Categorieën
Recent trauma video

Ik twijfelde aan mijn vermogen om mijn traumawonden te overleven. video

Narcistisch misbruik is verpletterend. Daarom is zo moeilijk om traumawonden te overleven. We hebben het gevoel dat we de spirituele kracht missen om voor onszelf op te komen. Als we aan onze ellende niet kunnen ontsnappen, blijven we onszelf in een dieper spiritueel gat graven. ⁣

Hoe kan dat allemaal als spiritueel worden beschouwd? ⁣ ⁣

Had ik me niet eindelijk losgemaakt van die relatie en de dagelijkse verbintenis met mezelf aangegaan, zou ik nooit het antwoord hebben ontdekt. ​​⁣

Na narcistisch misbruikt te zijn, betwijfelde ik niet alleen of ik beminnelijk, wenselijk, bekwaam of adequaat was, ik twijfelde zelfs aan mijn vermogen om mijn wonden te overleven of te leven als mens op deze planeet, op een manier die niet onvoorstelbaar kwellend was. ⁣

Dat veranderde allemaal toen ik de levensveranderende beslissing nam om Geen Contact te gaan en mijn innerlijke wond te genezen, wat er ook voor nodig was. ⁣

Ontelbare keren was de pijn zo verschrikkelijk dat ik niet verder wilde.

Ik bad dat ik zou gaan slapen en niet wakker zou worden. ⁣

Toen wist ik toen nog niet dat dit gevoel van hopeloosheid en slopende verdriet deel uitmaakte van een reis van spiritueel herstel van narcistisch misbruik om mijn traumawonden te overleven dat me uiteindelijk zou leiden tot meer waardering voor en dankbaar zijn voor dit moeilijke en ingewikkelde decennium van mijn leven.

Ga naar “narcisme.blog trauma” en bestudeer dit item of werk aan je herstel door te zoeken naar “narcisme.blog taak” en voer elke dag een taak uit.

Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Voeg hieronder een reactie toe! Reactie annuleren