Juridisch coaching programma vecht tegen valse beschuldigingen?

Juridisch coaching programma vecht tegen valse beschuldigingen?

Ben je de spelletjes die je ex speelt beu? Wil je jezelf succes garanderen in de familiale rechtbank?

Je wilt een oplossing om te voorkomen dat je ex iedereen manipuleert, inclusief de kinderen. Iets wat hun leugens aan het licht zal brengen en de waarheid zal onthullen. Je wilt dat de professionals je serieus nemen en zien welke schade je ex de kinderen berokkent. Dit artikel gaat over waarde, inhoud en voorwaarden van een juridisch coaching programma

Maar tot nu toe blijkt de ex gladder te zijn dan een natte glijbaan. En uw kinderen lopen elke dag meer risico door de subtiele manier waarop ze manipulatie meemaken. Ze komen in verwarring, maar leren ook manipuleren.

Je zou kunnen naar de rechtbank stappen, maar zal dat iets veranderen? Wie weet, het is precies een postcode-loterij en de kinderen en jij hebben betere kansen nodig.

Misschien, maar in de huidige situatie denk ik dat de rechtbank grotere vissen hebben om te bakken. Kun je het je veroorloven om te blijven wachten?

U kunt lid worden van online forums over ouderverstoting en met iedereen klagen over je situatie.

Daardoor kun je je eventueel sterker voelen samen. Misschien door activiteiten samen te doen die het bewustzijn rond ouderverstoting, co-ouderschap en persoonlijkheidsstoornissen en opvoeding vergroten. Die activiteiten doen dan een beetje hoop ontstaan dat de maatschappelijke opvattingen zullen veranderen. Hoop ontstaat dat het maatschappelijk debat daarrond begint. Eventueel zullen politici wetsvoorstellen indienen, die al dan niet het halfrond halen.

Of eventueel een of ander onderzoek opstart om één of andere stelling wetenschappelijk te onderbouwen. Of schept eventueel een rechter in een bepaalde situatie een precedent door rekening te houden met het belang van het kind. Het is een lang proces, van meestal tientallen jaren.

Er zit misschien veiligheid in cijfers en maatschappelijk onderzoek? 

Als je kunt aantonen hoeveel ouders na scheiding geen contact meer hebben met hun kinderen? Hoeveel alimentatiegeld betaalt men en hoeveel daar naar het kind van gaat? Als je dan genoeg lawaai maakt over je bevindingen, zal iemand van de journalisten zeker luisteren? Dan haalt dat misschien het nieuws, komt het nu en dan in de krant of in een magazine.

Misschien, maar gaat het je NU helpen? Gaat het nu jouw kinderen helpen?

Ik snap het, we hebben allemaal hoop nodig. 

Help, op dit moment zijn het allemaal mensen die vasthouden aan een beetje hoop! Aan een kleine kans dat het sneller gaat dan verwacht. Hoop is zeker belangrijk. Netwerk vorming is zeer belangrijk, net als kennis.

Hoop lost niet al je angst op als er voor de zoveelste keer een brief van de rechtbank in de brievenbus komt.

Men slaat de hoop in het gezicht omdat er nog een hoorzitting nodig is voordat je je kinderen kunt zien. Of je hoeft nog een bemiddeling, of een bezoekruimte waar beide partijen het over eens geraken te vinden. En brengt men dan de kinderen? Of zijn ze thuis zijn als je ze komt afhalen en niet plotseling op vakantie vertrokken?

Hoop betaalt de rekeningen niet als je ex er alles aan doet om je failliet te laten gaan.

Je hebt een zekerder ding nodig dan “hoop”! Een positieve realistisch instelling is een absolute voorwaarde, maar niet alleen de resultaat-gerichte oplossing.

Het enige waar je nu zeker van kunt zijn, is dat je zou willen dat dit niet gebeurde. Dat je terug in de tijd zou kunnen gaan en ze of hem niet had ontmoet. Je zou willen dat de relatie niet op die manier was ontwikkeld, en dat je geen kinderen had met die persoon.

Misschien heb je hoop omdat je ex een grote, een overduidelijk voor de hand liggende fout zal maken en dat dan iedereen naar adem snakt als dat de waarheid eindelijk onthult. Maar in sommige gevallen ondersteunen niet erkende psychologen, die vervolgens rechters niet nachecken, valse beschuldigingen.

Men zet topadvocaten in met hun collegiale tentakels, waar de rechter meer rekening mee houdt. Bijvoorbeeld onafhankelijke advocaten die ook voor de kinderrechtencommissaris werken.

Ik wou dat je al het geld ter wereld had om te betalen voor de beste advocaat om dit soort vonnissen te vernietigen.

Maar zelfs als men een billijk vonnis niet uitvoert, wat is dan de strafmaat voor het niet uitvoeren? Wie beschouwt dan of de kinderen in een verontrustende situatie verkeren als ze alle luxe hebben, de juiste voeding, met alle broers en zussen samen zijn?

Wat als traumatisch gedrag pas verschijnt als men het loyaliteitsconflict subtiel aanwakkert? Bijvoorbeeld doordat mama of papa steeds spreekt over hoe hard zij of hij de kinderen wel niet zal missen als ze in dat weekend naar papa of mama vertrekken!

Wat als een partner “zielig” gaat doen? Geeft hij of zij signalen waardoor de kinderen opmaken dat ze “angstig” moeten zijn als ze weggaan bij de andere ouder?

Nogmaals, ik begrijp dat we hopen, en wensen dat we kunnen ontspannen aan deze nachtmerrie. Maar het brengt je nog steeds niet dichter bij die ongrijpbare oplossing die je zoekt? Het niet hebben van een band ten gevolge van die situatie kan tientallen jaren duren. Je denkt dan dat het zal veranderen als je kinderen zelf kinderen hebben. In het belang van de kleinkinderen zou er iets kunnen veranderen. De kans bestaat, maar ook veelal niet.

De oplossing is niet louter een wens!

Wat als de oplossing niet afhankelijk was van je ex? Of de rechter, of de maatschappelijk werker, of de psycholoog, of de positie van de maan?

Stel dat de oplossing veel dichter bij huis was? Wat is het enige waarop u altijd kunt vertrouwen?

Wanneer jij de oplossing bent of de meeste kans op slagen hebt door welke aanpak is dat dan?

Jij bent de enige die weet dat je ex-spelletjes speelt. Bovendien ben je de enige die er doorheen heeft gekeken. Jij bent de enige die hun sterke en zwakke punten kent. Jij bent de enige die weet dat je kinderen van je houden en pijn hebben.

U bent de enige die weet wat de oplossing hiervoor is. Jij bent de enige die je echt kunt vertrouwen. Je speelde het spel eerder met je ex en stapte uit. Wat betekent dat je hebt gewonnen. Wat betekent dat je weer kunt winnen.

Kunnen we je helpen om je kracht te herwinnen en vandaag de mogelijk oplossing te worden?

Het gemis van uw kinderen, en ook het verdriet of de verandering die je aanvoelt bij je kinderen betekent ook al omdat je leven door de scheiding zoveel veranderd is een bepaalde vorm van rouw waar je doorheen moet. Het is zeker uit je comfortzone.

En als je niet gewoon bent om nu en dan iets buiten je comfortzone te doen bezorgt dat meer spanning dan bij iemand die wel nu en dan iets doet buiten zijn normale patronen.

Wat als je niet meer naar iedereen en al het andere zou zoeken om de oplossing te vinden? Wanneer jij de oplossing zou worden?

Uw kinderen hebben u nodig om de oplossing te zijn. Ze kijken naar je om dit op te lossen. Niet de rechter of de maatschappelijk werker, maar jij. Om veel te kunnen veranderen, moet u eerst veranderen.

Je dient jezelf klaar te stomen voor de familiale rechtbank. Zo kun je alle vaardigheden, inzicht en begeleiding die je nodig hebt leren om de oplossing te worden.

De technieken die sommige juridische consulenten met je delen in hun juridisch coaching programma zouden je duizenden euros kunnen besparen  en jaren studie kunnen besparen aan tijd en geld. om  te beheersen.

Als je wilt dat je nu resultaten behaalt, heb je nu al de kennis zowel van een maatschappelijk werker en therapeut voor kinderen en ervaring van ouders in exact dezelfde situatie als jij nodig. Als je wat tijd stopt in het volgen van die kennis heb je meer kans op succes in de familierechtbank.

Het is belangrijk dat je klaar bent om deze situatie in handen te nemen. Dat is een situatie dat een deel is van je hele leven. Als je je inzet om te investeren in uzelf en in de toekomst van uw kinderen dan geraak je klaar om in je eigen kracht te geloven, wat een noodzakelijke voorwaarde is voor een goede voorbereiding en juiste communicatie met de andere ouder en betrokkenen. Welk juridisch coaching programma is daarvoor geschikt?

Een belangrijk begin is uw realiteitscheck!

Na een gewelddadige relatie bevindt je hele lichaam zich in de overlevingsmodus. Deze modus betekent dat je hersenen niet op volle kracht functioneren, wat je ook probeert. Dus is het belangrijk dat je de delen van je hersenen activeert die je nodig hebt voor deze strijd en begint een actieplan te vormen. Dat kun je doen met ademwerk en egowerk waarvan je de instructies vindt als je zoekt met de zoekfunctie en in het menu. Maar misschien is er een compleet juridisch coaching programma?

Je ex heeft het eerste schot afgevuurd en dus gebruik je al je energie voor schadebeperking, wat vermoeiend en frustrerend is. Je dient het verhaal van hoe alles zich heeft ontwikkeld te ontrafelen,  de waarheid te presenteren ook chronologisch en de ex te triggeren om hun ware kleuren te onthullen.

Betere communicatie!

Alles wat u zegt en doet, beoordeelt men en daarom is het belangrijk dat uw communicatie perfect is. Dit is zoveel meer dan positiebepalingen of de woorden die je spreekt. Je dient alle verborgen aspecten van communicatie te bekijken en je moet ervoor zorgen dat ze je boodschap krachtig en duidelijk ontvangen.

Meer zelfvertrouwen met een juridisch coaching programma!

Je ex weet precies welke knoppen ze moet indrukken om ervoor te zorgen dat je precies doet wat ze willen, wat professionals vervolgens verkeerd interpreteren. Leren wat uw eigen triggers zijn, zal hun kracht wegnemen en het weer in uw handen leggen.

Je ex zal je machteloos hebben laten voelen en deze situatie is nu niet beter. MAAR jij bent de sleutel om deze situatie te veranderen. Je dient aan je zelfvertrouwen te werken zodat je je superkrachten ontwikkelt.   

Een ouderschapsplan!

Men vergeet de kinderen in dit proces vaak ondanks dat ze eruitzien alsof ze erg krachtig zijn, zijn ze eigenlijk ongelooflijk kwetsbaar.

Je hebt een gespecialiseerd ouderschapsplan nodig, om het beste resultaat voor de kinderen te garanderen.

Tijdens corona!

Als de rechtbank gebruikt maakt van videoconferentie of het bemoeilijkt om getuigen te horen dan heb je in deze onzekere periode de kans dat exen dit in hun voordeel gebruiken door het contact te stoppen tussen de kinderen en jij.

Dit kan een extra laag angst toevoegen en daarom is het belangrijker dan ooit om volledig voorbereid te zijn.

juridisch coaching programma
Ga op zoek naar onze gratis tools!

Naar welk soort juridisch coaching programma ben je op zoek?

Als je je laat coachen zoek dan naar een programma dat betaalbaar is.

Het is best mogelijk dat je voor een heel lange periode in een conflict situatie komt met je ex. Dan heb je een programma nodig die niet beperkt is in tijd.

Natuurlijk bevat dit juridisch coaching programma ook instructies om terug contact te maken met je kinderen op een sterke, liefdevolle manier. Dit juridisch coaching programma houdt rekening met wat ze hebben meegemaakt en hoe ze zijn gemanipuleerd. Dat is ook een levenslange taak.

Daarom is het belangrijk als je een juridisch coaching programma gebruikt dat deze aspecten behandelt dat je een levenslange toegang hebt, hoe lang het ook duurt en dat je het kunt gebruiken op uw eigen tempo. Je hebt de best mogelijke voorbereiding nodig.

U hebt een levenslange toegang nodig!

Je dient op zo’n coach of programma te kunnen vertrouwen als een complete bron, hoe lang dit ook duurt zodat je ook in je eigen tempo kunt werken.  

Meer dan dat, je hebt de best mogelijke voorbereiding op de volgende act van je toneelstuk. Kijk of er ook een betalingsplan beschikbaar is voor de aanschaf.

Vind op Facebook de supportgroep dat meest geschikt is voor u dat ook verbonden is met een juridisch coaching programma.

Bekijk welke competenties de moderators van die ondersteuningsgroep hebben. Lees na wat de voorwaarden, de veiligheid en waaruit hun inkomsten komen. Bekijk de reacties als ze je aanvaarden. Als die niet constructief zijn stop dan je lidmaatschap. Bekijk ook hoe ideologisch gekleurd de reacties zijn en/of de groep multi-cultureel is. Bekijk of er geen soort cultus rond bepaalde figuren is.

Hanteerbaar en bereikbaar!

En zie of deze programma’s je op verschillende devices kunt gebruiken en downloadbaar zijn.

Soms werk je beter aan je voorbereiding als je het schriftelijk kunt doen.

Het dient een juridisch coaching programma te zijn dat je aanzet tot actie.

Bij het gebruik ervan in uw communicatie met de kinderen dien je te zien dat ze zich ontspannen.

Je dient antwoorden te krijgen op al je vragen.

Verkort het juridisch coaching programma je tijd in de rechtszaal? Zo kun je meer tijd besteden aan het hebben van plezier met uw kinderen en om de financiële barrière te overwinnen die soms voor ouders bestaat?

Vergeet niet dat als je ex je niet meer kan beheersen daarom dat ze dat kunnen proberen via anderen.

Suggestie juridisch coaching programma!

Ik hoop dat deze suggesties om op zoek te gaan naar een juridisch coaching programma en aan wat dit moet voldoen als je confrontatie hebt met een hoogconflict je echt kan helpen.

Gebruik ook de zoekfunctie en ga op zoek in de +1500 artikels naar ouderschap, communicatie en juridisch.

Ik wil ook dat je begrijpt dat niet iedereen het getroffen doelwit is van narcisten. Dat is een complete slachtoffer leugen, want als je je hebt ontwikkeld en je staat op en je legt grenzen en je vertrouwt op je eigen lichaam om een volwassene te zijn en voor jezelf te zorgen, omdat het je werk is dat te doen, zul je geen doelwit van een narcist worden. En naarmate je opstaat als dat wel het geval was je dat minder en minder worden.

Kun je niet die lamme gazelle zijn aan de rand van de roedel?

Je wordt een grote, sterke bizon in het midden van de roedel. Bovendien word je geen doelwit meer. En als die bizon, als dat grensbeest, ben je je eigen voogd, volwassene en gemachtigde beschermer geworden, wat jouw taak is.

En het mooie daarvan is dat je het voortouw neemt voor de andere mensen waar je om geeft in je leven, zoals je kinderen. Uw kinderen leren door uw voorbeeld ook in hun kracht te staan.

Als je hiermee resoneert, zou ik het heel leuk vinden als je me dit in je opmerkingen laat weten, en ook als je hier nog vragen over hebt in verband met een juridisch coaching programma zodat de uitwisseling van ervaringen kan beginnen.

Rebecca Zung is een van die topadvocaten waar ik een aantal artikelen over gemaakt hebt met een Engelstalig juridisch coaching programma!

Maar er zijn nog verschillende adviseurs zoals advocaat Miek Crol waar je je voordeel kunt bij doen.

Ik zou graag willen dat je begrijpt wat deze innerlijke ontwikkeling werkelijk inhoudt. En je kunt dit doen door deel te nemen aan de Engelstalige workshop Three Keys to Thriving After Narcissistic Abuse. Andere bronnen vind je ook in het menu.

We gaan dit echt diep doornemen, zodat je van binnenuit begrijpt hoe je in dat machtsniveau kunt stappen, waar je ondoordringbaar en vrij van narcisten zult worden, ondoordringbaar voor en vrij van hen, waar ze niet zullen in staat zijn om hun pijlen op je te richten en je in te nemen in hun spel.

Als je ervaring hebt met juridisch advies, organisaties ter ondersteuning van ouders, goede bemiddelaars die weten om te gaan met hoogconflict, forums die constructief bijdragen aan de maatschappelijke discussie, en of ervaringen veilig uitwisselen enz. laat het ons weten.

Als je die service aanbiedt kun je mogelijk terecht in een categorie die we voor hulpverlening hebben aangemaakt, zodat je een transparante voorstelling kunt maken.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer