Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Hoe de niet normale banden met de narcist verbreken?

Als een psychologisch beschadigd individu een overcompensatie en een alomvattend ‘beter dan jij’ — narcistisch-afweersysteem ontwikkelt, kan elke opkomende stemmingsstoornis met succes worden gedwarsboomd. In plaats daarvan wordt deze opkomende stemmingsstoornis vervangen door een persoonlijkheidsstoornis die net zoveel minder verontrustend is om te ervaren door die persoon met de stoornis. Maar helaas is zo’n overlast vaak uiterst giftig voor degenen die zo ongelukkig genoeg zijn om met zo’n zelf-geobsedeerd individu te moeten om te gaan. Daarom is het zo noodzakelijk datwe de niet normale banden met de narcist verbreken.

Hoe de psychische banden met de narcistische persoon opruimen en loslaten?

Het creatieve werk dat je doet voor meer zelfliefde is ongelooflijk krachtig en er zijn andere processen om zelf verder los te komen van de narcist.

We zien niet de onzichtbare draad van energie die dagelijks tussen onszelf en degenen waarmee we in contact komen. Het leidt tot een gevoel van zwakte, machteloosheid, obsessief, verdrietig, depressief, moe en jezelf als een mislukking te beschouwen wanneer de persoon waarmee je in contact komt zware narcistische kenmerken vertoont.

Het scheiden van de abnormale banden zal je kracht en gevoel van vertrouwen in jezelf herstellen.

Zodra we die psychische, emotionele banden loskoppelen, zal de persoon die zich voedde met onze energie een verschil voelen. Hij of zij kan zelfs op een bepaald niveau weten dat er iets is gebeurd en dat het met jou te maken heeft.

Maar meestal is het waarschijnlijk onbewust. Vaak gaat de telefoon rinkelen, of krijgen we een e-mail. Die persoon kan zelfs aan de deur verschijnen.

Dit is een tijd waarin we bijzonder sterk moeten zijn en onze energie voor onszelf moeten houden.

Wat ik geloof dat ook belangrijk is, is om de verwante innerlijke trauma’s te vinden.

Meestal doe je dat met een therapeut of psycholoog.

De wonden gaan zich in ons herstellen die misschien onbewust vastgehecht zijn aan een psychische connectie met deze persoon. Dat betekent dat we ze voelen en zelfs willen blijven voelen.

Ondanks dat onze energie wordt opgezogen keldert elke keer dat we ons op de narcist concentreren onze energie. Spijtig dat we niet in plaats van op onze eigen genezing en herstel focussen want alleen maar zo is er hoop op verbetering.

Taak om de niet normale banden met de narcist te verbreken.

Dit wordt gedaan door je lichaam te signaleren om de delen en trauma’s te onthullen die psychisch verbonden zijn. De getraumatiseerde delen vervolgens op te laden en op te ruimen.

Dit doe je elke keer dat je de aantrekkingskracht voelt naar de narcist of de neiging hebt om over die persoon na te denken. Doe dit ook als je hun energie naar je toe voelt komen. Het is dus een signaalfunctie voor persoonlijke groei.

Soms kun je daar ook beter mee om door het switchpatroon te volgen van NLP.

Door dit te doen, bevrijd je jezelf en ontdoe je traumaverbindingen snel van je wezen.

Ik beloof je dat als je weggaat van de narcist, breekt met hem of haar en je creëert strikt geen contact of aangepast contact nodig als je weet dat je deze persoon zult zien of je moet in contact staan ​​met deze persoon voor de kinderen ga je je bevrijden.

Bevrijding van angst voor de narcist door de niet normale banden met de narcist te verbreken.

Ontkoppelen en volledig naar binnen keren doe je om je geschenk en evolutie te claimen. Namelijk, je claimt de persoonlijke groei door uit deze situatie te vertrekken en de stappen te moderniseren. Zo zult u zich in recordtijd bevrijden van het trauma en de pijnlijke patronen.

Je zult je letterlijk voelen evolueren van een leven van rommel naar meer klaarheid.

Dit gaat gebeuren in een paar weken of maanden. Jezelf gaat jezelf bevrijden met hogere ervaringen.

Het is niet de bedoeling dat we alleen maar pijnlijke en giftige ervaringen doormaken. We worden verondersteld te evolueren en door hen heen te groeien. Uiteindelijk ligt daar onze emancipatie, bevrijding en ware vreugde.

Dus als je meer wilt weten over hoe je krachtig kunt loskoppelen en diep in je kern kunt helen, voor het echte leven weg van de  giftige relaties en patronen, kun je je aanmelden bij de verschillende pagina’s. Herhaaldelijk lezen en luisteren is immers zeer effectief.  Kijk verder om directe toegang te krijgen. Veel informatie op de website kan al gedownload worden.

Dus, tot de volgende keer en blijf glimlachen, blijf genezen en blijf gedijen, omdat er niets anders te doen is.

