Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Eerste stap om uw traumapatronen te doorbreken! +video +audio

audio van deze blog op narcisme.blog

Traumapatronen zijn geen liefde. Het is een vorm van emotionele verslaving. Traumapatronen zijn het resultaat van een dramatische achtbaan die je naar de hoogtepunten laat gaan. Zulke hoogtepunten in een gewelddadige relatie zullen uitzonderlijk plezierig lijken, omdat ze worden voorafgegaan door pijnlijke gevechten, diep pijnlijke beledigingen en verergerde angst voor verlating.

Als er zo’n trauma bonding is, hoe zet je dan de eerste stap om uw traumapatronen te doorbreken?

Iedereen kan een verschillende eerste stap zetten om traumapatronen te doorbreken.

Het is het contrast van de ziedende pijn die de goede tijden met je ex zo geweldig maakt. Ze maken je echter ziek en moeilijker en moeilijker om te doorbreken. Uit de context zijn dit adembenemende momenten. Maar in de context zijn die niet zo indrukwekkend voor jou.

mooi en gezond
Basisconcept om te bloeien na narcisme dl 3

Je dient veel minachting te slikken en het daaruit voortvloeiende gevoel van onwaardigheid dat je nu voelt, is wat iets gemiddeld en nep maakt, al lijkt het soms een hemels tijdelijk wondermiddel. Waardoor er tijdelijk een balans is.

Het kan moeilijk zijn om iemand als een pathologische leugenaar op te sporen wanneer ze zo complementair lijken te zijn aan jezelf.

Maar denk hier eens over na als iemand vol complimenten is en zelfs ‘Ik hou van jou’ zegt, maar niet de moeite neemt om jou als persoon te leren kennen, en niet geïnteresseerd is in wie je bent, of wat je ziel doet tikken, dan is de relatie niet echt over het ‘liefhebben en ondersteunen van jou’.

Wat de pathologisch liegende narcist betreft, gaat het erom dat je hem geeft wat hij wil zoals zaken als seks, geld, privileges, de egopoging van een aantrekkelijke partner, of een betere levensstijl.

De echte vraag hier is: voel je je gekoesterd en gezien door een persoon op het hartniveau, of voel je je geseksualiseerd en geobjectiveerd?

Voelen hun woorden warm en oprecht, of laat u zich leeg, angstig en gemanipuleerd voelen?

Krijgt u de zorg, tederheid en vrijgevigheid met deze persoon waardoor u zich diep gekoesterd voelt?

Of zie je het egoïsme, het gebrek aan zorg en uitbuiting van deze persoon die het allemaal om zich heen maakt, ondanks welke liefdevolle woorden zogenaamd uit hun mond zouden komen?

Als je een echte relatie hebt met een echte persoon, zul je het gevoel hebben dat je die persoon liefhebt voor wie ze zijn en zal die persoon liefhebben voor wie je bent.

Als je in een relatie met een narcist bent, kun je niet eerlijk zeggen: ‘Mijn partner is zo’n geweldige kerel of meisje.’

Ik hoop echt dat deze tips je hebben geholpen bij het identificeren van de waarschuwingssignalen van een pathologische narcist.

Als we een gezond, waarheidsgetrouw, veilig en authentiek leven willen leiden, moeten we stoppen met voor onszelf te liegen over de mensen met wie we een relatie hebben. Dus dienen we te stoppen met te proberen mensen te veranderen wanneer je vriend of familie bent.

Stop met het tolereren van hen die een gebrekkig karakter hebben, ondanks dat ze zeggen  “Ik zal veranderen”. Dat betekent niet dat je wraak moet plegen. Stilte is waarschijnlijk de beste actie.

“Iemands karakter is iemands karakter. Het is de samenstelling van hun innerlijke identiteit. We kunnen allemaal mensen zoeken, afstemmen en verbinden met een hoge integriteit.

Weet alsjeblieft dat er goede mensen zijn.

Ik wil je graag helpen genezen (of doorverwijzen) van patronen van pathologische mensen met een lage integriteit. Daarbij is de waarheid dat we misschien alles weten wat we denken dat nodig is. En is de eerst stap om traumapatronen te doorbreken werken aan je innerlijke zelf.

Echter is het de innerlijke programmering van onze oude traumapatronen die ons niet over de schreef halen om contact te maken met veel gezondere en veiligere mensen.

De eerste stap om u te helpen dit te bereiken, is om u te verbinden met mij, met de verschillende forums, de aanvullende pagina’s en een reeks e-boeken en nog veel meer. Dus blijf tot de volgende keer glimlachen, blijf genezen en blijf gedijen, want er is niets anders te doen.

Je zult meer loskomen van de narcist naarmate je verder leest.

Ik weet niet zeker hoe veel je actie zult ondernemen of als je nu al een verschuiving merkt, terwijl je doorgaat met lezen ga je naar een aha-moment die nog meer duidelijkheid wenst. Dat doe je hieronder. De belofte is dat bewijzen elke dag overlevers dat er hoop is.

Narcistische mensen kunnen zeer opwindend en verslavend zijn.

Ze weten hun ondeugden te verbergen, verleiden met hun levendigheid en intrigeren met hun slimme intelligentie. Door hun aandacht op jou te vestigen, krijg je het gevoel dat je in de schijnwerpers staat. Het krijgen van hun ‘liefde’ kan absoluut bedwelmend zijn.

Ze kunnen een schijnbehandeling van genegenheid ten beste geven die zelfs voor een afgestudeerde acteur overtuigend is. Voeg daar hun gebrek aan geweten bij en een scherp mentaal inzicht aan toe en je hebt de ingrediënten voor een gevaarlijk roofdier.

Het leven van zulke mensen wordt gekenmerkt door instabiliteit en een reeks mislukte relaties, dus ze hebben constante toevoer uit nieuwe bronnen nodig.

De eerste stap is kennis van het fenomeen.

De gevolgen begrijpen voor je verdere leven en beslissen dat je voor je eigen leven gaat in plaats van de slaaf te worden van iemand.

Narcisten hebben echter één groot nadeel, ze zijn niet in staat om de illusie lang aan te houden dat ze een zorgzame, begripvolle en liefhebbende persoon zijn. Daarom moeten ze hun nieuwe partner snel en diep verbinden en tot slaaf maken.

Er zijn enkele signalen die u zouden kunnen bewust maken dat u in een relatie zit met een narcist. Als uw partner u regelmatig een slaaptekort bezorgt dan is dat een signaal. En dat u daar dringend een einde moet aan maken.  Maar opgepast je gaat je goed dienen voor te bereiden.

Ze zullen allerlei tactieken gebruiken om je zover te krijgen.

Ze gebruiken intimiteit en seks om het gevoel van een verbinding te hebben te bezegelen. Narcisten gebruiken drama en intensiteit om al uw aandacht op hen te richten.

Ook het delen van hun geheimen met u is een tactiek, zodat u hetzelfde terug doet. Dit geeft hen een hefboom voor latere chantage en het gebruik van schaamte om u baas over u te spelen.

Bovendien liegen en verzinnen ze een overweldigend succes bij henzelf of medelijdenverhalen om je te laten happen in het beeld van zichzelf dat ze je proberen te verkopen.

Het zou niet verrassend zijn als ze ook trance-inductie gebruiken om je waarneming van de werkelijkheid te veranderen. Natuurlijk kun je die ook gebruiken om hun werkelijkheidsverandering terug te schroeven en zelf meer invloed te krijgen.

traumapatronen
Kun je herstellen van narcistisch misbruik?

Door al die methodes kost het tijd en werk om te herstellen.

Er is de belofte voor jou, zoals veel overlevenden zeggen dat dit het lonendste werk zal zijn dat je ooit zult doen. Het gevoel van verlatenheid en leegte die dergelijke relaties achterlaten kan teruggaan naar je kindertijd en de kwetsuren van oude wonden openreten. Het is een verraad dat zo diep snijdt dat het tijdelijk je gevoel van eigenwaarde, betekenis en zingeving kan vernietigen.

Herstellen is voor ieder een beetje verschillend.

Het proces van het verbreken van de giftige band zal er voor ieder een beetje anders uitzien. Als bij u persoonlijke hulp en begeleiding en online trainingen aanspreekt, zal dat het proces van genezing aanzienlijk versnellen. Ook uw therapie zal er baat bij hebben.

Zoek een goede therapeut en je kunt ook contact opnemen met mij om wat klaarheid te scheppen en te luisteren naar je verhaal.

Gaslighten doorbreken om realiteit te zien.

Narcisten zullen je herhaaldelijk gaslighten om je te laten twijfelen aan je realiteit en toe te happen in hun scheve percepties. In wezen is de prijs van toegang die je betaalt om een relatie met hen aan te gaan je gezond verstand verliezen.

Wat je niet onmiddellijk weet is dat het langzaam gebeurt. Dus je merkt het pas na een tijdje. Een van de eerste tekenen kan een onaangenaam gevoel in je buik zijn.

Dat is je intuïtie die aanvoelt dat iets niet klopt.

Om uit de trance te komen, komt het erop neer dat je relatie verankerd wordt in de werkelijkheid. Dit kan lastig zijn, omdat de realiteit na een breuk saai, donker en zo lijkt depressief lijkt. Echter, dit is slechts een illusie zoals het liefdesbombardement slechts een illusie was. Het is het resultaat van gedachten en gevoelens die een filter plaatsen op wat je ziet.

Probeer de volgende oefening om terug te keren naar een neutrale waarheid.

Schrijf op, of neem op een app voor spraakopname. Schrijf of vertel  veel van de dingen die je ex deed om je pijn te doen zoveel als je je kunt herinneren. Dergelijke verhalen kun je veilig bij jezelf houden, of je kunt ze onder pseudoniem publiceren als gastblogger.

Bewerk de lijst vervolgens op tot enkele opsommingstekens en plaats deze op een plek die u gemakkelijk kunt zien.

Je kunt er ook een soort van engagementstekst van maken en die als audio of video opnemen.

Tot slot, distilleer een oneliner uit de lijst, zoals: deze persoon is een parasiet en ik heb geen ruimte voor parasieten in het mooie leven dat ik wens op te bouwen.

Record de visie over die persoon en herhaal ze elke keer als je geest die relatie wil herkauwen. Herhaal die visie als je  je focus van het gemis naar het nu of je toekomstplannen wil richten.

Mindfulness zal de trance helpen breken.

Het verbreken van de trance is het gevolg van het beoefenen van mindfulness. Mindful zijn, betekent eigenlijk het tegenovergestelde van wat vol is. Wanneer je mindfulness beoefent, wil je dat je geest zo weinig mogelijk gedachten heeft. Hierdoor kun je jezelf onderdompelen in aanwezigheid.

Je leert de werkelijkheid te zien zoals ze op dat moment is. Dit doe je dit niet door je gedachten te wissen, wat onmogelijk is, maar door ze vanuit een neutraal standpunt te bekijken zonder ze je te laten emotioneel aangrijpen. Op die manier word Je een wetenschappelijke, niet oordelende waarnemer van je geest.

Terugkeren naar het huidige moment is gemakkelijker als je iets aardigs hebt om naar uit te kijken.

Kleine stappen in je dagelijkse herstelplan.

Telkens als je een terugval hebt grijp je naar de tekst die je geschreven hebt, lees hem en herhaal je conclusie verschillende keren.

Je kunt er ook een koningin of koningsspeech van maken. Wanneer je je visie hebt opgeschreven die je wilt bereiken in het volgende jaar, maak dan voor elke dag een klein herstelplan voor jezelf met een 3 tallen acties die je gaat doen.

Pak een stuk papier of open je dagboek en noteer de 1-3 dingen die je vandaag voor jezelf kunt doen en dat je ziel voedt. Het kan een diner bereiden zijn, een wandeling maken met je hond, yoga beoefenen, een massage krijgen, met een kind spelen, of een komedieshow bekijken.

Een boek lezen en goede muziek beluisteren kan ook veel betekenis geven, maar ook kan sociaal werk inspireren.

Wat het ook is dat je doet, ga er volledig in op. Wanneer gedachten over je ex intreden, herhaal de oneliner.

Deze persoon is een parasiet en ik heb geen ruimte voor parasieten in het mooie leven dat ik wens op te bouwen.

Het is normaal dat je jezelf wilt isoleren nadat je door de hel van verraad bent gegaan.

Je hebt je vertrouwen in mensen verloren. Jouw wereldbeeld is stuk. Ben je verward? ja, want je hebt uren niet geslapen.  Al maanden heeft Je lichaam en geest rust nodig en een reset.

In de eerst plaats heb je tijd nodig om de brokstukken van jezelf te verzamelen. Het zal moeilijk zijn om andere mensen na enige tijd te vertrouwen.

Het kan ook moeilijk zijn om jezelf en het universum te vertrouwen na zo’n hartverscheurende beproeving. Weet dat dat normaal is. We moeten daar allen door en dat is oké.

Je verbinding met jezelf zal terugkeren op het moment dat je accepteert dat het aangaan van de relatie met een misbruiker niets te maken heeft met het niveau van je intelligentie. Je hoeft daar geen schuldgevoel over te hebben.

Als je nooit geleerd hebt hoe je de rode vlaggen van een narcist ontdekt dan zal het gemakkelijk zijn ze te missen totdat je begint met de ervaringen hier te lezen of op ander websites en in andere boeken over narcisme.

Iedereen wil liefhebben en bemind worden.

Helaas je ervaring was bedrog. Vergeven van jezelf is ook belangrijk als eerste stap om uw traumapatronen te doorbreken. Herhaal niet steeds hoe naïef of dom je was. Je kon dit niet weten. Dit was sublieme oplichterij.

Haal nu diep adem en begin met het graven van het diepere waarom. Om aan je gevoel van verbondenheid te werken, beveel ik je aan om een uitstap te maken in een veilige omgeving, zoals tijd doorbrengen in de natuur, met een huisdier en / of met je vertrouwde vrienden.

Samen naar de film gaan of samen eten maken kan het broodnodige uitstel bieden dat je in de valstrik van overdenken raakt.

Plan, als mogelijk een klein uitstapje naar een park of een andere stad. Woon een klas, seminar of een evenement bij waar je kunt worden blootgesteld aan gelijkgestemden en inspirerende ideeën. Doe met enkele vrienden een online cursus en doe samen de oefeningen.

Beoefen bij jezelf om aanwezig te zijn in het moment door bijvoorbeeld een online cursus yoga te volgen.

Maar ook door de schoonheid van de natuur te zien. Dat zul je je pijn kalmeren. Let op een vogel, knuffel een boom.

Richt uw aandacht op een droom die je had en waar je nu de tijd voor hebt. Breng tijd door met inspirerende persoonlijkheden.

Je kunt er jezelf toebrengen om nieuwe dingen te proberen, een nieuwe soort sport, een nieuw recept, een nieuwe omgeving opzoeken. Dat is de sleutel tot groei. Geef ook nieuwe vrienden de tijd om te groeien.

Investeer geen emoties in iemand voor je weet wie ze zijn. Doe dit met iedereen waarmee je voortaan omgaat.

Hoe meer je persoonlijk groeit, hoe minder kans dat je hervalt of een nieuwe misbruik relatie aangaat.

Het zijn de kleine beslissingen van elke dag die een belangrijke verandering op den duur maakt. U kunt nu het beste uw tijd en energie investeren in uw herstel. Gecombineerd met alle kennis die je hier vindt en deze die je hebt opgedaan in het proces over de schimmige kant van de mensheid, ben je goed uitgerust om veel betere keuzes te maken in je toekomst. Soms is het moeilijk om die schimmige kant te willen zien in plaats van hem te ontkennen.

Wat ga je doen om weerstand aan narcisme te bieden dat je gaat  helpen de verschrikkelijke verwoesting door de narcist aangericht te overwinnen?

De eerste stap om uw traumapatronen te doorbreken is kennis opdoen en dat kan door deze website te volgen, zodat je een melding krijgt zodra een nieuwe video, audio of artikel wordt uitgebracht.

Blijf glimlachen, werken aan je genezing. Er gaat niets anders voor het ontwikkelen van jouw veerkracht.

Je hebt gaven, talenten en vaardigheden, en ook minder aangename tot zeer traumatische met narcisten & narcisme.  We beschouwen het als onze taak om je te helpen deze te delen met de wereld.  Je helpen actie te ondernemen na misbruik door een narcist zul je je in de gezonde zone brengen.

Dat kan zijn door je de eerste stap om uw traumapatronen te doorbreken zet door contact nemen met hulpverlening.

Misschien raad ik je aan om uit je isolement te treden.  Wellicht dien je je zelf-liefde verder te ontwikkelen door creatief te zijn. De spanning in je lichaam kun je verminderen door mindfulness, meditatie, osteopathie, acupunctuur enz.

Het kan belangrijk zijn dat je in beweging komt door sport of fitness. Bovendien blijft het enorm belangrijk om op je voeding te letten, zodat je niet verzwakt. Een volledige check-up bij de huisarts kan belangrijk zijn gezien je enkele gezondheidsrisico’s kan lopen.

Herhaling van traumatische situaties wil je vermijden door bewustwording, engagement in een gemeenschap (online & offline), zodat je nieuwe vertrouwvolle contacten vindt die kunnen uitgroeien tot vriendschap.

Heb je al geluisterd naar de audio van deze tekst?

Dat kan namelijk helpen om de boodschap verder te laten inzinken. Herhaling is uiteindelijk de bakermat van de kennis aan je vingertoppen om te gebruiken, klaar om toegepast te worden nadat je er over hebt gemediteerd en je eigen mening hebt gevormd.

Het is belangrijk dat je deze website volgt om regelmatig op de hoogte gebracht te worden. Het is als je blijft kloppen op dezelfde nagel dat je resultaat krijgt. Daarom plaats ik ook regelmatig nieuwe onderwerpen. Deze site volgen doe je door je beste email in te vullen op de sitebar rechts.

Ik hoop dat dit bericht, video en audio je behulpzaam was. Bovendien  kijk ik ernaar uit je te ontmoeten in de reacties. Jouw commentaren zijn de raketbrandstof die me inspireert om dit werk voort te zetten.

Voel je vrij om dit artikel te delen en de liefde te verspreiden.

Als je lijdt onder de pijn als gevolg van blootstelling aan narcistische mishandeling, bekijk dan alle mogelijkheden die je vindt op mijn website om je leven te veranderen.

Je kunt ook toetreden tot één van de Facebook groepen bestemt om je verder te ondersteunen als eerste stap om je traumapatronen te doorbreken.

Steun voor volwassen kinderen van narcisten

Je kunt ook uw boodschap via Facebook Messenger over maken. En/of mij bevrienden of Facebook, zodat wij elkaar beter leren kennen om een vertrouwensrelatie op te bouwen.

Aanvullende informatie in kleinere statussen dan de eerder langere artikels hier op deze site vind je op mijn Facebook pagina’s.

Zonder actie te ondernemen na misbruik door een narcist word je zeker niet bewust van wat je overkomt. Je voelt je leeg, overweldigt, je energie lijkt verdwenen. Ook je angst voor de narcist zal verder toenemen. Helaas de weg terug is niet gemakkelijk zonder de nodige steun en kennis.

Maar geen paniek, je hoeft immers het wiel niet uit te vinden.

Narcisme kent een zeer lange geschiedenis. En vaak vind je in je omgeving iemand die het ook meegemaakt heeft als je het durft te uiten. Je vindt hier informatie die je anders moeilijk vindt in de Nederlandse taal zoals de potentiële reactie van de psychopaat tegenover zijn kinderen.

Anders vind je ook me op sociale media en anderen die zorgen voor bewustmaking. Die kun je ook een duim geven en delen zonder daarvoor bevriend te zijn.

Nadat je hebt gekeken, hoor ik graag van je.

Welke tekst zou u het meeste helpen en waarom?

Als je enkele gedachten niet akkoord gaat of andere suggesties hebt en aanvullingen – laat het me weten! Een getuigenis is altijd zeer welkom, omdat ze ook de ogen opent van anderen.

Deel zoveel mogelijk details in de onderstaande opmerkingen. Vergeet niet dat honderden ongelooflijke zielen hier elke week komen voor inzicht en inspiratie. Uw verhaal is misschien precies wat iemand anders nodig heeft om een grote doorbraak te krijgen.

Belangrijk: deel uw ideeën rechtstreeks in de opmerkingen. Links naar andere berichten, video’s, etc. kunnen worden verwijderd.

Bedankt voor het lezen, bekijken en delen van uw gedachten want actie te ondernemen na misbruik door een narcist is heel belangrijk. Immers alles blijft hetzelfde is slechts een kleine waarheid, het zal slechter worden als je niets onderneemt.

Ik hoop dat de aflevering van vandaag jou inspireert om je gaven te blijven delen, ondanks de kritiek.

Zoekfunctie gebruiken in narcisme.blog op zoek naar taken als eerste stap om uw traumapatronen te doorbreken.

Als je nog meer wilt weten over een bepaalde onderwerp gebruik dan de zoekfunctie door een kernwoord in te vullen, eventueel verschillende woorden met een + teken verbonden, en dan te zien of je relevantie, nieuwe of oudere posten wenst te bekijken.

