Categorieën
Creativiteit als katalysator voor genezing groeitaak PAS Recent Transformeren naar geluk na misbruik door een narcist Werktuigen & tools voor veerkracht weerbaarheid zelfgenezing

Jonge kinderwonden genezen: Grenzen instellen? Deel 2

”De mensen van wie ik houd keren zich tegen me. “, worden aanzienlijk geactiveerd. Dus wanneer je het bewijs van de kinderen ontvangt over hoe de narcist verbaal grof taalgebruik gebruikt en ze sloeg en de verhalen die de narcist hen over jou vertelt dan voel je de triggers in jezelf en weet je dat je ze moet helen. “Mensen geloven niet in mij, luisteren niet naar mij of respecteren mij niet “. “Ik kan de mensen van wie ik houd niet beschermen en repareren”. Je kinderen keren zich van je af, in de overtuiging van de narcist, en nu brengt de narcist een geval naar voren dat je een kind-vervreemding (pas) tegen hem probeert. Veel, veel mensen in deze tweedelige serie wilden weten hoe om te gaan met co-ouderschap en hoe ze hun kinderen tegen een narcist kunnen beschermen. Je neemt geen contact op met de narcist, maar je neemt contact op met de jeugddiensten en voert ook serieuze gesprekken met jouw kinderen, probeert hen te helpen in het aangezicht van het misbruik.

Co-ouderschap met een narcist!

Scenario: jouw ex-partner behandelt jouw kinderen vreselijk en smeert (haat, laster en eerroof vertellen) je ook voor hen. Hoe ga je die jonge kinderwonden genezen?

Voorbeeld

1) De persoon die nog geen werk heeft gedaan aan zijn innerlijke wonden.

De jonge kinderwonden die door de narcist worden getriggerd zijn:

“De mensen van wie ik hou, doen me pijn”.

“Ik ben degene die de schuld krijgt voor alle problemen”.

“Ik kan de mensen van wie ik houd niet beschermen en repareren”.

“Alles is mijn schuld”.

“Mensen geloven niet in mij, luisteren niet naar mij of respecteren mij niet “.

” Andere mensen overweldigen mij “, en” De mensen van wie ik houd me tegen mij keren “, worden aanzienlijk geactiveerd.

Als je reageert, kom je op kinderopvang. Je huilt en woedt. Daarna bel je jouw vrienden en familie. Ondertussen reageer en stuur je e-mails naar de narcist. Ook probeer je de kinderen te vertellen hoe geloofwaardig je bent en wat een leugenaar de narcist is.

jonge kinderwonden genezen
Klik op de foto voor meer info!

Resultaat:

het misbruik en smeren escaleert. Jouw advocaat en de autoriteiten hebben geen antwoorden voor jou. Je ontdekt dat je geen actie kunt ondernemen tegen de narcist.

Je kinderen keren zich van je af, in de overtuiging van de narcist. Nu brengt de narcist een geval naar voren dat je een kind-vervreemding (pas) tegen hem probeert.

Het is allemaal een vreselijke puinhoop. Je voelt je meer en meer getraumatiseerd. Bovendien ben je verslaafd aan het terugvechten met de beledigende antwoorden van de narcist. Nu moet je jezelf verdedigen voor de rechter. De kinderen worden gepakt in het midden van deze oorlog.

Voorbeeld

2) De persoon die met Grey Rock werkt die het werk niet heeft gedaan voor hun niet-genezen wonden.

De jonge kinderwonden van: “De mensen van wie ik hou, doen me pijn”.

“Ik ben degene die de schuld krijgt voor alle problemen”.

“Ik kan de mensen van wie ik houd niet beschermen en repareren”.

“Alles is mijn schuld”.

“Mensen geloof niet in mij, luister niet naar mij of respecteer mij “.

“Andere mensen overweldigen mij.”, en “De mensen van wie ik houd keren zich tegen me. “, worden aanzienlijk geactiveerd.

Je neemt geen contact op met de narcist. Maar je neemt contact op met de jeugddiensten en voert ook serieuze gesprekken met jouw kinderen. Je probeert hen te helpen in het aangezicht van het misbruik. Je laat hen de waarheid over jezelf en de narcist zien.

