anonymous man driving car in red lights

Een nieuwe manier leren om je traumawonden te helen, is net als de schoonmaak feeën die bij je thuiskomen.

Geschatte leestijd: 2 minuten

Het is een stuk gemakkelijker dan je denkt. Innerlijk traumawonden helen is als huishoudelijk werk – het gaat niet weg en zal zich trouw om je heen opstapelen. Het vermindert alleen als je het effectief ook doet.

Als u eraan denkt om uw huishouden te doen, wordt uw huis niet schoongemaakt – dat is niet zo!

Het is maar een concept; het is niet het opruimen.

Hetzelfde geldt voor je innerlijke traumawonden helen.

Het gaat niet weg en zal diep van binnen in omvang en intensiteit blijven groeien.

Het helen van traumawonden is om in je fysieke en emotionele wezen te komen om je traumawonden op te vangen. Het is dus niet iets dat je doet in je uiterlijke omgeving, maar in je innerlijke omgeving. Dat is niet zo gemakkelijk want we zijn niet gewoon om naar ons innerlijk te luisteren en er mee te praten.

Dit gebeurt op gevoel – en emotioneel niveau. Je dient te weten hoe je traumawonden op een Quantum energetische manier kunt helen.

Dit betekent het loslaten van de dichte energie uit je cellen om in een staat van zijn te kunnen brengen die meer in lijn is met je hogere zelf – dat is God / Bronwaarheid, soevereiniteit, zelfliefde, zelfactualisatie. Dichte energie in je cellen wijst er op dat daar traumawonden zijn.

In plaats van gehecht te zijn aan het aardse paradigma waarin we zijn getraind dien je naar binnen te gaan en het werk te doen met geleide beeld meditatie.

Ik zou je graag laten zien hoe je dit moet doen en nodig je uit om met mij de taken uit te voeren die je vindt als je zoekt op “narcisme.blog groeitaak”. Je kunt ons ook een pm sturen voor de replay van een gratis webinar van Melanie als je lid bent van VKoN.

Als je weet dat het tijd is om beter te worden, doe dan alsjeblieft mee. Veel liefde xo

You may also like...

Geef een reactie, vraag of antwoord. Dank je wel!