Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Het ego gezond maken van co-dependentie: hoe doe je dat? +video

Mijn Ego was enorm en mijn ego gezond maken was niet gemakkelijk.

Mijn ego was monsterlijk en het at me levend op. Voor ons allemaal is dit het ontwaken uit onze trance om op te staan ​​tegen ons ego en het ego gezond maken.

Laten we dit nu doen, herhaal na me: “Ok ego, ik weet dat je me niet veilig houdt, je hebt me feitelijk vernietigd. Er is een veel grotere kracht, mijn Hogere Zelf dat van me houdt, me aanbidt en me veilig en gezond houdt.” Ik weet dat je me in de weg zit door me in deze kracht volledig te laten binnendringen.

het ego gezond maken
Meer tools om het ego gezond te maken vind je hier!

Het is tijd voor mij om zonder jouw ego te leven en van je weg te gaan.

Het ego gezond maken.

Ik weet dat als ik je losliet, ik het gevoel heb dat ik dood te ging. Maar ik ben bereid om te sterven aan mijn oude leven en herboren te worden met mijn nieuwe. Het is tijd en ik kies er nu voor je te laten gaan en het licht van mijn ware zelf binnen te gaan, zo is het. 

Ok, dus ik hoop dat je nu een diepe opluchting voelt en de diepere waarheid kent over al deze ego dingen na het bekijken van de onderstaande video’s. Hoe glorieus je leven zal zijn zonder je trauma’s en je ego dat hen voedt.

Heb je vragen of suggesties? We antwoorden graag. Sharing is caring.

Steun elkaar in de commentaren!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

narcistisch misbruik herstelprogramma

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees