Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Basisconcept om te bloeien na narcisme! Deel 3 +video +audio

Er is een immense kracht in het loslaten van het “Hoe” om je bevrijding en bloeiend leven tot stand te laten komen.

Terwijl je met meer “innerlijke vrede” alles doet wat mogelijk is op dit moment, zoals doen wat in de “sweet spot” ligt en je vooral gefocust bent op het “waarom”. Je leert vooral over het basisconcept om te bloeien na narcisme.

Het “hoe” genezen is in het uitoefenen van enkele dagelijkse taken in babystapjes waar je de stapjes progressief doet groeien in duur en verscheidenheid. Maar de motivatie en de zelfliefde waarmee je je leven in handen neemt, is onmisbaar niet zozeer de soort taak die je uitvoert. De hoop en het geloof in resultaat en in het algemeen welzijn is belangrijker ook dan de keuze die je maakt om een bepaalde groeitaak uit te voeren.

Jouw denken is wat zorgt voor dingen in je leven. Het “hoe” is niet een prioriteit en zit niet op je radarscherm. Je denken zit in een plaats van verwachting wat in het begin het gewenste was. Stel je voor dat het gewenste nu gebeurde, omdat je die bevrijding gaat hebben door bewuste competentie te gebruiken.

Bepaal eerst wat je wilt.

Specifiek of algemeen?

Het is beter als je niet te specifiek bent.

Gewoon” goed gevoel.” wensen is ook goed.

Deze presentatie bevat afbeeldingen die zijn gebruikt onder een Creative Commons-licentie.

https://narcisme.blog/wp-content/uploads/2019/08/basisconcept-voor-een-bloeiend-resultaat-na-narcisme-deel-3.mp4

Het is het beste als je het universum laat doen, want het universum geeft je het beste gevoel.

99 % van het spul is niet op jouw ‘radarscherm’ en, wanneer je het universum niet laat doen, heeft dat een tijdslimiet op je doelen. Het universum zal met de perfecte timing leveren wat je wilt, omdat je er voor klaar bent, omdat er geen twijfel meer is.

Het zal zich presenteren op het juiste moment. Als het in de Sweet spot is. Iets waarvan je weet; ik kan dat met absoluut 100% vertrouwen blijvend toepassen.

Als je er een intens verlangen voor hebt en dat je het wilt geloven dat je het al hebt. Je bent blij en opgewonden, omdat je de groeitaak doet. Bovendien zullen je emoties vertellen wat te doen als je beschikt over een brandend verlangen. Je hebt ook een echte, sterke wil met hoge intensiteit en een hoog vermogen nodig.

Je moet die frequentie uitzenden van wat je wil gedurende een bepaalde tijdsduur.

Je moet je “goed”  voelen als je nadenkt over wat je wilt. Dit zorgt dat je de juiste frequentie verzendt. Je hebt die groeitaak intens in je, het is iets wat je met enthousiasme doet, met volle focus. Je doet dit zo vaak mogelijk en zo lang mogelijk. Je maakt je geen zorgen over het tijdschema.

Wanneer wat je weet dat wat je wilt dat er gaat komen, dan hoef je geen deadline of tijdslimiet (kalender) te hebben. Je kunt geloven en niet twijfelen dat het zal gebeuren.

Ongelovig zijn in het resultaat = gericht op het “hoe”.

Als je nadenkt over wat je wilt, als je de frequentie uitzendt, hoe voel je je?

Als je nadenkt over wat je wilt in plaats van over “het hoe dat te bereiken” zul je je beter voelen, dan zul je je jezelf opgewonden krijgen en zonder twijfels. Dit gaat samen met het kiezen van de juiste babystapjes.(stap die niet kunnen mislukken)

Enthousiast worden met anticipatie en in volle verwachting door het basisconcept om te bloeien na narcisme.

Omdat je weet dat het komt en je je geen zorgen maakt over het ‘hoe’ en ‘wanneer’.

Alsof je het al hebt.

Als je begint een slecht gevoel te hebben dan is je wil niet in overeenstemming met je verlangen.

Je begint te twijfelen.

Dat is omdat je je focust op het “hoe” en “wanneer” of alleen op wat je kunt zien.

Wat je kunt zien (wat er op je radar scherm) is, is niet van belang. Wat je wilt, ligt buiten je radar scherm. Het is “out of the box”.

99,9% van wat er zal gebeuren dat veroorzaakt wat je wilt is niet op je radarscherm.

Succes in het leven is niets meer dan een beslissing. Beslissen van dat te doen met geloof dat het kan ook al ligt het niet op je radarscherm.

De beslissing om te focussen op wat je wilt!

Een verandering tijdens de weg naar je doel betekent niet dat je het niet krijgt, maar dat is precies wat je nodig hebt en wat het beste is dat je kunt verwachten.

Je hebt frequenties van wat je wilt en wat je niet wilt uitgezonden.

Dat is van je en van je alleen. Dit is wat je doet. Je hebt alles in je leven gemaakt volgens de frequentie die je hebt uitgezonden, eventueel als reactie op een frequentie van een ander.

Hoe voel je je als er dingen gebeuren die je niet leuk vindt?

Je hebt dan eerder over ervaringen of omstandigheden nagedacht die niet leuk waren. Dat gaf je die soortgelijke gevoelens die je ervaart wanneer slechte dingen gebeuren met je. Als je denkt aan een negatieve situatie zend je ‘negatieve vibraties’  uit wat terug bij je komt op een later tijdstip.

Je hoeft je niet te focussen op wat je niet wilt dat zal gebeuren.

Heb geen negatieve gedachten of gevoelens.

Het ultieme doel is positieve gevoelens te hebben over wat je denkt gedurende de meeste van de tijd gedurende een dag, een week, een maand, een jaar enz.

Over de kleine gedachten die je hebt als je niet nadenkt over je doel, dat kan veel zijn, daar moet je je geen zorgen over maken.

Het 10 – Seconden Mirakel.

Als je begrijpt dat je 100 % verantwoordelijkheid bent voor alles in je leven en weet dat zonder oordeel te vellen, kun je het net zo snel of sneller veranderen.

Je zult nooit weer een slachtoffer worden.

Je stopt met het gebruik van “mystiek”  en de schuld te zoeken buiten de invloeden op je omstandigheden. Dat wil niet zeggen dat je de schuld hoeft te geven aan jezelf. Zie het als een leerervaring.

De massa’s werden gecontroleerd door ze te laten geloven dat het niet hun schuld is.

Dan hebben ze geen macht of controle om het te veranderen. Je bent een schepper met 100 % creatieve vermogen. Je bent De Schepper van je eigen lot en je eigen ervaring door gebruik te maken van de basisconcepten om te bloeien na narcisme.

Hoe groot is je verlangen? Is het een ‘brandend’ verlangen? Verminder de twijfel dat je het zult krijgen / verhoog je geloof dat je het zult bereiken. Twijfel is gebrek aan geloof.

Als je je geloof wilt verhogen of doen groeien dat dien je te beseffen dat je niet te veel moet scherpstellen op het “hoe” en dat je niet alleen mag kijken naar wat je kunt zien.

Je kunt leren om te voelen wat er is buiten het radarscherm.

Als je je goed voelt dan zend je goede vibraties uit. Dan denk je niet over wat je niet wilt. Je dooft de positieve trillingen van de dingen die je wilt als je “slecht” in enigerlei mate denkt over jezelf of als je denkt aan wat je niet wilt dat zal gebeuren of als je twijfelt dat je het zal krijgen of een twijfelend gevoel hebt over wat gaat gebeuren.

Je gelooft dat je niet zal krijgen, omdat de narcist het je 10.000 keren heeft laten aanvoelen, ingeprent of gebrainwasht wel of niet door manipulatie technieken zoals gaslighting.

Hoe kan ik me beter voelen in mijn situatie? Een belangrijke toepassing in het basisconcept om te bloeien na narcisme.

Als ik me slecht voelt, wat kan ik praktisch doen zodat ik me goed gevoel? Of beter voel?

Je kunt altijd een inspanning doen om je nog beter te voelen. Dat kan even goed betekenen dat je eens kunt wenen, of boos worden om het er uit te laten.

Maar de beste manier om je beter te voelen is het gebruik van module 1 van het Narp programma van Melanie Tonia Evans als je de Engelse taal begrijpt, of naar onze werkwijze gaat en de methode gebruikt zoals ook beschreven in deel 2.

Wanneer je een frequentie uitzendt is het eerste ding dat wordt aangetrokken de bijpassende gedachten. Bijvoorbeeld wat “je kunt doen” om wat je wilt te bevorderen. Meer energie en intensiteit heeft een sterker verlangen en geloof. Misschien komen er dan zaken op je radarscherm die je onmiddellijk kunt doen. Deze gedachten stapelen zich op elkaar en worden sneller en groter.

Gebruik niet de wet van de aantrekkingskracht in de tegenovergestelde manier door negatieve gedachten te denken, want dan trek je meer negatieve gedachten aan.

Je bent onbewust competent als het gaat om het negatief denken. Dat wordt zeker zo als je met narcisten leeft.

Het gebeurt automatisch dat je negatief denkt. Dat is een soort brainwashing. Het wordt jouw ‘normale zelf” maar niet je ware zelf, omdat de negativiteit er langzaam insijpelt, samen met de angst. Dat kun je veranderen.

Bewuste competentie vereist dat je voor minimum een maand nieuwe neurale paden denkt, zodat het positieve zich kan ontwikkelen. Daarom dat je lang genoeg met enthousiasme een groeitaak dient uit te voeren.

Transformatie begint te gebeuren in je leven wanneer de positieve energie bal groter wordt dan de negatieve energie bal. Dan vergroot je psychische weerbaarheid.

Denk en geloof in je uitspraken.

Succes is een beslissing, omdat je je droom niet opgeeft.  Dan ga je leren om je schrik los te laten om jezelf te zijn, wat je nooit hebt kunnen zijn in de afgelopen jaren.

Hulpmiddelen en technieken om je energetische frequentie te doen toenemen.

Hoe kun je jezelf weerhouden negatieve gedachten te denken? Als je het positieve in je leven kunt vermeerderen en het negatieve kunt verminderen zal de emotionele pijn verlichten.

Positieve bal van energie dient groter te worden dan de negatieve bal van energie. Op dat moment kun je loskomen van de narcist door de conditionering te doorbreken. Je zal op een bewust competentieniveau positief moeten denken over de bevrijding van de narcist die je wil, en over het bloeiend leven dat je wil.

Blijf luisteren naar onze audio’s, bestuderen van onze video’s als een dagelijkse activiteit, zo zal je jezelf verbinden met jezelf, en is de lichaam-ziel connectie hersteld.

Focus op deze technieken die zijn uitgelegd in onze groeitaken, in Narp en in de quanta freedom healing. Denken van de juiste gedachten. Dat is onder meer je valse overtuigingen transformeren. Door uit je slachtofferrol te stappen en volle verantwoordelijkheid voor je verder leven te nemen geef je de juiste frequenties door.

Intensiteit en kracht van die frequentie.

Je kunt de intensiteit en kracht van een gedachte verhogen als er veel emotie verbonden is aan een grote gedachte.

Looptijd van een gedachte.

Hoe langer je erover nadenkt over een bepaalde gedachte, hoe hoger de intensiteit wordt. Tezelfdertijd worden gelijkgestemde gedachten aangetrokken gebaseerd op hoe je je voelt. Dat bepaalt of je de juiste gedachten denkt of niet. Dus praten tegen jezelf in de positieve zin maakt wel heel veel uit. Als je je slecht voelt, ga je je nog meer slechte gedachten aantrekken en eventueel gedrag vertonen die niet in je belang is. Jouw eerste doel moet dan ook zijn: hoe kan ik me beter voelen.

Beoordelen.

Krijgen wat je wilt door te definiëren wat je wilt en er een brandend verlangen bij ontwikkelen met een sterke emotie en een hoge verwachting. De opwinding stijgt als je compleet verwacht en gelooft alsof je het al gekregen hebt wat je wilt. Het is dus wel belangrijk dat je jezelf beoordeeld over wat je denkt, en met welke intensiteit.

Nog meer gereedschappen en technieken om je energie frequentie te doen stijgen.

Voel je goed nu is de # 1 uitdaging.

Altijd controleren of je emoties gelijkgestemde gedachten aantrekken.

Ben je in een staat van het onbewuste competentieniveau (gebeurt automatisch)?

Dingen die je kunt proberen om een ​​goed gevoel te krijgen nu.

Eet lekker eten.

Als je lichaam slecht voelt, gaat het moeilijk worden om je goed te voelen, maar dat is niet onmogelijk.

Eet voedsel dat zo dicht mogelijk bij de natuur ligt. Vers en organisch voedsel.

Eet 3 ×/dag.

Eet verse groenten en fruit per dag.

Gereedschappen en technieken om je energie Frequentie te doen stijgen.

Vermijd kunstmatige zoetstoffen, HFCS, MSG, verwerkt voedsel, fast food restaurants.

Gebruik hele voedingssupplementen (geconcentreerde voedselbronnen).

Vermijd voorgeschreven en niet – voorgeschreven geneesmiddelen zoveel mogelijk.

Doe een reiniging, vasten, darmspoeling.

Vermijd elektromagnetische chaos, door je gsm zo weinig mogelijk contact met je lichaam te brengen en ook niet in de slaapkamer te laten liggen.

Oefenen.

Ga voor een wandeling buiten en kijk naar dingen ver weg.

Gebruik een Mini – trampoline.

Gebruik toestellen voor Inversie.

Lees boeken elke dag, luister naar audio’s, bekijk video’s om jouw co-dependentie te overwinnen.

Leiders zijn altijd lezers.

De “master mind”: samen met anderen brainstormen, in een groepssessie kun je een synergetisch effect creëren met andere geesten en trek je meer gedachten aan over een bepaald onderwerp.

Het gaan naar seminars om jezelf te ontwikkelen.

Luisteren naar muziek (uw favoriete nummers).

Gereedschappen en technieken om je energie Frequentie te doen stijgen.

Zingen of een instrument bespelen.

Als er iets onverwachts gebeurt, draai je om je eerste (negatieve) reactie” Ik heb geen idee hoe, maar ik weet dat dit positief gaat uit te werken in mijn ultieme voordeel.

Ga voor een wandeling.

Voel je goed op dit moment, het maakt niet uit in welke situatie.

Geef knuffels, schud handen, lach de hele dag.

Begin met lezen van grappige boeken, het bekijken van films, massage, sauna.

Zorg voor een Huisdier.

Maak iets met je handen (verf, Arts & Crafts)

Dans.

Kook.

Je energie doen stijgen met de Callahan Techniek (Dr Roger Callahan)

Wanneer je een tegengestelde trilling overbrengt (tegengesteld aan je ware zelf)  blokkeert energie in het lichaam en je voelt je verschrikkelijk.

De tapping techniek van EFT maakt die terug vrij.

Oplossing: denken over iets wat je wil dat je gelooft dat je zult krijgen.

Je dromen opbouwen zoals met het kijken naar dingen die je mogelijk zou willen.

Doe aan windowshopping.

Hoe dichter je kunt fysiek komen bij wat je wenst hoe krachtiger de vibratie wordt.

Zoals bij de aankoop van een auto, doe een proefrit.

Stel je je voor hoe je je gaat voelen als je wens werkelijkheid gaat worden.

Geef waardering

Doe elke ochtend en avond een dankbaarheid-sessie.

Wees dankbaar voor wat je hebt.

Waarvoor ben je dankbaar?

Laat het ons weten

Zenden van vibraties van liefde en waardering

Vibratie gaat over een gevoel.

Je gevoelens zullen overeenkomen met de trillingen die je ontvangt.

De eenvoudigste manier om een magisch leven te scheppen (zonder gek te worden). Het is gewoon om gevoelens over te brengen zonder enige specifieke gehechtheid aan een ding of tijd.

Je kunt zich richten op een specifiek ding dat je wilt, maar zorg voor evenwicht gedurende de hele dag door te focussen op je gevoelens.

Voel je nu goed want het is OK om te zeggen: “Ik weet niet hoe” ik krijg toch wat ik wil.

Doe deze oefening minstens 1,5 minuten meerdere malen gedurende de dag.

Je krijgt namelijk dat waar je het meest aan denkt.

Daarom verhoog je je focus op wat je wilt.

Maak een Droom Boek waarin je je dromen opschrijft.

Schrijf ze op want bij typen heb je alleen maar 8 bewegingen op een toetsenbord.

Als je gedachten opschrijft zijn er 1000 – de handbewegingen mee gemoeid. Dus 1000 – den zenuwbanen.

Daardoor zinkt de informatie die opgeschreven wordt gemakkelijker in.

Dwing jezelf om te denken aan dingen die je wilt.

Herschrijf regelmatig je droomlijst.

Ruim je droombord op.

Maak een tekening eventueel.

Voeg foto’s toe.

Nogmaals dwing jezelf na te denken op at je wilt.

Krijg je denken zover dat je het meest van de tijd denkt aan wat je wilt en dat je bovendien een goed gevoel hebt als je erover nadenkt.

Denk na over wat je wilt zo vaak mogelijk.

Krijg een goed gevoel als je erover nadenkt.

Je gelooft dat het zal gebeuren, in de “sweet spot” en je doet met plezier te dingen die nodig zijn.

Bedenk verschillende manieren om dingen te doen die je zullen dwingen om na te denken over wat je wilt de meeste van de tijd.

Zorg ervoor dat je altijd herinnerd wordt aan wat je wilt, zodat je erover nadenkt en een goed gevoel hebt en geen zorgen over het tijdschema.

Als je denkt over een bepaald ding mag dat gevoel specifiek zijn.

Het universum zal niet alleen zorgen voor wat je wilt, maar zal ook je omstandigheden, gebeurtenissen en mensen nader brengen die je dezelfde / soortgelijke gevoel geven zoals je hebt als je denkt over dit onderwerp dat je wilt.

Focus op een ding de hele dag. Voel je je niet goed? Dan denk je niet over het juiste ding. Over wat kun je nadenken en je er goed bij voelen?

Soms moet je dingen schoonmaken voordat je er een nieuwe structuur op kunt bouwen.

Soms moeten dingen worden vernietigd om aan de wederopbouw te kunnen beginnen.

Je overtuigingen worden je werkelijkheid.

Ben je verbaasd over de resultaten?

Nee, want je verwacht iets.

Je ervaart het in je hoofd.

Eerste voorbeeld van tijdens één van de Star Wars – films, op Dagobah, Yoda probeert om Luke ‘s X – wing te leren op te heffen uit het moeras, Lucas zei: “Ik geloof het niet! “

Yoda antwoordde: “Dat is de reden waarom je hebt gefaald. “

Voorbeeld van het verhaal in de Bijbel toen Jezus wandelde op het water, Peter begon toen te twijfelen, toen begon hij te zinken.

Wat je echt wil dat zul je je krijgen. Wat je niet wilt krijg je ook.

Het is gelijk waarover je denkt.

Je krijgt het.

Voel alsof je het al bereikt hebt de hele dag.

Je dient altijd te werken aan je emoties en werken om de hele tijd een goed gevoel te hebben. Als je handelingen doet om iets te laten gebeuren en je hebt negatieve emoties, zullen je daden vruchteloos zijn. In de richting van het vervullen van wat je wilt, dient je plezier te geven.

Het denkproces komt op de eerste 99,9%  plaats.

Het” hoe” is niet op je radarscherm.

Wanneer een ‘slecht’ ding gebeurd is, is het nooit een slechte zaak.

Het bewijs van hoe je denkt, is hoe je je voelt.

Je goed voelen?

Je denkproces is niet goed. Wat zeg je dan?

Ben je op zoek naar groei en het creëren van een toekomst met anticipatie? Woorden zijn erg belangrijk.

Ze tonen je wat je denkt.

Ze helpen bij de focus van je gedachten.

Ontwikkelen zenuwbanen en spraakpatronen.

Die spraakpatronen kunnen je denkpatronen overheersen met constante trillingen die zorgen voor meer gelijkgestemde vibraties.

Voorbeeld zinnen die je kunt zeggen:

” Alles werkt altijd voor mij.”

” Ik ben gelukkig.”

“Ik ben gezegend.”

” Alles zal in orde komen.”

” Dit zal uiteindelijk uit werken in mijn voordeel. “

Wat als er niets lijkt te gebeuren?

Geef het een periode (of uiterste termijn). Je moet dat niet wensen te verkorten.

Je moet ervoor zorgen, maar niet zo veel en ook niet te veel.

Let op wat je doorgeeft.

Andere gedachten zullen komen in het nabootsen van die emotie met een fysieke ervaring van omstandigheden, gebeurtenissen en mensen die je in staat om die emotie te voelen. Als je de nadruk legt op tijd, twijfel of een focus op wat je niet wilt, dan belemmer je het proces van het manifesteren. Kijk niet naar slechte dingen als zijn ze slecht. Erken het voor wat het is.

Focus op wat je wilt (niet wat je niet wilt).

Als je denkt dat dingen slecht zijn dan dwingt dat je om duidelijk te definiëren en te focussen op wat je wilt. Je hebt de beste kans om dingen in je leven te krijgen als de dingen niet goed gaan, want dan ga je zich concentreren op die dingen die je wilt en dan krijg je meer daarvan. Het dagelijks leven gaat je ervaringen geven waaronder dingen die je wilt en wat je niet wilt.

Duidelijkheid geven.

Bepaal je voorkeuren:

Definiëren wat je wilt, zodat je kunt inbellen op de juiste frequentie.

Wanneer iets vervelends gebeurt: hoe groter het slecht lijkt, hoe erger het lijkt, het laat je echt concentreren en verzendt een bundel met enorme kracht en intensiteit van wat je wilt.

Wat je vibreert in de meeste van de tijd is wat er wordt aangetrokken in je leven.

Wat kun je doen als je te depressief bent?

Te veel zenuwbanen en gewoonten op focussen van de dingen die je niet wilt. Zich zorgen maken = negatieve doelen (wat je niet wilt gebeuren) instellen. Alles wat je wilt doen is het gevoel hebben van een beetje beter voelen. Omhoog op de emotionele schaal, bv. boos in plaats van verdrietig.

Start jouw denken met net een beetje beter nadenken.

Voel je goed nu = voel me beter nu niet concentreren op het spectaculaire gevoel.

Woorden.

De woorden die je gebruikt zijn niet deze die je spreekt. Het is de bevestiging van de trillingen die aan het woord kleven die belangrijk zijn. Kortom, de emotie achter het woord. Gebruik woorden zo dat wanneer je ze zegt, je goed voelt. Ze maken dat je je beter voelt:

” alles werkt altijd “,

” alles is goed “.

Spreken is belangrijk.

Kies woorden wijselijk niet iets waarbij je je slecht voelt.

Niet liegen.

Je uitgezonden trillingen worden opgepikt door andere hersenen en het beïnvloedt fysieke materie.

Het is beter dat je een algemene trilling uitzendt door te zeggen wat je uiteindelijke doel in het leven is, dat steeds te herhalen en er op te anticiperen in je gevoelens en daden.

Je kunt er niet van uitgaan dat de dingen gebeuren zoals je wilt, maar zo als ze best gebeuren.

Ze weerspiegelen nog goed of slecht.

In de meeste gevallen gebeuren ze veel beter dan je dacht dat ze zouden gebeuren. Laat het universum de beste methode gebruiken (het ‘hoe’) om je naar waar je naartoe wilt te brengen.

Waarom wil ik dit?

Blijven vragen waarom je iets wilt, zodat je de echte reden hebt.

Wat volgens je de beste methode is is uiteindelijk niet de beste methode als basisconcept om te bloeien na narcisme.

Wanneer je begint met dingen te willen dan krijgen de meeste mensen dingen waarover ze denken die niet zijn wat ze dachten dat het zou zijn.

Schrijf je doelen neer op wit papier met blauwe inkt.

Schrijf je wensen, dromen niet neer op een computer, doe het in je dagboek.

Hoe kun je de toekomst voorspellen met dit?

Door het creëren van de toekomst.

Je voelt het, omdat je het anticiperen verhoogt.

Je gevoelens zijn je tracking systeem.

Wanneer je je goed voelt zullen alleen maar goede dingen gebeuren.

Je gaat een prima timing krijgen voor wat je wilt.

Het is volstrekt niet ter zake doend wanneer ze komen.

Dingen zullen op het juiste moment komen.

Dus geniet van het proces.

Ook dat is verwachten.

Beoordelen en beslissen.

Definieer duidelijk wat je echt wilt, je niet opgehangen op de methode (geen tijdlijn).

Vrijheid en flexibiliteit voor de opties die het universum zelf kan presenteren aan je.

Het draait allemaal om het gevoel, je moet er goed over nadenken het te voelen.

De beste emotie is anticipatie.

Wat je wilt, wilt jou.

Je kunt zijn of iets doen en alles hebben wat je wilt, mits de juiste frequentie, en het juiste werk doet.

Je hebt meerdere zenuwbanen in de hersenen die geven van wat je wilt.

Dingen worden eerst gemaakt met je gedachten.

Je hebt alles in je leven gemaakt en opgericht met je denken, niets bij toeval gebeurt. Je kunt je denken en je gevoelens goed krijgen met onze werkwijze  en met het Engelstalige online programma van Melanie Tonia Evans.

Je kunt alles wat je wilt maken in de toekomst.

Bekijk en lees ook deel 1 en deel 2 en deel 4 van basisconcepten voor een bloeiend resultaat na narcisme.

Heb je vragen of suggesties, over dit basisconcept om te bloeien na narcisme laat het ons weten!

Steun elkaar in de commentaren!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Lees meer

knop voor alle groeitaken

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees