Praten in de eerste persoon tegen jezelf.

Alles is in orde.Ik zal oké zijn. Alles is in orde.

Praat in de eerste persoon tegen jezelf, als een vorm van bekrachtiging en affirmatie. Gewoon relaxen, ademen. Ik kan dit moment nemen om te relaxen, om te ontspannen, niets moet nu op dit moment worden gedaan.

Het is goed, alles gaat lukken.

Alles komt uiteindelijk goed voor me, ook al begrijp ik het op dit moment niet gemakkelijk, het is goed, het komt goed, alles gaat op den duur het beste werken.

Ik kan ontspannen, Ik kan ontspannen is alles wat ik moet doen.

Ik kan eerst diep ademen, alles komt goed. Gewoon ontspannen en ademen, het is in orde dat het in orde is.

Elke keer dat ik me overweldig voel stel ik me opnieuw in op ontspanning.

Praat verder in de eerste persoon tegen jezelf.

Ik kan gaan nadenken over dingen die me een goed gevoel geven.

Ik kan resetten terwijl ik ‘s nachts slaap.

Met een goed gevoel kan ik steeds opnieuw beginnen.

Ik kan beginnen met denken aan mooi makkelijk dingen.

praat in de eerste persoon tegen jezelf

Over mooie, gemakkelijke dingen als ik me bewust word van piekeren of zorgen kan ik nadenken.

Het is goed, het is goed, en alles werkt perfect voor mij. Ik blijf blije gedachten denken, het is goed, het is goed.

Anderen begrijpen het misschien niet, het is goed, het is in orde dat het niet hoeft te gebeuren.

Alles werkt goed voor me, het leven gaat heel goed en ik kan mezelf kalmeren.

Praat verder in de eerste persoon tegen jezelf.

Ik kan mijn eigen beste vriend zijn. Ik kan mezelf helpen me beter te voelen.

In plaats van me te concentreren op de problemen, kan ik me concentreren op dingen die me een goed gevoel geven. Ik kan mijn focus veranderen. Ik kan stoppen met emotionele afhankelijk en verslaafd te zijn aan de narcist.

Wat me een goed gevoel geeft … Kijkend naar de wolken en de lucht, voel ik me goed, kijkend naar de wolken die voorbijgaan en veranderen als ze in de lucht bewegen, voel ik me ontspannen.

Ik kan ademen als ik naar de lucht kijk en een moment neem om de wolken te zien passeren.

Het is in orde, alles werkt voor mij, het is goed.

Ik voel me goed wanneer ik naar muziek luister die ik leuk vind, als ik op dat moment niet rond danst, voel ik mijn lichaam aan de binnenkant dansen, waardoor ik me goed voel.

Nadenken over of letterlijk mijn lichaam bewegen zorgt ervoor dat ik me goed voel. Ik hou van de manier waarop ik me vrij voel als ik dans.

praat in de eerste persoon tegen jezelf

De manier waarop geweldige muziek mijn lichaamsbeweging inspireert door het te laten bewegen daar hou ik van.

Ik hou van de manier waarop de gedachte lijkt te stoppen als ik geïnspireerd word om mijn lichaam naar geweldige muziek te brengen.

Als ik kijk naar de natuur geniet ik, als ik kijk naar bomen en vogels en groen gras of glinsterend water waardoor ik me ook goed voel.

Ontspannen en diep ademhalen doe ik als ik kijk naar hoe mooi de natuur is.

Ik kijk graag naar alle prachtige kleuren die de natuur biedt.

Het moment waarop ik genoeg vertraag en echt alle verschillende kleuren zie die in de natuur voorkomen daar hou ik van.

Het geeft me een goed gevoel om de natuur te waarderen.

meertje in boslandschap voor narcisme.blog, praat in de eerste persoon tegen jezelf

Zelfs als ik de natuur nu niet kan zien, kan ik me dat voorstellen.

Ik kan me voorstellen dat ik in een prachtig bos ben of een prachtige zonsondergang bewonder.

Het gevoel van zwemmen herinner ik me. Ik hou van hoe vrij en gewichtloos ik in het water voel. Ik hou van hoe koel het water op mijn huid voelt. Hoe het mijn lichaam omringt en mij ondersteunt.

Praat verder in de eerste persoon tegen jezelf.

Het is goed, alles is in orde. Ik kan erop vertrouwen dat alles gaat lukken. Ik vertrouw erop dat het proces van mijn leven heel goed verloopt.

Het is in orde. Het is in orde. Het gaat heel goed met me. Ik ben tot nu toe heel veel gegroeid. Het gaat heel goed met me. Ik besteed veel meer tijd aan gelukkig zijn dan ooit tevoren. Het is goed. Leven is goed. Alles werkt erg goed voor mij.

Het is goed. Het is goed.

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is Annemie-en-Johan-met-Milan-in-Amelscheid-forest-1_tiny-1080x720.jpg

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’.

1 Feedback on “Praten in de eerste persoon tegen jezelf.”

  1. Steeds opnieuw kwam de kwellende vraag in me op “hoe is het toch mogelijk dat mijn 4 volwassen dochters niets van zich laten horen?!? En toevallig opende ik deze blog en las dat alles goed is en goed komt. Wat fijn! Ik kreeg meteen het goed gevoel!

Geef een reactie, vraag of antwoord.