Ook heb ik enkele artikels waar de verschillende begrippen die het mogelijk maken om narcisme te begrijpen uitgelegd staan.

Zoeken op verschillende lange artikels kunt u bijvoorbeeld in Chrome door naar de werkbalk van Chrome te gaan en op Find te zoeken. Op die manier dient dit je om actie te ondernemen na misbruik door een narcist door specifieke termen te vinden die alleen maar op dat moment voor jou van belang zijn.

In kleine stappen help je je immers vooruit. Dan verschijnt er een vak waar je uw zoekwoord voor die pagina kunt in tikken. Je bent bijvoorbeeld op zoek naar “EMDR” in de boekenlijst dan tic je daar “EMDR” in. Emdr is een soort therapie die bedoeld is om trauma’s te verwerken.

Meer bewustwording en kennis aan je vingertoppen.

Maak hier een keuze uit boeken. EBOOK. cd of dvd als je je wilt verdiepen om actie te ondernemen na misbruik.

Zorg goed voor jezelf want een narcist stopt zomaar niet.

Ik hoop dat dit bericht, video en audio je behulpzaam was. Bovendien  kijk ik ernaar uit je te ontmoeten in de reacties. Jouw commentaren zijn de raketbrandstof die me inspireert om dit werk voort te zetten.

Voel je vrij om dit artikel te delen en de liefde te verspreiden.

Als je lijdt onder de pijn als gevolg van blootstelling aan narcistische mishandeling, bekijk dan alle mogelijkheden.  Je vindt veel wat je kan doen op mijn website om je leven te veranderen.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw aantal sterren vast te leggen!

Lees meer

knop voor alle groeitaken

Reacties

2 reacties op “Eerste stap om uw traumapatronen te doorbreken! +video +audio”

  1. Laura avatar
    Laura

    Altijd gevoeld, geweten en gevochten tegen dat er iets niet klopte in mijn leven en relaties. Tot vrienden, familie en alle “mislukte” relaties met veel passie, maar enorme moeilijkheden. Een lange tijd single geweest en veel gelezen over psygologie, geprobeerd te rationeren, rechtvaardigen v mezelf en anderen. Me af en enorm uitleven of juist terug trekken. Zeggen en lezen van “je moet eerst van jezelf houden” ik dacht het te snappen, maar het kwam niet binnen. Na eindelijk weer een relatie te krijgen 2,5 jaar terug en ik nog dacht.. ja ik heb eindelijk weer DE chemie.. ben ik hier weer teleurgesteld en verslagen uitgekomen. Het was weer een knipperlicht relatie, waarbij ik toch dacht dat we ergens zielsverwanten waren. Ik heb na dit einde gevoeld dat dit een punt was in mijn leven, ben nu 41, waarbij ik niet meer kom zeggen.. ja weer mislukt… ik val ook op verkeerde mannen en ben zelf ook niet makkelijk! Nu bleef ik maar lezen, mijn jeugd visualiseren… herkende mezelf in codepentie. Tegelijkertijd stortte Vd week mijn zus in die na zoveel breuken en gebrek aan zelfvertrouwen aan de alcohol is… Ik kreeg het met mijn ratio niet gebolwerkt. En zoals mijn ouders er wederom hun verklaring voor gaven… dat wij pech hebben met mannen en relaties.. nam ik geen genoegen. Ik ben uiteindelijk hier op deze site gekomen vanavond en mijn puzzelstukken vallen op zn plaatst en t vechten viel letterlijk van mij af met een overweldigend warm gevoel van binnen. Ik voelde weer wie ik ben met mijn gevoelige kant, sensoren en emphatie. Ik zie mijn rol en wat ik weg gestopt hebt wat mijn fijn gevoeligheden waren. Ook mijn “hardere” en eigenwijze kant van overleveraar. Ik die gehoord en begrepen wil worden zag ik allemaal voor me. Een overweldigend gevoel en mega aha moment! Super bedankt dat je dit zo hebt kunnen beschrijven dat het nu letterlijk binnenkomt en ik mezelf weer zie en voel!!

    X Laura

  2. johanpersyn avatar

    Ik heb een reactie gestuurd via mijn email jo030256#gmail.com. Liefs en sterkte. Bedankt voor je reactie ! Johan

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.588 andere abonnees