Vliegende apen beschamen als we vertrekken.

Ik hoor zo velen van ons “onszelf” veroordelen, omdat het ons een lange tijd kostte om te vertrekken of te stoppen met de toxische persoon in ons leven. Dit komt vooral door de vliegende apen die nog in ons netwerk zitten, waar we ons nog te veel door laten beïnvloeden en ons beschamen.

Of misschien heb je nu twijfels over het te vroeg uitstappen uit de toxische relatie.

vliegende apen beschamen
De juiste tools voor stimulering van zelfgenezendvermogen bij trauma!

Veel hiervan komt ook van buitenaf.

We kunnen druk voelen van onze vrienden en familie, en worden veroordeeld als we een situatie niet ‘snel genoeg’ verlaten. Anderen zullen ons dan weer veroordelen, omdat we het opgeven, en ons bang maken voor de gevolgen voor de kinderen.

Narcisten zijn erg goed in het twijfel zaaien bij ons, en gebruiken ook hun vliegende apen om ons het gevoel te geven dat we schuldig zijn. Als we vertrekken beschamen de vliegende apen ons .

De beslissing nemen om te vertrekken op een bepaald tijdstip is niet eenvoudig.

Er zijn veel aspecten van ons welzijn waar we rekening mee moeten houden – waaronder onze fysieke veiligheid, onze reputatie en onze eigen behoefte en onze financiële situatie.

Maar op lange termijn zijn de gevolgen erger voor ieder die we graag zien als we langer blijven bij een toxisch persoon. We dienen ons vertrek dan ook goed voor te bereiden.

Het is terecht om nog niet klaar te zijn om het verdriet van de verloren tijd voor de relatie onder ogen te zien. Of de gevolgen van het verlaten van een narcist voordat ze ons verlaten.

@zelfzorgHelp

Je WEET wat er echt is gebeurd en niet de vliegende apen.

Alle gasverlichting in de wereld verandert niets aan het feit dat je een expert bent in je eigen ervaringen. ⁠Niemand kent de gevoelens die je hebt ervaren als gevolg van iemands gedrag, behalve jij! ⁠Giftige mensen houden ervan om te proberen je aan je ervaringen te laten twijfelen. ⁠

Vliegende apen HOUDEN ervan om uw uitleg van de situatie af te wijzen. ⁠Onthoud, wat andere mensen ook zeggen of doen, jij bent de enige expert op het gebied van je eigen ervaringen. ⁠

Probeert iemand je te overtuigen dat hij meer wist over je ervaringen dan jij?

De “Narcistische Lastercampagne” via de vliegende apen die beschamen is echt.

Het voelt niet goed om leugens over je verspreid te hebben, en het kan ECHT verleidelijk zijn om “de zaak recht te willen zetten” en jezelf te verdedigen.⁣

Het zal niet werken. Alle mensen die leugens over jou slikken zijn NIET jouw mensen en zullen NIET jouw mensen worden, hoeveel waarheid je hen ook presenteert.

De enige manier om te “winnen” met een narcist is NIET SPELEN!

Disclaimer:

dit bericht verwijst NIET naar situaties waarin gerechtelijke kwesties en voogdijkwesties op het spel staan. Het IS belangrijk om jezelf te verdedigen in juridische situaties en jezelf daar zeer goed op voor te bereiden door zoveel mogelijk te documenteren. Dit bericht gaat ervan uit dat er geen juridische gevolgen zijn voor de daden van de vliegende apen die beschamen.

Disclaimer: Het woord “narcist” wordt gebruikt om te verwijzen naar een persoon die misbruik heeft gepleegd en geen empathie bezit of op enigerlei wijze probeert te stoppen met misbruik. Als je narcistische neigingen hebt (zoals we allemaal hebben), ben je niet de persoon naar wie we hier verwijzen.

Vliegende apen zijn die mensen die op één lijn staan ​​met bijvoorbeeld een narcistische ouder.

Vliegende apen maken het misbruik en de mishandeling van de narcist jegens anderen mogelijk. Ze ondersteunen de narcist en nemen eraan deel. Het meest voorkomende type vliegende aap is één of beide ouders van de narcist (de grootouder van de kinderen).

Vliegende apen beschamen zowel op een passieve als een actieve manier bij het voortzetten van het misbruik door de narcist jegens anderen.

Ze zitten er werkeloos en kritiekloos bij en ondersteunen de valse versies van de werkelijkheid van de narcist door blinde instemming of stilte … in het dagelijks leven, sociaal of wanneer ze in het publiek voor de rechtbank verschijnen. Ze dagen het ongeordende gedrag niet uit en doen gewoon een oogje dicht voor het voor de hand liggende.

Ze nemen ook actief deel aan de mishandeling, gericht op een of alle kleinkinderen. We zien dit helaas vrij vaak, waarbij de grootouder het “Assepoester” -kind uitkiest en deelneemt aan de mishandeling van meerdere generaties terwijl hij kruipt over het “gouden kind” om verdeeldheid en conflicten tussen de kinderen te creëren.

Waarom beschamen ze jou als vliegende apen?

Omdat het meerdere generaties zijn die betrokken zijn in het misbruik. De narcist viel niet ver van de genetische stamboom van de familie en de narcist werd hoogstwaarschijnlijk ook sterk beïnvloed en gevormd door de mishandeling en misbruik door hun eigen ouder(s).

De vliegende apen steunen de narcist door je te beschamen omdat dat al tientallen jaren, zo niet generaties, hun familiedynamiek is. En ze zullen hetzelfde doen tegen de kleinkinderen en mishandeling mogelijk maken, want dat is gewoon wie ze zijn, wat ze altijd hebben gedaan en waar ze al aan hebben gewerkt om door te geven aan de toekomst.

Veel sterkte! Je hebt geen kritiek nodig, maar vooral steun.

Inzichten, tips, werkwijze, methodes om de pijn te verlichten vind je in het menu.

Tot slot

Ik hoop dat narcisme.blog je helpt te weten wat de waarschuwingssignalen zijn, maar nog belangrijker, hoe belangrijk het voor je is om in je lichaam te zijn, genezen te zijn om stevig in jezelf te zijn, in staat te zijn om over je gevoelens te spreken en jezelf te zijn – zodat u uw kracht niet weggeeft.

Een narcist kan je alleen manipuleren en oogsten als je geen zelf in jezelf bent. Je ware verdediging gaat nooit over het identificeren wie een narcist is. Het gaat er echt om dat je krachtig verschijnt als jezelf, want als je dat doet, zul je geen relaties aangaan met mensen die je verleiden en misbruiken. Het zal niet eens mogelijk zijn.

De grootste verdediging, die ik ken met betrekking tot hoe je krachtig kunt genezen en niet alleen kunt herstellen van narcistisch misbruik, maar ook om je Ware Zelf te vormen, om in de toekomst ongevoelig te zijn voor narcisten, is het NARP-programma. Het is hoe ik mezelf heb ontwikkeld en hoe duizenden anderen in deze gemeenschap dit ook hebben bereikt.

Ik hoop dat dit heeft geholpen en ik hoor graag van je met betrekking tot dit artikel of een ander. Wat heb jij ervaren met vliegende apen? Heb je er vertrouwen in dat je hier nooit meer in verstrikt zult raken? En ik wil echt van je weten, waar ben je op je helende reis met je ware kracht en bevrijding? Laat het me weten in de reacties hieronder.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

Geen contact met de narcist en vliegende apen – handlangers.

De kameraad van de narcist is onder zijn of haar controle dl 2

18 tekenen van apenvertakking of monkey branching

Een andere, holistische visie is niet zo vreemd – over lichaamsgerichte therapie!

De kameraad van de narcist deel 2

Je energie verplaatsen om je onderbewuste je weg van pijn te brengen

Hoe menselijk te zijn in een narcistische wereld?

narcistisch misbruik herstelprogramma

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.580 andere abonnees