Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Omgaan met narcisme: Breek met jouw narcist! +video

Het is goed nieuws voor u dat ik het programma van Melanie Tonia Evans heb uitgeprobeerd. Zij heeft een Engelstalig programma gemaakt dat levens kan veranderen voor mensen die vastzitten in een ongezonde relatie en daaruit willen ontsnappen. Dat was zo bij ons. Daarom hebben we deze website opgebouwd met een uitgebreid programma rond omgaan met narcisme en met alle ondersteuning via sociale media, artikels, webinars, persoonlijke chatgesprekken en een groot forum.

https://narcisme.blog/wp-content/uploads/2019/08/breek-met-jouw-narcist-en-word-vrij.mp4

Herkent u zich in een van de volgende situaties?

Je probeert met de narcist(e) kalm te praten over dagelijkse dingen. Maar je belandt steeds weer in een ruzie, zelfs als je maar even ophoudt met praten. Waren ze ooit leuk en zeiden ze alle dingen die je wilde horen, maar nu zijn ze gemeen, passief-agressief of gewoon niet geïnteresseerd?

Hebt u geprobeerd uw manier van denken of uw emoties te veranderen, wetende dat ze weigeren te veranderen, alleen maar omdat ze denken dat het niet nodig is? Voel je je eenzaam en denk je dat niemand je zal begrijpen, omdat ze naar buiten toe perfect lijken?

Hebben ze je bedrogen en geven ze je daarvan de schuld?

Heeft u het gevoel dat u nog steeds aangetrokken wordt door uw ex, hoewel jullie uit elkaar zijn? Voelt u zich nog steeds verantwoordelijk voor hen en proberen ze u ervan te overtuigen dat ze zullen veranderen? Of maken ze zelfs bedreigingen?

Heb je jezelf beloofd dat je de relatie zou beëindigen, maar het resultaat is dat je alleen jezelf terugvindt bij hen, omdat je je schuldig voelt, en je vindt het spijtig voor hen, of bang bent om alleen of goed genoeg te zijn om het aan te kunnen? Als je partner een narcist is en je nog niet hebt beseft dat ze nooit zullen veranderen, overweeg dan eens rustig alle feiten en vraag je af of alles wat je hebt geprobeerd niet juist het tegenovergestelde effect had?

Narcisten hebben een overmatig hoge mening van zichzelf.

Daarom dat ze verwachten dat mensen ze aanbidden en bewonderen. Wanneer je hen vraagt om hun gedrag te wijzigen, zien ze het als een verwonding aan hun ego. Als je niet voorzichtig bent, zullen ze je straffen voor elk soort verzoek. Zij zijn van mening dat zij uniek zijn.  Als je het niet met hen eens bent, gooien ze je weg. Zij zullen zich dus nooit bekeren.

Jij bent de enige die je zelf kan veranderen.

Je kunt bij je partner blijven en ongelukkig zijn, of je kunt ervoor kiezen om je te bevrijden en zo min mogelijk contact te hebben. Maar hoe kun je echt ontsnappen en jezelf bevrijden? Het is lastig, dat snap ik. Omdat ik ook gegijzeld ben geweest. Net als u was ik ooit afhankelijk en had ik een gebrek aan zelfliefde.

Als je een lange tijd met een narcist bent, heb je waarschijnlijk een soort trauma in je jeugd meegemaakt.

Misschien is er iets met je gebeurd toen je klein was. Verwaarlozing? Misbruik? Pesterijen? Het is mogelijk dat een van je ouders een narcist was en je werd alleen maar bemind onder strenge voorwaarden. Je bent zo afhankelijk van anderen omdat je zo bent opgevoed.

Er was niemand die je kon waarschuwen voor narcisme.

Op nummer een stonden gehoorzaamheid en respect voor ouderen. Je moest je gedragen en goede manieren hebben. En vooral zwijgen. We kregen geen opvoeding die ons aanmoedigde om zelfstandig te denken. Zelfredzaamheid werd niet onderwezen. Attent zijn voor een ander heb je weinig gezien en er was weinig nieuwsgierigheid naar de eigenheid van iemand.

De onvoorwaardelijke liefde van mijn moeder was zeer beperkt vanwege haar vele depressies.

Ik leerde snel dat ik anderen voor moest stellen om te kunnen overleven.  We hebben zo hard mogelijk gewerkt, omdat we bang waren om onze moeder te verliezen. Na het verlies van haar eerste zoon probeerde ze een hechte band met mijn zus en mij op te bouwen, maar ik vond dat niet gezond. Mijn moeder koesterde het verlangen om steeds in het middelpunt van de aandacht te staan, en het beste middel wat ze daarvoor had, was het uitspelen van iedereen tegen elkaar en tegen onze vader. We werden allemaal erg afhankelijk van elkaar, met woede en moeilijkheden in communicatie en sociale omgang als gevolg. Toen wij kinderen waren, hadden we allemaal de neiging om zoveel mogelijk voor anderen te doen, zodat we de liefde zouden krijgen waarnaar we verlangden.

Uiterlijk een sterke vrouw.

Toen ik opgroeide als jongeman, zocht ik onbewust een vrouw die sterk onafhankelijk was die me kon redden van mijn verlatingsangst, omdat ze ogenschijnlijk zelf geen had. Het gat in mijn hart kon alleen door iemand anders worden opgevuld, omdat ik niet wist hoe ik het zelf moest opvullen.  Ikzelf was bovenal geïnteresseerd om anderen met moeilijkheden te helpen.

Na de verliefdheidsfase bleek de zelfstandigheid van mijn partner toch veel minder en was het meer afstandelijkheid. Zoiets als mijn moeder, steeds oppassend dat de buitenwereld niet zou weten wat in het gezin zich afspeelde. Daarna scheiden we en leerde ik een buitenlandse vrouw kennen, in de periode dat ik ook een overval meegemaakt had.  Dat was een snelle relatie.  Gezien ik niet kon slapen ‘s nachts hadden we veel chatgesprekken. Toen kwam ze langs.

Achteraf gezien had ik een paar signalen moeten oppikken.

Een belangrijke moeilijkheid die ze ondervond was het krijgen van een document dat aangaf dat ze geestelijk gezond was. Haar stem klonk anders als ze aan de telefoon was. Mijn toekomstige partner zei dat die psychiater ons geld aan het afpersen was. Nadat we getrouwd waren bleek ze zich heel moeilijk aan te kunnen passen. Ze was ook helemaal onbekend met geldzaken. Ze had geen zin in werk, en onze taal leren ging haar ook moeilijk af.

Het kwam later ook aan het licht dat ze geen universitaire opleiding had gehad.

Ze leek erg wantrouwig en gespannen. Bijvoorbeeld dacht ze dat ik geld voor haar verstopte onder de grond. Ze dreigde met zelfmoord als ik het haar niet wou geven. Voortdurend werd ik verdacht van relaties te hebben met anderen. Ze gokte online op een grote overwinning.

Ik had geen idee dat ze mogelijk een narcist was.

In werkelijkheid was het zeer moeilijk voor mij om te herstellen van mijn scheiding, een baan te doen die ongeveer 80 uur (en soms meer) in beslag nam en te leven met een vrouw die nooit tevreden was. Toen ik besefte dat ze dit alleen maar deed om geld te krijgen en onze kinderen intimideerde, besefte ik dat ze een verblijfsvergunning wilde. Het bleek dat ze had gelogen over haar diploma. Ze vervreemdde waar mogelijk bezittingen, die ze dan naar haar ouders stuurde. Ze wilde dat ik zoveel mogelijk spullen voor haar kocht, die ze dan kon verkopen door haar helpers. Al weet je het misschien niet, ik ben geen Sjeik.

Er was een punt waarop ik vreesde voor mijn leven. Ze was gewelddadig en ging met een raar soort mensen om.

Ik was zo gestrest. Ik dacht dat ik ziek zou worden.  Dit is gebeurd nadat ze weg was, maar gelukkig niet dodelijk. Toen ik weer controle over mijn leven wilde krijgen, ben ik gaan lezen over persoonlijke groei.

online platform omgaan met narcisme
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Ik leerde alles wat ik kon vinden over traumaverwerking.

Tijdens mijn contacten in de wereld van persoonlijke groei leerde ik weer enkele narcisten kennen. Ondertussen had ik opnieuw contact gezocht met een vriendin van vroeger, waarvan het me duidelijk was dat haar ex een narcist was. Daardoor begonnen we alles over narcisme te leren. Nadat ik een onlinebusiness gestart had, begon mijn vrouw met studies voor orthopedagogie. We hebben ons aangemeld als pleeggezin.

De leiders van die onlinebusiness waren egomaniakken.

Die persoon belandde uiteindelijk in de gevangenis. Toen ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe onlinebusiness. Na enkele jaren bleek de eigenaar van deze plek ook een persoonlijkheidsstoornis te hebben.

Door onze kennis over persoonlijkheidsstoornissen en contact met slachtoffers en narcisten, kunnen we onszelf beschouwen als ervaringsdeskundigen.

Mijn partner en ik zijn een schrijfproject gestart over narcisme met als resultaat deze website. Als gevolg van de website leerden we wereldwijd mensen kennen die zich inzetten om te leren omgaan met narcisme en hun trauma’s te verwerken. Ook het systeem moet veranderen, want narcisten werken zich op in het systeem om hun almacht te bewijzen door uitbuiting van verschillende groepen te stimuleren. Ze verkruimelen de gemeenschap. Ze verstoren de hechte banden in de gemeenschap.

Om zowel op sociaal als persoonlijk vlak bewust te worden van de menselijke conditie die aanleiding is tot persoonlijkheidsstoornissen, armoede, geweld, discriminatie, scapegoating enz. is een bepaalde mate aan studie wenselijk.

Ondertussen leren we verder alles wat er op te sporen is over narcistische persoonlijkheidsstoornis en traumaherstel.

Het was een hele ervaring om ook onze trauma en die van de kinderen te verwerken. We besloten dat we zelfzorg moesten toepassen nadat we boeken lazen, seminaries volgden, online programma bekeken en er enkele kochten.

Als ik geen zelfliefde kon hebben, hoe kan ik dan verwachten dat iemand onvoorwaardelijk van me houdt?

De lovebombing is een truc om je zelfbeeld snel te verlagen, zodat je onbewust geneigd bent jezelf minder waard te voelen. We hebben de technieken geleerd en de benodigde grenzen ontwikkeld om toekomstige narcisten te weren, evenals hoe wij co-ouder kunnen zijn met mijn vrouw, haar ex-man. Wanneer onze kinderen soms empathisch codependent zijn in bepaalde situaties, is het ook belangrijk te weten hoe we hierop moeten reageren. 

Voor eens en voor altijd breken we eindelijk los.

Het lijkt me dat we soms te veel taken tegelijk aangaan, wat nog steeds een gebrek aan zelfliefde weerspiegelt. Mijn vrouw is armoedeconsulente en begeleidt vaak slachtoffers van narcisten of andere mensen met een persoonlijkheidsstoornis. Dit is een zware opgave. Het is nog steeds moeilijk voor mij om afscheid te nemen.

Meestal zijn we dan toch tevreden en voelen we ons gelukkig. Dit betekent niet dat het makkelijk zal zijn, want ik lijd ondertussen aan chronische rugpijn en spierpijnen.

Nu leer ik honderden Nederlandstalige mensen om hetzelfde te doen.

Ik hoop dat je hierdoor beter begrijpt wat narcisme is en een gezondere eigenwaarde krijgt. Het is mijn doel je te helpen zodat je niet langer hoeft te lijden onder je narcistische misbruiker en het trauma. We hebben dit geschreven om dat te doen.

We willen de boeken die de problemen begrijpelijk kunnen maken, aanprijzen. Het baanbrekende online platform omgaan met narcisme programma van Melanie Tonia Evans en het werk van klinisch psychologe Dr Nicole Lepera wordt sterk aanbevolen.

Dit kan je allemaal helpen, zoals het al zovelen heeft geholpen. Dat is mijn belofte.

Ik heb geleerd dat het onmogelijk is om de narcist te veranderen en dat het dus ook zinloos is om hiernaar te blijven streven.

Het online programma is voordeliger dan drie sessies met een therapeut. Praattherapie raakt zelden de diepere, getraumatiseerde gebieden in het lichaam. En er is GEEN manier waarop hij me kan leren wat het online programma van Melanie Tonia Evans leert. ‘

Nadat u het programma van Melanie Tonia Evans hebt aangeschaft, ontvangt u een e-mail met uw eigen unieke gebruikersnaam en wachtwoord. Je hebt direct toegang bij aankoop! Wanneer u het goudenpakket koopt, krijgt u ook toegang tot het forum.

Wanneer u inlogt, komt u op mijn online cursuslocatie terecht, waar de cursus plaatsvindt. Deze cursus is een geweldige kans. Het zou zonde zijn als je ze miste!

Bij deze aankoop krijgt u:

Levenslange toegang tot het online platform omgaan met narcisme.

Dat klopt, de cursus stopt niet, wat betekent dat u het op uw eigen tempo kunt doen. Elke keer dat het cursusmateriaal met toegevoegde functies wordt bijgewerkt, heb je er altijd toegang toe, zonder extra kosten.

Omdat de cursus je door de vele stadia van je relatie leidt, zul je enorm profiteren van de lifetime-toegang. Telkens kun je hiernaar terugkeren wanneer de tijd rijp voor je is.

Downloadbare werkbladen – e-books – mp3.

Sommige modules bevatten werkbladen die u helpen dieper in het werk te graven. Deze werkbladen zijn eenvoudig downloadbare pdf’s en u kunt ze op uw eigen tempo bewerken. Er zijn hier geen goede of foute antwoorden en je hoeft ze niet met anderen te delen. Ze zullen je helpen de beste beslissingen voor jezelf te nemen.

Downloadbare audiobestanden.

Als u de cursus niet vanaf uw computer kunt bekijken, kunt u eenvoudig de audiobestanden van elke module downloaden voor elke device dat je verkiest. Audio’s zijn alleen maar een deel van dit online platform.

Dit is perfect voor je woon-werkverkeer, wanneer u een wandeling maakt, voor wanneer je in de sportschool bent enz. Zoveel cursisten profiteren hiervan! U kunt niet alleen loskomen, daarom heb ik een krachtige online community gemaakt voor Volwassen kinderen van narcisten.

Onze steungroep is een van de grootste voordelen die “narcisme.blog” biedt.

Daar kan ik ingaan op alle vragen die je hebt, als je liever hebt dat die in het Nederlands beantwoord wordt. Omdat jij niet de enige bent die dat doet!

Ik ben ook actief in de groep en op Messenger. Bovendien zal ik zo snel mogelijk op al uw vragen en zorgen antwoorden. Als u zich zorgen maakt over uw privacy, open dan een valse account, alleen voor de groep!

Op het moment dat u het Engelstalige programma van Melanie Tonia Evans koopt, ontvangt u verschillende E-books. Meer gratis materiaal vind je in het menu. Het bestaat uit vele korte lezingen die u door die moeilijke dag zullen leiden, vooral als je bang bent of spijt hebt.

Er is een 30 dagen garantie waar geld terug zonder vragen te stellen.

Mensen vertellen dat ze de inhoud van de blogs fantastisch vinden waar ik veel te danken heb aan het feit dat ikzelf het programma hebt gevolgd. Op onze artikels krijg ik reacties dat ze alles herkennen en beamen. Vaak vertellen mijn mensen dat ze een gebrek aan eigenwaarde hebben. Er zijn veel mensen die de tips die ik geef gebruiken.

Anderen zeggen dat ze concepten uit “ons online platform omgaan met narcisme” leren die ze nooit in therapie aangereikt krijgen. Hier wordt veel nadruk gelegd op meditatie en visualisatie. Het is een holistische aanpak waarin bewegen en expressie een belangrijke rol spelen.

Door dit programma stimuleren wij zelfliefde waardoor ze bemerken dat je totaal verschilt van het idee dat de narcist van je had. Met andere woorden dat je geweldig bent. Dat door grondige en dagelijkse toepassing van onvoorwaardelijke liefde voor het kind in jezelf, je zelfliefde vergroot en je emotionele afhankelijkheid verdwijnt.

Wanneer je de JIJ in jezelf kent, weiger je te worden bepaald door de emotionele aanvallen van een misbruiker(ster); een geweldpleger(ster).

Gezien die persoon lijdt aan een stoornis is het wat hij of zij zegt ook niet de werkelijkheid. Dit is dan ook de reden waarom hij of zij geweld gebruikt, alsof hij de Jij in jou kan breken en de werkelijkheid hoe de gestoorde persoon die ziet kan maken.

Je put een blijvende kracht uit het weten dat de gestoorde werkelijkheid en de reactie van de geweldpleger, geen duurzame oplossing is, want ze gaat niet uit van de reële werkelijkheid. Niet hoe dat de dader is, noch hoe het slachtoffer is. Integendeel dikwijls heb je een complete rolverwisseling.

Aan de andere kant kent de geweldpleger zeker niet de JIJ in jezelf.

Hij of zij zul je je de schuld geven van alles. In zijn of haar ogen ben jij de dader, ook al heb je alles gedaan wat menselijk mogelijk is van uit diegene die JIJ bent.

In tegendeel door niet in te gaan tegen de gestoorde werkelijkheid van de narcist en te geloven in je eigen werkelijkheid, de Jij in jezelf, en de stappen te nemen om verder geweldpleging te vermijden, ook al verklaart “de gestoorde” jou ziek, versterk je jezelf.

De relatie verbreken.

Bedoeling is bij jezelf aan kracht te winnen om zo snel mogelijk voorbereid ‘naar geen contact’ te gaan. Daarom dat je dan kunt de relatie verbreken met zo weinig mogelijk schade voor jezelf.

Onvermijdelijk gaat de cyclus zich herhalen als je de narcist probeert te genezen, je toelaat dat hij of zij jou isoleert, je provoceert of intimideert.

Hoe langer je tijd en energie stopt om de werkelijkheid uit te leggen, hoe slechter het wordt voor jou, want een gesprek met een narcist kun je als partner niet meer voeren.

Kom tot rust, mediteer, wandel, om die JIJ te vinden en er ervan uit te gaan.

Als je zelfliefde gaat toepassen raak je niet langer verstrikt in misbruik van intieme partners. De efficiëntste manier die ik gevonden heb om je los te maken van een toxische situatie en je traumaverwerking, is het programma van Melanie Tonia Evans te gebruiken, samen met de groeitaken. Die groeitaken liggen volledig in de lijn van klinisch holistisch psycholoog Dr Nicole Lepera. Je vindt de link in het menu.

Gratis voordelen.

Je leert Annemie en ikzelf beter kennen via de verschillende kanalen die er zijn, maar we introduceren je ook bij Melanie en wat zij heeft meegemaakt door haar gratis materiaal aan te bieden. De context waarin zij het pad gevonden is die we best bewandelen om onze kwetsuren te helen.

Kortom, wij reflecteren allen op ons leven, waarom wij gestart zijn met deze website en daarbij reflecteren we over hoe we het programma van Melanie Tonia Evans gebruiken.

Daardoor ga je de narcist beter begrijpen.

Als je precies weet wat de stoornis is kun je gemakkelijker afstand nemen. Als het lange oren heeft, ia, balkt, grijs van kleur is dat is het waarschijnlijk een ezel. Die ezel dat ben je niet. Als we je uitleggen wat een narcist doet, en iemand doet zo, dan is het waarschijnlijk een narcist.

Als het gedrag van een narcist er opgericht is om verwarring te zaaien in je hoofd, en hij of zij heeft de kenmerken dat is het best mogelijk dat het een narcist is. Niet dat je daardoor een psychiater, psycholoog of therapeut wordt die de narcist kan behandelen. Het begrip van narcisme leidt er toe dat je inziet waarom je afstand moet nemen.

Het mag je meer en meer duidelijk worden dat jouw ‘liefde’ niet helpt daarbij.

Je leert de dynamiek die er nu tussen jou en de narcist is te accepteren en er uit te stappen. Na het volgen van het programma op dit online platform omgaan met narcisme weet je wat waar was en wat er een sprookje was.

In de eerste plaats krijg je zicht op wat de invloed van narcistische levering op een persoon is die misschien vanaf zijn jeugd al een gebrek aan onvoorwaardelijke liefde had.

Eens de lovebombing fase voorbij ga je inzien wat een gebrek aan empathie doet met iemand die een complex trauma heeft gehad en kwetsuren van vroeger. Niet alleen ga je begrijpen dat je een soort slaaf was, maar dat je bovendien een soort martelaarschap op je nam.

Die actie die JIJ vanuit je hart kunt ondernemen.

In die context leer je jezelf te accepteren. Dan ook ga je inzien dat je het nodige werk moet doen om de moeilijkheid om vrij te breken te doorbreken.

Op unieke manier leer je hoe je jeugd ertoe kan hebben bijgedragen om je codependent te maken. Op die manier ga je de narcist blijven aantrekken, maar niet als je die positie verandert. Daardoor was je immers in de eerste fase, zo leek het dan de perfecte match met de narcist.

Even belangrijk is het dat je door “narcisme.blog” te volgen en actie te ondernemen zelfliefde kunt ontdekken. Immers wat is het dat je tegenhoudt om daar duidelijkheid over te verkrijgen?

In het algemeen maakt zelfliefde dat je leert jouw grenzen te stellen.

Het gebrek aan bewuste grenzen maakt dat je die laat overschrijden. Die grenzen heb je nodig. Namelijk, een gebrek aan eigenwaarde zorgt ervoor dat je jezelf die toestemming niet geeft. Je kunt starten met het verlangen naar wat je nu nodig hebt.  Vanwege de overweldigende gevoelens van angst die je hebt in je lichaam zal het nodig zijn te leren die te reguleren.

Op potentiële risico’s kun je je leren voorbereiden en angst daar kun je leren mee omgaan. Verschillende methoden worden aangereikt in de teksten van “narcisme.blog” met de groeitaken, en in het online platform omgaan met narcisme programma van Melanie.

Ook hoe je je voorbereidt en de uitvoering van het beëindigen van een relatie komt aanbod.

In detail wordt er ingegaan hoe om te gaan met de kinderen. Vaak wordt een klant verrast en weet niet hoe om te gaan met de narcist als hij of zij beweert te veranderen.

Een ander belangrijk punt is hoe je de band met de kinderen te verstevigen.  Onder die omstandigheden kun je hen in balans houden. In dat geval is het nodig dat je weet wat dat betekent voor je houding tegenover de narcistische ouder.

De soort advocaat die je nodig hebt en eventueel de therapeut om je gedurende dit proces te begeleiden.

Naar welk soort relaties ga je in de toekomst naar uitkijken en hoe je je netwerk heropbouwt komt ook aanbod. Om het anders te zeggen uw netwerk ga je eerst zuiveren van personen die je niet hebben gesteund. Op die manier komt er plaats om opnieuw te leren vertrouwen.

Ons online platform omgaan met narcisme is een krachtige tool die u de validatie en ondersteuning geeft die u nodig hebt.

Integendeel je voelt je opnieuw gewaardeerd, zelfverzekerd, veilig en opgelucht.

Velen voor u zijn uit het dal gekomen. Dit werd mogelijk doordat ze stap voor stap en dagelijks enige tijd besteden om hun persoonlijke vrijheid te verkrijgen.

Denk eens aan alles wat je elk jaar doet, en wat levert het voor jou eigenlijk op? Kun je je zelfs de helft herinneren?
Beschouw dit online platform omgaan met narcisme eens als een investering in jezelf.

Wanneer was de laatste keer dat u in uzelf investeerde?

Je bent deze investering in jezelf waard! Denk niet dat je dat niet bent.

Bovendien kun je niet zonder “met de narcist te breken” uit een diep dal komen.

Heel weinigen komen zover zonder de steun en ervaringen van de brede gemeenschap van Volwassen kinderen van narcisten. Overlevers doen dit door hulp te zoeken bij mensen die je in die situatie kunnen helpen.

Velen kunnen de reacties op de gebeurtenissen die je nog te wachten staan bijna letterlijk voorspellen.

Velen van hen willen je helpen het juiste antwoord te vinden voor jou gebruikmakend van hun ervaring.

Je kunt een leven van innerlijke vrede en welzijn heropbouwen. Je hoeft geen financiële fouten te maken door o.a. een verkeerde advocaat te huren. Vaak wordt over het hoofd gezien dat het niet nodig is je bezittingen weg te geven?

Dit komt voor, omdat je van niet beter weet. Dit online platform omgaan met narcisme voorkomt dat je fouten maakt. Perfect zal het nooit zijn.

Begin vandaag met je in te schrijven op onze website.

Neem contact met ons op via Messenger, email, Facebook, Supportgroep. Wat houdt u tegen? Laten we enkele van uw mogelijke angsten doornemen en laten we ze uitschakelen! Misschien heb je het volgende in je hoofd gezegd:

“Wat als ze erachter komen dat ik dit online platform omgaan met narcisme volg?”

Ik heb een artikel over hoe je online veiligheid uitvoert. In alle geval dien je voor een nieuwe bankrekening te zorgen om uw toekomst te beveiligen als die nog gemeenschappelijk is. De meeste van uw vragen wordt beantwoord in verschillende blogs. U vindt deze door een woord in te vullen in de zoekfunctie.

Voor het kopen van een boek of e-book heb je een kleine investering te doen. Specifiek voor het online programma van Melanie Tonia Evans is een kleine maandelijkse kost gedurende 6 maanden een mogelijk betalingsplan.

Je kunt je wachtwoorden veranderen, zodat je ex-narcist geen toegang meer heeft tot je devices.

Wat het online platform omgaan met narcisme betreft, u kunt alles bekijken op elk mobiel apparaat en de audio afzonderlijk downloaden en naar hen luisteren wanneer u niet thuis bent.

Als u dit op uw thuis- of gedeelde computer bekijkt, meldt u zich dan af en hebt u alleen de gebruikersnaam en het wachtwoord om te zien wat erachter zit.

“Ik ben bang om echt de waarheid te horen.”

Het online platform omgaan met narcisme is ontworpen met jou in gedachten. Met dit in gedachten wordt alle informatie op een liefdevolle, vriendelijke manier aan je geleverd. Je zult nooit door mij worden neergelegd.

Ik zal je nooit slecht doen voelen over alles wat je hebt doorstaan. Het moet niet verrassend klinken dat we in de gesloten ondersteuningsgroep ook strikt dat dergelijk gedrag niet voorkomt.

In feite leer je strategieën over hoe je je angsten kunt overwinnen. In het bijzonder heb je aanwijzingen over hoe je kunt praten en schrijven met je narcist.

Het is belangrijk om op de juiste manier om te gaan met je advocaat, je familie en kinderen. Je zult je niet alleen gehoord voelen, maar je zult ook zelfverzekerd en ondersteund worden!

Ik ben nog niet klaar om iets te doen. Ik zal me aanmelden als ik klaar ben om actie te ondernemen. 

Dit online platform omgaan met narcisme dwingt je niet om iets te doen wat je nog niet kunt doen. Je hebt alle tijd van de wereld om het te voltooien, en je doet het op jouw voorwaarden en op jouw snelheid.

We geven je een verbazingwekkend inzicht in wat je misschien ervaart. Dat betekent dat we je zullen leren dat het NIET OK is om slecht te worden behandeld.

Waarom ga je er nu niet voor?

Het mooie van ons online platform omgaan met narcisme is dat het levenslange toegang biedt  24 uur op 7 dagen – dus als je ervoor kiest om nog enkele maanden geen actie te ondernemen, dan is dit online platform er wanneer je klaar bent.

Hoe dan ook je bent het waard. Je zult blij zijn als je elke dag kleine stappen onderneemt. Nieuwe moed krijg je als je de recente artikels leest, de video’s bekijkt of een tekst leest.

Wees ervan overtuigt dat je nog niet alles over narcisme hebt gelezen, want wij volgen de research op de voet.

Wanneer je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw trauma te herstellen, word nu lid van onze Privé-Support Groep VKoN.

Lees eerst de info voordat u uw aanvraag doet. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Ik hoop zo dat deze video en artikel heeft geholpen. Nu, als je weet dat het tijd is om te groeien, sta op en wordt krachtig. Ik ben hier om je te helpen. Laten we dit samen laten gebeuren. Ik hoor dit graag in opmerkingen en vragen hieronder.

Gebruik misschien de commentaren om elkaar te steunen!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Heb je een fout gezien in dit artikel? Laat me het weten! Ik ben je dankbaar!

Lees meer

narcistisch misbruik herstelprogramma

door

Reacties

Eén reactie op “Omgaan met narcisme: Breek met jouw narcist! +video”

  1. Carine avatar
    Carine

    Heel emotioneel en een persoonlijk boek opendoen over jullie eigen leven, proficiat, daar kunnen wdnog heel veel van leren. Bedankt

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.588 andere abonnees