Categorieën
Echtscheiding van een narcist mijn verhaal zelfliefde

Het online platform omgaan met narcisme: Breek met jouw narcist!

Ik heb het programma van Melanie Tonia Evans uitgetest. Immers zij heeft een levensveranderende Engelstalig programma gemaakt dat voor iedereen geschikt is die gevangen zit in een ongezond huwelijk of een ongezonde relatie. en daaruit wil losbreken. Het online platform omgaan met narcisme is een compleet programma met alle ondersteuning via sociale media, artikels, webinars, persoonlijke chatgesprekken en een groot forum.

https://narcisme.blog/wp-content/uploads/2019/08/breek-met-jouw-narcist-en-word-vrij.mp4

Klinkt een van deze situaties hieronder bekend?

Je probeert met de narcist(e) rustig te praten over eenvoudige dingen. Echter, na enkele zinnen kom je altijd weer opnieuw in een ruzie terecht.
Waren ze ooit ongelooflijk charmant en zeiden ze alle juiste dingen die je graag hoorde, maar nu zijn ze gemeen, apathisch of passief agressief?

Heb je geprobeerd jezelf of je gevoelens te veranderen, omdat je weet dat ze weigeren te veranderen, alleen omdat ze denken dat dat niet nodig is?

Voelt u zich ongelooflijk alleen, alsof niemand je zult begrijpen, omdat zij naar buiten toe voor iedereen perfect zijn?

Ben je bedrogen, maar op de één of andere manier geven ze jouw daarvan schuld?

Of misschien bent u al uit elkaar, maar wordt u toch nog constant terug aangetrokken door hun bedelen, beloftes aan u dat ze zullen veranderen, of zelfs bedreigingen?

Heb je jezelf beloofd dat je de relatie zou beëindigen, maar het resultaat is dat je alleen jezelf terugvindt bij hen, omdat je je schuldig voelt, en je vindt het spijtig voor hen, of bang bent om alleen of goed genoeg te zijn om het aan te kunnen?

Je hebt een relatie met een narcist en als je nog niet tot de conclusie bent gekomen dat ze nooit zullen veranderen zet dan eens alles goed op een rijtje en vraag je je af of het niet zo is dat alles wat je hebt geprobeerd een negatief effect had?

Narcisten hebben een te opgeblazen gevoel van eigenwaarde.

Daarom dat ze verwachten dat mensen ze aanbidden en bewonderen.
Wanneer je vraagt dat ze hun gedrag veranderen, zien ze het als een verwonding aan hun ego.

Dan zullen ze je straffen voor elk soort verzoek.
Ze denken dat ze speciaal zijn.  Het gevolg is dat voor iedereen die het niet met hen eens is, ze hen weggooien.
Daarom zullen ze nooit veranderen.

Alleen jij kan veranderen.

Je kunt in de relatie blijven en ongelukkig zijn, of je kunt ervoor kiezen om je te bevrijden en zo goed als mogelijk ‘geen contact’ gaan.
Maar hoe kun je echt loskomen en jezelf bevrijden?

Het is niet gemakkelijk, ik weet het. Omdat ik zelf ook ben gegijzeld geweest. Ik was ook afhankelijk en had een gebrek aan zelfliefde.

Als je met een narcist bent, heb je waarschijnlijk een soort kindertrauma opgelopen.

Misschien ben je als kind misbruikt of verwaarloosd. Je moeder of vader was waarschijnlijk een narcist en je werd alleen op bepaalde voorwaarden geliefd. Je werd geprogrammeerd om een codependent te worden.

Niemand waarschuwde jou voor narcisme.

Wat wel bovenaan de agenda stond was gehoorzaamheid, respect voor ouderen. Je kreeg vooral aanwijzingen om je goed te gedragen en goede zeden te hebben.

Opvoeding tot onafhankelijk denkende persoon was er niet bij. Zelfredzaamheid werd niet aangeleerd. Attent zijn voor een ander heb je weinig gezien en er was weinig nieuwsgierigheid naar de eigenheid van iemand.

Door de vele zorgen van mijn moeder was de onvoorwaardelijke liefde uiterst beperkt.

Ik leerde snel om de behoeften van andere mensen voor mijn eigen behoeften te stellen.  Bang om mijn moeder te verliezen werkten we zoveel mogelijk mee.

Doordat ze haar eerste zoon, mijn broer verloren was, probeerde ze een speciale band met mijn op te bouwen, maar ik voelde dat niet aan als erg gezond.

Dat deed ze ook met een zus van mij.  Uiteindelijk wilde mijn moeder steeds in de aandacht staan, en het beste middel wat iedereen tegen elkaar en tegen ons vader uit te spelen.

Uiteindelijk werden we allen voor een belangrijk stuk codependent met een innerlijke woede en een gebrek aan communicatievaardigheid, moeilijkheden in de omgang met anderen, en moeilijkheden om de eigen emoties te reguleren.

Wij als kinderen hadden allen de neiging om zoveel mogelijk te doen voor anderen, zodat we de liefde zouden krijgen waarnaar we verlangden.

Uiterlijk een sterke vrouw.

Toen ik opgroeide als jongeman, wilde ik alleen maar een vrouw die sterk onafhankelijk was die me kon redden van mijn verlatingsangst, omdat ze ogenschijnlijk zelf geen had.

Het gat in mijn hart kon alleen door iemand anders worden opgevuld, omdat ik niet wist hoe ik het zelf moest opvullen.  Ikzelf was vooral geïnteresseerd om anderen met moeilijkheden te helpen.

Na de verliefdheidsfase bleek de onafhankelijkheid van mijn partner toch veel minder en was het meer afstandelijkheid. Zoiets als mijn moeder, steeds oppassend dat de buitenwereld niet zou weten wat in het gezin zich afspeelde.

Daarna scheiden we en leerde ik een buitenlandse vrouw kennen, in de periode dat ik ook een overval meegemaakt had.  Die relatie ging heel snel.  Gezien ik niet kon slapen ‘s nachts hadden we veel chatgesprekken. Daarna kwam ze op bezoek.

Toch blijken er een paar signalen die ik negeerde.

Eén belangrijke was dat ze zeer moeilijk een papier kon bekomen dat ze geestelijk gezond was. Ook haar stem veranderde als ze aan de telefoon was.

Mijn toekomstige vertelde me dat dit gewoon geldafpersing was van die psychiater.

Eens dat we getrouwd waren bleek ze zich heel moeilijk te kunnen aanpassen. Ze had ook totaal geen begrip van geldzaken. Ze had geen enkele zin om te werken, nog om taal snel te leren.

Later kwam ook uit dat ze geen universitaire opleiding had gehad.

De narcist gedroeg zich heel paranoïde. Bijvoorbeeld dacht ze dat ik geld voor haar verstopte onder de grond. Ze dreigde met zelfmoord als ik het haar niet wou geven.

Voortdurend werd ik verdacht van relaties te hebben met anderen. Ondertussen was ze aan het gokken op internet om haar grote slag te slaan.

Ik had totaal geen inzicht dat ze mogelijk een narciste was.

Eigenlijk was het heel moeilijk om te herstellen van mijn scheiding, een werk te doen dat we minimum 80 uur opeiste en te leven met een vrouw waar het nooit goed genoeg voor was.

Toen het me duidelijk werd dat het de bedoeling was om zoveel mogelijk geld en materiaal af te persen en daarvoor ook mijn kinderen te intimideren werd het me duidelijk dat ze dit deed om zo snel mogelijk een definitieve verblijfsvergunning voor haar en haar dochter te bekomen.

Uiteindelijk had ze gelogen over diploma’s. Ze vervreemdde goederen waar mogelijk om die door te versturen naar haar ouders. Ook wilde ze dat ik zoveel mogelijk zaken voor haar kocht die ze dan in de laatste fase door haar handlangers wist te vervreemden.

Op een bepaald moment vreesde ik wel voor mijn leven.

Maar dacht ik ook door de “spanning” dat ik ziek ging worden.  Dit is dan ook na haar vertrek gebeurt, maar gelukkig niet fataal.

Om mijn leven weer op de rails te krijgen begon ik te leren over persoonlijke ontwikkeling.

Ik leerde alles wat ik kon vinden over traumaverwerking.

Maar gedurende mijn contacten in de persoonlijke groei wereld leerde ik opnieuw enkele narcisten kennen.

Ondertussen had ik opnieuw contact gezocht met een vriendin van vroeger, waarvan het me duidelijk was dat haar ex een narcist was. Daardoor begonnen wij alles over narcisme te leren.

Ik startte een online-business en mijn vrouw begon aan studies voor orthopedagogie. We engageerden ons voor een pleegkindje.

Het werd me duidelijk dat aan het hoofd van die online-business een ‘narcist’ aan het werk was.

Uiteindelijk belandde die persoon in de gevangenis. Daarna ging ik op zoek naar een nieuwe online-business. Toch na een 3 tallen jaar bleek ook daar de eigenaar een persoonlijkheidsstoornis te hebben.

Ondertussen hadden we beiden zoveel over persoonlijkheidsstoornissen geleerd en contact gehad zowel met narcisten als met slachtoffers dat we ons als ervaringsdeskundigen kunnen beschouwen.

Wij begonnen te schrijven over narcisme. Als gevolg van de website leerden we wereldwijd mensen kennen die zich inzetten om te leren omgaan met narcisme.  René Girard, een antropoloog is één van mijn favorieten daarvan.

Om zowel op sociaal als persoonlijk vlak bewust te worden van de menselijke conditie die aanleiding is tot persoonlijkheidsstoornissen, armoede, geweld, discriminatie, scapegoating enz. is een bepaalde mate aan studie wenselijk.

Ondertussen leren we verder alles wat er te vinden is over narcistische persoonlijkheidsstoornis.

Ook onze trauma’s en die van de kinderen helpen te verwerken was een hele ervaring.

We lazen boeken, volgenden seminaries, bekeken de online programma’s, kochten er enkele, zodat we de ontbrekende schakel in ons leven realiseerden: zelfliefde.

Als ik geen zelfliefde kon hebben, hoe kan ik dan verwachten dat iemand onvoorwaardelijk van me houdt?

Je wordt na de lovebombing meestal snel verlaagt tot het niveau van je zelfliefde, omdat je dat emotioneel onbewust aanvaardbaar vindt.

We hebben de tools geleerd en de nodige grenzen ontwikkeld om toekomstige narcisten af te weren, evenals hoe wij co-ouder kunnen zijn met mijn vrouw haar ex-man. Ook hoe te reageren op situaties waar één van onze kinderen empathische codependent is. 

Voor eens en voor altijd breken we eindelijk los.

Toch meen ik dat we soms teveel hooi op onze vork nemen wat nog steeds wijst op een gebrek aan zelfliefde.

Mijn vrouw is armoede consulente waar ze meestal slachtoffers van narcisten of andere persoonlijkheidsstoornis begeleidt wat een zware opgave is. Voor mij is het nog steeds niet gemakkelijk afscheid te nemen.

In de meeste situaties hebben we eindelijk vrede en voelen we ons zalig gelukkig.

Dat wil niet zeggen dat het gemakkelijk gaat want ondertussen heb ik levenslang last van chronische rugpijn en spierpijnen.

Nu leer ik honderden Nederlandstalige mensen om hetzelfde te doen.

En ik wil dat ook jij inzicht verkrijgt in narcisme en een gezonde eigenwaarde hebt. 

Het is mijn missie om te helpen om niet langer te lijden onder jouw narcistische misbruiker. Daarom heb ik al deze artikels geschreven.

Dan ook promoten we de boeken die kunnen bijdragen aan inzicht over deze problematiek. Tegelijkertijd beveel ik sterk het baanbrekende online platform omgaan met narcisme programma aan van Melanie Tonia Evans.

Dit kan je allemaal helpen, zoals het al zovelen heeft geholpen. Dat is mijn belofte.

Ik heb geleerd dat de narcist nooit zal veranderen en dat je kunt stoppen met proberen de narcist te veranderen.

De kosten van het online programma zijn minder dan 3 sessies met mijn therapeut. En er is GEEN manier waarop hij me kan leren wat het online programma van Melanie Tonia Evans leert. ‘

Zodra het programma van Melanie Tonia Evans hebt gekocht, ontvang je een e-mail met je eigen unieke gebruikersnaam en wachtwoord. Je hebt direct toegang bij aankoop! Daarna vraag je wanneer je het goudenpakket kocht ook toegang tot het forum.

Met uw login gaat u naar mijn lidmaatschapslocatie, waar de cursus virtueel wordt afgeleverd. De cursus zit vol met geweldige voordelen. Je wilt ze niet missen!

Dit is wat u krijgt met uw aankoop:

Levenslange toegang tot het online platform omgaan met narcisme.

Dat klopt, de cursus verloopt nooit, wat betekent dat u het op uw eigen tempo kunt doen. En elke keer dat ik het cursusmateriaal met toegevoegde functies bijwerk, heb je er altijd toegang toe, zonder extra kosten.

Omdat de cursus je door de vele stadia van je relatie leidt, zul je enorm profiteren van de lifetime-toegang. Telkens kun je hiernaar terugkeren wanneer de tijd rijp voor je is.

Downloadbare werkbladen — e-books — mp3.

Sommige modules bevatten werkbladen die u helpen dieper in het werk te graven. Deze werkbladen zijn eenvoudig downloadbare pdf’s en u kunt ze op uw eigen tempo bewerken.

Er zijn hier geen goede of foute antwoorden en je hoeft ze niet met anderen te delen. Ze zijn er om u te begeleiden in het nemen van de juiste beslissingen voor uzelf.

Downloadbare audiobestanden.

Als u de cursus niet vanaf uw computer kunt bekijken, kunt u eenvoudig de audiobestanden van elke module downloaden voor elke device dat je verkiest gezien audio’s slechts een deel zijn van ons online platform omgaan met narcisme.  Je kunt ons ook bereiken op Instagram en Pinterest. 

 Dit is perfect voor je woon-werkverkeer, wanneer je een wandeling maakt, voor wanneer je in de sportschool bent enz. Zoveel cursisten profiteren hiervan!

Je kunt niet alleen loskomen, daarom heb ik een krachtige community gemaakt voor Volwassen kinderen van narcisten.

Onze steungroep is een van de grootste voordelen die “narcisme.blog” biedt.

Daar kan ik ingaan op alle vragen die je hebt, als je liever hebt dat die in het Nederlands beantwoord wordt.

Omdat zoveel mensen precies hetzelfde doen als jij!

Ik ben ook  actief in de groep en op Messenger en beantwoord snel vragen of zorgen die je hebt van zodra het mogelijk is.

Als u zich zorgen maakt over uw privacy, open dan een valse account, alleen voor de groep!

Op het moment dat het Engelstalige programma van Melanie Tonia Evans koopt, ontvangt u verschillende E-books.
Het bestaat uit vele korte lezingen die je door die moeilijke dag zullen leiden, vooral als je bang bent of spijt hebt.

Er is een 30 dagen garantie waar geld terug zonder vragen te stellen.

Mensen vertellen dat ze de inhoud van mijn nieuwsbrief fantastisch vinden waar ik veel te danken heb aan het feit dat ikzelf het programma heb gevolgd.

Op onze artikels krijg ik reacties dat ze alles herkennen en beamen dat ze een gebrek aan eigenwaarde hebben en gebruiken dan ook de tips die ik geef.

Anderen zeggen dat ze uit ons online platform omgaan met narcisme leren die ze nooit in therapie hebben geleerd.

Door het programma voor het stimuleren van zelfliefde gaan ze bemerken dat de Jij in jou totaal verschilt van het idee dat de narcist van je had.

Met andere woorden dat je geweldig bent en dat door ontwikkeling van onvoorwaardelijke liefde voor het kind in jezelf je zelfliefde vergroot en je emotionele afhankelijkheid verdwijnt.

Wanneer je de JIJ in jezelf kent, weiger je te worden bepaald door de emotionele aanvallen van een misbruiker(ster); een geweldpleger(ster).

Gezien die persoon lijdt aan een stoornis is het wat hij of zij zegt ook niet de werkelijkheid.

Dit is dan ook de reden waarom hij of zij geweld gebruikt, alsof hij de Jij in jou kan breken en de werkelijkheid hoe de gestoorde persoon die ziet kan maken.

Je put een blijvende kracht uit het weten dat de gestoorde werkelijkheid en de reactie van de geweldpleger, geen duurzame oplossing is want ze gaat niet uit van de reële werkelijkheid. Niet hoe dat de dader is, noch hoe het slachtoffer is. Integendeel dikwijls heb je een complete rolverwisseling.

Aan de andere kant kent de geweldpleger zeker niet de JIJ in jezelf.

Hij of zij zul je je de schuld geven van alles. In zijn of haar ogen ben jij de dader, ook al heb je alles gedaan wat menselijk mogelijk is van uit diegene die JIJ bent.

In tegendeel door niet in te gaan tegen de gestoorde werkelijkheid van de narcist en te geloven in je eigen werkelijkheid de Jij in jezelf, en de stappen te nemen om verder geweldpleging te vermijden, ook al verklaart “de gestoorde” jou ziek, versterk je jezelf.

De relatie verbreken.

Bedoeling is bij jezelf aan kracht te winnen om zo snel mogelijk voorbereid ‘naar geen contact’ te gaan. Daarom dat je dan kunt de relatie verbreken met zo weinig mogelijk schade voor jezelf.

Onvermijdelijk gaat de cyclus zich herhalen als je de narcist probeert te genezen, je toelaat dat hij of zij jouw isoleert, je provoceert of intimideert.

Hoe langer je tijd en energie stopt om de werkelijkheid uit te leggen hoe slechter het wordt voor jou, want een gesprek met een narcist kun je als partner niet meer voeren.

Kom tot rust, mediteer, wandel, om die JIJ te vinden en er ervan uit te gaan.

Vanaf dat je zelfliefde gaat toepassen raak je niet langer verstrikt in misbruik van intieme partners. De meest efficiënte manier die ik gevonden heb is het programma van Melanie Tonia Evans te gebruiken.

Gratis voordelen.

Ondertussen zijn wij aan het werken aan een Nederlandstalig programma voor ons online platform omgaan met narcisme, waarvan je nu al via de de voordelen gratis kunt van proeven via de supportgroep.

Je leert Annemie en ikzelf beter kennen via de verschillende kanalen die er zijn, maar we introduceren je ook bij Melanie en wat zij heeft meegemaakt. De context waarin zij het pad gevonden is die we best bewandelen om onze kwetsuren te helen.

Kortom, wij reflecteren allen op ons leven, waarom wij gestart zijn met deze website en daarbij reflecteren we over hoe we het programma van Melanie Tonia Evans gebruiken.

Daardoor ga je de narcist beter begrijpen.

Als je precies weet wat de stoornis is kun je gemakkelijker afstand nemen. Als het lange oren heeft, ia balkt, grijs van kleur is dat is het waarschijnlijk een ezel. Die ezel dat ben jij niet. Als wij je uitleggen wat een narcist doet, en iemand doet zo, dan  is het waarschijnlijk een narcist.

Als het gedrag van een narcist er opgericht is om verwarring te zaaien in jouw hoofd, en hij of zij heeft de kenmerken dat is het best mogelijk dat het een narcist is. Niet dat je daardoor een psychiater, psycholoog of therapeut wordt die de narcist kan behandelen.

Het mag je meer en meer duidelijk worden dat jouw ‘liefde’ niet helpt daarbij.

Je leert de dynamiek die er nu tussen jou en de narcist is te accepteren en er uit te stappen. Na het volgen van het programma op dit online platform omgaan met narcisme weet je wat waar was en wat er een sprookje was.

In de eerste plaats krijg je zicht op wat de invloed van narcistische levering op een persoon is die misschien vanaf zijn jeugd al een gebrek aan onvoorwaardelijke liefde had.

Eens de lovebombing fase voorbij ga je inzien wat een gebrek aan empathie doet met iemand die een complex trauma heeft gehad en kwetsuren van vroeger. Niet alleen ga je begrijpen dat je een soort slaaf was, maar dat je bovendien een soort martelaarschap op je nam.

Die actie die JIJ vanuit je hart kunt ondernemen.

