Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Geen contact met de narcist en vliegende apen – handlangers.

Een vriendin vertelde me dat ze vandaag werd achtervolgd en lastig gevallen in haar wagen door één van de flyingmonkeys, de narcistische fanclub van haar ex.  Slachtoffers van narcisten noemen hen vliegende apen.

De uitdrukking inspireert herinneringen aan de gevleugelde apen in de originele film “Wizard of Oz“! Mensen die zich bewust zijn van pesten verachten het in al zijn vormen en hebben verwezen naar misbruik-ondersteuners als Flying Monkeys (vliegende apen) juist om die reden sinds 1939 toen de film voor het eerst verscheen.

Ondersteuners handelen abusief tegen iedereen waarmee ze in contact zijn gekomen in een poging een kwaadaardige narcist te behagen. Dat betekent ze handelen onwaar, verkeerd, incorrect en averechts.

Technisch gezien zijn ze zelfs nog aansprakelijker dan openlijke misbruikers zelf.

De vliegende aap van dienst was een man die werkt met haar narcist.

Om het nog erger te maken, hebben narcisten in hun leven hun eigen persoonlijke handlangers. Wij bestempelen hen op de juiste manier als “vliegende apen”.

Die vliegende apen voegen zich bij de narcist en bij hun “team”. Vliegende apen gaan deelnemen aan de schadelijke agenda van de narcist om het leven van de doelwitten, prooien en slachtoffers te vernietigen.

Dat mijn vriendin werd achtervolgd schudde haar wakker. Ze kon hem en zijn auto goed bekijken. Met een klein beetje controle kon ze bevestigen dat het was wie ze dacht dat het was.

Haar narcist is een bullebak.

Hij of zij zal iedereen die hij kan gebruiken om de pesterijen uit te voeren. Ook lang nadat je de vrijheid terug hebt gevonden zal de narcist daarmee doorgaan.

Terwijl ze door die provocatie in de verleiding kwam om haar geen contactregel te verbreken om het hem te vertellen, wist zij diep van binnen precies dat het datgene was waarop hij mikte.

Na ons gesprek was het duidelijk dat zij hem die voldoening niet zal geven!

Wanneer je gepest wordt door een bende onder leiding van een psychopaat, stap dan weg.

Vliegende apen zijn de ondersteuners van de narcist.

Ze zijn er in alle soorten en maten. Het kunnen vrienden, familieleden, voorgangers en counselors zijn.

In werkelijkheid denk ik niet dat de vliegende apen beseffen wat ze doen. Ik vertrouw erop dat deze mensen echt geloven in de gerechtigheid en de ‘oorzaak’ van de narcist.

Historische persoonlijkheidskenmerken van vliegende apen omvatten, maar zijn niet beperkt tot de volgende attributen:

Vliegende apen zijn allemaal bang voor de narcist, maar om één of andere goddeloze reden zijn ze nog steeds bereid om haar of zijn giftig aanbod te doen.

Achter haar of zijn rug roddelen babbelende vliegende apen, inclusief openlijk geruchten over haar of zijn aan iedereen die wil luisteren.

Dan rennen de vliegende apen regelrecht terug naar hun “leider” om een “slechte mond” te geven van de persoon met wie ze gewoon roddel praatten met hoevelen ze hun slechte, lelijke, controlerende, oppervlakkige en onbeduidende, domme baas verachten. Heel dubieus, dus.

Laat je niet kisten door vliegende apen.

Schud het af.

Leef je leven met vreugde en vrede.

Leef vrij van manipulatie en misbruik.

Het is de grootste terugverdientijd! Geen reactie. Geen contact!

Goed leven is de beste wraak.

vliegende apen
Trauma en traumazorg in Europa

Jij bent zo’n speciaal persoon. Dank je om je tijd te nemen om dit te lezen en te beluisteren.

Als je regelmatig terugkomt houden wij daarvan omdat dan de kennis kan gebruikt worden in jouw leven. Ik hou er ook van als ik van je hoor wat jou het meeste raakte.

Ik ben nieuwsgierig om te horen wat jij nog zou willen toevoegen.

Bedankt, zoals altijd om aardig en creatief te zijn in de reacties.

Hier heb ik ook nog enkele bruikbare suggesties om te lezen die je gaan helpen in je groeiproces. Zend dit artikel naar iemand die het nodig heeft.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

Narp herstel-programma of narcissistic abuse recovery programma

Reacties

Eén reactie op “Geen contact met de narcist en vliegende apen – handlangers.”

  1. johanpersyn avatar

    Inzicht in narcisme komt er meestal niet op cognitief niveau, dan moet je een aantal jaren daarover gestudeerd hebben, en ervaringen met narcisten op doen. De lichaam-ziel verbinding herstellen zodat we ons buikgevoel volgen is wel mogelijk. Dus naïef ben je niet. Zeker niet als je een vermoeden had. Als je de kwaaie pier bent dan moet je dat voortaan beschouwen als dat je gegradueerd bent. Op een eiland zit je niet, op energetisch niveau zijn we allen met elkaar verbonden. Dat is juist de illusie die een narcist schept dat je alleen bent omdat je hem en zijn vliegende apen moet missen. In werkelijkheid zijn zij het die je energie afnemen. Je in je zelf verbinden op een diep innerlijk niveau met andere mensen is de eerste stap daar kon jij in slagen maar een narcist nooit. Heel erg bedankt voor jouw bericht. Goed dat je blijft vasthouden aan geen contact, maar als je het innerlijke werk niet doet zoals beschreven in werkwijze (gebruik zoekfunctie) dan blijft het knagen. Het stopt met continu door jouw hoofd te gaan als je het innerlijke werk doet. Veel sterkte Johan xx

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.588 andere abonnees