Resultaat:

Het misbruik en het trauma gaat door. Je hebt zeer beperkt succes met jouw advocaat en autoriteiten.  Jouw kinderen zijn nog steeds beledigend tegenover je.

Voorbeeld

3: de persoon die uitlijnt met Quantum Power

Je wordt getriggerd. Je voelt de angst voor sommige jonge, ongeneeslijke wonden. Hoewel je al veel innerlijk werk aan jezelf hebt gedaan, realiseer je je dat elke trigger je meer niet geheelde delen laat zien die weer tot leven worden gebracht.

Je weet meteen dat je Innerlijke Wezen (Emotie eerst) is waar je heen moet om het werk te doen  voordat je handelt.

Dus wanneer je het bewijs van de kinderen ontvangt over hoe de narcist verbaal grof taalgebruik gebruikt. Ze sloeg. De verhalen die de narcist hen over jou vertelt dan voel je de triggers in jezelf en weet je dat je ze moet helen.

Die nacht als de kinderen in bed liggen, geef je je tv-programma op en doe je NARP innerlijk werk.

Wat je vindt is het trauma van de overtuigingen zoals:

“Mensen geloven niet in mij, luisteren niet naar mij of respecteren mij.”

“De mensen die ik liefheb keren zich tegen mij.” Je werkt het door met de NARP-modules tot er geen enkele emotionele lading is achtergebleven.

Innerlijke vrede installeren.

Je werkt dan met de “Goal Setting Module” — om het doel in te stellen. “Mijn kinderen zijn veilig en komen in hun eigen kracht, waarheid en innerlijke wijsheid”.

Je laat alle angst varen die je voelt over wat de narcist met ze doet, en hoe ze over je heeft gesproken.

Dan, na het verschuiven van dat trauma uit je Innerlijke Wezen en het te vervangen door Liefde en Heling (het Quanta VrijheidsHealing proces), wat er komt is een ongelooflijke innerlijke vrede.

Evenals Quantum Wisdom. Je weet cellulair dat ze op een bepaald niveau in de zielen van je kinderen een evolutie-reis maken voor hun eigen ontwikkeling. Je kunt loslaten en je gedachten en gevoelens in lijn brengen met ‘ze worden beschermd’, wetende dat als er een actie is die je kunt of moet nemen je dat gaat doen.  Je krijgt de begeleiding en inspiratie om dit te doen.

Dat staat in schril contrast met wat je eerder had gedaan voordat je verschoof. Je handelde vanuit een positie van innerlijk trauma die alleen maar meer van hetzelfde zou genereren.

Je weet nu dat jij en de kinderen de oplossing worden in plaats van het probleem aan te vullen.

Bovendien weet je dat het MEEST belangrijke element in dit alles is: dat je de meest complete, veilige en gezondste ouder bent die mogelijk is om voor hen de weg wijzen.

Daarbij weet je ook dat er niets is wat je moet bewijzen aan de kinderen over “wie je bent”. Je hoeft alleen maar te ZIJN “wie je bent”. Probeer niet om hun liefde te verdienen, overcompenseren, jezelf rechtvaardigen of terugvechten.

Als je niet langer “het” bent, kan het niet “komen”. Omdat je iemand anders bent dan Wie je was.

Maar wees niet gehecht aan het stoppen de smaad. Bevrijd jezelf van trauma en maak het tot je missie om je authentieke zelf te worden.

Resultaat:

de gesprekken van jouw kinderen over misbruik en de lastercampagnes tegen je verdwijnen.

Je houdt de triggers die je van de narcist voelt tijdens het co-ouderschap op niveau. Bovendien heb je de narcist niet nodig om iets in het bijzonder te zijn of om iets te geven. Dat is eenvoudigweg een bonus.

Je bouwt je eigen leven voor jou en je kinderen. Naarmate ze ouder worden, trekken ze steeds meer naar je toe. Je kinderen worden zo bevoegd als jij.

In this English paperback e-book audiobook you will find Melanie’s method of recovery that we highly recommend. After all, we have applied that blooming method to ourselves. For that reason, many personal experiences are the result of the daily use of Melanie’s method that we describe in our texts.

Stuk voor stuk is dit resultaat onvermijdelijk — het is Quantum Wet.

Veel, veel mensen in deze tweedelige serie wilden weten hoe om te gaan met co-ouderschap en hoe ze hun kinderen tegen een narcist kunnen beschermen. Ik hoop dat wat ik net heb geschreven veel heeft geholpen.

Omdat ik zo gepassioneerd ben over dit onderwerp, en omdat er wat mij betreft geen grotere behoefte is dan wanneer onze kinderen erbij betrokken zijn, om zich aan te sluiten bij de Quantumwet … Ik denk dat het erg belangrijk is om over dit onderwerp uit te wijden.

Het is logisch dat veel narcisten jouw kinderen als pionnen tegen je gebruiken. Dit is waar ze jou het meest kunnen beïnvloeden.

Als liefhebbende moeders en vaders worden we natuurlijk getriggerd en woedend wanneer onze onschuldige, hulpeloze kinderen worden misbruikt.

jonge kinderwonden genezen
klik voor meer info

Maar toch geven keer op keer hedendaagse kanalen geen oplossingen.

Vaak is het alleen fysiek of seksueel misbruik (wanneer bewezen) dat misbruik en het vermogen om enige actie te ondernemen vormt. Emotioneel en psychisch geweld door kinderen in verwarring te brengen wordt gezien als een loyaliteitsconflict van de kinderen.

Ik weet van gevallen waarin ouders die via de rechtssystemen met meerdere persoonlijkheidsstoornissen zijn gediagnosticeerd, nog steeds maar voor slechts 50% de voogdij hebben gekregen. Daarbij denken ze met schandalige hoogachting dat het kind beter in hun leven is dan niet.

Hoeveel van ons probeerden een narcist te bevechten door het systeem, zodat ze niet konden stoppen met wat ze aan het doen waren?

Zo veel …

Doorbraken in het systeem

Wat ik echter overal in deze gemeenschap zie gebeuren, is dat de niet narcistische ouder die zijn innerlijke trauma loslaat en opnieuw programmeert, tot het punt waarop het niet langer bestaat, doorbraken met dit familiesysteem begint te maken die ongekend zijn.

Zoals volledige ouderlijke rechten en voogdijtoewijzingen, gezonde bezitsregelingen en de lijst gaat maar door.

De consistentie hiervan is te regelmatig om een ​​toeval te zijn.

De waarheid is: dat is het niet.

Het komt allemaal terug op de Quantum wet – zo binnen, zo buiten.

Ik weet dat wat ik suggereer enorm contra-intuïtief is. Het lijkt misschien “glibberig” en zelfs “onverantwoordelijk”. Alsof het welzijn van onze kinderen NIET belangrijk is. Wat ik zeg is STOPPEN met proberen terug te vechten met wat er gebeurt met de kinderen en in plaats daarvan naar binnen draaien.

Verre van “onverantwoordelijk” te zijn over wat er met onze kinderen gebeurt in de handen van narcisten, ben ik hartstochtelijk toegewijd om ons te helpen onze kinderen te redden van trauma. Het is evenals hun toekomstige generaties van trauma redden zodat deze cycli van misbruik en mishandeling kunnen eindigen. Dat kun je door hiermee om te gaan op het ware niveau waar dat werkt.

En dit is zo nodig, want in het geval van narcisten zijn er overal ontelbare mensen die vastzitten in deze worsteling. Het zijn de meest ijverige en liefdevolle ouders die alles proberen te doen om hun kinderen te beschermen zonder succes.

Sommige van mijn beste vrienden zijn in deze positie geweest, totdat ze verschoven.

Wat betekent het naar binnen gaan? Laat het trauma los die we voelen over deze situatie.

Word een innerlijk platform van vrede. Vertrouw dat het leven zich zal ontvouwen op de manier die onze kinderen zullen ondersteunen. Letterlijk wetende dat ze veilig zijn, beschermd en komen in hun eigen wijsheid en kracht.

VOORDAT enig fysiek bewijs hiervan aanwezig is.

Of het nu is en het zal komen. (Be-come is de totale formule voor Creatie).

Dan beginnen dingen te gebeuren. Onze kinderen worden rustiger. Waar onze energie naar hen toe gaat beginnen dingen te veranderen om overeen te komen met onze innerlijke compositiestaat op deze onderwerpen.

Dan verliest de narcist kracht in de situatie. Hij of zij is gewoon geen Quantum Match meer

.

Melanie zou graag iets met je willen delen over haar eigen zoon:

Zac en zijn reis die je hopelijk kan helpen minder zorgen te maken over je kinderen en de schade die ze lijden, en hun toekomst.

Melanie droeg ongelooflijke schuldgevoelens over haar zoon, over hoe beschadigd, gebroken en niet beschikbaar zij was voor hem. Hoe uiteindelijk hij  een ernstig ongeordende tiener met levensbedreigende drugs- en alcoholverslaving was.

Veel mensen zouden gedacht hebben dat de schade was aangericht. Het waren immers zijn vormende jaren toen zij alcoholist was. Ze dacht immers ook dat haar misbruik met narcotica vóór haar huwelijk een rol speelde op haar zoon. Toen Melanie Quantum Law begreep, besefte zij diep dat zij vasthield aan die schuld. Het trauma dat zij voelde over hem (haar kind) diende hem niet in welke vorm dan ook.

Melanie wist dat er maar één manier was om hem te helpen om de jonge kinderwonden te genezen.

Echt al het andere dat zij had geprobeerd deed dat niet. Dat was om naar alle triggers te gaan met betrekking tot hem. Dat was om alles wat er was gebeurd onder ogen te zien, rustig te blijven ademen. Al die gevoelens en ervaringen kun je stoppen in een container.

Dan kun je die container in een raket plaatsen en afschieten in de ruimte. Je doet dit in een meditatieve toestand. Daarna vul je de leegte in je lichaam waar het trauma zich bevond met wit dik licht. Dat is dat trauma vrij te geven … zodat liefde en genezing konden de ruimte opvullen waar dat trauma was geweest.

De evolutie van de ziel

Toen ik dat deed, ging ik over op het organische wetende dat op zielsniveau niets “fout” was geweest.   Elke ziel, inclusief die van Zac, had een specifieke reis gekozen in overeenstemming met de evolutie van die ziel naar meer heelheid. Dat is net zoals als bij mijn ziel.

Ik beloof je, na mijn intense verschuiving in “heelheid” over Zac met de voorgaande geleide meditatie, duurde het slechts drie weken voordat mijn zoon herboren werd. Ik wist vooraf dat hij thuis zou komen bij zichzelf dat ik had voltrokken in mijn innerlijke zelf gebeurde.

Haar zoon en Melanie, vandaag, hebben de meest ongelooflijke relatie. Hij is een voorbeeldig mens – wijs, zachtaardig, solide en ongelooflijk. Zo veel daarvan is vanwege de reis die zij maakten .

Het is allemaal bedoeld om heel te zijn. Wanneer we onszelf helen op ons trauma en de jonge kinderwonden genezen, kunnen de ‘pijnlijke lessen’ voorbij zijn. Dan kan de liefde beginnen.

En ik beloof je dit – waar onze energie naartoe gaat, is waar de energie van onze kinderen volgt.

Ik hoop van wel dat dit helpt.

Er is nog een suggestie die ik met je wil delen – als co-ouderschap – wat onze Family Wizard is.

Dit creëert een derde verantwoordelijk platform voor communicatie over jouw kinderen. Het is een zeer gezonde manier om om te gaan als co-ouderschap met een narcist.

Als je met familieleden omgaat:

Er zijn echt drie keuzes met familieleden.

Werk niet aan jezelf of creëer geen grenzen en blijf getraumatiseerd en emotioneel afhankelijk (verslaafd aan het misbruik).

Groei onze niet-genezen delen – de jonge kinderwonden tot emotionele volwassenheid. Transformeer alle haken van schuldgevoelens of verantwoordelijkheid (module 6 in het NARP-programma is hier bijzonder krachtig voor).

Door de blokkades op te ruimen met dezelfde soort geleide meditatie worden we een Bron voor onszelf van liefde, goedkeuring, veiligheid en overleving. Door zelfpartnerschap en reparenting hebben we deze familie niet langer nodig om alles te bieden en daardoor verdwijnt onze emotionele afhankelijkheid.

Of we zijn in staat om beperkt contact te hebben en goede gezonde grenzen te trekken zoals ophangen aan de telefoon als we niet fatsoenlijk worden behandeld.  Het is mogelijk om de buurt te verlaten als misbruik begint zonder schuld of verklaring aan iemand.

Door de emotionele afhankelijkheid te stoppen hebben we geen angst voor familie berisping.

Die geleide meditaties zijn een dagelijks innerlijk werk, waardoor je dieper en dieper in je onderbewustzijn delft en de triggers oplossen.

Ga geen contact met deze persoon aan omdat we de zielsgezondheid niet in hun aanwezigheid kunnen hebben. Daarbij kunnen we het innerlijk werk doen om te genezen en te herstellen als we in hun buurt blijven. Het innerlijke werk om de jonge kinderwonden te genezen is inclusief het vrijgeven en genezen van schuld of angst voor de familiegevolgen, narcistische lastercampagnes enz.

Ik beloof je dat als je werkt aan je Innerlijk Zijn – zo binnen, zo buiten – de fall-out minimaal of niet-bestaand zal zijn.

Als je niet aan je Innerlijk Wezen werkt, is de fall-out waarschijnlijk verlammend.

Dit zijn de schrille contrasten van de mensen in deze Gemeenschap die het innerlijke werk doen en degenen die dat niet doen.

Hier zijn enkele toegevoegde bronnen van mij om je te helpen als je te maken hebt met familieleden of narcistische ouders.

Vragen uit de gemeenschap

Eén dame schreef in:

“Een vrij constante stroom van verbaal geweld inclusief kleineren liet mijn zelfvertrouwen zwaar schommelen. Het is moeilijk om grenzen te implementeren en te behouden wanneer je in zo’n ernstig uitgeputte staat verkeert. Daarom is het zo belangrijk om alle groeitaken van zelfgenezing te doen, in babystapjes zodat je jezelf na een tijdje in alle domeinen hersteld. Die domeinen zijn emotioneel, fysiek en spiritueel.

In feite had ik geen idee van wat een juiste grens was. Ik kon geen beslissing nemen uit angst om het verkeerd te doen. Dus ik zou graag meer willen weten over het beschermen en waarderen van onszelf terwijl we nog steeds leven met, werken met of co-ouderschap enz. met een narcist. “

Melanie’s antwoord:

ons opgeschrikt worden, uit balans worden gebracht en niet weten hoe een gezonde grens te leggen heeft als oorzaak omdat er vanaf de kindertijd onverzadigde innerlijke delen in ons zijn die ernstig worden geactiveerd en die ons terugbrengen naar een machteloze, onzekere staat.

Hoe leg je dan in alle eerlijkheid je grens: “Ik verleen je geen energie of aandacht als je obsceen bent. Ik zal contact met je opnemen als en wanneer je fatsoenlijk handelt naar mij toe.” Dat is alles waarin je jezelf moet her normaliseren omdat die we in zekere mate hebben genormaliseerd dat geen grenzen hebben normaal was.

Dit zijn enkele echt belangrijke vragen die je naar binnen kunnen leiden naar waar je kunt helen en uit deze situatie kunt komen.

Wie heeft je kritisch en pijnlijk behandeld toen je een kind was? Op welke manieren ben je daardoor gewond geraakt?

Hoe heeft dit betekend dat je niet in staat bent om op te groeien met een solide innerlijke identiteit? Een solide innerlijke identiteit betekent dat je geen goedkeuring van buiten nodig hebt om je waarde te kennen!

Dat zijn de innerlijke trauma’s die je met Quanta Freedom Healing vindt en vrijgeeft. Door ze met een geleide meditatie te behandelen. Je kunt je jonge kinderwonden genezen door met babystapjes de groeitaken te doen. Daardoor kunnen die na verloop van tijd en werk die gewonde jonge delen genezen in een solide gezonde volwassene.

Zodra dat werk is voltooid, word je niet meer geactiveerd. Dat is wanneer je naar de narcist kijkt zonder dat er een emotioneel deel wordt beïnvloed. Het is niet nodig om je te rechtvaardigen, te argumenteren, naar de aandacht te springen of iets anders te doen dan je los te maken. Terwijl je dit werk doet blijf je rustig ademenen.

