hechtingsproblemen bij kinderen

Wellicht is dit wel een heel belangrijk vraag, zo niet het belangrijkste zeker als je kinderen hebt.  Genezing van de ouder helpt kinderen? Ik hoop dat je dan ook dit artikel zal delen wanneer je het volledig gelezen hebt en je de inzichten deelt. Dat is nodig om bij velen de cyclus van misbruik en mishandeling te doorbreken.

Het heeft te maken met onze kinderen. Hoe we hen kunnen helpen om niet het leven te leiden van lijden, mishandeling en onbewustheid dat wij hebben. Hoe we kunnen voorkomen dat deze cyclus van generatie op generatie wordt doorgegeven.

Je kunt kleine stappen doen. Nu. Vandaag. Morgen. Elke dag. Dat is een koerswijziging als je het volhoudt.

Laat het ons weten zeker weten. We reageren altijd. Een vlug videoartikel die we de titel hebben gegeven “Ga je jezelf versterken in het belang van jouw kinderen? Deel 1”

We willen met jou een inzicht delen. Namelijk het eerste deel van een 2-delige reeks. Hopelijk heb je een goede dag vandaag. We beloven dat je dag nog beter wordt nadat je dit bekeken, gelezen of beluisterd hebt.

Proficiat om tot hier narcisme.blog te volgen, velen hebben ondertussen ingeschreven, en alleen maar enkelen schreven uit.

deel 1b

deel 1c

deel 1d

deel 1e

deel 1f

deel 1g

You may also like...

Geef een reactie, vraag of antwoord. Dank je wel!