Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Opbouwen van je leven met narcistisch misbruik herstel programma. +audio

Melanie zal je laten zien hoe je de veranderingen kunt aanbrengen.

Die veranderingen die jij kunt aanbrengen met het narcistisch misbruik herstelprogramma kunnen je niet alleen bevrijden van narcistische mishandeling. Door die veranderingen kun je alle antwoorden ontdekken over waarom je leven niet is uitgekomen zoals je dacht dat het zou zijn.

Door deze veranderingen te maken met het NARP-programma gaat je leven voor altijd veranderen op een ongelofelijke manier.

Melanie gaat  je op een moment vragen je voor te stellen hoe het voelt om volledig boven deze narcistische persoon te staan, geen gehechtheden, gedachten en gevoelens over hem of haar te hebben.

Ook gaat ze je vragen je voor te stellen wat er met jou is gebeurd.

Stel je voor dat je verder kunt met je leven. Jij kunt weer genieten dan van het leven. Behalve dat kun je ook creatief zijn en het doel ervaren van je leven en weten hoe echte vreugde aanvoelt.

Dit is precies wat het “Narcissistic Abuse Recovery Program” voor duizenden andere mensen heeft gedaan, net zoals het dat ook zou kunnen voor jou.

Het Engelstalige Narcissistic Abuse Recovery Program  (NARP) is een specifiek stapsgewijs proces dat bevrijding schept van de dodelijke grepen van narcistische mishandeling. Onderaan deze pagina kun je intekenen op dit programma.

“Melanie heeft een groot aantal zelfhulpboeken gelezen, zoals de meesten van ons, maar niets had grondige invloed gehad op wat ze wilde veranderen over haar en haar leven. Meestal lazen we ook zoveel om ook anderen te kunnen redden.

Ze vindt dat dit is wat haar programma zo speciaal maakt. Het bevat diepe kennis over psychologie, metafysica en het menselijk lichaam en spiritualiteit.

Bedankt Melanie voor de grote veranderingen die er in mijn leven gebeuren. Zonder jou en het “Narcissistic Abuse Recovery-programma” zou ik vastzitten in hetzelfde oneindige patroon en pijn van mishandeling als waarin ik altijd heb gezeten. ‘

Julie Parker, VK.Getuigenis.

“Als gevolg van de toegang tot het Narcissistic Abuse Recovery Program heeft hij in een ongelofelijk korte tijd vertrouwen, zelfvertrouwen en eigenwaarde herwonnen.

Van het feit dat hij nauwelijks kon functioneren, kon hij zichzelf herwinnen en zijn leven gaan leiden. met inspiratie, het verkrijgen van een nieuwe carrière, spel en vermaak.

Hij heeft nu een geweldige nieuwe vrouw in zijn leven. Het allerbelangrijkste is hij is veranderd: hij is een meer bekrachtigd, bewust en vervulde mens. “

Pete Norton, Australië getuigenis

Terwijl u het 10 stappen proces volgt, zult u:

Zoeken naar de verborgen blokken in jezelf die ervoor hebben gezorgd dat je aanvaardt dat mensen in je leven jou beledigen.

Laat de verslaving aan hem of haar los, zodat je kunt loskoppelen en niet meer last hebt van geestverruimende en zelfvernietigende mishandeling.

Laat de repetitieve, pijnlijke gedachten en gevoelens los, zodat je weer kunt gaan functioneren en je weer gezond kunt voelen. Daardoor kun je je leven hervatten, je levensonderhoud kunt aanhouden.

Opnieuw kom je in contact met de mensen en activiteiten waar je om geeft.

Ontdek hoe u de obsessieve gedachten in uw hoofd kunt omzeilen en uw emotionele trauma’s krachtig en direct kunt loslaten.

Ervaar de opluchting van het loslaten van al het verraad, wreedheid en onmenselijk gedrag zonder een onbereikbare validatie of verantwoording van deze persoon te krijgen.

Voel de opluchting van echte afsluiting waar je niet langer achtervolgd wordt door het verleden.

Ervaar de inspiratie om weer verder te gaan in de richting van je doelen.

Weet wat het is om elke dag opnieuw vreugde, geluk en creativiteit te voelen.

Ervaar wat het is om thuis te komen en ervaar authentieke zelfvertrouwen en zelfacceptatie.

Ervaar diepere, grotere niveaus van liefde voor jezelf, voor anderen en voor het leven zelf meer dan je ooit voor mogelijk had gehouden.

Wees getuige van de gebeurtenissen en liefde die je leven beginnen te betreden om je te ondersteunen en je te verrijken, terwijl je geneest.

Dit zijn alleen maar enkele van de fantastische werkelijkheden die je binnen een paar korte maanden kunt ervaren als een resultaat van het Narcissistic Abuse Recovery Program.

narcissistic abuse recovery program, narcistisch misbruik herstel programma
Groeitaken voor zelfgenezers!

Getuigenis. Janifer Smith, Australië.

“Ik heb een graad in geestelijke gezondheid en ik heb nooit kunnen begrijpen hoe deze twee fenomenen namelijk narcisme en medeafhankelijkheid zich samen creëren.

Het werk van Melanie brengt dit allemaal samen. De e-boeken zijn krachtig op zichzelf, en perfect gecomplimenteerd met de healingssessies. Na het vinden van NARP had ik eindelijk validatie, kennis en begrip, en vooral een weg voorwaarts. “

Start nu om te genezen. 

Melanie’s Narcistische Misbruikverhaal.

Het sprookje van MTE.

Op 35-jarige leeftijd dacht MTE eindelijk heb ik die ene gevonden.
Hij leek alles te zijn waar zij van droomde. Hij was “perfect”, hij was haar ridder in glanzend harnas.

Zij was er vast van overtuigd dat hij de man voor haar was op elke denkbare manier. Daarbij was zij ervan overtuigd dat hij het antwoord was op al mijn gebeden.

Zij werd letterlijk van haar voeten geveegd en door het gangpad gesleurd. Binnen enkele maanden nadat zij hem had ontmoet, was zij in haar droomhuwelijk op een luxe boot.
Zij dacht dat het sprookje was uitgekomen.

De waarschuwingssignalen.

Vanaf het begin waren er dingen die niet klopten. Hij zou haar bizarre verhalen, halve waarheden vertellen. Hij vertoonde vreemde gedragspatronen die zij nog nooit eerder had meegemaakt.

Omdat hij zo overduidelijk aanbidding en toewijding voor haar was, rationaliseerde zij zijn gedrag in haar gedachten. Terwijl wilde zij zijn gevoelens niet kwetsen door het naar voren te brengen. Zij hield te veel van hem om hem pijn te willen doen.

Haar gevoel kolkte van binnen met gevoelens van ‘iets klopt niet’, maar zij negeerde dat en maakte excuses, omdat hij tenslotte “de man van haar dromen” was.

Nadat ze getrouwd waren, leken zijn vragen, onzekerheden en de behoefte om haar voortdurend te controleren een beetje verontrustend. Maar zij bleef haarzelf vertellen dat hij zich zo gedroeg, simpelweg, omdat hij zoveel van haar hield.
Zij kon haar niet voorstellen ooit bij iemand anders te zijn. Zij geloofde echt dat zij alleen nog meer van hem moest houden. De liefde overwint tenslotte alles had ze geleerd.

De vernietiging.

Binnen enkele maanden escaleerde zijn vreemde, controlerende en jaloerse gedrag en liep het volledig uit de hand.

Het werd zo erg dat zij geen excuses meer verzon en ontkende wat er aan de hand was. Pas 18 maanden nadat ze getrouwd waren, was zij nauwelijks herkenbaar als de persoon die zij ooit was.

nieuw boek van Melanie Tonia Evans
klik

In this paperback e-book audiobook you will find Melanie’s method of recovery that we highly recommend. After all, we have applied that blooming method to ourselves. For that reason, many personal experiences are the result of the daily use of Melanie’s method that we describe in our texts.

Zij is veel vrienden en zakenrelaties kwijtgeraakt, omdat hij hen wegjoeg, of ze tegen haar opzette.

De eeuwige beledigingen, micromanagement, wantrouwen en bedreigingen verbrijzelden haar zelfvertrouwen en zelfwaardering.

Haar partner maakte haar gek. Hij liet iedereen geloven dat het haar schuld was dat de relatie niet werkte.

Deze geliefde overtuigde hun vrienden ervan dat zij overspelig was, een leugenaar en een vreselijke persoon. Hij overtuigde hen dat hij de mishandelde persoon was.

Uiteindelijk kreeg zij de kracht om te vertrekken. Toch zij kon het niet laten om naar hem terug te gaan. Niemand begreep het. De weinige mensen die beseften wat hij met haar deed, zeiden: “Laat hem maar vallen! Wat ben je in vredesnaam aan het doen?”

Ondanks het gruwelijke misbruik en advies van mensen die dicht bij haar stonden, klampte zij haar koppig vast aan haar droom.

Zij bleef bidden, vechten en wegkrabben om te proberen hem terug te laten keren naar de man hoe zij dacht te zijn waarvan zij dacht dat zij mee getrouwd was.

Als een drugsverslaafde bleef zij hem zien en verstopte het, zelfs nadat ze gescheiden waren. Zij loog tegen de mensen in haar leven die zij liefhad, inclusief haar zoon en haar ouders.

Zij zou wegblijven, dan zou zij terugkeren telkens opnieuw, altijd biddend dat de dingen dit keer anders zouden zijn.

In plaats van beter te worden, werden de straffen en het misbruik steeds erger. Hoe slechter hij haar behandelde, hoe gruwelijker en manischer haar verslaving aan hem werd. Haar schaamte, hopeloosheid en machteloosheid sprongen omlaag in een groot zwart gat.

De splitsing.

Na jaren van deze zelfvernietigende cyclus, gebeurde het onvermijdelijke. Zij had een complete psychotische afbraak en zenuwinzinking.

Een vriend droeg haar letterlijk naar een therapeut waar zij werd gediagnosticeerd met agorafobie, gecompliceerde traumatische stressstoornis, relatieverslaving want zij kon nog steeds niet bij hem wegblijven.

Haar werd verteld dat zij antipsychotica nodig had. Ook volledige rust en intensieve therapie om van hem weg te kunnen blijven, te herstellen en om het vermogen te herwinnen om te functioneren.

Zij kwam die avond thuis en stortte in op haar badkamervloer. Daarna smeekte zij God om haar het antwoord te geven. Onmiddellijk wist zij dat het pad van antipsychotica voor haar het einde zou zijn.

Ondertussen wist zij gewoon dat zij dat spoor niet kon afleggen.
Toen gebeurde er een wonder.

Het wonder bij MTE.

Het was alsof alles waarvan zij dacht dat zij het wist verdwenen was. Toen kwam er een krachtig ontwaken binnenstormen om haar gedachten te vervangen.

In die fractie van een seconde kende zij de waarheid: de pijn die zij voelde, had niets met hem te maken, het had allemaal te maken met haarzelf.

Zodra zij haar volledig van hem losmaken zou ze de juiste richting vinden. Dat is dus ook ongeacht wat het zou kosten. Zij wist dat zij nooit meer terug kon, hoezeer zij ook dacht dat zij zonder hem zou sterven.

Dus zij wist dat haar enige optie was om hem los te laten en aan haarzelf te werken als zij ooit beter zou willen worden.

Bovendien verbrak zij alle contact met hem. Toen weigerde ze ook de antipsychotica en de conventionele therapie. Zij vond dat die alleen de hoop hadden de symptomen te beheersen en niet haar te genezen.

In plaats daarvan begon zij aan een diepgaande reis van zelfontdekking en persoonlijke groei, waarbij zij elke dag uren besteedde aan het genezen van haarzelf.

Zij las elk gerelateerd persoonlijk ontwikkelingsboek dat zij kon vinden. Melanie studeerde boeken over grenzen, relaties, persoonlijke ontwikkeling, wet van aantrekking en kwantummechanica.

Zij heeft vele genezingsmodaliteiten bestudeerd, waaronder kinesiologie, tijdlijnregressie, theta-genezing en Emotional Freedom Technique (EFT). Ik oefende ontelbare verschillende technieken zoals ik ijverig aan mezelf werkte.

En gedurende deze hele reis ontmoette iets ongelofelijks.

Zij ontdekte de vier gecombineerde waarheden over misbruik dat niemand ooit had gerealiseerd.

Zelfs geen artsen, geen psychologen, geen raadgevers, geen huiselijk geweldwerkers en zeker geen misbruikherstel of steungroepen.

Het werd haar glashelder waarom mensen over de hele wereld aan misbruik leden. Ze kreeg duidelijkheid waarom de meesten van hen niet beter werden. Zelfs niet na tientallen jaren na hun beledigende ervaring werden ze niet beter.

Deze informatie was de sleutel tot haar herstel, maar wat zij toen niet besefte, was dat het ook een onmisbare sleutel was om andere mensen in de wereld te helpen om narcistisch misbruik te voorkomen.

Op basis van dat inzicht ontwikkelde MTE het Narp systeem waar je hier op de zijkant de laatste versie van vindt.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Lees meer

alle artikels over narp-systeem, narps-programma, narcissistic abuse recovery programma, narcistisch misbruik herstelprogramma

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees