Donatie voor narcisme blog Onafhankelijke blog over narcisme.

 

Het is uitdagend en vermoeiend om betrokken te zijn bij een narcist, maar ze kunnen ook ravage veroorzaken wanneer ze vertrekken of wanneer je hen verlaat.

Scheiden is altijd moeilijk, maar wanneer je in een relatie bent geweest met iemand die anderen gebruikt en geobsedeerd is door zichzelf, kan het nog moeilijker zijn.

Ik vond het dan ook belangrijk om deze mensen te helpen met de interpretatie en een uitweg te vinden vooral door te luisteren.

Vooreerst ben ik hier om je er aan te herinneren dat je krachtig en sterk bent. En vandaag kun je beginnen met te doen wat je wilt door goed te luisteren en één tip toe te passen in je leven en dan opnieuw te luisteren en de volgende stap te zetten.

 

Een onafhankelijk blog over narcisme.

Om zelfcensuur te vermijden vind ik het belangrijk dat ervaringsdeskundigen hun visie op narcisme kunnen duidelijk maken. Daarom dat ik dagelijks werk aan mijn onafhankelijke blog over narcisme.

Door dagelijks contact te hebben met slachtoffers van narcisme sta ik in nauw contact met de realiteit van narcisme.
Echter, ben ik  geen psychiater, psycholoog of therapeut. Ik heb wel ervaring met narcisme.

 

Reacties van lezers via mijn blog en Facebook, acht ik onmisbaar.

Meestal willen mijn lezers discreet blijven gezien het “narcisme” onderwerp uit schrik voor hun veiligheid en dit van hun kinderen.

Daarom dat ik vraag me een persoonlijke boodschap te sturen voor een brainstorm-sessie, coaching of om je even te ontstressen. Ik krijg zeer dikwijls het woordje herkenning horen, want mijn onafhankelijke blog over narcisme bevat levensechte ervaringen.

 

Informatie uit verschillende bronnen.

Hier vindt u berichten, koppelingen, verhalen en informatie uit verschillende bronnen om u te helpen op uw reis van scheiden en genezing van het trauma van getrouwd te zijn met een emotioneel beledigende of narcistische echtgenoot, of te hebben gewoond en samengeleefd met verschillende narcisten in uw familie.

Ik geef je ook enkele tips die bij mij gewerkt hebben en die uw emotionele intelligentie kunnen bevorderen. Je kunt me daar steeds voor telefoneren om een afspraak te plannen.
Door studie in dit éénmans medium kan ik een professioneel niveau handhaven, vormelijk én als het om in de inhoud gaat, en werk daar dagelijks enkele uren aan.

Vindt u mijn teksten het lezen waard?

Bevatten ze voor u verrassende inzichten over narcisme?

 

Wat kan deze onafhankelijke blog over narcisme betekenen en daarom een donatie gebruiken?

Deze blog biedt ondersteuning en hulpmiddelen om je op weg te zetten naar genezing en bloei na narcistische mishandeling.

Je hebt veel vrienden verloren en wil nu een nieuw leven krijgen en relaties onderhouden. We geven u de informatie om voorbij de pijn te gaan. We verwijzen u naar de hulpverleningsdiensten en therapeuten.

VKoN is gemaakt om het bewustzijn van narcistische, psychopathische en emotionele mishandeling te verspreiden, evenals de dynamiek van toxische relaties.

Hier vind je video’s, boeken en de bronnen die je nodig hebt over hoe je narcistisch misbruik kunt overwinnen.

 

Een afweersysteem opbouwen.

Daardoor kun je een krachtig afweersysteem opbouwen om openlijke of geheime aanvallen te neutraliseren die door narcisten worden gebruikt. Leer hun tactieken en methodieken kennen en het gepaste antwoord.

Op het moment bied ik ook vrije individuele counseling als je er zelf om vraagt. Dit zal in elk geval uw geloof en motivatie om te herstellen bevorderen als je de nodige acties doet.

Lezen van deze blog helpt je navigeren door disfunctionele relaties met emotioneel niet beschikbare mannen en narcisten. In het bijzonder krijg je inzicht om de veranderingen aan te brengen in je leven die nodig zijn om dit type nooit meer aan te trekken.

 

Informeren inspireren en bekrachtigen.

VKoN wil zoveel mogelijk diegenen die hebben geleden onder welke vorm van narcistisch misbruik de informatie bezorgen, bekrachtigen en inspireren.  Uiteindelijk start je met de creatie van een geweldige toekomst vol met gezond zelfrespect en hoge normen.

Als een overlever van narcistisch misbruik schreef ik oorspronkelijk alleen enkele artikels over narcisme voor mezelf, als een louterende oefening. Als kind groeide ik op in een gezin met sterk narcistische trekken. 3 jaar was ik getrouwd met een narciste. Ik werkte 12 jaar voor een baas met sterk narcistische eigenschappen.

Ik schrijf zowel over het overleven van een huwelijk met een narcist als ook het scheiden van de narcist. Tussen in zit dan de disfunctionele romantische relatie waarmee alles begint.

Kortom een onafhankelijk blog over narcisme om inzicht en ondersteuning te bieden voor overlevenden van narcisme.

 

Een bron voor oplossingen van vragen over narcisme.

Het helpen vinden van bronnen om te genezen van emotioneel misbruik zal de snelheid van uw genezing bevorderen.

Aan de ene kant door deze blog en de verbonden sociale media hebben we een plek voor mensen die last hebben van een narcistische persoonlijkheid. Aan de andere kant vind je een kennis om over jouw problemen te praten en steun te krijgen.

Uiteindelijk zijn het de verhalen van leken, insider informatie over narcisme die me zo veel hielpen dat ik besloot er een paar van mijn eigen toe te voegen in de hoop iemand anders te helpen.

 

Wilt u deze onafhankelijk blog over narcisme van wat inkt – donatie voorzien?

Heeft ons persoonlijk gesprek u verder geholpen? Of wenst u een vraag te stellen?

Zend me een persoonlijk bericht op Facebook of Messenger

Heeft mijn ondersteuning gedurende verschillende sessies jou iets bijgebracht?

Dan kan u altijd een gift overmaken.

 

Behandel jij elke dag als de laatste dag van je leven?

Dit nu is het enige leven dat je hebt.

Je hebt het verleden niet meer.

Ook heb je de toekomst niet.

Noch heb je zekerheid over misschien een lange toekomst. Misschien is morgen het einde van je toekomst.

Ik hoop dat je lang leeft, maar nu, op dit moment leef je, verspil geen tijd meer.
Doe nu een juiste actie. En het is gratis. Keer dagelijks 15 min terug naar deze website en sluit je aan bij onze fijne gemeenschap en je zult je leven onmiddellijk vinden.

Een keer
Maandelijks
Jaarlijks

Doe een eenmalige donatie

Doe een maandelijkse donatie

Doe een jaarlijkse donatie

Kies een bedrag

€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Of voer een aangepast bedrag in

——

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

Je bijdrage wordt gewaardeerd.

 

Annemie Persyn Declercq
Orthopedagoge

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Op 26 en 27 september organiseert Melanie Tonia Evans het “You Can Thrive After Narcissistic Abuse evenement”. Dit is een live online Première Global Healing workshop voor iedereen die lijdt aan misbruik van een echtgenoot, partner, familielid, vriend, baas, collega of ander individu.

Deze gebeurtenis is belangrijk voor u, ongeacht uw geslacht of leeftijd. Hoe lang geleden u gescheiden bent van deze persoon speelt geen rol. Zelfs als ze nog steeds in je leven zijn ben je welkom.

Klik voor meer info

Hier is een samenvatting van wat Melanie behandelt tijdens de komende workshop:

🔮 Hoe word je glashelder en krijg je klaarheid als de persoon waarmee je te maken hebt je narcistisch misbruikt.

✅ De #1 factor die bepaalt of ze in staat zijn om te veranderen.

!?️ Hoe herken je de meest voorkomende persoonlijkheidskenmerken in JOU die je een doelwit maken voor narcisten. Hoe je in de toekomst kunt stoppen met het aantrekken van misbruikers.

💻 De 6 redenen waarom de meeste mensen niet herstellen van misbruik.

Dit zal u niet meer gebeuren na deze workshop!

⚖ Hoe kun je omgaan met een narcist in moeilijke situaties zoals co-ouderschap, voogdij gevechten, echtscheiding en andere juridische / zakelijke deals.

⚕ Hoe te genezen van trauma symptomen zoals C-PTSS, angst, depressie en fibromyalgie en leven vrij van hen eens en voor altijd.

Deze gebeurtenis is niet alleen bedoeld om u te helpen los te komen en te genezen van elke misbruiksituatie. Dit healing event leert u ook hoe u een nieuw en bloeiend leven kunt creëren die giftige mensen niet langer kunnen beïnvloeden.

Als je dit soort relaties hebt meegemaakt, kan ik je sterk aanbevelen om deel te nemen aan een hele dag “healing event”.

Laat Melanie je leren hoe je kunt verschuiven van een slachtoffer van misbruik naar een bloeier na misbruik op een manier die gemakkelijk te begrijpen en onmiddellijk van toepassing is op je leven.

Ik ken Melanie’s werk en wat ze zal delen is de meest geavanceerde en impactvolle informatie over genezing van giftige en beledigende relaties.

Het is Melanie’s diepe begrip van het trauma toegebracht door narcisten die haar passie om zo veel mogelijk mensen te helpen om te genezen aanwakkert. En Melanie’s wijsheid en genezingsprocessen hebben zoveel mensen geholpen hun leven te herstellen en voorbij het overleven naar een echt bloeiend leven te gaan.

Dit is een zeldzame kans voor u om rechtstreeks te leren van een vertrouwde collega die een bekende misbruik herstel expert is.

Klik hier om uw ticket voor deze baanbrekende misbruikherstel gebeurtenis veilig te stellen.

PLUS zo veel meer …

PS Ik heb gezien dat Melanie ook een aantal spannende bonussen heeft voor u ook! Na aankoop van uw ticket krijgt u direct toegang tot het volgende:

De 50 Traits of a Narcissist Checklist zodat u kunt achterhalen of u te maken hebt met een narcist.

Plus een exclusieve 35 minuten durende videotraining genaamd “The 6 Mistakes That People Make When Recovering From Abuse”. Dit biedt een uitstekend startpunt voor je genezingsreis.

Klik hier om je ticket te reserveren en om alle speciale bonussen te ontvangen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een implicatie dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Annemie Persyn Declercq

Geef een reactie, vraag of antwoord.