Categorieën
gemeenschapsvorming

Aanrader VKoN supportgroep

Kun je je voorstellen hoe krachtig het is als je weet hoe je met een narcist moet omgaan en hun schandelijke gedrag uit je leven moet weren?

Kun je je voorstellen hoe het zou zijn om je kracht terug te nemen? Ik hoop dat je dat doet. Ik hoop dat dit artikel je hoop geeft.

Dit is het werk dat ik graag help mensen te bereiken, zodat je vrij bent om een ​​gelukkig en gezond leven te leiden zonder afgeleid en dementerend te worden door de tactieken van deze mensen. Je kunt het ook individueel doen met de groeitaken die je vindt in het menu/bio.

Daarom ben ik zo opgewonden over de groeitaken want daarin gaan we inzoomen op wat je vasthield, waardoor je onbewust getriggerd werd en je kracht weggaf – om je los te maken en te transformeren in een grensbaas dat boven al deze spelletjes en rotzooi kan uitstijgen.

Als je je je bij mij wilt voegen als lezer om je ziel, gezond verstand en je leven terug te nemen, het maakt niet uit wat je ervaringen en trauma’s zijn geweest, of als je weet dat je niet losgebroken bent en niet echt bloeiend bent, doe dan mee met het dagelijks doen van groeitaken. We hebben ook een FB supportgroep, prachtig ondersteunend en liefdevol, maar het zal je echt helpen om verantwoording af te leggen en op het goede spoor te blijven. Ik raad je echt aan er eens naar te kijken.

Ik hoop echt dat dit artikel je heeft geholpen te begrijpen dat je niet machteloos en hulpeloos bent, en dat er echt ongelooflijke manieren zijn om hier tegen op te komen, los te breken en echt te genezen.

Zoals altijd kijk ik ernaar uit om uw vragen en uw opmerkingen hieronder te beantwoorden. Laat me weten of dit helpt. Laat het me weten als u al met deze dingen bent begonnen. Ik zou graag de resultaten willen weten.

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren