Categorieën
relax Transformeren naar geluk na misbruik door een narcist veerkracht

Soorten Angst voor de narcist overwinnen Deel 1

Je gedachten gebruiken om angst te overwinnen. De meeste vrees is gewoon slecht beheer van onze eigen geestelijke vermogens.

Je emoties en hormonen zijn verstoord.  In het algemeen merk je dat je steeds vaker in paniek en depressieve toestanden raakt. Je deed alles wat mogelijk was en nu ben je leeg. Zoek om de angst voor de narcist overwinnen!

Het was moeilijk om uit bed te komen en iets gedaan te krijgen. Je fantaseert over ergens ver weg ontsnappen. Toch geeft het idee om je partner niet meer te zien je ondraaglijke pijn. Je gaat je angst voor de narcist overwinnen. Of niet soms?

Ik vind dat angst voor de narcist overwinnen veel te veel aandacht krijgt. Dat er teveel belang aangehecht wordt.

Zo veel mensen zeggen dat ze geen actie ondernemen, omdat ze teveel angst hebben.

Vrees houdt mensen tegen. Ik denk dat dit is zo veel voorkomt in onze taal, tot het punt waar het bijna komisch is. Het is belachelijk.

Waarvan zijn ze bang? Waar zijn ze bang voor?

We leven nu in de moderne wereld die relatief veilig is, waar er niet al deze impulsieve angsten zijn die worden gedreven door een fysieke werkelijkheid.

We worden niet zo vaak achtervolgd door dieren die proberen om ons te doden.

De meeste van de angsten die we eigenlijk hebben zijn negatieve contemplatieve gedachten dat we te vaak opnieuw herhalen. Bovendien associëren we zo veel pijn daarmee dat dat gewoon wordt.

Oh, het is angst, alsof angst voor de narcist overwinnen

een grote onkenbaar monster is.

Een schrikachtig vreselijke ding wat het meestal niet is.

De meeste vrees is gewoon slecht beheer van onze eigen geestelijke vermogens.

Het is niet een impulsieve fysieke ding gemaakt in onze hersenen dat ons zegt om te vechten of te vluchten, en dat iedereen wil gebruiken als een excuus.

We hebben nog steeds al deze biologische psychologen en mensen die zeggen dat angst een impulsief menselijk ding is dat we niet begrijpen of bewust van zijn.

Het is om de onbewuste angst voor de narcist te overwinnen die ons teniet doet. Het is zoals zeggen dat je je eroverheen moet zetten!

De neurowetenschappen laten blijken dat we veel meer krachtige mogelijkheden hebben dan de meesten van ons denken dat we hebben.

De realiteit is dat de meeste angst meestal een contemplatief proces is. Als u eenmaal begrijpt wat het eigenlijk is, is het meestal een contemplatief proces. Dan is het alsof ze weten dat ze angst kunnen overwinnen.

Wat is angst voor de narcist overwinnen? Waar van zijn we zo bang voor?

Wat is dit ding waarvan we wij vrezen dat het ons zo veel pijn in ons leven zal brengen?

Heb je ooit nagedacht wat angst precies is? Wat is het ding dat waarvan we zo bang zijn dat al deze pijn in ons leven zal brengen?

Ik herinner me dat ik dat probeerde uit te zoeken voor mezelf. Als ik dat gedaan had, was ik niet meer zo bang.

Soms als u eenmaal dingen begrijpt zijn ze niet meer zo angstaanjagend.

Eenmaal iets kenbaar wordt dan kunt u vaardigheden daaromheen ontwikkelen. Zodra u competentie omheen angst hebt ontwikkeld kunt u daarrond vertrouwen ontwikkelen.

Er is dit oude ding in de psychologie genaamd ‘vaardigheid vertrouwen “loop”, dat is hoe meer je iets begrijpen hoe meer vertrouwen je in dat gebied hebt.

Het is hetzelfde ding met alles wat er gebeurt dat impulsief angst maakt in jezelf. Nu, als u eenmaal begrijpt wat dat is, dan kun je er beter mee omgaan. We zijn allemaal in feite bang voor drie soorten pijn. Drie gebieden waar we de pijn kunnen ervaren die in ons lichaam en geest ervaren worden.

Vervolgens, zodra we dat begrijpen, kunnen we onze mentaliteit rondom die dingen in de juiste richting brengen en niet langer worden gefrustreerd of gestopt door die angst.

De eerste angstsoort wat we vrezen, als pijn in ons leven is wat ik noem de pijn van het verlies.

Dit is, als ik mijn leven verander of dit nieuwe ding doe, dan zal ik verlies ervaren. Omdat ik verlies ervaar, wil ik het niet doen. Dus ik ben bang om het te proberen, omdat ik bang ben dat ik iets zou verliezen dat ik graag heb, waarvoor ik zorg draag of aanbid.

Als ik die grote verandering in mijn leven zou doen, dan zou ik mijn werk kunnen verliezen bijvoorbeeld.

Ik zou mijn relatie kunnen verliezen met mijn echtgenoot. Ik zou mijn verbinding met mijn kinderen kunnen verliezen. Of ik zou mijn passie of een uitkering kunnen verliezen.

Toen ik van plan was mijn eigen bedrijf te beginnen, maakten alle mensen zich zorgen om me door steeds te zeggen dat ik voorzichtig moest zijn, want het is erg gevaarlijk.

U wilt niet met uw baan ophouden en al die zekerheid die je hebt verliezen. Wat zal er gebeuren met uw vast inkomen dat verlies je.

Toch zijn er al deze dingen waar de meeste mensen denken angst voor te hebben.

Angst voor verlies aan zekerheid.

De realiteit is dat een deel daarvan waar was. Toen ik er echt over nadacht, besefte ik dat ik bang was dat ik mijn baan zou verliezen en daarmee de zekerheid die het me gaf.

Aan te nemen is dat ik zou het gestage salaris, die we allemaal willen, verliezen.

Hoe dan ook zou ik de voorspelbaarheid van mijn carrièrepad verliezen.

Als ik dat mooie proces van het hebben van managers rondom me om te coachen zou verliezen, zou ik niet meer beter presteren.

Voor het grootste deel zou ik de kameraadschap van de collega’s verliezen, ik hield van mijn collega’s.

In essentie zou eik en deel van het werk waarvan ik hield verliezen.

Ik zou die geweldige lunch en cafetaria verliezen.

Dus je denkt aan alle dingen die je kwijt zult raken. Ze voorkomen dat je besluit om je vaste baan op te zeggen.

Het is hetzelfde ding, als mensen proberen om te stoppen met roken of een dieet proberen, dan zijn ze bang dat ze die rook pauze gaan verliezen die hen rust brengt, het comfort en het gevoel van kalmte die een diepe ademhaling van een sigaret geeft, hoewel ze de dood ademhalen.

Ze zijn bang dat als ze hun dieet veranderen, zij het voedsel gaan verliezen waarvan ze zoveel houden dat ze zoveel liefde en gezelligheid aan tafel zullen verliezen, waardoor ze beslissen om het niet te wijzigen. Dat is wat mensen doen, ze vrezen een verlies.

Lees meer

De groeitaken doen, stap voor stap is het proces dat je naar binnen leidt om de oude trauma’s en onderbewuste wonden te vinden en te laden. Als je dit beter wilt begrijpen, kijk dan in het menu of bio. Daar staan ook gratis en betaalde programma’s die je laten zien hoe dit proces werkt.

Ik beloof je dat zelfs als je een gruwelijk trauma en misbruik hebt meegemaakt, je nog steeds je leven kunt helen door het in kleine stappen dagelijks doen van de groeitaken.

Je kunt leren om te stoppen met jezelf te verraden en te handelen in strijd met je eigen integriteit. Je kunt leren om je op je gemak te voelen bij het stellen van grenzen zonder je schuldig te voelen. Net als jij voelde ik me hopeloos en bang dat ik gedoemd was, wat een laag zelfbeeld en weinig zelfvertrouwen als gevolg had.  Toen ik eenmaal dagelijks het innerlijke werk met de groeitaken deed en alles wat ik had geleerd toepaste, begon mijn leven te transformeren op manieren die ik nooit voor mogelijk had gehouden.  Dit kan ook voor je gebeuren.  Zoals altijd kijk ik er echt naar uit om uw vragen en opmerkingen hieronder te beantwoorden.

angst overwinnen

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren