Het is wanneer we op een erg laag pitje staan dat de urgentie van “Waking Up” sterk en persistent wordt.

De stem van de intuïtie spreekt duidelijk: nu is het tijd om de niet-relatie met deze man / vrouw te verbreken. Je bent een sterke onafhankelijke, capabele en begaafde mens. Verlaat deze regressieve, pathologische niet-relatie. Kom weer in contact met je ware zelf – de persoon die je moest zijn. Transformeer naar bevrijding door zelfliefde.

Bestudeer de narcistische persoonlijkheid in de diepte.

Je zult leren hoe je ze veel eerder kunt herkennen. Vertrouw ook op je intuïtie. Het spreekt altijd de waarheid. Werk aan uw eigen zelfbeheersing, duidelijke grenzen en eis zelfrespect.

Je bent een persoon met veel geschenken en heeft een unieke waarde. Je bent empathisch en elke persoon die je tegenkomt heeft het geluk dat je de weg bent gepasseerd. Blijf op de minder gereisde weg, degene die leidt naar een hoger bewustzijn en innerlijke vrede.

Oefen zelfzorg.

Eet en slaap goed. Oefen op de manieren die je prettig vindt. Doe een poging om consistent te zijn. Naarmate de dagen vorderen, wees geduldig met jezelf.

Genezing beweegt niet in een rechte lijn. Het is een complex proces. We bereiken plateaus en hebben het gevoel dat we nergens naartoe gaan. Dat is niet waar. Genezing is zichzelf inhalen.

Wees spontaan – lach, zing, dans en wees gek met een vriend. Voel je jezelf opgeheven, lichter en vrijer.

Zodra je de man of vrouw in je leven als een narcistische persoonlijkheid identificeert, weet dan dat deze persoon niet zal veranderen ondanks alle beloften, intimidaties, geschenken, vermommingen en dramatische uitvoeringen.

Het is aan jou om een beslissing te nemen voor je leven en om je bevrijding door zelfliefde van de narcist te bewerkstelligen.

Dat is wat telt. Je hebt de kennis, kracht en wijsheid om jezelf los te maken van de narcist. Je hebt veel broeders en zusters in de geest die wachten om je overwinningsdans te horen en te zien.

Erken en bezit je wijsheid.

Dit is de sleutel samen met je intuïtie – de aas die je hebt verborgen op de bodem van je spel. Gebruik het nu en voor de rest van je leven. Hoe meer je deze geschenken activeert, hoe krachtiger ze worden.

De narcist is een zwakke lafaard, een vals groots zelf, “vol geluid en woede, niets betekenend.”

Ontwikkel een oefening om de geest stil te houden.

Dit kan elke vorm aannemen die voor u werkt. Elke dag moeite doen. Als u een dag of een week mist, keer dan terug naar uw praktijk.

Dit kan formele meditatie zijn, zitten en lopen, elke dag spontaan schrijven, werken met planten in een tuin of een kleine ruimte, schetsen, schilderen, wandelen op een rustige plek, zachte yogabewegingen uitvoeren met de nadruk op ademhaling door de neus die het nerveuze leven kalmeert.

Je bent een waardevol uniek individu.

Volg je eigen pad – vergeet wat ‘de maatschappij’ zegt. Het gaat om de inzichten die je elke dag hebt. Houd vertrouwen met jezelf. Je zal je bevrijden van de narcistische persoonlijkheid.

Je kunt jezelf blijven beheersen. Werk elke dag aan je fysieke, mentale en psychologische gezondheid – het is een prioriteit, vooral als het gaat om het tegengaan van de herhaalde, uitbuitende pogingen van de narcist.

Je verdient dit misbruik niet. Ga voor bevrijding door zelfliefde.

Bevrijd jezelf. Je zult je eigen weg vinden. Je energie en emotionele en psychologische gezondheid zullen zijn hersteld.

Geef jezelf krediet voor hoe je omgaat met deze zeer moeilijke en soms onmogelijke narcist.

 

Johan Persyn.

 

Over Johan en Bruikbare Suggesties narcisme.blog

 

Machtige gedachten. Het affirmatieboekje.

Boeken CD DVD suggesties als je je wilt verdiepen om actie te ondernemen na misbruik door een narcist.

Print Friendly, PDF & Email
Advertisements

Wat betekent deze tekst voor U?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.