Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en
pijnlijke uitdrukking

Ik twijfelde aan mijn vermogen om mijn traumawonden te overleven. +video

Narcistisch misbruik is verpletterend. Daarom is zo moeilijk om traumawonden te overleven. We hebben het gevoel dat we de spirituele kracht missen om voor onszelf op te komen. Als we aan onze ellende niet kunnen ontsnappen, blijven we onszelf in een dieper spiritueel gat graven.

Hoe kan dat allemaal als spiritueel worden beschouwd?

Had ik me niet eindelijk losgemaakt van die relatie en de dagelijkse verbintenis met mezelf aangegaan, zou ik nooit het antwoord hebben ontdekt.

Na narcistisch misbruikt te zijn, betwijfelde ik niet alleen of ik beminnelijk, wenselijk, bekwaam of adequaat was, ik twijfelde zelfs aan mijn vermogen om mijn wonden te overleven of te leven als mens op deze planeet, op een manier die niet onvoorstelbaar kwellend was.

Dat veranderde allemaal toen ik de levensveranderende beslissing nam om Geen Contact te gaan en mijn innerlijke wond te genezen, wat er ook voor nodig was.

Ontelbare keren was de pijn zo verschrikkelijk dat ik niet verder wilde.

Ik bad dat ik zou gaan slapen en niet wakker zou worden.

Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Toen wist ik toen nog niet dat dit gevoel van hopeloosheid en slopende verdriet deel uitmaakte van een reis van spiritueel herstel van narcistisch misbruik om mijn traumawonden te overleven dat me uiteindelijk zou leiden tot meer waardering voor en dankbaar zijn voor dit moeilijke en ingewikkelde decennium van mijn leven.

Ga naar “narcisme.blog trauma” en bestudeer dit item of werk aan je herstel door te zoeken naar “narcisme.blog taak” en voer elke dag een taak uit.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

Wat is een spirituele narcist? Wat is een remedie tegen spiritueel narcisme?

Weer jezelf worden tijdens of na een stiltebehandeling

Emotioneel denken door emotionele triggering NPD. video

Hoe lang wil je jezelf negatief behandelen?

Hoe kunnen we de overlevingsmodus verlaten?

Traumawonden helen op een nieuwe manier.

Wat narcisten zeggen over jou.

Traumaverwerking: de meest gestelde vragen


Geplaatst

in

,

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees