Praten in de eerste persoon tegen jezelf.

Alles is in orde.Ik zal oké zijn. Alles is in orde.

Praat in de eerste persoon tegen jezelf, als een vorm van bekrachtiging en affirmatie. Gewoon relaxen, ademen. Ik kan dit moment nemen om te relaxen, om te ontspannen, niets moet nu op dit moment worden gedaan.

Het is goed, alles gaat lukken.

Alles komt uiteindelijk goed voor me, ook al begrijp ik het op dit moment niet gemakkelijk, het is goed, het komt goed, alles gaat op den duur het beste werken.

Ik kan ontspannen, Ik kan ontspannen is alles wat ik moet doen.

Ik kan eerst diep ademen, alles komt goed. Gewoon ontspannen en ademen, het is in orde dat het in orde is.

Elke keer dat ik me overweldig voel stel ik me opnieuw in op ontspanning.

Praat verder in de eerste persoon tegen jezelf.

Ik kan gaan nadenken over dingen die me een goed gevoel geven.

Ik kan resetten terwijl ik ’s nachts slaap.

Met een goed gevoel kan ik steeds opnieuw beginnen.

Ik kan beginnen met denken aan mooi makkelijk dingen.

praat in de eerste persoon tegen jezelf

Over mooie, gemakkelijke dingen als ik me bewust word van piekeren of zorgen kan ik nadenken.

Het is goed, het is goed, en alles werkt perfect voor mij. Ik blijf blije gedachten denken, het is goed, het is goed.

Anderen begrijpen het misschien niet, het is goed, het is in orde dat het niet hoeft te gebeuren.

Alles werkt goed voor me, het leven gaat heel goed en ik kan mezelf kalmeren.

Praat verder in de eerste persoon tegen jezelf.

Ik kan mijn eigen beste vriend zijn. Ik kan mezelf helpen me beter te voelen.

In plaats van me te concentreren op de problemen, kan ik me concentreren op dingen die me een goed gevoel geven. Ik kan mijn focus veranderen. Ik kan stoppen met emotionele afhankelijk en verslaafd te zijn aan de narcist.

Wat me een goed gevoel geeft … Kijkend naar de wolken en de lucht, voel ik me goed, kijkend naar de wolken die voorbijgaan en veranderen als ze in de lucht bewegen, voel ik me ontspannen.

Ik kan ademen als ik naar de lucht kijk en een moment neem om de wolken te zien passeren.

Het is in orde, alles werkt voor mij, het is goed.

Ik voel me goed wanneer ik naar muziek luister die ik leuk vind, als ik op dat moment niet rond danst, voel ik mijn lichaam aan de binnenkant dansen, waardoor ik me goed voel.

Nadenken over of letterlijk mijn lichaam bewegen zorgt ervoor dat ik me goed voel. Ik hou van de manier waarop ik me vrij voel als ik dans.

praat in de eerste persoon tegen jezelf

De manier waarop geweldige muziek mijn lichaamsbeweging inspireert door het te laten bewegen daar hou ik van.

Ik hou van de manier waarop de gedachte lijkt te stoppen als ik geïnspireerd word om mijn lichaam naar geweldige muziek te brengen.

Als ik kijk naar de natuur geniet ik, als ik kijk naar bomen en vogels en groen gras of glinsterend water waardoor ik me ook goed voel.

Ontspannen en diep ademhalen doe ik als ik kijk naar hoe mooi de natuur is.

Ik kijk graag naar alle prachtige kleuren die de natuur biedt.

Het moment waarop ik genoeg vertraag en echt alle verschillende kleuren zie die in de natuur voorkomen daar hou ik van.

Het geeft me een goed gevoel om de natuur te waarderen.

meertje in boslandschap voor narcisme.blog, praat in de eerste persoon tegen jezelf

Zelfs als ik de natuur nu niet kan zien, kan ik me dat voorstellen.

Ik kan me voorstellen dat ik in een prachtig bos ben of een prachtige zonsondergang bewonder.

Het gevoel van zwemmen herinner ik me. Ik hou van hoe vrij en gewichtloos ik in het water voel. Ik hou van hoe koel het water op mijn huid voelt. Hoe het mijn lichaam omringt en mij ondersteunt.

Praat verder in de eerste persoon tegen jezelf.

Het is goed, alles is in orde. Ik kan erop vertrouwen dat alles gaat lukken. Ik vertrouw erop dat het proces van mijn leven heel goed verloopt.

Het is in orde. Het is in orde. Het gaat heel goed met me. Ik ben tot nu toe heel veel gegroeid. Het gaat heel goed met me. Ik besteed veel meer tijd aan gelukkig zijn dan ooit tevoren. Het is goed. Leven is goed. Alles werkt erg goed voor mij.

Het is goed. Het is goed.

Annemie Persyn Declercq
Orthopedagoge

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Op 26 en 27 september organiseert Melanie Tonia Evans het “You Can Thrive After Narcissistic Abuse evenement”. Dit is een live online Première Global Healing workshop voor iedereen die lijdt aan misbruik van een echtgenoot, partner, familielid, vriend, baas, collega of ander individu.

Deze gebeurtenis is belangrijk voor u, ongeacht uw geslacht of leeftijd. Hoe lang geleden u gescheiden bent van deze persoon speelt geen rol. Zelfs als ze nog steeds in je leven zijn ben je welkom.

Klik voor meer info

Hier is een samenvatting van wat Melanie behandelt tijdens de komende workshop:

🔮 Hoe word je glashelder en krijg je klaarheid als de persoon waarmee je te maken hebt je narcistisch misbruikt.

✅ De #1 factor die bepaalt of ze in staat zijn om te veranderen.

!?️ Hoe herken je de meest voorkomende persoonlijkheidskenmerken in JOU die je een doelwit maken voor narcisten. Hoe je in de toekomst kunt stoppen met het aantrekken van misbruikers.

💻 De 6 redenen waarom de meeste mensen niet herstellen van misbruik.

Dit zal u niet meer gebeuren na deze workshop!

⚖ Hoe kun je omgaan met een narcist in moeilijke situaties zoals co-ouderschap, voogdij gevechten, echtscheiding en andere juridische / zakelijke deals.

⚕ Hoe te genezen van trauma symptomen zoals C-PTSS, angst, depressie en fibromyalgie en leven vrij van hen eens en voor altijd.

Deze gebeurtenis is niet alleen bedoeld om u te helpen los te komen en te genezen van elke misbruiksituatie. Dit healing event leert u ook hoe u een nieuw en bloeiend leven kunt creëren die giftige mensen niet langer kunnen beïnvloeden.

Als je dit soort relaties hebt meegemaakt, kan ik je sterk aanbevelen om deel te nemen aan een hele dag “healing event”.

Laat Melanie je leren hoe je kunt verschuiven van een slachtoffer van misbruik naar een bloeier na misbruik op een manier die gemakkelijk te begrijpen en onmiddellijk van toepassing is op je leven.

Ik ken Melanie’s werk en wat ze zal delen is de meest geavanceerde en impactvolle informatie over genezing van giftige en beledigende relaties.

Het is Melanie’s diepe begrip van het trauma toegebracht door narcisten die haar passie om zo veel mogelijk mensen te helpen om te genezen aanwakkert. En Melanie’s wijsheid en genezingsprocessen hebben zoveel mensen geholpen hun leven te herstellen en voorbij het overleven naar een echt bloeiend leven te gaan.

Dit is een zeldzame kans voor u om rechtstreeks te leren van een vertrouwde collega die een bekende misbruik herstel expert is.

Klik hier om uw ticket voor deze baanbrekende misbruikherstel gebeurtenis veilig te stellen.

PLUS zo veel meer …

PS Ik heb gezien dat Melanie ook een aantal spannende bonussen heeft voor u ook! Na aankoop van uw ticket krijgt u direct toegang tot het volgende:

De 50 Traits of a Narcissist Checklist zodat u kunt achterhalen of u te maken hebt met een narcist.

Plus een exclusieve 35 minuten durende videotraining genaamd “The 6 Mistakes That People Make When Recovering From Abuse”. Dit biedt een uitstekend startpunt voor je genezingsreis.

Klik hier om je ticket te reserveren en om alle speciale bonussen te ontvangen.

Annemie Persyn Declercq

1 Feedback on “Praten in de eerste persoon tegen jezelf.”

  1. Steeds opnieuw kwam de kwellende vraag in me op “hoe is het toch mogelijk dat mijn 4 volwassen dochters niets van zich laten horen?!? En toevallig opende ik deze blog en las dat alles goed is en goed komt. Wat fijn! Ik kreeg meteen het goed gevoel!

Geef een reactie, vraag of antwoord.