genoeg moed te vinden hun dromen na misbruik waar te maken. Nadenken over dromen waarmaken na misbruik zal je motiveren om de nodige stappen te zetten.

Je kan de gebeurtenissen in het verleden niet verbinden als je vooruit kijkt.

Je kunt er alleen een zingeving in vinden als je terug blikt. Dus moet je erop vertrouwen dat de gebeurtenissen op één of andere manier verbonden worden in de toekomst. Je moet ergens op vertrouwen. Je instinct, je intuïtie, het lot, het leven, karma, wat dan ook.

Geloven dat deze gebeurtenissen op de heen weg worden verbonden zullen je het vertrouwen geven om je hart te volgen, zelfs wanneer dat je van je oude of traditionele pad afleidt, maar dat maakt het verschil. Je tijd is beperkt, hoewel als je jong bent je geduld moet hebben en een lange -termijnvisie ontwikkelen.

Dus verspil niet jouw leven door iemand anders leven te leven.

Laat je niet strikken door welke dogma’s en axioma’s ook. Het is leven met het resultaat van andermans denken. Denk zelf na over wat je leert. Denk zelf na over wat je observeert en voelt in de innerlijke en uiterlijke wereld. Laat je eigen stem niet verdrinken door het lawaai van andermans stem, ook al zijn het vrienden, familie, experten, media enz. Je moet vinden waarvan je houdt. En de dromen realiseren na misbruik. Je dromen realiseren is de beste wraak. Dat geldt net zozeer voor je werk als voor je geliefden.

Wat is geweldig voor je?

Je werk of studie vult een groot deel van je leven. De enige manier om daarover echt tevreden te zijn is, is te doen wat je als geweldig werk beschouwt. De enige manier om geweldig werk te doen is te doen waarvan je houdt. Als je dat nog niet hebt gevonden blijf dan zoeken. Leg je er niet bij neer.

Heb de moed om je hart en intuïtie te volgen.

Je hart weet al wat je wilt worden. Je zult ups en downs tegenkomen. De meeste mensen geven te gemakkelijk op. Weet je dat de menselijke geest krachtig is?

Er is niets zo krachtig. Het is moeilijk om de menselijke geest te doden.

Iedereen kan zich goed voelen wanneer ze gezond zijn. Het is gemakkelijk om zich goed te voelen als de rekeningen betaald worden. Als je een gelukkige relatie hebt, is het gemakkelijk. Iedereen kan dan positief zijn. Je kan dan een grotere visie hebben.

Iedereen kan dan zelfvertrouwen hebben onder die omstandigheden.

De echte uitdaging van persoonlijke groei mentaal, emotioneel en spiritueel komt wanneer je bent neergeslagen, door ziekte, door een sterfgeval van geliefden, door een breuk in relaties, door de smeerlapperij van een narcist of narcistische familie.

Het vergt moed om dan te handelen en je dromen te realiseren

Het is een deel van de moeite wanneer je bent verslagen dat je moet doen. Het vergt moed om opnieuw te beginnen. Angst doodt je dromen. Benauwdheid doodt je hoop. Schrik brengt mensen in het ziekenhuis. Vrees veroudert je. Angst houd je weg van de dingen waarvan je weet diep van binnen dat je er toe in staat bent om het te doen. Maar angst verlamt je. Aan het eind van je negatieve gevoelens heb je geen resultaat.

Maar achter elk levensbeginsel is er een belofte.

Achter je gevoelens van angst is er absoluut niets. Maar achter elk levensbeginsel is er een belofte. Voor sommigen is de reden waarom je je doel in je leven nog niet hebt gehaald omdat de angst in je gevoelens is gekomen waardoor een negatief zelfbeeld, negativiteit in je onbewuste zoals schuldgevoelens is ontwikkeld. Maar niet in alle omstandigheden is het je schuld. Zoals het leed dat je bezorgd wordt naar narcisten of een narcistische familie.

laat nooit jouw dromen varen, dromen realiseren
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Je wilt niet opstaan uit je bed, maar wie wil dat nu wel als je een grote tegenslag hebt?

Elke dag wanneer je nee zegt tegen je dromen, duw je misschien je dromen terug met 6 maanden of zelfs een heel jaar. Die ene dag had je besloten om te blijven liggen en niet te doen wat je moest doen. Dit heeft al je dingen achteruit geduwd voor ik weet niet hoe lang.

Laat je negatieve emoties je niet beheersen.

Emoties zijn belangrijk, maar je moet ze leren beheersen. Als je ze niet in toom houdt, zullen ze je manipuleren. U moet de leiding nemen over die negatieve emoties en ermee praten.

Je wilt je doel bereiken, en je zult er helemaal voor gaan om het te krijgen.

Het zal niet gemakkelijk worden, als je dat wilt veranderen, het is niet gemakkelijk. Bijvoorbeeld je leven heropbouwen na misbruik, je kinderen opvoeden met een narcistische ouder in co-ouderschap. Als het gemakkelijk zou zijn, zou iedereen het kunnen.

