De bevrijding van narcistische mishandeling door zielstransformatie. video

Leren omgaan met Narcisme.

Wij werden geïnspireerd door verschillende ervaringsdeskundigen, orthopedagogen, psychologen en neurowetenschappers en door de 100.000 mensen overal in de wereld die hun leven met narcisten hebben overleefd en tot een rijk leven hebben gemaakt. Ze hebben allen een programma gevolgd om te leren omgaan met narcisme.

In het bijzonder is Melanie Tonia en haar bloeien gemeenschap een voortdurende bron van verdere groei.

Narp van Melanie Tonia.

Als je de Engelse taal voldoende beheerst ga je in haar programma de werktuigen vinden die succesvol zijn voor de transformatie van 10.000 den personen.

Het maakt niet uit wat de ernst van het misbruik, de context van cultuur of plaats is dit programma heeft voor enorm veel mensen geholpen en zal dat verder in de toekomst doen.

Daarbij heb je contact met 1000-tal van haar lidmaatschap forum waar u gebruik kunt maken van hun kennis, ervaring en steun waar ook je je bevindt 24/7.

Je krijgt contact met Melanie’s team en kunt persoonlijke conversaties voeren over de specifieke toepassing van haar genezingsproces als dat nodig is, en alle andere onderwerpen. Bekijk het volledige programma en de voorwaarden op onze website waar je de links vindt.

Je krijgt ook een voorproefje te zien van dit herstelprogramma dat wij gebruiken in “Hoe narcistisch misbruik snel te overkomen? Test!”  Gebruik de zoekfunctie om de test nu te doen, zodat je minstens alle mogelijkheden geprobeerd hebt.

Bekijk het nieuwe Golden herstelprogramma voor narcisme en lidmaatschap van Melanie of het nieuwe Zilver herstelprogramma

Schaf het gratis Engelstalige Narcissistic Abuse Handbook aan door hier te klikken.

We hopen met ons allen dat je het nooit opgeeft.

Heb je vragen, suggesties of commentaren? Ik hoor het graag.

Sharing is caring.

Voeg hieronder een reactie toe!

%d bloggers liken dit: