Wat maakt ons gevoelig voor een narcist ? audio

Of emotioneel afhankelijke mensen, verslaafd zijn, grof of narcistisch handelen, ze respecteren de grenzen niet van hun partner

Meestal is hun partner ook gevoelig voor een narcist, en de narcist is erg overtuigend en   doet dit ogenschijnlijk moeiteloos.

Soms gaan ze zelfs over tot fysiek, seksueel of reproductief geweld. Ze geven hun partner van alles de schuld, bekritiseren hem of haar en maken dat de partner zich zo slecht over zichzelf voelt dat ze niet de energie hebben om te vertrekken.

Waarom kunnen sommige mensen en narcisten zo’n aantrekkingskracht creëren en zo’n spoor van vernietiging achterlaten

Ze maken hun partner zo gek dat ze bereidt zijn dakloos te worden, hun behandeling stop te zetten, vrijen zonder voorbehoedmiddel, de waarheid verzwijgen voor hun omgeving, bereidt zijn te trouwen na slechts een paar weken kennismaking. enz.

Er zijn waarachtig van die zeer ernstige gevallen die zich ook financieel en seksueel laten uitbuiten en sluipender werk dat zich verspreidt voor tientallen jaren.

Die het heel moeilijk hebben om te kunnen loslaten, die tientallen keren bedrog of geweld toelaten. Of die zelf terug bij de narcist gaan, omdat ze het alleen zijn niet aankunnen.

Ze slagen er niet in om te breken met hun narcist. Misschien zijn ze te uitgeput om het heropbouwen van hun leven te starten.

Misschien hebben ze angst dat al wat ze opbouwen terug voor niets is. Geven zo ook niet te snel zichzelf de schuld, omdat er weinig buitenstaanders begrijpen wat er gebeurt

Sommige personen zijn van nature meelevend en empathisch

Anderen groeien zo op door wat ze meemaken met hun zorgfiguren. In een poging aandacht te krijgen van hun zorgfiguren als kind doen ze alles om die aandacht te verkrijgen door ontzettend lief te zijn.

Sommigen voelen de pijn van andere mensen instinctief en willen helpen.

Daarnaast zijn narcisten experts in manipulatie en controle, dus zullen ze je grote hart voor hun eigen doeleinden gebruiken. Sommigen kunnen zo’n intense liefde en compassie voelen voor mensen dat ze geloven dat hun liefde anderen kan genezen.

Vaak zijn andere mensen zo verbaasd en opgelucht dat ze zoveel liefde en begrip ontvangen.

Daarom reageren ze met enorme dankbaarheid en vaak vleierij.

Gevoelige mensen reageren op deze loftuitingen door zich goed te voelen over zichzelf. Ze voelen zich nodig en daarom geven ze nog meer.

Maar naarmate dit patroon doorgaat, geven we het op totdat we niets meer over hebben en niets terug krijgen, in de verkeerde veronderstelling dat als we alleen wat meer geven, het genoeg zal zijn.

Maar het is nooit genoeg, omdat de narcist een leeg vat is, een bodemloze put van nood.

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’. 

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Melanie Tonia Evans is een relatie expert rond narcisme.

Ze weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen. Bekijk haar programma: http://bit.ly/herstelprogrammaMTE

Related Post
Share
Leave a Comment

Recent Posts

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • zelfgenezing
 • zelfzorg

EFT een dagelijkse tool om je emoties te verlichten. (taak)

Dus vandaag wil ik met jullie informatie delen om emotionele energie los te laten met EFT, die in ons lichaam… Read More

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent

Meditatie: ons afscheiden van onze geest (taak)

Iedereen bedankt voor het volgen van narcisme.blog. Degenen onder jullie die dat niet hebben gedaan: als het je bevalt wat… Read More

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • zelfgenezing
 • zelfzorg

Bodyscan-meditatie een methode om emoties los te laten (taak)

Dit artikel gaat over een bodyscan-meditatie. Geschatte leestijd: 6 minuten Dus eerst ga ik een beetje praten over wat het… Read More

%%footer%%