Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Effectieve en integratieve technieken voor genezing en welzijn combineren.

Om werkelijk verandering te ontwikkelen bij jezelf en daardoor onrechtstreeks bij een ander, moet je elke dag het innerlijke en uiterlijke werk doen aan jezelf van patronen herkennen, je verleden los laten en kiezen voor wie je wilt zijn. (denkpatronen, voeding, beweging, slaap, omgeving, creativiteit, gemeenschapsvorming, stilte) Dat zijn effectieve en integratieve technieken vanuit diverse hoeken.

Patronen herkennen doe je door ze in de hedendaagse context te kunnen plaatsen, dankzij geschiedenis, sociologie en antropologie. We kunnen die “culturele” invloeden herkennen op ons zijn die we in ons onderbewustzijn hebben geabsorbeerd en de verbindingen zien, waardoor we ook de verantwoordelijkheid voor onze positie in de samenleving kunnen bepalen.
Om mentaal welzijn te bereiken, kun je best je dagelijks actief bezig zijn met je eigen genezing. Ik suggereer niet dat de conventionele psychotherapie en andere therapeutische modellen geen waarde hebben.
In plaats daarvan stel ik een benadering voor waarbij aspecten van verschillende benaderingswijzen worden omarmd, van psychologie, antropologie, neurowetenschappen tot mindfulness, spirituele praktijken en sociologie.

Zo kunnen we in mijn beleving de meest effectieve en integratieve technieken voor genezing en welzijn met elkaar combineren.
Ik maak gebruik van lessen en inzichten uit traditionele methoden, zoals cognitieve gedragstherapie en psychoanalyse, maar ook van holistische aspecten die (op dit moment) nog niet volledig door de reguliere psychologie worden omarmd.

Je moet goed begrijpen dat de praktijk van de holistische psychologie geworteld is in vrijheid, vrije keuze, en er uiteindelijk toe leidt dat je meer in je kracht gaat staan.
Alleen al het maken van eigen keuzes zorgt voor een diepgaandere verbinding met je intuïtie en authentieke zelf.

Veiligheid en welzijn van het kind in gevaar door rampzalige leugens.

Mentale gezondheid daar kun je dagelijks ook zelf aan werken

Luisteren op een actieve manier met effectieve communicatie.

Trauma en traumazorg in Europa

Bang zijn voor echt onbekend en onvoorspelbaar welzijn.

banner over zelfgenezing

door

Tags:

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees