Melanie’s programma: de verwoesting van misbruiktrauma

Wist je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten.

Melanie Tonia Evans weet alles van de verwoesting van misbruiktrauma.

Ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt. Dit liet haar achter met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren. Dit bracht haar ertoe een genezingsmethode te creëren die tienduizenden mensen van over de hele wereld heeft geholpen.

Om je te ondersteunen op je genezingsreis, zijn Melanie en haar team bij MTE erg enthousiast over hun programma en ik ook.

Melanie’s programma werkt aan je onbewuste barrières die je misschien al je hele leven hebt. Je geneest je triggers en angsten, en stemt je overtuigingen en onderbewuste programma’s vervolgens opnieuw af in krachtige, bloeiende, zichzelf respecterende manieren van ‘zijn’ die je zullen verbazen.

Dan kun je beginnen met het volledig omkeren van wat je ervaart. Elke dag begint met het bereiken van je doelen …

Het beste gedeelte? Je mag dit doen in de liefdevolle healing container van de Thriver Community, met Melanie, haar MTE-team en honderden andere ondersteunende zielen.

Melanie’s programma is uniek omdat het echt genezing biedt.

Het verlicht je ware genezingspad door je te laten zien hoe je het trauma dat diep in je onderbewustzijn zit los kunt maken en loslaten. Daardoor ga je letterlijk voorbij misbruik kunnen evolueren. Elke aantrekkingskracht op de narcist in je leven kun je verliezen. Je kunt een bloeiend leven creëren.

Klik in het menu voor meer informatie en om u in te schrijven voor Melanie’s programma komende 10 weken durende Thrive-programma.

Let op: je moet snel handelen aangezien het programma het aantal deelnemers beperkt.

Thrive programma: Opstaan uit angst en pijn en in kracht staan.