In die context leer je jezelf te accepteren. Dan ook ga je  inzien dat je het nodige werk moet doen om de moeilijkheid om vrij te breken te doorbreken.

Op unieke manier leer je hoe je jeugd ertoe kan hebben bijgedragen om je codependent te maken. Op die manier ga je de narcist blijven aantrekken, maar niet als je die positie verandert. Daardoor was je immers in de eerste fase zo leek het dan de perfecte match met de narcist.

Even belangrijk is het dat je door “narcisme.blog” te volgen en actie te ondernemen zelfliefde kunt ontdekken. Immers wat is het dat je tegenhoudt om daar duidelijkheid over te verkrijgen?

In het algemeen maakt zelfliefde dat je leert jouw grenzen te stellen.

Het gebrek aan bewuste grenzen maakt dat je die laat overschrijden. Die grenzen heb je nodig. Immers een gebrek aan eigenwaarde zorgt ervoor dat je jezelf die toestemming niet geeft.

Je kunt beginnen met te willen wat je nu nodig hebt.  Vanwege de overweldigende gevoelens van angst die je hebt in je lichaam zal het nodig zijn te leren die te reguleren.

Op potentiële risico’s kun je je leren voorbereiden en angst daar kun je leren mee omgaan. Verschillende methoden worden aangereikt in de teksten van “narcisme.blog”, via de nieuwsbrief en in het online platform omgaan met narcisme programma van Melanie.

Ook hoe je je voorbereidt en de uitvoering van het beëindigen van een relatie komt aanbod.

In detail wordt er ingegaan hoe om te gaan met de kinderen. Vaak wordt een klant verrast en weet niet hoe om te gaan met de narcist als hij of zij beweert te veranderen.

Een ander belangrijk punt is hoe je de band met de kinderen te verstevigen.  Onder die omstandigheden kun je hen in balans houden. In dat geval is het nodig dat je weet wat dat betekent voor je houding tegenover de narcistische ouder.

De soort advocaat die je nodig hebt en eventueel de therapeut om je gedurende dit proces te begeleiden.

Naar welk soort relaties ga je in de toekomst naar uitkijken en hoe je je netwerk heropbouwt komt ook aanbod. Om het anders te zeggen uw netwerk ga je eerst zuiveren van personen die je niet hebben gesteund. Op die manier komt er plaats om opnieuw te leren vertrouwen.

Ons online platform omgaan met narcisme is een krachtige tool die u de validatie en ondersteuning geeft die u nodig hebt.

Integendeel je voelt je opnieuw gewaardeerd, zelfverzekerd, veilig en opgelucht.

Velen voor u zijn uit het dal gekomen. Dit werd mogelijk doordat ze stap voor stap en dagelijks enige tijd besteden om hun persoonlijke vrijheid te verkrijgen.

Denk eens aan alles wat je elk jaar doet, en wat levert het voor jou eigenlijk op? Kun je je zelfs de helft herinneren?
Beschouw dit online platform omgaan met narcisme eens als een investering in jezelf.

Wanneer was de laatste keer dat u in uzelf investeerde?

Je bent deze investering in jezelf waard! Denk niet dat je dat niet bent.

Bovendien kun je niet zonder “met de narcist te breken” uit een diep dal komen.

Heel weinigen komen zover zonder de steun en ervaringen van de brede gemeenschap van Volwassen kinderen van narcisten. Overlevers doen dit door hulp te zoeken bij mensen die je in die situatie kunnen helpen.

Velen kunnen de reacties op de gebeurtenissen die je nog te wachten staan bijna letterlijk voorspellen.

Velen van hen willen je helpen het juiste antwoord te vinden voor jou gebruikmakend van hun ervaring.

Je kunt een leven van innerlijke vrede en welzijn heropbouwen. Je hoeft geen financiële fouten te maken door oa. een verkeerde advocaat te huren. Vaak wordt over het hoofd gezien dat het niet nodig is je bezittingen weg te geven?

Dit komt voor, omdat je van niet beter weet. Dit online platform omgaan met narcisme voorkomt dat je fouten maakt. Perfect zal het nooit zijn.

Begin vandaag met je in te schrijven op onze website.

Neem contact met ons op via Messenger, email, Facebook, Supportgroep.

Wat houdt u tegen?

Laten we enkele van uw mogelijke angsten doornemen en laten we ze uitschakelen!

Misschien heb je het volgende in je hoofd gezegd:

“Wat als ze erachter komen dat ik dit online platform omgaan met narcisme volg?”

Ik heb een artikel over hoe je online veiligheid uitvoert.

In alle geval dien je voor een nieuwe bankrekening te zorgen om uw toekomst te beveiligen als die nog gemeenschappelijk is.

Voor het kopen van een boek of e-book heb je een kleine investering te doen. Specifiek voor het online programma van Melanie Tonia Evans is een kleine maandelijkse kost gedurende 6 maanden een mogelijk betalingsplan.

Je kunt je wachtwoorden veranderen, zodat je ex-narcist geen toegang meer heeft tot je devices.

Wat het online platform omgaan met narcisme betreft, u kunt alles bekijken op elk mobiel apparaat en de audio afzonderlijk downloaden en naar hen luisteren wanneer u niet thuis bent.

Als u dit op uw thuis- of gedeelde computer bekijkt, meldt u zich dan af en hebt u alleen de gebruikersnaam en het wachtwoord om te zien wat erachter zit.

“Ik ben bang om echt de waarheid te horen.”

Het online platform omgaan met narcisme is ontworpen met jou in gedachten. Met dit in gedachten wordt alle informatie op een liefdevolle, vriendelijke manier aan je geleverd. Je zult nooit door mij worden neergelegd.

Ik zal je nooit slecht doen voelen over alles wat je hebt doorstaan. Het moet niet verrassend klinken dat we in de gesloten ondersteuningsgroep ook strikt dat dergelijk gedrag niet voorkomt.

In feite leer je strategieën over hoe je je angsten kunt overwinnen. In het bijzonder heb je aanwijzingen over hoe je kunt praten en schrijven met je narcist.

Het is belangrijk om op de juiste manier om te gaan met je advocaat, je familie en kinderen. Je zult je niet alleen gehoord voelen, maar je zult ook zelfverzekerd en ondersteund worden!

Ik ben nog niet klaar om iets te doen. Ik zal me aanmelden als ik klaar ben om actie te ondernemen. 

Dit online platform omgaan met narcisme dwingt je niet om iets te doen wat je nog niet kunt doen. Je hebt alle tijd van de wereld om het te voltooien, en je doet het op jouw voorwaarden en op jouw snelheid.

We geven je een verbazingwekkend inzicht in wat je misschien ervaart. Dat betekent dat we je zullen leren dat het NIET OK is om slecht te worden behandeld.

Waarom ga je er nu niet voor?

Het mooie van ons online platform omgaan met narcisme is dat  het levenslange toegang biedt  24 uur op 7 dagen — dus als je ervoor kiest om nog enkele maanden geen actie te ondernemen, dan is dit online platform er wanneer je klaar bent.

Hoe dan ook je bent het waard. Je zult blij zijn als je elke dag kleine stappen onderneemt. Nieuwe moed krijg je als je de recente artikels leest, de video’s bekijkt of een tekst leest.

Wees ervan overtuigd dat je nog niet alles over narcisme hebt gelezen, want wij volgen de research op de voet.

Ik hoop zo dat deze video of artikel heeft geholpen.

Nu, als je weet dat het tijd is om te groeien, sta op en word krachtig.

Ik ben hier om je te helpen.

Laten we dit samen laten gebeuren.

Ik hoor dit graag in opmerkingen en vragen hieronder.

De bevrijding van narcistische mishandeling door zielstransformatie. video

Hoe omgaan met narcisme bij familieleden? deel 1

Hoe omgaan met narcistische familieleden? deel 2

Wat kun je doen voor Hulpverlening na misbruik door een narcist?

Traumaverwerking: de meest gestelde vragen

Één reactie op “Het online platform omgaan met narcisme: Breek met jouw narcist!”

Heel emotioneel en een persoonlijk boek opendoen over jullie eigen leven, proficiat, daar kunnen wdnog heel veel van leren. Bedankt

Voeg hieronder een reactie toe! Reactie annuleren