Hoe dan ook geen reactie ! Geen contact met de narcist en zijn bende vliegende apen – handlangers van de narcist.

Een vriendin vertelde me dat ze vandaag werd achtervolgd en lastig gevallen in haar wagen door één van de flyingmonkeys, zijn narcistische fan club.  Slachtoffers van narcisten noemen hen vliegende apen.

 

 

De uitdrukking inspireert herinneringen aan de gevleugelde apen in de originele film “Wizard of Oz“! Mensen die zich bewust zijn van pesten en verachten het in al zijn vormen hebben verwezen naar misbruik-ondersteuners als Flying Monkeys juist om die reden sinds 1939 toen de film voor het eerst verscheen.

vliegende apen

Ondersteuners handelen abusief tegen iedereen waarmee ze in contact zijn gekomen in een poging een kwaadaardige narcist te behagen. Dat wil zeggen ze handelen onwaar, onjuist, incorrect en averechts.

Technisch gezien zijn ze zelfs nog aansprakelijker dan openlijke misbruikers zelf.

De vliegende aap van dienst was een man die werkt met haar narcist.

Om het nog erger te maken, hebben narcisten in hun leven hun eigen persoonlijke handlangers. Wij bestempelen hen op de juiste manier als “vliegende apen”.

Die vliegende apen voegen zich bij hen en bij hun “team”. Vliegende apen gaan deelnemen aan hun schadelijke agenda om het leven van de doelwitten, prooien en slachtoffers te vernietigen.

Dat mijn vriendin werd achtervolgd schudde haar wakker. Ze kon hem en zijn auto goed bekijken. Met een klein beetje controle kon ze bevestigen dat het was wie ze dacht dat het was.

Haar narcist is een bullebak.

Hij/zij zal iedereen die hij kan gebruiken om de pesterijen uit te voeren. Ook lang nadat je de vrijheid terug hebt gevonden zal de narcist daarmee doorgaan.

Terwijl ze door die provocatie in de verleiding kwam om haar geen contact regel te verbreken om het hem te vertellen, wist zij diep van binnen precies dat het datgene was waarop hij mikte.

Na ons gesprek was het duidelijk dat zij hem die voldoening niet zal geven!

Wanneer je gepest wordt door een bende onder leiding van een psychopaat, stap dan weg.

Vliegende apen zijn de ondersteuners van de narcist. Ze zijn er in alle soorten en maten. Het kunnen vrienden, familieleden, voorgangers en counselors zijn.

In werkelijkheid denk ik niet dat de vliegende apen beseffen wat ze doen. Ik vertrouw erop dat deze mensen echt geloven in de gerechtigheid en de ‘oorzaak’ van de narcist.

Historische persoonlijkheidskenmerken van vliegende apen omvatten maar zijn niet beperkt tot de volgende attributen:

Ze zijn allemaal bang voor de narcist, maar om één of andere goddeloze reden zijn ze nog steeds bereid om haar/zijn giftig aanbod te doen.

Achter haar/zijn rug roddelen babbelende bavianen, inclusief openlijk geruchten over haar/zijn aan iedereen die wil luisteren.

Dan rennen ze regelrecht terug naar hun “leider” om een “slechte mond” te geven van de persoon met wie ze gewoon roddel praatten met hoevelen ze hun slechte, lelijke, controlerende, oppervlakkige en onbeduidende, domme baas verachten. Heel dubieus dus.

Laat je niet kisten door vliegende apen.

Schud het af en leef je leven met vreugde en vrede, vrij van manipulatie en misbruik.

Het is de grootste terugverdientijd! Geen reactie. Geen contact!!

Goed leven is de beste wraak.

Jij bent zo’n speciaal persoon. Dank U om je tijd te nemen om dit te lezen en te beluisteren.

Ik hou ervan als je regelmatig terugkomt omdat dan de kennis kan gebruikt worden in jouw leven. Ik hou er ook van als ik van je hoor wat jou het meeste raakte.

Ik ben nieuwsgierig om te horen wat jij nog zou willen toevoegen.

 

Bedankt, zoals altijd om aardig en creatief te zijn in de reacties.

Hier heb ik ook nog een aantal bruikbare suggesties om te lezen die je gaan helpen in je groeiproces.

 

Johan Persyn.

 

 

 

Deel uw gedachten met ons want samen kunnen we opzettelijk de wereld verrijken door waarde aan elkaar toe te voegen.