Doneer @Johan’s Stop Narcisme Missie: Onafhankelijke blog over narcisme.

Een onafhankelijk blog over narcisme.

Om zelfcensuur te vermijden vind ik het belangrijk dat ervaringsdeskundigen hun visie op narcisme kunnen duidelijk maken. Daarom dat ik dagelijks werk aan mijn onafhankelijke blog over narcisme.

Door dagelijks contact te hebben met slachtoffers van narcisme sta ik in nauw contact met de realiteit van narcisme.

Nochtans ben ik  geen psychiater, psycholoog of therapeut. Ik heb wel ervaring met narcisme.

Reacties van lezers via mijn blog en Facebook acht ik essentieel.

Meestal willen mijn lezers discreet blijven gezien het “narcisme” onderwerp uit schrik voor hun veiligheid en dit van hun kinderen.

Daarom dat ik vraag me een persoonlijke boodschap te sturen voor een brainstorm-sessie, coaching of om je even te ontstressen. Ik krijg zeer dikwijls het woordje herkenning horen, want mijn onafhankelijke blog over narcisme bevat levensechte ervaringen.

Informatie uit verschillende bronnen.

Hier vindt u berichten, koppelingen, verhalen en informatie uit verschillende bronnen om u te helpen op uw reis van scheiden en genezing van het trauma van getrouwd te zijn met een emotioneel beledigende of narcist(e)ische echtgenoot, of te hebben gewoond en samengeleefd met verschillende narcist(e)en in uw familie.

Ik geef je ook een aantal tips die bij mij gewerkt hebben en die uw emotionele intelligentie kunnen bevorderen. Je kunt me daar steeds voor telefoneren om een afspraak te plannen.

Door studie in dit éénmansmedium kan ik een professioneel niveau handhaven, vormelijk én inhoudelijk, en werk daar dagelijks een aantal uren aan.

Vindt u mijn teksten het lezen waard?

Bevatten ze voor u verrassende inzichten over narcisme?

Doneer @Johan's Stop Narcisme Missie: Onafhankelijke blog over narcisme. Zal een veerkrachtige persoon het narcist(e)isch misbruik stoppen? slachtoffers van narcist(e)isch misbruik

Wat kan deze onafhankelijke blog over narcisme betekenen? (en daarom een donatie gebruiken)

Deze blog biedt ondersteuning en hulpmiddelen om je op weg te zetten naar genezing en bloei na narcist(e)ische mishandeling. Je hebt veel vrienden verloren en wil nu een nieuw leven krijgen en relaties onderhouden. We geven u de informatie om voorbij de pijn te gaan. We verwijzen u naar de hulpverleningsdiensten en therapeuten.

VKoN is gemaakt om het bewustzijn van narcist(e)ische, sociopathische en emotionele mishandeling te verspreiden, evenals de dynamiek van toxische relaties.

Hier vind je video’s, boeken en de bronnen die je nodig hebt over hoe je narcist(e)isch misbruik kunt overwinnen.

Een afweersysteem opbouwen.

Daardoor kun je een krachtig afweersysteem opbouwen om openlijke of geheime aanvallen te neutraliseren die door narcist(e)en worden gebruikt. Leer hun taktieken en methodieken kennen en de gepaste respons.

Op het moment bied ik ook vrije individuele counseling als je er zelf om vraagt. Dit zal in elk geval uw geloof en motivatie om te herstellen bevorderen als je de nodige acties doet.

Lezen van deze blog helpt je navigeren door disfunctionele relaties met emotioneel niet-beschikbare mannen en narcist(e)en. In het bijzonder krijg je inzicht om de veranderingen aan te brengen in je leven die nodig zijn om dit type nooit meer aan te trekken.

Informeren inspireren en bekrachtigen

VKoN wil zoveel mogelijk diegenen die hebben geleden onder welke vorm van narcist(e)isch misbruik de informatie bezorgen, bekrachtigen en inspireren.  Uiteindelijk start je met de creatie van een geweldige toekomst vol met gezond zelfrespect en hoge normen.