Omdat je Innerlijke Identiteit niet langer een gewonde match zal zijn voor wat hij je uitdraagt.

Dit alles heeft te maken met onverharde jonge kinderwonden genezen. Je kunt nu jezelf doen groeien met de geleide meditaties, de groeitaken en de zelfgenezingsaspecten. Echt niet alleen in die delen waarin narcistisch misbruik zich genesteld heeft, maar in alle delen van je leven waar deze jonge wonden je tegenhouden.

Ik hoop dat dit je hoop geeft.

Een mooie dame die ik in de Narp gemeenschap ken, schreef Melanie voor hulp bij dit onderwerp: “Constante schendingen van ons scheidingsbesluit als middel om me te beheersen en mijn leven te saboteren. Weigering om over kinderen te communiceren en hun beste belang voorop te stellen. Het is erg frustrerend. “

Melanie’s antwoord:

de sleutels, over waar je aan moet werken, zijn daar.

Laat het geloof los: “Hij doet dit als een middel om me te beheersen en mijn leven te saboteren“! Laat die blokkade los totdat het gewoon niet meer bestaat. Het is anders zo – zo binnen, zo buiten. Dat zal voortduren als een absolute waarheid in je leven.

Je kunt ook de teleurstelling en frustratie van de “weigering om te communiceren met onze kinderen en hun belangen eerst” los laten.

Denk aan een van de gouden sleutels voor jonge kinderwonden te genezen

— Jij wordt JOUW eigen bron voor jou en de mensen van wie je houdt

— en laat ELKE verwachting los totdat de narcist helemaal niets is en je compleet onverschilligheid voelt.

 Anders zal het je gaan vasthaken en jou en je kinderen beschadigen.

Wat hij of zij ook doet of niet doet – er is een wereld aan mogelijkheden van liefde en overvloed en flow die NIET van de narcist is.

Hij of zij is NIET jouw Bron. JIJ hebt een directe verbinding met het Leven.

Richt je daarbij en zie de welvaart en heelheid binnenkomen: Het is Quantumwet.

Ik hoop dat deze antwoorden zoveel situaties hebben geholpen dat ze kunnen worden toegepast.

gouden kind waarde toevoegen imago van de familie, jonge kinderwonden genezen
Klik op de foto voor meer info!

Wat kan je nu doen om jonge kinderwonden te genezen?

Waar het op aan komt wanneer we iets in ons leven upgraden dat ons niet dient

  • inclusief het moeten omgaan met een narcist – met Quantum Law, is dit:

We luisteren naar onze emoties en gaan naar binnen “Wat doet pijn”.

Het maakt niet uit wat het is.

 Zoals:

  • Ik kan deze persoon niet aanspreekbaar maken
  • hij / zij zei dat en het deed pijn
  • mijn kinderen werden zo behandeld
  • Ik weet niet of ik een schikking met deze persoon kan krijgen
  • Ik heb een voogdijgevecht

Letterlijk … WAT het ook is, de genezende premisse is identiek om jonge kinderwonden te genezen.

Ga gewoon naar “wat pijn doet” in je lichaam, laat het trauma los en breng liefde en genezing binnen om het te vervangen.

Dan ga je verder.  Dan moet de ERVARING veranderen, omdat …

Zo binnen, zo buiten.

Het Narcissistic Abuse Recovery Program is gemaakt om jou stap voor stap te laten zien hoe je dit op de meest effectieve manier kunt bereiken. Dus als je je goed voelt over wat ik in deze serie heb gezegd en je bent klaar om je verwonding en opwaartse niveau in je ware staat aan te kaarten, zou ik graag zien dat je bij ons bent.

Dat kun je door jou gratis te abonneren op “narcisme.blog” onderaan deze pagina, door lid te worden van de zelfgenezers support groep, door het boek aan te schaffen dat ik op deze pagina promoot.

Ik hoop zo erg dat dit je heeft geholpen. Bovendien hoop ik dat ik voldoende aandacht heb besteed aan de mensen die specifieke suggesties nodig hebben. Ik zie ernaar uit je vragen en opmerkingen hieronder te beantwoorden!

innerlijke kind

Één reactie op “Jonge kinderwonden genezen: Grenzen instellen? Deel 2”

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren