Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Als narcistische levering – voorraad krijg je geen respect!

De narcist is het mentale equivalent van een alcoholist.

Ze hebben onredelijke aandacht en goedkeuring nodig. Bovendien zijn ze onverzadigbaar. Ze sturen hun hele gedrag, in feite hun leven, om deze plezierige aandachtspunten van narcistische levering en voorraad te krijgen.

Daarbij verankeren ze hun zelfbeeld in een coherent, volledig bevooroordeeld beeld van zichzelf. Ze gebruiken hun zelfbeeld om hun labiele gevoel van eigenwaarde en zelfrespect te reguleren. Tenzij je ze altijd goedkeurt en prijst, word je vernederd.

Er wordt van je verwacht dat je je eigen wensen en behoeften opoffert om aan hun aanbod te voldoen.

Relaties voor narcisten zijn transactioneel.

Dit betekent dat de narcist alleen zal investeren in iemand die iets heeft dat hij kan exploiteren voor eigen persoonlijk gewin.
Daardoor wordt iemand ontmenselijkt en deze persoon noemt men narcistische levering of narcistische voorraad.

Narcisten hebben een buitengewoon lage drempel voor verveling.

Daarom zijn ze steeds op zoek naar narcistische voorraad. De dingen die ze zeggen dat ze in het begin van je houden, worden al snel de vloek van hun bestaan. Als ze zeggen dat ze alleen van jou houden is dat om te beginnen al gelogen.

Ze zullen zeer geërgerd worden door deze dingen die ze aan je in het begin zo goed vonden. Naarmate de tijd verstrijkt verergt hun ergernis, omdat hun hele agenda is om je neer te halen.

Daarom, zodra ze zich vervelen en de liefdeschemicaliën beginnen af ​​te nemen begint de relatie uiteen te vallen. Bovendien zien ze dat je een echte persoon bent. Ze zien niet een of ander filmpersonage dat ze in hun gedachten hebben verzonnen, dan beginnen de dingen te ontrafelen omdat ze geen band met je hebben gevormd. Dan gaat de narcist naar een van zijn geheime slachtoffers en vindt een nieuwe narcistische voorraad.

narcistische levering voorraad
@zelfzorgHelp

Stop met wensen dat de nieuwe narcistische levering voorraad wordt misbruikt … je bent beter dan dat.

Het misbruik gebeurt immers privé, rustig en buiten ieders gezichtsveld. Het is ontworpen om anderen niet op de hoogte te houden van wat er werkelijk aan de hand is.
Je hebt zelfs het misbruik verborgen, onthoud alle excuses die je voor de narcist hebt gemaakt. Onthoud alle liefdevolle berichten die je hebt gemaakt.

Weet je nog hoe “verliefd” je was op de persoon die je negeerde, uitschold, je beschaamde en je weggooide? Stop met het zoeken naar tekenen van misbruik in hun nieuwe relatie. Het gebeurt achter gesloten deuren, onzichtbaar voor de buitenwereld, net als bij jou toen. De narcist heeft immers zijn tactiek ook subliemer gemaakt, voor het geval dat nodig is.

Een narcist zal alleen doen alsof hij spijt heeft als hij of zij geen goede narcistische levering of voorraad vindt.

Narcisten hebben geen spijt, het is enkel doen alsof, dat ze eerdere vrienden of geliefden hebben weggegooid.
Wanneer een narcist zijn interesse verliest, ben je niet langer van waarde voor hem. Ze voelen geen empathie voor de pijn van andere mensen.

Narcisten zijn ontrouw omdat ze het gewoon vinden om zoveel partners te hebben als ze willen. Ze zijn gewoon zoveel narcistische aanbod te hebben als ze willen.

Dit vinden ze helemaal niet verkeerd. Veel narcisten haten vrouwen zelfs zo erg, dat ze ontrouw en seksuele degradatie gebruiken om hen te straffen voor het onrecht waarvan de narcist hen de schuld geeft.
Het feit dat de narcist alleen maar trouwt om er ‘normaal’ uit te zien voor de wereld, zorgt er ook voor dat de narcist zijn partner veracht. Kortom, de narcist ziet zijn partner als een belemmering.
De narcist haat verder zijn of haar partner omdat de partner eist dat de narcist trouw is. Trouw dient geen enkel doel, voor zover het de narcist betreft.

Je narcistische ex weet dat ze heel snel een nieuwe “relatie” moeten aangaan met iemand uit zijn narcistische voorraad levering.

De reden waarom is om iedereen ervan te overtuigen dat jij het probleem in de relatie was en niet hij of zij. Meestal hebben ze binnen de 48 uur een nieuwe partner.

Hou in gedachten dat liefde zonder respect misbruik is.

In elke relatie – romantisch, vriendschappelijk, met familieleden, is het nodig en niet onderhandelbaar dat liefde gepaard gaat met respect, om de relatie te laten bloeien.

Respect hier is de oprechte erkenning van iemands fysieke, emotionele en spirituele wezen.

Alle vormen van narcistisch/emotioneel misbruik, zoals gaslighten, de schuld geven, liefdesbombardementen, zondebokken, schreeuwen, pesten, broodkruimels geven – bread-crumbing, vernedering, beledigingen, constante kritiek en nog veel meer vormen van schendingen komen allemaal voort uit een plaats van diepe minachting. Ze komen voort uit een gebrek aan respect van de misbruiker naar de overlevende.

Voor een narcist ben je niets meer dan een voorwerp van bevoorrading, een narcistische levering of narcistische voorraad. Zodra ze voelen dat je je terugtrekt uit hun bevoorrading, zullen ze liefdevol en aanhankelijk gedrag gaan vertonen. Ze gebruiken dan andere broodkruimeltechnieken in een poging je weer vast te haken. als hun aanbod.

Deze fase van het terugwinnen van je kan verwarrend voor je zijn. Het kan je ervan weerhouden de relatie te verlaten, omdat je begint te denken dat ze echt van je houden. Je begint te denken dat ze je in hun leven willen. Maar houd er rekening mee dat dit allemaal een spel is van het behouden van de narcistische voorraad.

Dus als iemand zegt dat ze van je houden en om je geven, maar hun acties herhaaldelijk gebrek aan respect weerspiegelen en geen oprechte bedoeling om dingen goed te maken weerspiegelen, herken dit dan als een enorme rode vlag. Dan ga je doen wat je moet doen om eerst voor jezelf te zorgen. Je verdient beter dan leugens en spelletjes.

Tot slot

Laat me je uitleggen hoe ik je kan helpen dit echt vooruit te helpen zodat je het narcistisch misbruik gedaan maakt. Allereerst zijn er de gratis groeitaken en heel wat bronnen die je hier vindt. Het is allemaal gratis en vrijblijvend en als je een abonnement neemt kun je op elk moment weer uitschrijven.

De volgende stap is het Engelstalige Quanta Freedom Healing programma, wat je een verschuiving zal geven op die delen die bleven verbonden met iemand die met je knoeit, zodat je ze kunt helen, jezelf ervan kunt bevrijden en verankerd kunt raken in kracht en waarheid in je lichaam. Daarbij heb je ook nog het Engelstalige boek “How to do the work” de link vind je in het menu.

Dus ik hoop echt dat dit heeft geholpen. Deel dit artikel alsjeblieft. Deel alsjeblieft hoe het voor jou is gegaan en hoe je je voelt nadat je dat hebt gedaan. Ik hoor daar graag over en eventuele andere opmerkingen of vragen die je heeft.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

narcistisch misbruik herstelprogramma

Geplaatst

in

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees