Categorieën
narcist Nederland België Nederlandstalig Recent

Behoeftigheid is motor angst uitsluiting, verlating, kritiek en straf

Als we behoeftig zijn, of als we eenzaam zijn, of als we leeg zijn, dan laten we deze narcistische mensen binnen. Dus emotionele ontwikkeling is alles, en ik wil echt dat je weet dat je dit niet alleen hoeft te doen. En daarom hebben we ook de groeitaken. ‘links in het menu’

We zijn hier allen om je te helpen bij die emotionele ontwikkeling. Ik hoop echt dat dit je kracht heeft gegeven, en ik hoop dat het logisch is. Die angst overwinnen voor kritiek, uitsluiting, verlating en straf dat is de kern van onze groeimogelijkheden om jezelf te kunnen zijn.

Conclusie

Ik hoop echt dat dit je heeft geholpen duidelijkheid te scheppen over wat het betekent om verslaafd te zijn aan een narcist, wat dat werkelijk is en hoe als je stopt met focussen op de narcist die de verslaving is en begrijpt dat hij of haar slechts een symptoom is, je kunt naar binnen keren om jezelf echt krachtig te helen op het causale niveau.

Ik zou je graag willen helpen om dat proces op gang te brengen door je Melanie’s gratis 16-daagse cursus (ENG) aan te bieden, die je twee krachtige uitgebreide gratis eBooks geeft, evenals een heleboel andere bronnen om je verlichting en antwoorden te geven en je je kracht terug te geven. Je hebt ook een zeer goede bron in het Nederlands voor je zelfgenezing, die vind je hier.

Zoals altijd kijk ik ernaar uit om uw opmerkingen en uw vragen hieronder te beantwoorden.
Als wat ik vandaag met je heb gedeeld zin heeft, laat het me dan weten in je opmerkingen hieronder. Ik zou het heel leuk vinden om daarover van je te horen. Dus ik hoop echt dat dit heeft geholpen, en ik hoor graag van je.

Geen licht aan narcist weggeven! Jezelf licht geven!

Hoe reageren op stonewalling van een narcist?

Trauma en traumazorg in Europa

Straffen en veroordelen als iemand niet voldoet

What you will learn from the post of Dr. Nicole Lepera?

Negeer de oproep van de narcist!

Door Annemie Declercq

Annemie behaalde aan de Hogeschool Gent een Bachelor diploma in Orthopedagogie. Ze heeft een passie voor het bouwen van groepsluiken werkwelzijn en het gebruikmaken van de goedstoel-methodiek en presentie.
Ze werkt al vele jaren om mensen te helpen werk te vinden en te behouden en dit als armoede consulente.
Ze houdt van fietsen, boeken, schrijven, wandelen en muziek luisteren.
Annemie Declercq is moeder van 3 kinderen, grootmoeder, pleegmoeder, en plusmama van 2. Ervaringsdeskundige narcistisch misbruik, ouderverstoting en zelfgenezer van trauma.

Voeg hieronder een reactie toe! Reactie annuleren