In het narcistisch woordenboek ben jij diegene die aanzet tot misbruik!

In het narcistisch woordenboek ben jij diegene die aanzet tot misbruik!

Als ze een fout maken en jij je uiteindelijk verontschuldigt, is dat misbruik. Misbruikers hebben een speciale manier om je ervan te overtuigen dat de manier waarop ze je slecht behandelen jouw schuld is, alsof het in hun narcistisch woordenboek zo staat.

Narcisten geven hun acties niet op, alsof ze engelen zijn die onmogelijk fouten kunnen maken.

Ze kiezen hun slachtoffers zorgvuldig, dus als je er een bent, moet je een goed hart hebben, want ze weten dat je niet kunt toestaan ​​dat je ze als slechte mensen ziet.

narcistisch woordenboek
@zelfzorgHelp

Narcisten spelen op je zelfvertrouwen en laten je aan jezelf twijfelen.

Ze weten dat je jezelf de schuld geeft voordat je hen de schuld geeft, zullen ze je ertoe aanzetten om jezelf de schuld te geven.

Dergelijke mensen zijn giftig. Ze laten levenslang littekens achter op je ziel. Je kunt ze maar beter uit je leven sluiten. Je kunt en je zou moeten.

Iemand die je afblaft wanneer je jezelf uitdrukt, zelfs als het gewoon je mening is, is geen veilig persoon.
Ze zullen je ervan beschuldigen “negatief” te zijn. Alles wat voor hen geen overdreven bewondering of aanbidding is, wordt niet getolereerd.

Dit hoeft geen gedrag van een romantische partner te zijn. Het kan een vriend, ouder, broer of zus, collega, baas, supervisor zijn. Pas op dat je woorden worden omgedraaid, of je perspectief belachelijk wordt gemaakt, of dat je je slecht voelt als je zegt: “hé, daar ben ik het niet mee eens”. Dit is een waarschuwingssignaal om deze persoon op afstand te houden.

In het narcistisch woordenboek is alles geprojecteerd in spiegelbeeld.

Projectie is het proces waardoor narcisten onthullen wie ze zijn en wat ze doen.
Door projectie noemen ze je wat ze zijn.
Ze beschuldigen je ervan te doen wat ze doen of van plan zijn te doen.
Ze gooien alle ongemakkelijke gevoelens op je omdat ze er niet mee om willen gaan. Door projectie te doorgronden kun je de ware betekenis van het narcistisch woordenboek leren kennen.

Beschuldigingen van een narcist zijn bekentenissen!

De narcist projecteert zijn eigen ranzige eigenschappen en gedrag op jou. De losgeslagen narcist-sociopaat die de biologische vader van mijn kinderen is, deed dit constant – en inderdaad, het is iets waar ALLE narcisten zich mee bezighouden. Het wordt narcistische projectie genoemd.

Als je supergeorganiseerd en punctueel bent en de narcist een ongedisciplineerd chaotisch wrak is, zal hij of zij JOU als onbetrouwbaar bestempelen.
Een narcist die rondhangt met alles en nog wat, zal de partner die ze bedriegen ervan beschuldigen ontrouw te zijn. Een drugsverslaafde narcist zal zijn geheelonthouder ervan beschuldigen alcoholist te zijn.

Het meest hilarische van allemaal, veel narcisten en sociopaten zullen hun slachtoffers ervan beschuldigen narcisten te zijn (!!) en zichzelf te omschrijven als empaten of lichtwerkers.

De onthechting van de werkelijkheid is buitengewoon!

Je liet me niet afmaken wat ik zei!
Betekenis in het narcistische woordenboek:

om je te laten stoppen met het weerleggen van hun argument en hen in staat te stellen meer emotioneel misbruik te veroorzaken.

Gewoon omdat ik niet deed wat je wilde toen je het wilde.
Betekenis in narcistisch woordenboek:

je schuldig laten voelen omdat je rechten en grenzen hebt.

Hoe zit het met je problemen?
Betekenis in narcistisch woordenboek:
Bij het niet nemen van verantwoordelijkheid voor onaanvaardbaar gedrag.

Het spijt me, wat wil je nog meer van me?
Betekenis in narcistisch woordenboek:
Gevolgd door rechtvaardigingen voor het gedrag met lichaamstaal dat duidelijk niet in lijn is met een verontschuldiging.

Ik weet niet waar je het over hebt.
Betekenis in narcistisch woordenboek:
Een poging om feiten in diskrediet te brengen, ongeacht of ze vijf minuten geleden al waren overeengekomen.

Je liet me je bedriegen.
Betekenis in narcistisch woordenboek: de schuld voor hun verachtelijke gedrag projecteren.

Lachen of huilen?

We kunnen het ons laten overkomen en ons van streek maken of we kunnen gewoon goed lachen om wat een volslagen idioot de misbruiker is en dan verder gaan.

Een gesprek met een narcist kan ons met zoveel emoties achterlaten om door te werken, van schuldgevoel tot woede, zelftwijfel tot frustratie. Een gesprek met een narcist kan ons geen idee geven van wat er net is gebeurd, wiens herinnering goed is, wiens fout.

Die gesprekken kunnen ons met stomheid geslagen of schreeuwen om begrepen te worden, in tranen achtergelaten en volledig uitgeput, volkomen verbijsterd dat ze geen idee hadden, en het ging uiteindelijk over iets wat we verkeerd deden. Of dat we het gevoel hadden dat we aan het praten waren en dat er niemand thuis was.

Gesprekken met een narcist zijn waanzinnig.

Narcisten zijn vermoeiend om in de buurt te zijn of om mee te communiceren. Ze praten vanuit een narcistisch woordenboek. De gedachte aan een gesprek met een narcist kan volkomen zenuwslopend zijn, één verkeerd woord en ze blazen het op, en we weten niet eens wat dat verkeerde woord was.

Meestal lopen we op eierschalen omdat de gesprekken zo dikwijls in het verleden slecht zijn geëindigd, waar ze ons altijd de schuld van hebben gegeven. Wanneer we besluiten het te trotseren en dat gevreesde gesprek te beginnen, wensen we dat we het gesprek nooit waren begonnen.

We twijfelen aan onze eigen instincten en vragen we ons af wat er in hemelsnaam net is gebeurd. Vaak laten we ons voelen alsof we de gekken zijn. Bovendien eindigen we met het in twijfel trekken van onze eigen gezond verstand, onze eigen realiteit, en geven onszelf de schuld van dingen die zelfs nooit zijn gebeurd.

Hoe het narcistisch woordenboek te ontwapenen?

Observeer wat ze doen en waar ze het op aanzetten. Breng het terug naar het oorspronkelijke gesprek. Als ze dat niet willen, laat ze dan over zichzelf praten en neem geen deel aan het gesprek.

Onthoud waarom het gesprek begon, luister niet meer naar hen en concentreer u op de oorspronkelijke discussie, het oorspronkelijke probleem. Kijk niet naar hen om te benadrukken of te helpen. Kijk naar jezelf en wat je moet doen om de situatie te stoppen. Zoek naar echte mensen die je geruststellen en helpen.

Wat velen mis hebben over misbruik?

Niet alles is een ‘communicatieprobleem’.

Je kunt de communicatie met misbruikers niet verbeteren omdat ze hun toevlucht zullen nemen tot schelden, gaslighten, projecties, stonewalling, de stille behandeling geven, verbale aanvallen doen, fysiek geweld plegen, bedreigingen uiten, schuldgevoelens aanpraten, schaamte insinueren, spotten en ridiculiseren zodra ze voelen dat ze controle verliezen over hun slachtoffers.

In hun narcistisch woordenboek staat dit niet uitgelegd als misbruik maar als mogelijkheid.

Dat is de reden waarom relatietherapie met misbruikers meestal niet werkt – het dwingt de slachtoffers om te proberen zichzelf te veranderen in een toch al ongelijke machtsdynamiek. De narcistische mensen die echt aan hun “communicatieve” vaardigheden moeten werken, zijn degenen die weinig tot geen werk doen om zichzelf te verbeteren, omdat deze dynamiek hen ten goede komt en hen de ultieme macht over hun slachtoffers geeft.

Tot slot

Ik hoop dat je ook voelt. Het is behoorlijk diep. Maar dit is de waarheid van de zaak en het is waarom je hoofd niet in staat is geweest om te genezen en waarom in je lichaam komen is eigenlijk hoe je echt geneest.

Het is moeilijk uit te leggen op een andere manier dan ik het heb uitgelegd, maar de beste manier om het te begrijpen is door het echt te ervaren. Dus voor iedereen die nog nooit een van een Quanta Freedom Healing heeft ervaren, wat het proces is dat deze lichaamsverschuiving creëert, wil ik je uitnodigen om naar de 1-dag workshop voor slechts 35 euro .

Deze workshop is een online evenement (Engelstalig).

Je kunt in de workshop dit proces waar ik het eigenlijk met je over heb persoonlijk ervaren. Dus je gaat het in je lichaam voelen en hoe het je verandert, als je het volgt.

Je moet dit direct in je lichaam ervaren om het echt te begrijpen. Echt alleen woorden zijn niet genoeg om het uit te leggen. Ik wil dat je het zelf voelt.

Voor degenen onder jullie die volledig resoneren, en zo’n quantum freedom healing hebben gevolgd en je begrijpt dit, maar je hebt je niet gerealiseerd hoe belangrijk het is om dit innerlijke werk te doen.

Ik kan NARP niet genoeg aanbevelen als een systeem dat zo compleet is.

Narp geeft je de mogelijkheid om dit te doen en het is hoe ikzelf en duizenden mensen van over de hele wereld, onze ziel, onze geestelijke gezondheid en ons leven teruggewonnen op een betere manier dan we ons ooit konden voorstellen als een resultaat van het doen van dit innerlijke werk. Dus bekijk het eens. Nogmaals, de links naar onze programma’s kun je ook vinden in het menu.

Ik hoop dat dit logisch voor je is geweest als je je nu realiseert waarom de oude paradigma’s van niet-genezing je vast hebben gehouden, omdat het trauma nog steeds in je lichaam wordt gegenereerd en je hebt geprobeerd alleen de symptomen te behandelen in plaats van daadwerkelijk te genezen bij de wortel, dat is wat je echt gaat bevrijden en je een bloeiend leven zal geven.

Vertrouw altijd op je gevoel. Als iets niet goed voelt, als je gevoelens niet goed bij iemand passen, luister dan naar die waarschuwingen. Er is een reden voor.

Ik kijk erg uit naar jouw opmerkingen en jouw vragen met betrekking tot onze artikels en programma’s.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

De narcist zal je beschuldigen als het niet goed gaat.

Boeken over trauma

Alle laptops en tablets vind je bij bol.com!

4 stappen om narcistisch immuun te worden.

Hoe werkt de narcistische projectie om jou te manipuleren?

De schuld krijgen van een narcist voor iets wat niet is gebeurd

Een andere, holistische visie is niet zo vreemd – over lichaamsgerichte therapie!

narcistisch misbruik herstelprogramma

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees