Hoe dan ook geen reactie ! Geen contact met de narcist en zijn bende vliegende apen – handlangers van de narcist.

Een vriendin vertelde me dat ze vandaag werd achtervolgd en lastig gevallen in haar wagen door één van de flyingmonkeys, zijn narcistische fan club.  Slachtoffers van narcisten noemen hen vliegende apen.

 

[responsivevoice voice=”Dutch Male” buttontext=”Luister hier naar dit artikel”]

 

De uitdrukking inspireert herinneringen aan de gevleugelde apen in de originele film “Wizard of Oz“! Mensen die zich bewust zijn van pesten en verachten het in al zijn vormen hebben verwezen naar misbruik-ondersteuners als Flying Monkeys juist om die reden sinds 1939 toen de film voor het eerst verscheen.

vliegende apen

Ondersteuners handelen abusief tegen iedereen waarmee ze in contact zijn gekomen in een poging een kwaadaardige narcist te behagen. Dat wil zeggen ze handelen onwaar, onjuist, incorrect en averechts.

Technisch gezien zijn ze zelfs nog aansprakelijker dan openlijke misbruikers zelf.

De vliegende aap van dienst was een man die werkt met haar narcist.

Om het nog erger te maken, hebben narcisten in hun leven hun eigen persoonlijke handlangers. Wij bestempelen hen op de juiste manier als “vliegende apen”.

Die vliegende apen voegen zich bij hen en bij hun “team”. Vliegende apen gaan deelnemen aan hun schadelijke agenda om het leven van de doelwitten, prooien en slachtoffers te vernietigen.

Dat mijn vriendin werd achtervolgd schudde haar wakker. Ze kon hem en zijn auto goed bekijken. Met een klein beetje controle kon ze bevestigen dat het was wie ze dacht dat het was.

Haar narcist is een bullebak.

Hij/zij zal iedereen die hij kan gebruiken om de pesterijen uit te voeren. Ook lang nadat je de vrijheid terug hebt gevonden zal de narcist daarmee doorgaan.

Terwijl ze door die provocatie in de verleiding kwam om haar geen contact regel te verbreken om het hem te vertellen, wist zij diep van binnen precies dat het datgene was waarop hij mikte.

Na ons gesprek was het duidelijk dat zij hem die voldoening niet zal geven!

Wanneer je gepest wordt door een bende onder leiding van een psychopaat, stap dan weg.

Vliegende apen zijn de ondersteuners van de narcist. Ze zijn er in alle soorten en maten. Het kunnen vrienden, familieleden, voorgangers en counselors zijn.

In werkelijkheid denk ik niet dat de vliegende apen beseffen wat ze doen. Ik vertrouw erop dat deze mensen echt geloven in de gerechtigheid en de ‘oorzaak’ van de narcist.

Historische persoonlijkheidskenmerken van vliegende apen omvatten maar zijn niet beperkt tot de volgende attributen:

Ze zijn allemaal bang voor de narcist, maar om één of andere goddeloze reden zijn ze nog steeds bereid om haar/zijn giftig aanbod te doen.

Achter haar/zijn rug roddelen babbelende bavianen, inclusief openlijk geruchten over haar/zijn aan iedereen die wil luisteren.

Dan rennen ze regelrecht terug naar hun “leider” om een “slechte mond” te geven van de persoon met wie ze gewoon roddel praatten met hoevelen ze hun slechte, lelijke, controlerende, oppervlakkige en onbeduidende, domme baas verachten. Heel dubieus dus.

Laat je niet kisten door vliegende apen.

Schud het af en leef je leven met vreugde en vrede, vrij van manipulatie en misbruik.

Het is de grootste terugverdientijd! Geen reactie. Geen contact!!

Goed leven is de beste wraak.

Jij bent zo’n speciaal persoon. Dank U om je tijd te nemen om dit te lezen en te beluisteren.

Ik hou ervan als je regelmatig terugkomt omdat dan de kennis kan gebruikt worden in jouw leven. Ik hou er ook van als ik van je hoor wat jou het meeste raakte.

Ik ben nieuwsgierig om te horen wat jij nog zou willen toevoegen.

 

Bedankt, zoals altijd om aardig en creatief te zijn in de reacties.

Hier heb ik ook nog een aantal bruikbare suggesties om te lezen die je gaan helpen in je groeiproces.

 

Johan Persyn.

 

 

[/responsivevoice]

 

2 Feedbacks on “Hoe dan ook geen reactie ! Geen contact met de narcist en zijn bende vliegende apen – handlangers van de narcist.”

 1. Zeer herkenbaar hier te kunnen lezen hoe een narcist te werk gaat plus het bijzijn van de vliegende apen.
  Ik dacht te weten wat een narcist was ( heb al moeten breken met o.a. een andere broer die narcist is) de enige broer waar ik nog contact mee had blijkt ook een narcist.
  Ik voel me erg naïef dat het kwartje zo laat viel….. ik had wel het vermoeden en begon hem te mijden , met resultaat dat hij me miste , met gevolg dat tijdens een telefoongesprek de boel clashte.
  Het mooie was dat door deze ontdekking een last van 100 kilo van mijn schouders viel, alle puzzelstukjes vielen in elkaar.

  Een raar gevoel geeft het wel dat u in het schrijven hierboven duidelijk maakt te moeten leven met vreugde, goed te leven.
  Terwijl dat juist het gene was wat ik zoveel mogelijk deed en waarop ik juist gepakt werd door de narcist.

  Ondanks dat de ontdekking en voorgoed mijden van de narcist mij rust geeft, ben ik ongetwijfeld die kwaaie pier, helaas niet alleen in de ogen van de narcist, maar ook ook de vliegende apen en anderen….
  Gevolg dat ik op een eiland komt te zitten.
  Dit is momenteel wat continu door mijn hoofd gaat.
  Dus er is nog werk aan de winkel.

 2. Inzicht in narcisme komt er meestal niet op cognitief niveau, dan moet je een aantal jaren daarover gestudeerd hebben, en ervaringen met narcisten op doen. De lichaam-ziel verbinding herstellen zodat we ons buikgevoel volgen is wel mogelijk. Dus naïef ben je niet. Zeker niet als je een vermoeden had. Als je de kwaaie pier bent dan moet je dat voortaan beschouwen als dat je gegradueerd bent. Op een eiland zit je niet, op energetisch niveau zijn we allen met elkaar verbonden. Dat is juist de illusie die een narcist schept dat je alleen bent omdat je hem en zijn vliegende apen moet missen. In werkelijkheid zijn zij het die je energie afnemen. Je in je zelf verbinden op een diep innerlijk niveau met andere mensen is de eerste stap daar kon jij in slagen maar een narcist nooit. Heel erg bedankt voor jouw bericht. Goed dat je blijft vasthouden aan geen contact, maar als je het innerlijke werk niet doet zoals beschreven in werkwijze (gebruik zoekfunctie) dan blijft het knagen. Het stopt met continu door jouw hoofd te gaan als je het innerlijke werk doet. Veel sterkte Johan xx

Deel uw gedachten met ons om waarde toe te voegen.