Hoe narcistisch misbruik snel overkomen? Doe hier de test! +video +audio

Hoe narcistisch misbruik snel overkomen? Doe hier de test! +video +audio

Een mooi  voorproefje van het herstelprogramma van MTE.

In de volgende video’s krijg je een voorproefje hoe narcistisch misbruik snel overkomen kan worden. Deze video’s zijn in het Engels, omdat ze toebehoren aan mijn mentor Melanie Tonia Evans. Door deze te bekijken kun je zelf beslissen of dit Engelstalige programma iets voor jou is dat onmiddellijk beschikbaar is. Er is een 30 dagen geld garantie. Narp heeft 10.000 den volgers en gebruikers.

NARP is al in toepassing en verbetering sinds 2007 enz.  Ontdek nog meer en bemerk dat elke video er voor zorgt dat jou narcistisch misbruik snel overkomen kan worden. Je hebt natuurlijk ook de Nederlandstalige editie van Dr Nicole en de groeitaken (link in menu) om je genezing van trauma in hand te nemen.

Video 1: Hoe het fenomeen van narcistische mishandeling optreedt en hoe je het kunt overwinnen. Deel 1.

De videoreeks van Melanie die een voorproef is van haar herstelprogramma, genaamd “Hoe het fenomeen van Narcistisch Misbruik zich voordoet en hoe je het kunt overwinnen” is voltooid, en hier zie je deel één. Aan het einde van deze serie zul je begrijpen wat je energetisch is overkomen als gevolg van narcistische mishandeling. Bovendien ga je leren hoe je deze kennis kunt gebruiken om sneller te herstellen dan je je ooit had kunnen voorstellen.

Deel een van deze serie legt de basis om te begrijpen:

Hoe en waarom we verslaafd komen aan de pijn en het misbruik van de narcist. Maakt praten over onze pijn dat dat helpt omdat we dat zo voelen, maar maakt het ons herstelproces eigenlijk langer? Hoe we onze achteruitgang kunnen versterken op een fysiologisch, psychologisch en emotioneel niveau, en niet eens beseffen dat dit plaatsvindt.

Video 2 Hoe het fenomeen van narcistische mishandeling optreedt en hoe je het kunt overwinnen Deel 2

Ik hoop dat je van deel één hierboven hebt genoten van “Hoe het fenomeen van narcistische mishandeling optreedt en hoe je het kunt overwinnen”. Als je dit nog niet hebt gezien, doe dit dan voordat je deze volgende en tweede video bekijkt. Ik ben erg enthousiast over Deel Twee, omdat het je een nog dieper inzicht geeft in narcistisch misbruik en hoe het je heeft beïnvloed.

Na het bekijken van Deel Twee, leer je het volgende

Hoe je emotionele gemoedstoestand van grote invloed kan zijn op wat je ervaart in je uiterlijke wereld. Dit geeft je het bewustzijn om je emoties onder de knie te krijgen om je leven op krachtige manieren te verbeteren.

Hoe als je een geloof als echt accepteert, het invloed heeft op hoe jouw leven zich afspeelt. Dit zal je helpen te beseffen dat je eerst je innerlijke overtuigingen moet veranderen om een ​​beter leven te leiden.

Hoe je je meest krachtige hulpmiddel — het onbewuste brein — kunt gebruiken om de negatieve overtuigingen vrij te geven die je accepteerde toen je narcistisch werd misbruikt.

Inleiding tot deel twee hoe narcistisch misbruik overkomen.

Terwijl je door de diepten van narcistische mishandeling gaat, voel je je verloren, gebroken, machteloos, angstig en ongelooflijk depressief. Het voelt alsof je niet het vertrouwen, de energie of de wil hebt om je beter te voelen, of om iets positiefs in je leven te laten gebeuren.

Toen ik last had van narcistische mishandeling — voordat ik de antwoorden vond —  begon een typische dag als volgt. Ik zou wakker worden met buitengewone angst.

De gedachte om de confrontatie met de dag aan te gaan, te proberen contact te maken met mensen en zelfs de meest alledaagse en ‘normale’ taken te doorstaan, voelde alsof iemand me vroeg om de Mount Everest te beklimmen.

Voordat ik ontdekte hoe ik mezelf kon genezen, had ik geen idee hoe ik door alles heen zou komen, laat staan ​​dat ik mijn gebroken leven opnieuw zou opbouwen.

We weten dat narcistische mishandeling een enorme negatieve impact heeft op ons emotioneel welbevinden.

We kunnen geen vertrouwen, positiviteit of vreugde voelen. Elke situatie is beladen met gevoelens van overweldigd zijn, de angst dat we niet zullen kunnen functioneren, de angst dat we het verkeerd kunnen aanpakken en de angst dat ons leven nog overweldigender en moeilijker te verwerken zal worden.

We vinden het uiterst moeilijk om andere mensen te vertrouwen, maar ook om het leven zelf te vertrouwen. Bovenal voelen we ons zo kreupel dat we niet weten hoe we onszelf moeten vertrouwen.

Wanneer het geringste iets fout gaat, kunnen we gemakkelijk een spiraal van gevoelens van pijn en volledige hulpeloosheid krijgen.

Het is geen toeval dat wanneer je bent doorzeefd met gevoelens van angst en bang bent voor het volgende vreselijke wat je overkomt dat het je hele leven beïnvloedt en als gevolg daarvan je voortdurend terugkerende pijnlijke resultaten ervaart.

Je dromen om een ​​gelukkig leven te hebben met een liefhebbende partner en een glorieuze toekomst te creëren zijn verpletterd.

Je gelooft niet langer dat je dit zult bereiken. En terwijl je verschrikkelijke pijn lijdt, gelooft je innerlijke identiteit dat de dingen niet beter zullen worden.

Dit komt omdat narcistische mishandeling ons op ons diepste niveau treft. We accepteren en absorberen de pijn en het misbruik als kern van de innerlijke overtuigingen.

Na het ondergaan van narcistische mishandeling, zijn de overtuigingen van jezelf en hoe je dacht dat je leven ging spelen aanzienlijk veranderd en gruwelijk beschadigd

Wat vond je van deel twee?

Melanie voelde haar erg geïnspireerd toen zij deze video’s maakte, omdat zij weet dat het je echt kan helpen om te begrijpen hoe je de echte problemen kunt “bereiken” om ze te helen.

Heb je deze tweede video begrepen? Is het duidelijk voor jou? Begrijp je nu waarom je leven zo verwoest is geraakt en besef je het dieperliggende niveau dat je moet aanpakken om te genezen?

Terwijl je door de diepten van narcistische mishandeling gaat, voel je je verloren, gebroken, machteloos, angstig en ongelooflijk depressief.

Het voelt alsof je niet het vertrouwen, de energie of de wil hebt om je beter te voelen, of om iets positiefs in je leven te laten gebeuren.

We weten dat narcistische mishandeling een enorme negatieve invloed heeft op ons emotioneel welbevinden.

We kunnen geen vertrouwen, positiviteit of vreugde voelen. Elke situatie is beladen met gevoelens van overweldigd zijn, de angst dat we niet zullen kunnen functioneren, de angst dat we het verkeerd kunnen aanpakken en de angst dat ons leven nog overweldigender en moeilijker te verwerken zal worden.

We vinden het uiterst moeilijk om andere mensen te vertrouwen, alles over het leven, en bovenal voelen we ons zo kreupel dat we niet weten hoe we onszelf moeten vertrouwen.

Een spiraal van gevoelens.

Wanneer het geringste iets fout gaat, kunnen we gemakkelijk een spiraal van gevoelens van pijn en volledige hulpeloosheid krijgen. Het is geen toeval dat wanneer je bent doorzeefd met gevoelens van angst en bang bent voor het volgende vreselijke wat je overkomt dat het je hele leven beïnvloedt en als gevolg daarvan je voortdurend terugkerende pijnlijke resultaten ervaart.

Niet alleen dat, je dromen om een ​​gelukkig leven te hebben met een liefhebbende partner en een glorieuze toekomst te creëren zijn verpletterd.

Je gelooft niet langer dat je dit zult bereiken. En terwijl je verschrikkelijke pijn lijdt, gelooft je innerlijke identiteit dat de dingen niet beter zullen worden. Dit komt omdat narcistische mishandeling ons op ons diepste niveau treft. We accepteren en absorberen de pijn en het misbruik als kern innerlijke overtuigingen.

Na het ondergaan van narcistische mishandeling, zijn de overtuigingen van jezelf en hoe je dacht dat je leven ging spelen aanzienlijk veranderd en gruwelijk beschadigd.

Tot slot hier deel 3 van de video-serie “Hoe het fenomeen van narcistische mishandeling optreedt en hoe het te overwinnen”.

In deel drie leert u het volgende

Hoe maak je je los van je peptideverslaving? Wat doe je om te beginnen je met het maken van een gezonde peptide-cyclus?

Hoe je de beperkende overtuigingen die je Innerlijke Identiteit heeft overgenomen van vorige levens, jeugd en pijnlijke liefdesrelaties, kunt benaderen en transformeren.

Wat doe  je om je innerlijke identiteit af te stemmen op het leven dat je echt wilt leiden?

Over Melanie’s persoonlijke ervaring met narcistische mishandeling en hoe deze verschrikkelijke tijd in haar leven leidde tot de vorming van Quanta Freedom — het genezende model dat mijn leven en duizenden anderen zou veranderen.

Hoe een beperkend geloof waaraan de hele mensheid lijdt  — vooral individuen die narcistische mishandeling hebben ondergaan —   met Quanta Freedom kunnen loslaten.

Het was een enorme uitdaging, maar ik heb het gemaakt!

Nou, hier zijn we, na één van de meest uitdagende en spannende tijden in mijn leven … Nu nog verder mijn chronische rug en spierpijn terugdringen. Mijn leven in balans houden terwijl ik progressie maak in het bereiken van mijn doelen, je langs nieuwe wegen informeren om je te kunnen helpen met herstel en bloeien na narcistisch misbruik.

Deze programma’s zorgen dat je meer energie en vitaliteit hebt. Bovendien zorgen deze programma’s dat je efficiënter bent in elke situatie en dat je je op je gemak voelt met jezelf en met anderen.

Ik kan het niet kunnen doen zonder je steun, terugkoppeling en mooie opmerkingen.

Laat het me weten in de reacties welke inhoud je zou willen zien in toekomstige video’s. Maak de eventuele verbeteringen die je zou willen zien bekend. Dit zal ons echt helpen om door te gaan met het bieden van de nuttigste inhoud die wij mogelijk hebben.

Ik hoop dat deze video’s echt helpen. Als je stevig en echt stabiel wilt worden dan zijn die video’s en het programma echt voor jou.  Door het programma ga je snel contact te maken met je gezonde, ware en goddelijke zelf.

Ik wil ik je graag helpen een oplossing te vinden voor je problemen met narcisme.

In de eerste plaats help je jezelf door goed te studeren op narcisme.

Maar dit niet alleen. Je helpt jezelf nog meer door de tips te volgen. Die vind je in mijn artikels en video’s.  Die vind je op mijn Facebookpagina zodat je kunt veranderen. We leren je om te gaan met narcisme.

Op dezelfde manier is het complete programma van Melanie ideaal daar dit alle aspecten binnen een omlijnd kader behandeld. Zijn compleetheid zorgde er voor dat er internationaal 10 000 – den gebruikers zijn.  En 10.000 fans, volgers en onderschrijvers op de verschillende sociale mediakanalen.

De beste investering in jezelf die je nu kunt doen is haar programma aanschaffen.

Naast het programma van Ruth Buczynski is dit het beste wat nu te vinden is. Daarbij is het heel specifiek gericht op slachtoffers van narcistisch misbruik. Daarentegen is Ruth meer richt tot diegenen die slachtoffers willen helpen. Daarom heb ik me dan ook dat programma aangeschaft om je te kunnen helpen. Andere programma’s staan of wil nog in de kinderschoenen en hebben geen zo’n lange levensduurte en forum rond zich verzameld.

De prijs-kwaliteitverhouding en 6 maanden een stukje betalen is dan ook sterk gericht op het doelpubliek, namelijk diegenen die nu slachtoffer zijn. Het is gericht op diegenen ook die nu willen ontsnappen op een zo goed mogelijke manier.

Maar Narp van Melanie Tonia Evans is meer dan herstellen. Dat is een programma voor als je wilt een bloeiend leven tegemoet gaan. Dat veronderstelt wel een basiskennis Engels. Daar naar de video’s te kijken en te luisteren zul je snel kunnen toetsen of je dit voldoende kunt begrijpen.

Zelfs al dien je regelmatig een woord op te zoeken.  Dan nog is dit programma uiterst nuttig, omdat het zijn gelijke niet heeft. Weet je dat als je dient op te zoeken het alleen je aandacht zal verscherpen!

De volgende stap is door nu het Narp programma van Melanie in overweging te nemen.

Dat doe je door de teksten te lezen die nauw aanleunen bij Melanie haar herstelprogramma. Dat zijn teksten waar ik me door haar laat inspireren of een aangepaste vertaling  zodat je weet wat in het programma zit.

Heb je al verbinding gemaakt met onze innerlijke hulpmiddelen? Ik beloof dat deze middelen die je vindt onderaan deze pagina een transformatie zijn voor jou om narcistisch misbruik snel te overkomen.

De overweging om een online programma (van Melanie of anderen) aan te schaffen kun je hier maken.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Lees meer

alle artikels over narp-systeem, narps-programma, narcissistic abuse recovery programma, narcistisch misbruik herstelprogramma
audio van deze blog op narcisme.blog

Reacties

3 reacties op “Hoe narcistisch misbruik snel overkomen? Doe hier de test! +video +audio”

 1. T. Huisman avatar
  T. Huisman

  They fully understand where you are dealing with. They know it from the inside and you can trust them as a guide how to do it. In how to trust your self so you can be your self without being a snack.for narcissists.

 2. T. Huisman avatar
  T. Huisman

  Narssisists thrive on negative emotions and it feeds them. It is like inner knowing before the narcissist knows. Misuse things they know and in things you need making you in a state of dependency.

 3. christel Gios avatar
  christel Gios

  Super healing !!

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees