Een online gemeenschap nodig om te slagen. Daarom ga je netwerken.

Een online gemeenschap nodig om te slagen. Daarom ga je netwerken.

De innerlijke stille stem is je beste vriend.

Zelfs, en vooral, terwijl je te midden van chaos en pijn bent, kan het je helpen om uit je lijden te komen. Er zijn veel redenen waarom we narcistische mishandeling hebben meegemaakt. Veel van die redenen waren buiten onze controle. Ondertussen dienen we onszelf te innerlijk te versterken en uit onze isolatie te komen. Dit kun je door te netwerken.

De wereld zit vol met manipulatieve karakters die leven om hun eigen agenda te vervullen. Nu is het tijd om je lot terug in je handen te nemen.

Er zijn verschillende online groepen te vinden op Facebook die volwassen kinderen van misbruik samenbrengen.

Sommige na de mishandeling willen niet langer in de buurt zijn met vreemden. Ze zijn veranderd als een introverte kluizenaar. Velen durven geen face-to-face-gesprek aan met iemand anders. Liever netwerken ze online.

Evenementen en netwerken.

Naar evenementen gaan en online contact maken met mensen, wat we netwerken noemen,  is een  levensveranderend advies dat  ik ooit heb gekregen in zo’n beknopte, gemakkelijk te begrijpen, eenvoudig uit te voeren video.

Ik presenteer hier opnieuw die video om het belang van gemeenschapsvorming in te zien.  Door verbinding kun je meer solidariteit organiseren.

Verder kreeg je dan in de tekst ook een video te zien hoe je die gemeenschap online kunt uitwerken via Facebook.

Met het WordPress-platform om de hoek, is je leiderschap in netwerken mogelijk.

Ook jouw volgers zijn meer dan ooit opgewonden om massaal veranderende acties uit te voeren met de kracht van onze community en onze geweldige mensen. WordPress biedt immers gemakkelijke features die uitstekend werken voor mobile.

Delen, commentaar geven, vragen stellen en een duim geven is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Je krijgt zelfs van Facebook te horen hoe snel je reageert.

Het is dus mogelijk als je samenwerkt om een campagne te voeren en een idee breder te doen beïnvloeden dan je persoonlijk mogelijk is.

De tijd om in je kracht te stappen is: nu. Doe het.

Narcisme.blog onze website heeft alles samen gevoegd om u te helpen begrijpen wat narcisme is zodat u uzelf kunt helpen of de noodzaak gaat inzien om therapie te volgen. Als je hier nu bent, zit je waarschijnlijk in het onderzoek-stadium.

Het meest nuttige dat je kunt doen, is door dit te lezen en je volledig te realiseren dat alle conventionele adviezen over het geven van tweede kansen, het bezoeken van relatietherapie, etc. niet van toepassing zijn als je te maken hebt met een narcist.

Je kunt ook gaan netwerken met mensen die in onze supportgroep aanwezig zijn, of blijken gelijkgestemden te zijn op mijn Facebook pagina.

Heb je zin in een boekenclub rond narcisme en zelf-liefde?

Ik ben een fervente lezer en lees veel boeken in de genres van zelfhulp / misbruik / genezing / narcisme/ Zelfliefde. Ik dacht dat het echt inzichtelijk en interessant zou zijn als iemand anders geïnteresseerd zou zijn, we zouden een boek per maand kunnen lezen en er vervolgens commentaar op kunnen geven.

Op deze manier kunnen ook andere mensen die geen grote boeklezers zijn, onze opmerkingen over de boeken lezen en er enig voordeel van hebben dat ze horen over de verschillende geleerde concepten. Laat het me weten in de commentaren of je daarover wenst te netwerken met anderen.

Welke “relatie” aanknopen na misbruik en waarom lijkt dat zo moeilijk?

Eerlijk zijn tegenover onszelf na misbruik door een narcist is niet gemakkelijk. Een groot deel van het misbruik hebben we ontkend om het te kunnen uithouden, daarnaast lijkt het een parallelle wereld voor iemand die het niet heeft meegemaakt.

Zelf trouwens is het alsof je niet meer bestaat. Je zit nog gedeeltelijk emotioneel vast en tezelfdertijd dien je tegen jezelf te vechten om door te gaan met je herstel van de emotionele verslaving.

Omdat we wanhopig op zoek zijn naar een uitleg van de narcist, moeten we zelf de waarheid accepteren van wat we hebben meegemaakt en dat is zoveel ingewikkelder dan het klinkt.

Je bent duidelijk op het goede pad want je bent nu hier, en probeert een eigen mening te vormen met deze informatie.

Omdat de narcist een wandelende verzameling is van verwarring, woede, liefdesbombardementen en mishandeling zit je in zijn web, ben je verleid om een bron van narcistische levering te worden.

Je denkt dat je de enige bent die zoiets ergs meemaakt. Je voelt je gek in je hart, ziel en hoofd. De buitenwereld lijkt vreemd. Niets brengt je op het idee dat er nog anderen zijn die dit nu meemaken.

En dat precies het contact met hen een erkenning door herkenning zal betekenen.  Dit maal geen valse harmonie, maar door het contact met een ander slachtoffer van narcisme, zal je snel ontdekken dat deze personen te ‘vertrouwen’ zijn.

Toch ga je een echte bevrijdende band opbouwen als je ook elk zelfbedrog kunt vermijden.

Zolang je niet volledig bent hersteld brengt elke nieuwe intieme relatie je terug in de gevaren zone.

Zolang je het gevoel hebt dat je je nog niet alles kunt herinneren noch een plaats geven is het moeilijk om een eerlijke vriendschappelijke relatie op te bouwen, maar niet als het met iemand is die ook een slachtoffer is.

Iemand die ook de woorden heeft om er over te praten, iemand die van het zelfbedrog en het ontkennen van de rode signalen  bewust is geworden.

Je bent dus uiteindelijk op het punt gekomen dat je jouw situatie wilt veranderen.

Toch besef je dat je bent vergeten hoe het in een relatie is. In een bepaalde mate ben je gewoon geworden defensief, achterdochtig en waakzaam te zijn.

Diezelfde kenmerken zul je terugvinden bij andere slachtoffers van narcisme. Maar ook deze personen vermijden intieme verbindingen om zichzelf te beschermen.

Als je van elkaar weet dat je beiden slachtoffer bent geweest en contact zoekt om uit je isolement te treden en niet voor intieme relaties zal dat elkaar echt helpen in het herstellen van het vertrouwen in jezelf.

Laat je innerlijke kracht los en laat je wapens sluiten en de wereld veranderen. Eén persoon per keer waarmee je gaat netwerken.

Speciale dank aan allen die de geweldige lancering van mijn narcisme. blog hebben gesteund, het onvermoeibare werk dat wij heeft gedaan om dit alles te laten slagen. De steun van mijn vrouw die de beste in haar klasse zijn en ongeëvenaard!

Meer en meer leiders in de “narcisme stop wereld” beginnen samen te werken. Moeten we trouwens hier niet het voorbeeld in geven?
Als je het ze echter vroeg, waarom?  zouden ze zeggen.

“Het is allemaal de moeite waard, de inspanning vanwege een positieve invloed op het leven van de mensen” en ze hebben gelijk dat ze netwerken.

Doe met ons mee. Volg ons.

Of begin zelf een community rond een doel van jou op Facebook. Dit kun je met volgende instructies.

Laat hieronder je opmerkingen achter!

Ik zie je aan de andere kant. Hopelijk ga je enkele manieren toepassen om je psychische weerbaarheid te herscheppen.

Als je nog meer suggesties hebt, hoor ik ze graag! Plaats uw opmerkingen hieronder.

Neem contact op via Messenger.

De meesten die slagen gaan meer lezen!

Facebook maakt het gemakkelijk voor bedrijven zoals de uwe om foto’s, video’s en berichten te delen om meer dan 1 miljard actieve gebruikers te bereiken, te engageren en te verkopen.

Advertentiedeskundige Perry Marshall wordt vergezeld door co-auteurs Keith Krance en Thomas Meloche terwijl hij je door Facebook Advertising en zijn nuances begeleidt om je ideale publiek te lokaliseren en een tienvoudige return op je investering te krijgen.

Nu in de derde editie, brengt “Ultimate Guide to Facebook Advertising” je verder dan Facebook zelf door te onderzoeken wat er gebeurt voordat klanten op je advertenties klikken en wat er moet gebeuren na – 10 seconden later, 10 minuten later en in de volgende dagen en weken.

U zult ontdekken hoe u: Maximaliseer de ROI van uw advertentie met nieuwsfeeds, video’s en merkinhoud.

Maak aangepaste doelgroepen vanuit uw contactlijsten, videoweergaven en paginageweld Gebruik de Facebook Campagne Blueprint waarvan bewezen is dat deze uw eerste 100 conversies genereert

Verbeter uw Facebook-advertenties met behulp van het publieksnetwerk en Instagram.

Volg de driestapsformule voor succesvolle video-advertenties in sociale netwerken.

Maximaliseer campagnes en verhoog de conversies voor al het verkeer naar uw website Volg geëngageerde gebruikers bij elkaar door gebruik te maken van de kracht van de pixel Maak elke pagina op uw website 5-10 procent effectiever ‘s nachts.

Als iemand praktisch begrijpt wat Facebook voor marketeers is, is het Perry. Hij heeft zijn vinger op de waarheid – als reclamemedia, niet op sociale media. Daarna realiseert hij zich ook dat er een korte periode is waarin het de grootste kans biedt. Hij identificeerde dit met Google AdWords.

Nu laat dit boek zien hoe u met deze media kunt profiteren van ideale timing. Ten slotte is hij een goed gedisciplineerde direct-responsmedewerker die verantwoordelijk is voor de ROI. Ik schenk mijn ‘Geen B.S.’ zegen.

Dan S. Kennedy, legendarisch direct marketing adviseur en auteur van de No B.S. serie.

Als je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze privégroep zelfgenezing VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen. Alle links vind je in het menu!

Ondersteuning vragen – vertel anderen die begrijpen wat je doormaakt wat er is gebeurd en laat ze bepalen wat ze vinden van deze gebeurtenis.

Vertel ons eerst wat je hebt meegemaakt aan narcisme!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw aantal sterren vast te leggen!

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

Waarom zou je niet kunnen netwerken in wat je al goed in bent?

Online netwerken: Tips voor branding van uw blog.

Hoe slagen narcisten er telkens in te misbruiken? +audio

Referenties: Telehealth en Teletherapie

Contact opnemen met ons

Toxische relatie en verslaving: wat kun je doen?

Sociale netwerken en de psychologische problemen die ze veroorzaken

knop voor alle groeitaken

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees