Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Wandelbetalingen: Betaald om te wandelen?

Het lijkt erop dat voor alles wat je tegenwoordig doet in het leven, er een manier is om er geld mee te verdienen. Wie wandelt of loopt kan nu wandelbetalingen ontvangen. Vooral dankzij technologie en nieuwe creatieve ideeën hebben mensen meer mogelijkheden om wat extra geld binnen te halen en eventueel te schenken aan een goed doel of iemand.

Een manier om wat geld te verdienen is door iets te doen dat u waarschijnlijk elke dag doet – wandelen! Stappen zetten bijvoorbeeld. Met de online omrekenaar kun je gemakkelijk zien hoeveel kilometer afstand je aflegt. Bijvoorbeeld 20.000 stappen is voor iemand met 60 cm per stap 12 km.

Ja, je kunt betaald worden om te lopen en er zijn een paar opties die je geld betalen of beloningen geven. Als bijzaak is het best gaaf om betaald te worden om iets te doen wat je elke dag doet, of gewoon om wat frisse lucht te krijgen, te sporten of wat taken uit te voeren.

Verwacht niet snel met pensioen te gaan van uw wandelbetalingen of beloningen, maar elk extra beetje geld kan een mooie opsteker zijn voor uw persoonlijke financiën.

Er zijn twee belangrijke methoden om betaald wandelen in uw dagelijkse routine op te nemen:

Activiteitsgerelateerde apps die u vergoeden op basis van uw genomen stappen. Als onderdeel van een taak die specifieke taken uitvoert.

U kunt bijvoorbeeld naar uw werk lopen of vaker naar de sportschool gaan om meer stappen aan uw dagelijkse telling toe te voegen. Naast het verbeteren van uw activiteitsniveau, zou uw doel hier zijn om uw dagelijkse stappen zoveel mogelijk te verhogen om uw inkomsten te maximaliseren.

Aan de andere kant kun je een bijbaantje beginnen of een baan krijgen waarbij wandelen een hoofdonderdeel is van hoe je je werktaken voltooit. In dit geval is uw belangrijkste doel niet om uw stappen te verhogen, maar om uw werkgerelateerde taken te voltooien. Het gebeurt gewoon dat wandelen bij het werk hoort.

Laten we de opties bespreken, zodat u een volledig beeld krijgt van hoe betaald worden om te lopen er voor u uit zou kunnen zien!

Zijn er echt apps die je betalen om te lopen?

Er zijn apps die je betalen om uit te gaan en te wandelen. Sommige van deze apps die u op uw telefoon downloadt, helpen u bij uw dagelijkse wandelingen en helpen u wat extra geld te verdienen. Waar andere apps specifieker zijn en naast lopen, moet je bepaalde taken uitvoeren.

Je verdient hiermee niet genoeg om een ​​voltijds inkomen te vervangen, maar een beetje extra geld hier en daar kan je motiveren om meer te wandelen en jezelf misschien te trakteren op iets kleins.

Sommige apps bieden contant geld, terwijl andere beloningen, kortingen en donaties aan goede doelen bieden. Toch best cool, toch? Laten we een duik nemen in enkele van de beste apps die je betalen om te lopen. Wist je dat? De gemiddelde persoon wandelt elke dag ongeveer 5.117 stappen. Dat is ongeveer 2,5 kilometer!

Hoeveel stappen per dag per leeftijd doe je best? (ideaal)

LeeftijdAantal stappen
12-1910.000 – 12.500
20-657.000 – 11.500
66-757.000 – 10.500
75-plussers4.000 – 7.500

de beste wandelbetalingen apps

BestMark 

Dit is een van de eerste en grootste mystery shopping-serviceproviders van het land. Als mysteryshopper poseer je als klant en voer je specifieke taken uit. BestMark mysteryshoppers zijn onafhankelijke contractanten die worden betaald op basis van opdrachten. De betaling wordt ongeveer drie tot vier weken na voltooiing van de opdracht via PayPal, directe storting of cadeaubon gedaan.

Charity Miles Strava verenigbaar

Een app waarvan ik dacht dat het best cool was om op deze lijst op te nemen, is Charity Miles. In plaats van betaald te worden om direct te lopen, voor elke mijl die je loopt, fietst, rent, help je geld te verdienen voor een goed doel in hun sponsorlijst. Je kunt gesponsord worden door vrienden of collega’s en vice versa.

Deze app betaalt goede doelen op een paar manieren:

Het sponsorfonds van Charity Miles.
De sponsors van de goede doelen.
Toezeggingen en donaties van vrienden en familie.
Bedrijven die hun werknemers sponsoren via ons Employee Empowerment Program.
Best een coole manier om actief te blijven en tegelijkertijd iets terug te geven. Een review vind je hier. Hoe je deze app activeert vind je hier!

Doordash only in USA – Canada – Australia

Doordash is een andere app voor het bezorgen van eten die je betaalt om eten te vervoeren naar mensen die afhaalmaaltijden bestellen. Je meldt je aan op de app of website en wordt een “dasher”. Vervolgens wordt u door een goedkeuringsproces geleid voordat u uw eigen schema voor het bezorgen van voedsel instelt. En hoewel u waarschijnlijk auto of fietst, komt er ook wat wandelen bij kijken.

Doordash wordt in duizenden steden gebruikt en is een goede manier om lopend of fietsend geld te verdienen door rond te gaan en eten te bezorgen. U kunt schatten dat u met DoorDash ongeveer $ 6 tot $ 12 per levering verdient.

Evidation

Met de Achievement-app kun je wandelbetalingen krijgen met een groter aantal oefeningen, variërend van fietsen tot zwemmen en natuurlijk wandelen.

U verdient punten voor elke activiteit die u inlogt in de app en kunt ook punten verdienen door in te loggen op uw dieet, uw slaap, uw gewicht en meer. U kunt maximaal 80 punten per dag verdienen voor lichaamsbeweging en zes punten voor voedselregistratie.

Hoeveel kun je verdienen? Voor elke 10.000 punten die u verdient, krijgt u $ 10 – u kunt er ook voor kiezen om die punten aan goede doelen te doneren. Als u elke dag het meeste uit uw punten haalt, zou u 4 maanden nodig hebben om $ 10 te verdienen, en ongeveer $ 30 in een jaar.

Het goede van deze app is dat je hem kunt verbinden met andere fitnesstrackers, of gewoon die op je telefoon kunt gebruiken.

Evidation is een geweldige app om op je mobiel te laten zitten terwijl je bezig bent met je dagelijkse taken. Af en toe kun je het controleren en zien hoeveel punten je maakt. Deze app biedt vele manieren om punten te verdienen, waaronder wandelen, mediteren en maaltijden loggen.

Het werkt door verbinding te maken met meer dan 20 apps om uw activiteit bij te houden, waaronder:

 • Apple Gezondheid
 • Samsung Gezondheid
 • Fitbit
 • MijnFitnessPal
 • Garmin
 • en meer

U kunt tot 80 punten per dag verdienen voor elk type activiteit. Er zijn ook mogelijkheden om bonuspunten te verdienen door enquêtes en onderzoeken in te vullen.

Evidation betaalt $ 10 voor elke 10.000 punten die je verdient en betaalt binnen een week via PayPal, directe storting of Giftrocket. U kunt uw punten ook doneren aan een goed doel. Als u uw Evidation-inkomsten elke dag maximaal haalt, duurt het 4-5 maanden om de opnamedrempel van $ 10 te bereiken.

Favor

Geef de voorkeur aan “hardlopers” die maaltijden, boodschappen, stomerij en meer bezorgen. Deze boodschappen en leveringen betalen doorgaans $ 10- $ 18 per uur plus fooien.

FitPotato

Wandelen, hardlopen en algehele conditie kunnen soms saai voor je zijn of misschien heb je geen motivatie. Een andere app die je misschien interesseert en die je betaalt om te wandelen of te sporten, is FitPotato. Hier is hoe de app werkt.

Nadat je de app hebt gedownload, kun je vrienden en andere FitPotato-gebruikers uitdagen om geld te verdienen voor stappen. Je kunt deelnemen aan een wekelijkse prijzengroep en drie sessies in 7 dagen voltooien om te winnen.

Van jouw uitdagingen krijgt degene die alle drie de sessies aan het einde van de week voltooit een deel van de wekelijkse prijs. En als je die week de enige winnaar bent, win je de hele prijs!

Uw opties zijn onder meer kiezen om te wandelen, rennen of zelfs honden uitlaten. Het is beschikbaar voor zowel iOS als Android. Een review over deze app vind je hier.

Gigwalk (alleen beschikbaar in USA)

Het bedrijf Gigwalk helpt andere bedrijven bij het verzamelen van gegevens over producten of andere diensten. Met Gigwalk plaatsen bedrijven en retailers taken in de app en matchen ze op basis van plaatsen met jou. Je wordt betaald voor het overnemen van hun taken en beheert het werk rechtstreeks via de app.

In wezen loop je rond bij verschillende bedrijven om producten of winkelervaring te analyseren en te rapporteren in de app. De meeste taken duren slechts een paar minuten, maar u kunt taken selecteren die langer duren. Betalingen worden verzonden via Paypal en kunnen u volgens hun website overal van $ 3- $ 100 opleveren.

wandelbetalingen
Volg ons op Strava

HealthyWager

Deze app betaalt u niet rechtstreeks om te lopen, maar het zal u aanmoedigen om doelen te stellen en te behalen. Als je je doelen bereikt, doe je mee aan een prijstrekking met kans op het winnen van $ 10.000! Je kunt de doelen zelf bepalen of met een team samenwerken om doelen te bereiken. Als u tot in detail wilt weten hoeveel u zou kunnen winnen, kan de “Healthy Wage Calculator” u een goed idee geven van uw potentiële inkomsten. Hoe dit werkt vind je hier. Een review vind je hier.

Higi

Higi houdt niet alleen uw lopen bij, maar ook uw algehele gezondheid. U kunt uw lichaamsvet, bloeddruk, gewicht en nog veel meer invoeren. Higi heeft ook “gezondheidsvolgstations” die in verschillende apotheken in de VS worden geplaatst. Hoe meer u incheckt bij die stations en oefent, hoe meer beloningen u kunt verdienen.

Higi (review) maakt verbinding met elke fitnesstracker en je telefoon. Elke maand en week krijg je specifieke uitdagingen aangeboden om te voltooien waarmee je punten kunt verdienen voor maximaal een mijl wandelen. U kunt die punten vervolgens inwisselen voor specifieke beloningen zoals kortingen en sportuitrusting.

Hoewel je er rekening mee wilt houden dat je geen geld kunt verdienen en dat je voor de beloningen items moet kopen, hoewel je je punten ook aan een goed doel kunt doneren.

Instacart

Instacart is een taak-app die je betaalt om boodschappen te bezorgen bij mensen die niet kunnen of willen winkelen. Een review vind je hier.

Het is heel eenvoudig in gebruik: je opent een account, zoekt iemand die boodschappen moet laten bezorgen en werkt vervolgens als personal shopper. Je koopt zelf de boodschappen en bezorgt ze vervolgens bij degene die ze besteld heeft. Het loon varieert van de grootte van uw levering tot de afstand die u moet rijden, maar al met al kunt u verwachten dat u ongeveer $ 15 per uur verdient.

Miles

De nieuwe Miles-app geeft u “frequent flyer-miles” voor al uw reizen, of u nu wandelt, fietst, autorijdt, rijdt of vliegt.

Door de app uw plaats te laten volgen, verdient u gratis punten die kunnen worden ingewisseld voor cadeaubonnen. Deze is misschien het beste voor zware forensen – helaas kost het 5.000-10.000 mijl om een ​​Amazon-cadeaubon van $ 1 te verdienen.

Toch telt elke dollar en draait de app gewoon op de achtergrond. Nadat u het hebt geïnstalleerd, hoeft u niets te doen om uw mijlen te verzamelen. Op het moment van schrijven kunt u 1.500 bonusmijlen krijgen als u zich aanmeldt via deze verwijzingslink. Bekijk onze volledige Miles app review voor meer informatie.

Paidtogo

LifeCoin is gratis en beschikbaar voor zowel iOS- als Android-gebruikers. Met een betaalde “Pro”-versie kunt u meer munten per dag verdienen. Het kan even duren om genoeg munten te verzamelen om beloningen te genereren, maar nogmaals, het is eigenlijk gratis geld.

is een app die je beloont voor wandelen of hardlopen. Elke keer dat je naar buiten loopt, telt Paidtogo automatisch je stappen en zet ze om in Paidtogo-munten. U kunt die munten inwisselen voor PayPal- of Bitcoin-uitbetalingen.

Postmates enkel in USA

Postmates is vergelijkbaar met Instacart: je meldt je aan bij de app, ontvangt bestellingen en bezorgt vervolgens eten per fiets, auto of te voet. Als je in een grote stad woont, verdien je geld door te wandelen en eten te bezorgen bij mensen in de hele stad. Een review vind je hier.

Als je flexibel bent, kan het een goede manier zijn om geld te verdienen tijdens drukke tijden, zoals lunch of diner. En als je in een meer landelijk gebied werkt, kun je geld laten bezorgen op de fiets en toch betaald worden om te sporten. Andere voedsel levering diensten vind je hier.

Rent a Local Friend 

authentieke ervaringen met de lokale bevolking. Gidsen, of ‘lokale vrienden’, zijn lokale bewoners, journalisten, fotografen, chef-koks, ontwerpers en immigranten die hun manier van leven en het zien van de stad delen.

Als lokale vriend verdien je extra geld door je eigen expertise en verhalen over je favoriete plekken te delen. Bezoekers melden zich aan die een minder toeristische beleving van jouw stad willen.

Het nadeel? U betaalt een jaarlijkse abonnementsprijs van $ 144 om deel te nemen aan het programma. Dit geeft je je eigen Local Friend-pagina waarop je je tours kunt promoten en je eigen prijzen kunt bepalen.

Rover

Als je van wandelen en honden houdt en wat extra geld wilt verdienen, dan is Rover de app voor jou! Het enige wat u hoeft te doen is een account aan te maken via de app of online, te zoeken naar hondenbezitters bij u in de buurt en contact op te nemen om te zien of iemand iemand zoekt om hun hond uit te laten.

Met Rover kunt u ongeveer $ 20 verdienen voor een wandeling van 30 minuten met een hond. Het kan je niet alleen meer geld opleveren, maar het kan je wandeling ook een beetje interessanter maken! Een review vind je hier.

Runtopia

Runtopia is een coole app die je aanmoedigt om trainingsdoelen te stellen voor activiteiten zoals hardlopen, wandelen en fietsen. Elke keer dat je je doelen bereikt, word je beloond met een bonus. De app is behoorlijk interactief, met trainingsprogramma’s, warming-ups en cooldowns en zelfs een audiocoach.

En hoe meer doelen en taken je voltooit, hoe meer “Sportpunten” je verdient. Zodra je genoeg sportmunten hebt verdiend, kun je ze inwisselen voor Paypal-geld waar je dan zaken me kunt kopen, lidmaatschappen, producten en kortingen. Runtopia maakt sporten een beetje spannender! Je wordt daar niet veel financieel beter van. Maar op gezondheid staat geen prijs, toch?

Stepbet

Stepbet werkt iets anders: je wordt betaald om te lopen door je eigen stappendoelen te behalen en samen te werken met anderen. Wanneer je lid wordt van de app, houdt Stepbet je bestaande activiteit bij en stelt stapdoelen op die je aanmoedigen om meer te lopen dan jij doet.

Vervolgens doe je mee aan een spel en doe je een weddenschap (meestal $40), wat inhoudt dat je vier dagen actief bent en twee “power”- dagen per week doet. Als je die week je doelen niet haalt, verlies je. Als je je doelen bereikt, deel je het volledige bedrag dat je hebt bijgedragen met andere spelers!

Als je je aan het spel houdt en elke week actief blijft, verdien je een paar dollar meer (review) dan je in het begin had ingezet!

Andere sites waarmee geld kunt verdienen door enquêtes te doen vind je hier.

StepBet maakt gebruik van gamificatie om zijn gebruikers te inspireren om hun activiteit te vergroten. Als je competitief bent en jezelf graag uitdaagt, is deze app een winnaar!

Ongeveer $ 150 per jaar kun je verdienen met StepBet.

Hoe het werkt, is dat je een spel kiest om je stapdoelen te bereiken. Vervolgens wed je op jezelf om die doelen te bereiken. Als je elke week je eigen stapdoelen haalt voor het hele spel, verdeel je de “pot” met de andere winnaars. Dat betekent dat u uw eigen investering plus winst terugwint.

Als u uw wekelijkse doel echter niet bereikt, bent u uit de running.

Dit is een zeer motiverende manier om geld te verdienen met wandelen. Omdat je huid in het spel hebt, zul je genieten van de verantwoordelijkheid en gemeenschap die StepBet biedt. En wie houdt er niet van een geldprijs?! StepBet werkt op zowel iPhone- als Androidtelefoons en synchroniseert met andere fitnesstrackers, waaronder:

 • FitBit
 • Garmin
 • Samsung Gezondheid
 • Apple Watch
 • Apple Gezondheid
 • Google Fit

Laat het spel beginnen!

Sweatcoin

Sweatcoin is een app die je op je telefoon downloadt en die je betaalt om naar buiten te lopen door je te volgen op een GPS – dus loopbanden en wandelen in je huis tellen niet mee.

Voor elke 1.000 buitenstappen die je zet, verdien je 0,95 sweatcoins. Zodra je een bepaald aantal munten hebt verzameld, kun je ze inwisselen voor beloningen of ze zelfs naar je vriend sturen.

De app is niet gekoppeld aan een fitnesstracker, dus je moet je mobiele tracker hebben geactiveerd. Het heeft ook een algoritme om ervoor te zorgen dat u loopt in plaats van rijdt, zodat u het systeem niet kunt bedriegen door simpelweg in een auto te springen.

Hoeveel kun je verdienen? (review) Zodra je 20.000 Sweatcoins hebt bereikt, krijg je de kans om het om te zetten in $ 1.000 Paypal cash! Het duurt echter 18 maanden om te voltooien en kan slechts één keer worden ingewisseld.

Sidewalk

app biedt gratis, begeleide wandeltochten gemaakt door lokale bewoners die verhalen, inzichten, ervaringen en persoonlijke kennis willen delen.

Je kunt je eigen tour maken op Sidewalk door een profiel aan te maken, een route te plannen en je wandeling te delen om deze te promoten. Wandelingen duren meestal 30 minuten tot 2 uur.

De manier waarop u wordt betaald, is via fooien en Sidewalk houdt een percentage van die fooien bij. Omdat uw vergoeding uitsluitend op tips is gebaseerd, geldt dat hoe meer insider-suggesties en boeiende verhalen u aanbiedt, hoe beter u zult presteren. Volgens de app verdienen topgebruikers tot $ 75 per maand.

TaskRabbit 

is een on-demand boodschappendienst.”Taskers” voltooien echte taken, waaronder:

 • winkelen
 • leveringen
 • gras maaien
 • klusjesman werk
 • veel andere activiteiten waarbij lopen is betrokken

Start een flyerdistributiebedrijf

Je kunt betaald worden om van deur tot deur te lopen om flyers te bezorgen voor lokale bedrijven. Met een flyerdistributiebedrijf kun je geld verdienen terwijl dit je dit een ​​serieuze looptraining geeft! (20.000+ stappen per dag.)

Vitality 

Dit is een wellnessprogramma dat wearables zoals de Apple Watch integreert om activiteit bij te houden en leden te belonen voor gezond gedrag, zoals wandelen. Op basis van uw betrokkenheidsniveau kunt u worden betaald in incentives en cadeaubonnen.

start een lokale wandeltocht

Vind je het echt leuk om in je stad te wonen en praat je er graag met anderen erover? Als dat zo is, zou je misschien geïnteresseerd zijn om je stad als gids te laten zien. Stadswandelingen en het creëren van toeristisch vriendelijke inhoud kunnen lucratieve nevenactiviteiten zijn. Je kunt dit als een bijzaak doen.

Laatste gedachten

Wat vind je van betaald worden om te lopen? Interesseert het je als een manier om wat extra geld en beloningen te verdienen? Motiveert het je om meer naar buiten te gaan en te wandelen?

Het leuke van deze apps is dat er variaties voor je zijn op basis van je interesses. Als u puur betaald wilt worden voor sporten en wandelen, dan kunt u dat doen. Als je van honden en wandelen houdt, is er een app die je daarvoor betaalt.  En je kunt ook meerdere opties en apps proberen om te zien wat je het leukst vindt en wat je het meeste geld of beloningen oplevert. 

Heb je een van de bovenstaande apps geprobeerd om betaald te worden om te lopen? Zijn er andere manieren of ideeën om je betaald te krijgen voor alleen maar wandelen? Laat het me weten in de reacties hieronder! 

Beste stappenteller om te kopen in 2022? Bekijk de TOP 10

Heb je hier iets geleerd? Vind me dan leuk en deel me (dit bericht) 🌈💕🦋🙏💗 🙌!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

knop voor alle groeitaken

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.590 andere abonnees