We zijn verbonden met de narcist in ons leven door een onzichtbare psychische emotionele band.

De narcist wenst die band te verstevigen om onze energie leeg te laten lopen en ons uit te putten. We voelen ons verloren, uit controle en verkracht op een diep zielsniveau.

We voelen de bui hangen dat diegene waaraan we emotioneel verslaafd zijn op zoek zal gaan naar een nieuwe bron.

Om onszelf te bevrijden, is het belangrijk dat we het innerlijke werk doen om die traumabanden door te snijden om op die manier de niet normale banden met de narcist te verbreken.

Alleen door die banden zowel fysiek als emotioneel te doorsnijden kan onze ziel genezen en onze energie terugkeren, een proces dat ik aan je ziel werken noem, door yoga, meditatie of mindfulness.

Nu zul je verschillende mogelijkheden vinden voor een geleide meditatie — audio met  het doel om traumabanden te verwijderen.

Je vindt die in die Cd’s die ik promoot, je vindt die bij de online coaching . Zo kun je thuis comfortabel liggen, de audio afspelen en jezelf laten leiden door het proces waardoor je emotionele en psychische energie vrijkomt.

Met de download op je mobile, kun je gaan wandelen, fietsen of lopen in een bos en zuivere energie opdoen.

Als je voelt dat de narcist opnieuw probeert in je leven te komen heb je de mogelijkheid om die tekst opnieuw te beluisteren en de verschillende oefeningen te doen die je energie geven.

Zelfs één keer per dag gedurende 30 dagen kan een meditatie van 30 minuten een enorme invloed hebben, zowel om je te helpen te ontspannen, je kracht terug te winnen en het terugroepen van die stukjes van je ziel die gebroken waren.

Audio’s die erg ontspannend zijn met een muzikale achtergrond om je te helpen de ruimte te betreden die nodig is om de visualisatie voor jezelf te doen zowel over het verleden dat verdwijnt en de toekomst die verschijnt zullen je losmaken van je emotionele verslaving aan de narcist.

Luisteren naar zo’n audioprogramma van yoga, meditatie en mindfulness kan net zo effectief zijn als naar een sessie gaan van yoga of mindfulness.

Hypnotische beeld of klank meditatie.

Luisteren en kijken naar audio’s voor meditatie leert je ook hoe je zelf de controle over de situatie kunt nemen, zodat je dit proces kunt doen wanneer het nodig is in je leven.

Niet alleen in de relatie waar je op dit moment afstand van doet, maar ook in andere emotioneel uitpuilende relaties.

Natuurlijk staat die meditatie niet in de weg van groepstherapie, of individuele therapie om vooruitgang te brengen in je leven van een kwetsuur naar een litteken en je veerkracht te versterken.

Ik hoop dat dit bericht, video en audio je behulpzaam was. Bovendien kijk ik ernaar uit je te ontmoeten in de reacties. Jouw commentaren zijn de raketbrandstof die me inspireert om dit werk voort te zetten.

Voel je vrij om dit artikel te delen en de liefde te verspreiden.

Als je lijdt onder de pijn als gevolg van blootstelling aan narcistische mishandeling, bekijk dan alle mogelijkheden die je vindt op mijn website om je leven te veranderen.

Wat ga je doen om weerstand aan narcisme te bieden en je gaat  helpen de verschrikkelijke verwoesting door de narcist aangericht te overwinnen?

De eerste stap is door deze website te volgen, zodat je een melding krijgt zodra een nieuwe video, audio of artikel wordt uitgebracht.

Blijf glimlachen, werken aan je genezing. Er gaat niets anders voor het ontwikkelen van je veerkracht.

Je hebt gaven, talenten en vaardigheden, en ook minder aangename tot traumatische met narcisten & narcisme.  We beschouwen het als onze taak om je te helpen deze ervaringen te delen met de wereld in plaats van ze alleen proberen te dragen.

Je helpen actie te ondernemen na misbruik door een narcist zul je je in de gezonde zone brengen.

Dat kan zijn door je te doen stappen nemen naar hulpverlening. Misschien raad ik je aan om uit je isolement te treden.  Misschien dien je je zelfliefde verder te ontwikkelen door creatief te zijn. De spanning in je lichaam kan je verminderen door mindfulness, meditatie, osteopathie, acupunctuur enz.

Het kan belangrijk zijn dat je in beweging komt door sport of fitness. Bovendien blijft het enorm belangrijk om op je voeding te letten, zodat je niet verzwakt. Een volledige check-up bij de huisarts kan belangrijk zijn gezien je enkele gezondheidsrisico’s kan lopen.

Herhaling van traumatische situaties wil je vermijden door bewustwording, engagement in een gemeenschap (online & offline), zodat je nieuwe vertrouwvolle contacten vindt die kunnen uitgroeien tot vriendschap.

Heb je al geluisterd naar de audio van deze blog? Zo niet klik dan hier. Dat kan namelijk helpen om de boodschap verder te laten inzinken. Herhaling is immers de bakermat van de kennis aan je vingertoppen om te gebruiken klaar om toegepast te worden nadat je er over hebt gemediteerd en je eigen mening hebt gevormd.

Het is belangrijk dat je deze website volgt om regelmatig op de hoogte gebracht te worden. Het is als je blijft kloppen op dezelfde nagel dat je resultaat krijgt. Daarom plaats ik ook regelmatig nieuwe onderwerpen. Deze site volgen doe je door je beste email in te vullen op de sitebar rechts.

Je kunt ook toetreden tot één van de Facebook-groepen bestemt om je verder te ondersteunen.

Je kunt ook uw boodschap via Facebook Messenger over maken.

En/of me bevrienden of Facebook, zodat we elkaar beter leren kennen om een vertrouwensrelatie op te bouwen.

Aanvullende informatie in kleinere statussen dan de eerder langere artikels hier op deze site vind je op mijn Facebook pagina’s.

Zonder actie te ondernemen na misbruik door een narcist word je zeker niet bewust van wat je overkomt. Je voelt je leeg, overweldigt, je energie lijkt verdwenen. Helaas de weg terug is niet gemakkelijk zonder de nodige steun en kennis.

Maar geen paniek, je hoeft immers het wiel niet uit te vinden. Narcisme kent een zeer lange geschiedenis. En vaak vind je in je omgeving iemand die het ook meegemaakt heeft als je het durft te uiten.

Anders vind je ook mij op sociale media en anderen die zorgen voor bewustmaking. Die kun je ook liken en sharen zonder daarvoor bevriend te zijn.

Ecoaching

Nadat je hebt gekeken, hoor ik graag van je.

Welke tekst zou u het meeste helpen en waarom?

Als je enkele gedachten niet akkoord gaat of andere suggesties hebt en aanvullingen – laat het me weten! Een getuigenis is altijd zeer welkom, omdat ze ook de ogen opent van anderen.

Deel zoveel mogelijk details in de onderstaande opmerkingen. Vergeet niet dat honderden ongelooflijke zielen hier elke week komen voor inzicht en inspiratie. Uw verhaal is misschien precies wat iemand anders nodig heeft om een grote doorbraak te krijgen.

Belangrijk: deel uw ideeën rechtstreeks in de opmerkingen. Links naar andere berichten, video’s, etc. kunnen worden verwijderd.

Bedankt voor het lezen, bekijken en delen van uw gedachten want actie te ondernemen na misbruik door een narcist is heel belangrijk. Immers alles blijft hetzelfde is alleen maar een kleine waarheid, het zal slechter worden als je niets onderneemt.

Ik hoop dat de aflevering van vandaag jou inspireert om je gaven te blijven delen, ondanks de kritiek.

Zoekfunctie in narcisme.blog.

Als je nog meer wilt weten over een bepaalde onderwerp gebruik dan de zoekfunctie door een keyword in te vullen, eventueel verschillende woorden met een + teken verbonden, en dan te zien of je relevantie, nieuwe of oudere posten wenst te bekijken.

Ook heb ik enkele artikels waar de verschillende begrippen die het mogelijk maken om narcisme te begrijpen uitgelegd staan.

Zoeken op verschillende lange artikels kunt u bijvoorbeeld in Chrome door naar de werkbalk van Chrome te gaan en op Find te zoeken. Op die manier dient dit je om actie te ondernemen na misbruik door een narcist door specifieke termen te vinden die alleen maar op dat moment voor jou van belang zijn.

In kleine stappen help je je immers vooruit. Dan verschijnt er een vak waar je uw zoekwoord voor die pagina kunt in tikken. Je bent bijvoorbeeld op zoek naar “EMDR” in de boekenlijst dan typ je daar “EMDR” in. Emdr is een soort therapie die bedoeld is om trauma’s te verwerken.

Meer bewustwording en kennis aan je vingertoppen om de niet normale banden met de narcist te verbreken.

Begrippen van A tot G.

Begrippenlijst narcisme van S.

Links naar begrippenlijst in de context van narcisme.

Begrippen van T – Z.

Begrippen van O – R.

Maak hier een keuze uit boeken, EBOOK,  cd,  dvd. Als je je wilt verdiepen om actie te ondernemen na misbruik door een narcist.

Ik hoop dat dit bericht, video en audio je behulpzaam zijn. Bovendien kijk ik ernaar uit je te ontmoeten in de reacties. Jouw commentaren zijn de raketbrandstof die me inspireert om dit werk voort te zetten.

Voel je vrij om dit artikel en video te delen en de liefde te verspreiden.

Als je lijdt onder de pijn als gevolg van blootstelling aan narcistische mishandeling, bekijk dan alle mogelijkheden die je vindt op mijn website om je leven te veranderen. (zie taak)

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

narcistisch misbruik herstelprogramma

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees