Innerlijke pijn door het ego en wat met je innerlijke kind Deel 2b. +Video

Innerlijke pijn door het ego en wat met je innerlijke kind Deel 2b. +Video

Het ego is geen leven, het is een antileven

Welk deel van je veroorzaakt het drama van de innerlijke pijn door het ego? Veel mensen voelen in het begin afstoting tegen hun Innerlijk Kind en geven hem of haar de schuld voor de problemen. “Was je maar niet zo behoeftig!” “Had je maar beter zelfrespect!”

Dit is één van de belangrijkste redenen waarom mensen zich niet naar binnen keren. Ze keren zich af om naar hun innerlijke kind gaan om hem of haar te genezen. Ze geloven dat ze met afschuw vervuld zullen zijn van wat ze vinden.

Laat me je dit vertellen – wees leeg.

Kinderen zijn onschuldig! Toen je Innerlijke Kind deze pijnlijke innerlijke overtuigingen ontwikkelde, was hij of zij machteloos, onschuldig, liefdevol en open. Hij of zij was een Kind van Bron –  Leven – barmhartige God onderworpen aan een wereld van gewonde individuen, en voorwaardelijk gedrag – door mensen en systemen die niet beter wisten.

Hij of zij is nog steeds machteloos om te genezen op zijn of haar eigen.

Dit kind heeft je nodig. Ook al is dit innerlijke kind zo beschadigd, verstoten en doodsbang, hij of zij is nog steeds de heilzaamheid die je de boodschappen geeft die je naar het Licht probeert te brengen. Het wil dat je niet langer jezelf pijn doen, maar je luistert niet.

Dit zijn de intuïtieve berichten die je weg rationaliseert of gewoon negeert. Dus wie is de schuldige?

Eenvoudig en duidelijk – je ego. Dit is de stem die de schuld geeft en beschaamt. Een stem die beoordeelt en verhalen maakt van slachtofferschap. Ze wijst naar buiten weg van de innerlijke wonden om je te overtuigen dat je innerlijk pijn van het ego niets te maken heeft met het moeten genezen van je Innerlijke Kind.

Dit is de kracht die je vasthoudt aan.

De kracht die zorgt dat je geobsedeerd raakt door de persoon of het ding dat je schade toebrengt. Dit is het pijnlichaam dat je elk “verhaal”, elk “excuus” en elke “rechtvaardiging” om te denken zal vertellen.

Het ego opereert op een manier die meer en meer innerlijke pijn door het ego in je leven zal maken.

Dit is de kracht die je overtuigt om impulsief te gaan voor snelle oplossingen en — of verwijten, om de pijn te verlichten. Maar dit maakt alleen maar meer schade in je leven.

Om het metafysisch te zeggen, je ego is de kracht die je gescheiden houdt van Bron – Leven – barmhartige God – en zorgt ervoor dat je nooit Eenheid zult bereiken.

In het echte leven betekent dit dat je ego staat tussen het ervaren van ware expansie, volledig florerende, echte, onvoorwaardelijk liefhebbende connecties, en je hoogste potentieel en je grootste vreugde.

Omdat als je dat deed – het ego niet met je kon bestaan.

Je ego overtuigt je ervan dat je ‘het uiterlijke’ moet overwinnen. Bovendien houdt het ego je verbonden met de zelfvernietigende, onmogelijke strijd om te proberen alles onder controle te krijgen wat je niet bent.

Daarbij overtuigt je ego je dat alleen iemand anders je kan redden van je wonden, omdat je de capaciteiten niet hebt. Je ego zegt dat: Je bent te waardeloos om het te bereiken”.

Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Je ego overtuigt je dat het iemands schuld is dat je bent beschadigd.

Deze persoon is daarom verantwoordelijk. Ook al kan geen enkele persoon je ooit van jezelf redden, laat staan ​​een onbewuste persoon die nog niet met zijn eigen innerlijke wonden is omgegaan.

Je ego overtuigt je – vanwege wat er met je is gebeurd, is je leven voor altijd gebroken.

Je ego is de kracht die ervoor zorgt dat je in het leven verschijnt met verdedigingen die ervoor zorgen dat je je vasthoudt aan en aangetrokken wordt tot alles wat je niet wilt ervaren.

Waarom steeds weer opnieuw?

Je ego zorgt ervoor dat dezelfde dingen die je probeert jezelf van te beschermen, steeds weer opnieuw in je leven worden getrokken.

De enige manier om dat te bereiken is de schuld te geven aan “de buitenkant”, nog meer los te koppelen van het echte leven.

Je probeert te ontsnappen aan de innerlijke pijn van je innerlijke kwetsuur met nog meer pijnlijke verdedigingen van angst, schaamte en schuld.

De absolute formule is dit: hoe meer onbewaakte wonden je hebt, hoe meer je ego geactiveerd is.

Mensen met de grootste ego’s zijn de mensen met de meest verstoten innerlijke verwonding.

Welke stem is wat?

Dus hoe weten we wat de innerlijke pijn door het ego is? Is het ons innerlijk kind dat om hulp roept, of is het een ego geestesverhaal?

Dus hoe doen we dat?

We weigeren om verhalen te bedenken en we nemen onze aandacht in ons lichaam om ons te openen voor ons Innerlijk Kind.

Dit is de eenvoudige formule – je ego zit in je hoofd en je Innerlijke Kind zit in je. Dit is de krachtigste verklaring en oriëntatie in het leven om het ego te omzeilen en rechtstreeks naar je Innerlijke Kind te gaan.

“Die trigger (of samenhangend gevoel) van emotionele pijn is een niet-genezen deel in mij.”

Je bent meteen gericht naar binnen. Bovendien heeft je ego geen invloed als je dat doet.

Je ego kan je niet van je lichaam wegslepen. Ook kan het ego niet beginnen met het verloochenen van jou of iemand anders, en kan geen gedachten bedenken over schaamte, schuld en onwaardigheid tegenover jezelf of iemand anders.

Met andere woorden, je ego kan geen pijnlijke afleiding maken, of de trigger gebruiken om te escaleren en meer innerlijke pijn door het ego te creëren.

Wanneer je nu echt georiënteerd raakt in je eigen evolutie (ver verwijderd van ego oordeel en het slaan van jezelf of anderen), ga je over op fascinatie en interne onderzoeksmodus.

En het is vreugdevol.

Heb je de resultaten voldoende geleefd omdat te beseffen elke keer dat je Innerlijke Kind je roept?

Ga je dan naar je innerlijke wond. Vind je die kwetsuur? Kun je het aankijken en rustig blijven ademen?  Ga je het loslaten daardoor? Opent zich zo een ruimte? Verbind je die ruimte met de Bron / Leven / barmhartige God over dat onderwerp.

Ontvang je dan een ongelooflijke opluchting van de vorige innerlijke pijn door het ego.

Voel je dan die vreugdevolle expansie als vervanging?

Je hebt net uitgebreid naar meer verbinding met éénzijn, en de Bron stroomt door je heen om te bloeien, te voeden en uit te breiden.  Bovendien heb je zojuist meer van dat uitgestrekt naar “Het Veld” dat van invloed is op alles waarmee je contact hebt.

Je ego is net naar de stoep getrapt.

De duisternis kan niet overleven in verblindend licht.

Ja, dat klopt – je ego lost op

Nu kan er natuurlijk een actie in het echte leven zijn. Dus hoe weet je of je handelt vanuit een gezonde innerlijke houding of een gewonde ego verdediging?

Eenvoudig, benader niets in je leven vanuit een positie van angst of pijn – want als je dat doet, is het altijd een gewond centrum waar je ego mee speelt. Als je opereert vanuit kalme, vredige emoties – je hebt een solide gevoel van eigenwaarde over dit onderwerp.

Je zult gezond spreken over jezelf, eer jezelf en je identiteit niet laten verpakken in het hebben van specifieke resultaten.

Als gevolg hiervan ben je verbonden met Bron – Leven – barmhartige God -, ben je authentiek aan het herbronnen. Je hele Leven is gepositioneerd (samen met jou) om je meer van jezelf te geven – namelijk welbevinden en vastheid.

Je connectie met “Het veld”, geeft je gratis toegang tot de juiste ideeën, de juiste mensen en de toevallige synchroniciteiten die wie je bent werkelijk ondersteunen.

innerlijke pijn door het ego
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Het is een totale illusie dat doen resultaten oplevert. Het is je wezen dat dat wel doet. De ware oplossing van Bianca is voor iedereen hetzelfde – Absoluut. Stop met kijken naar “wat er gebeurt” door de egoïstische geest, en ga in plaats daarvan naar “waarom dit gebeurt”. Ga naar de wond naar binnen en laat hem los ….

Narcisten zijn niet de genezers van onze wonden – ze zijn de boodschappers van hen. Je bent je eigen redder.

Dus hoe ziet persoonlijke evolutie eruit?

Het ziet eruit als een gezond, open, stralend Innerlijk Kind dat bevrijd is van de innerlijke wonden, volledig verbonden is met de Bron en vervuld wordt van licht en dat dan uit te breiden naar Het Veld.

Het ziet eruit als een wezen dat zich realiseert hoe het energieke spel van het leven echt werkt. Eindelijk begrijpt hoe het onbewuste bewust wordt en hoe ‘pijn‘ onze grootste bevrijder van het licht is – als we ervoor kiezen.

Hoe ziet de evolutie van onze wereld eruit?

Één persoon tegelijk kan dat doen. Dat betekent natuurlijk jezelf. Omdat je de enige persoon bent die dat kan. Ik hoop dat dit heeft geholpen enig licht te werpen op dit lastige onderwerp! Laat uw vragen en opmerkingen achterin het onderstaande gedeelte. Ik doe mijn best om ze allemaal te beantwoorden.

Gebruik misschien de commentaren om elkaar te steunen!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Heb je een fout gezien in dit artikel? Laat me het weten! Ik ben je dankbaar!

Lees meer

knop voor alle groeitaken

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees