Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en
geen licht aan de narcist

Zet de familie de cyclusbreker onder druk om zijn Zelf te verlaten?

Een familie-cyclusbreker ( het doorbreken van een familiegeschiedenis van psychische stoornissen, toxische dynamieken of misbruiken) zijn gaat gepaard met een behoorlijke hoeveelheid schaamte want je wordt tot zondebok gemaakt.

Maar wanneer het doorbreken van een generatiegeschiedenis van trauma het einddoel is, wordt het een waardevolle onderneming.

Het is verbazingwekkend wat het begin van het veranderen van de cyclus en het doorstaan van pijn en ongemak, afwijzing op het pad van genezing kan doen!

De cyclusbreker bedreigt de verstrikte familie die gebaseerd is op het niet hebben van grenzen, het triggert hun angst om in de steek te worden gelaten.

Helaas zijn ze niet in staat om op een volwassen manier op hun diepe angst te reageren om gelukkig voor je te zijn, dus zullen ze onbewust schuldgevoelens hebben of je schamen om je onder druk te zetten om je Zelf te verlaten,

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

Narp herstel-programma of narcissistic abuse recovery programma

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees