Categorieën
Co-afhankelijkheid Nederland België Nederlandstalig Recent video Werktuigen & tools voor veerkracht weerbaarheid zelfgenezing

Het ego gezond maken van co-dependentie: hoe doe je dat? video

Mijn Ego was enorm en mijn ego gezond maken was niet gemakkelijk.

Mijn ego was monsterlijk en het at me levend op. Voor ons allemaal is dit het ontwaken uit onze trance om op te staan ​​tegen ons ego en het ego gezond maken.

Laten we dit nu doen, herhaal na me: “Ok ego, ik weet dat je me niet veilig houdt, je hebt me feitelijk vernietigd. Er is een veel grotere kracht, mijn Hogere Zelf dat van me houdt, me aanbidt en me veilig en gezond houdt.” Ik weet dat je me in de weg zit door me in deze kracht volledig te laten binnendringen.

Het is tijd voor mij om zonder jouw ego te leven en van je weg te gaan.

Het ego gezond maken.

Ik weet dat als ik je losliet, ik het gevoel heb dat ik dood te ging. Maar ik ben bereid om te sterven aan mijn oude leven en herboren te worden met mijn nieuwe. Het is tijd en ik kies er nu voor je te laten gaan en het licht van mijn ware zelf binnen te gaan, zo is het. 

Ok, dus ik hoop dat je nu een diepe opluchting voelt en de diepere waarheid kent over al deze ego dingen na het bekijken van de onderstaande video’s. Hoe glorieus je leven zal zijn zonder je trauma’s en je ego dat hen voedt.

Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Heb je vragen of suggesties? We antwoorden graag. Sharing is caring.

Door johanpersyn

Het is niet genoeg om klinische beschrijvingen en wetenschappelijke proefschriften te vinden over aandoeningen en hun symptomen. Ook is het niet nuttig om alleen over het verdriet van de slachtoffers te schrijven. Soms hebben we voorbeelden nodig - voorbeelden van het leven - van het gedrag dat deze mensen vertonen en een vertaling van wat echt is, echt aan de hand, voordat we het kunnen internaliseren en de informatie toepassen in ons eigen leven. Maar dikwijls hebben we ook iemand nodig om te luisteren naar onze reactie op die verhalen en gebeurtenissen in ons leven. Daar wil ik mijn ervaring met u delen om samen te groeien in kwalitatievere opvoeding en beleving.

Voeg hieronder een reactie toe! Reactie annuleren