Categorieën
narcist

Mijn innerlijke kind helen.

Zodat ik de cyclusbreker kan zijn van de intergenerationele traumapatronen in mijn familie!
en de man en vader wordt die ik moet zijn voor mezelf en mijn kinderen.
“Ik houd van jou
Jij bent genoeg
Jij bent waardig
En je hebt alles wat je ooit nodig had al in je”

Toen ik ernstig ziek werd van chronische vermoeidheid, realiseerde ik me al snel dat mijn enige uitweg en terug naar huis bij mezelf was om verbonden te zijn met mijn jongere zelf, dit was ZO nodig om me veilig te voelen in mijn lichaam en zelfliefde in mezelf te voelen. Ik ontwikkel in dat verband een krachtige blijvende veerkracht van het zenuwstelsel dat ik nog nooit eerder was tegengekomen.

Somatische innerlijke kinderwereld – heeft mijn leven veranderd!

Het helen van trauma via lichaam en geest en het doorbreken van de cyclus verandert alles voor jou en je toekomstige zelf en familie.

In de groeitaken leer je somatisch innerlijk kindwerk om je te helpen je wonden en chronische lichaam-geest stoornissen te genezen. Klik op de link in het menu voor meer gratis materiaal.

Voeg hieronder een reactie toe! Reactie annuleren