Maar wanneer je het meent om je droom te bereiken, ga je er helemaal voor en zul je de juiste acties ondernemen.

Je kunt je leven in eigen hand nemen, als je dat wilt. Je kunt ervoor kiezen om je door een tegenslag niet te laten kisten. Dit maakt me niet kapot. Ik kom terug. Die ervaring zal ervoor zorgen dat ik sterker en beter word. U moet uw standpunt verduidelijken: dit is waar ik voor sta! U moet voor uw eigen dromen, uw eigen gemoedsrust, uw eigen geweten en uw eigen gezondheid opkomen.

Neem de volle verantwoordelijkheid over je leven.

Erken waar u zich bevindt en wees verantwoordelijk voor uzelf om u te brengen waar u wilt zijn. Je kunt bepalen en beslissen dat je elke dag van je leven zal leven alsof het je laatste dag is. Je besluit van het leven te houden, ondanks alles wat je is overkomen. Het is van het grootste belang dat je beslist om dankbaar te zijn voor je leven. Doe alles in je leven met passie, gedrevenheid en bezieling.

Van dromen realiseren na misbruik je motto maken.

Het laatste hoofdstuk van je leven is nog niet geschreven. Het maakt niet uit wat er gisteren is gebeurd, hoe erg ook. Bovendien maakt het niet uit hoe ik me voel, het maakt niet uit wat er met mij gebeurd is. Wat uitmaakt, is wat ik er ga aan doen. Vanaf nu ga ik mijn doelen, mijn visie, mijn droom waar maken. Ik praat er niet meer over. Ik kan het. Je kunt het, als je durft. Ik kan het. Wij kunnen het.

Volharden is belangrijk voor iedereen, voor je en voor mij.

Geef niet op, geef niet toe. Er is altijd een antwoord op alles. Als je dankzij deze post meer inzicht hebt gevonden, vergeet dan niet om te reageren, commentaar te geven en te delen.

Klaar voor de volgende stap?

Onthoud: je hebt de macht om op elk gewenst moment van het onbewuste naar het bewuste leven over te schakelen en te groeien in onoverwinnelijk worden! Als je het beu bent om je slachtoffer te voelen, dan is het vandaag een goede dag om helemaal onoverwinnelijk te worden.

Zoals altijd, erg bedankt voor het zijn van een mooie ziel!

Ik hoop dat dit bericht, video en audio je behulpzaam zijn. Bovendien kijk ik ernaar uit je te ontmoeten in de reacties. Je commentaren zijn de raketbrandstof die me inspireert om dit werk voort te zetten.

Voel je vrij om dit artikel en video te delen en de liefde te verspreiden.

Als je lijdt onder de pijn als gevolg van blootstelling aan narcistische mishandeling, bekijk dan alle mogelijkheden die je vindt op mijn website om je leven te veranderen.

Je ego zal proberen je ervan te overtuigen dat je zonder pijn niets bent en er niets is.

Erger nog dat je zonder de pijn kwetsbaar zult zijn, uit elkaar gerukt en vernietigd zal worden. Al deze dingen zijn een totale misvatting. Dit zijn allemaal valse geloofssystemen. Wanneer je de pijn opruimt, word je je Ware Zelf, want dat is Wie je bent. Dat is wie je altijd zult zijn en wie je ooit bent geweest. Het is de echte jij.

Hoe meer en meer je thuiskomt naar jouw Zelf hoe meer je zult stralen, voelen en weten wat je Waarheid is. Je zult gemakkelijk narcisme vermijden en niet langer meedoen met wat niet past bij je waarden. 

Je zult weten dat elke ‘nadelige’ en ‘pijnlijke ‘situatie een geschenk is waardoor je weet dat je je begrip van deze situatie naar een echt zelf niveau moet verplaatsen.

Dit alles geeft je de gouden kans om op één lijn te komen met het leven zelf.

Wanneer we ons niet door pijn laten afleiden, lijkt het leven moeiteloos te verlopen. Wanneer je iets wenst, komt het vaak tot leven. Dingen waar je niet naar verlangt, zullen niet langer in je ervaring voorkomen, omdat je er niet langer een trilling voor aantrekt. Om die reden is het zo belangrijk om te achterhalen wat je verlangt. Laat ons weten we je wil in de commentaren.

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

Giftige positiviteit en dankbaarheid

Schaamte, afwijzing en verdriet!

Wanneer wist jij dat je genas van trauma?

Realiseer wat er aan de hand is met jezelf als je leeft met een narcist.

Wie is er klaar om stapje per stapje de groeitaken te doen? Laat het ons weten in de commentaren. Geef deze post een like en vertel me in welke streek je woont.

knop meer info

Reacties

Eén reactie op “Laat nooit jouw dromen varen: dromen realiseren video”

  1. Chantal niijsten avatar
    Chantal niijsten

    Bedankt Annemie dat je elke dag met zoveel overgave ons laat thuiskomen in ons innerlijk. Bedankt voor uw mooie heldere zuivere ziel

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.580 andere abonnees