Als een overlever van narcist(e)isch misbruik schreef ik oorspronkelijk alleen een aantal artikels over narcisme voor mezelf, als een louterende oefening. Als kind groeide ik op in een gezin met sterk narcist(e)ische trekken. 3 jaar was ik getrouwd met een narcist(e)e. Ik werkte 12 jaar voor een baas met sterk narcist(e)ische eigenschappen.

Ik schrijf zowel over het overleven van een huwelijk met een narcist(e) als ook het scheiden van de narcist(e). Tussen in zit dan de dysfunctionele romantische relatie waarmee alles begint.

Kortom een onafhankelijk blog over narcisme om inzicht en ondersteuning te bieden voor overlevenden van narcisme.

donatie voor onafhankelijke blog over narcism : door mijn teksten te lezen zul je manieren ontdekken om een narcist(e) te spotten en het dan ook grondig begrijpen met verschillende ervaringsverhalen.
De kans is groot dat je een narcist(e) bent tegengekomen. U weet wel, die vriend die op de een of andere manier erin slaagt om elk onderwerp van gesprek terug te brengen naar zichzelf; de collega die altijd opschept over het nieuwste, beste ____; het familielid dat denkt dat ze heter is, slimmer en gewoon in het algemeen beter dan jij in alles. Maar hoe is zijn karakter, welke technieken gebruikt hij, wat is je respons, dat vind je allemaal in narcisme blog?

Een bron voor oplossingen van vragen over narcisme.

Het helpen vinden van bronnen om te genezen van emotioneel misbruik zal de snelheid van uw genezing bevorderen.

Enerzijds door deze blog en de verbonden sociale media hebben we een plek voor mensen die last hebben van een narcist(e)ische persoonlijkheid. Anderzijds vind je een kennis om over jouw problemen te praten en steun te krijgen.

Uiteindelijk zijn het de verhalen van leken, insider informatie over narcisme die me zo veel hielpen dat ik besloot er een paar van mijn eigen toe te voegen in de hoop iemand anders te helpen.

Wilt u deze onafhankelijk blog over narcisme van wat inkt – donatie voorzien?

Heeft ons persoonlijk gesprek u verder geholpen? Of wenst u een vraag te stellen?

Zend me een persoonlijk bericht op Facebook of Messenger

Heeft mijn ondersteuning gedurende verschillende sessies jou iets bijgebracht?

Dan kan u altijd een gift overmaken op deze donatierekening:

BE19 7380 2611 1412  Johan Persyn

of via GOFundMe. Johan’s Stop Narcisme Mission

GoFundme

BEHANDEL JIJ ELKE DAG ALS DE LAATSTE DAG VAN JE LEVEN?

Dit nu is het enige leven dat je hebt.

Je hebt het verleden niet meer.

Je hebt de toekomst niet.

Je hebt misschien een lange toekomst. Misschien is morgen het einde van je toekomst.

Ik hoop dat je lang leeft, maar nu, op dit moment leef je, verspil geen tijd meer.
Doe nu een juiste actie. En het is gratis. Keer dagelijks 15 min terug naar deze blog en sluit je aan bij onze fijne gemeenschap en je zult je leven onmiddellijk vinden.

OVER Johan

johanpersyn.com avatarIk ben Johan Persyn, geen psychiater,  geen psycholoog en geen therapeut.

Een out-reacher die hier is om je te helpen onoverwinnelijk te worden. Door er over te praten kun je interne BS en blokkades overwinnen, zodat je een ongelooflijk geweldig leven kunt maken!

Ik schrijf  over persoonlijke ontwikkeling voor slachtoffers van narcisme.

 

8 geheimen van NLP Klik hier Weet jij wat nodig is om succesvol te zijn?

Echt bruikbare suggesties.

Hij/zij was de liefste maar ook de ergste Paperback.

Het doel van dit boek is je te laten zien hoe je een narcist(e), borderliner of psychopaat herkent.
Vele slachtoffers slaken een kreet uit onmacht “Hij/Zij maakt mijn leven kapot”, Ik kan niets goeds doen” of
“Waarom ik?”.

Er staan veel adviezen en punten van herkenning in dit boek maar ook heel belangrijk; hoe red je jezelf uit zo’n situatie en hoe verwerk je dit als relatieslachtoffer.

narcist(e)en, psychopaten en mensen met borderline persoonlijkheidsstoornis hebben hun eigen manier om te manipuleren en hun doelen te bereiken.
In dit boek staan vele antwoorden op uw vragen, tevens wordt er uitgebreid ingegaan op alle emoties van de slachtoffers die ze ondergaan tijdens en na een relatie met iemand met een persoonlijkheidsstoornis. Na het lezen van dit boek zul je de kracht krijgen om stappen te ondernemen naar een betere toekomst. Doordat er vele antwoorden en tips gegeven worden zal het herstel korter duren.

Over de auteur.

Emelie van Laar is ervaringsdeskundige in het leven met iemand met persoonlijkheidsstoornissen.
Jarenlang heeft ze onderzoek gedaan naar personen met een persoonlijkheidsstoornis, hun slachtoffers en naar zichzelf. Haar leven is erop gericht om slachtoffers te helpen en ze bij te staan in moeilijke tijden. Ze heeft een praktijk opgezet waar ze haar cliënten begeleidt met een stappenplan om weg te komen van hun partner en helpt haar cliënten bij te staan met haar advocaten die alles begrijpen over narcisme en psychopathie. Emelie van Laar geeft adviezen voor ouders met kinderen uit destructieve relaties.
Tevens is zij EFT therapeute (Emotional Freedom Technique ) en helpt haar cliënten bij de bevrijding van emotionele mishandeling.

Brief aan een narcist(e) Paperback.

In deze autobiografie beschrijft Karina van Dreemel de persoonlijke ervaringen tijdens haar relatie met een narcist(e).
Vanaf hun eerste ontmoeting tot het bizarre einde vertelt ze over de turbulente tijden die ze heeft meegemaakt. In de brief aan haar ex-partner spreekt ze hem aan op zijn gedrag en laat ze alle gebeurtenissen nog eens de revue passeren.

De variaties van het narcisme.
Wie wij zijn Ebook.  Paperback

In Wie wij zijn belicht Frank Koerselman actuele thema’s zoals identiteit, levensbeschouwing en zingeving vanuit een bijzondere hoek: hij laat zien hoe de keuzes die we op die terreinen maken, worden bepaald door psychologische behoeften die van nature strijdig zijn.

Zo kun je immers moeilijk zowel vrij en onafhankelijk zijn als je veilig en geborgen weten. Hoe meer je voor het ene kiest, hoe onbereikbaarder het andere wordt. Mensen volgen strategieën om daarmee om te gaan. Die zijn nogal verschillend en niet altijd even succesvol.

Daarom maken samenlevingen zulke keuzes ook collectief. Die bestempelen ze dan tot normen en waarden, maar niet iedereen vaart wel bij de ‘correcte’ keuze. Want hoe je man of vrouw, zwart of wit, jong of oud zou moeten zijn, sluit soms niet aan op jouw behoeften.

Volg je tot elke prijs een autonome koers of houd je je vast aan een stuurman? Verlaat je het schip als de zee je te ruw wordt? Of kun je – ook bij tegenwind – een richting vinden die jouw leven zin geeft? Frank Koerselman is emeritus hoogleraar psychiatrie en psychotherapie.

 

Blijf leren, blijf groeien Soofos onafhankelijke blog over narcisme

Muziek algemeen onafhankelijke blog over narcisme

Advertisements

Dank je om creatief te zijn in uw reactie!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.