Categorieën
groeitaak Recent video zelfgenezing

Dankbaar kunnen zijn belangrijke stap om jezelf nu beter te voelen. video

3 Stappen om jezelf nu beter te voelen.

1. Waar kan ik vandaag dankbaar voor zijn?

Wat IS GOED in mijn leven, nu? Schrijf 3 dingen op. Schrijf ze op, denk niet alleen aan hen. Het proces van voelen waarvoor je dankbaar bent en het vervolgens fysiek opschrijven is zoveel krachtiger dan alleen maar erover nadenken. Schrijven over dankbaar kunnen zijn is belangrijke stap om jezelf nu beter te voelen.

Je zou een persoon in je leven dankbaar kunnen zijn. Je zou dankbaar kunnen zijn dat je je gezondheid hebt, wanneer velen over de hele wereld lijden aan ondraaglijke fysieke pijn.

Ben je blij dat je ledematen en het volledige lichaam functioneren als vele anderen niet zoveel geluk hebben?

Je zou blij kunnen zijn dat je in je geweldige land woont, terwijl anderen door oorlog en vreselijke gebeurtenissen lijden. Moet je niet dankbaar zijn voor enkele geweldige eigenschappen die je wel hebt? Je weet wel, vriendelijkheid, mededogen met anderen, begrip.

Kun je dankbaar zijn dat je je nu laag voelt? Dat betekent dat er iets in je leven moet veranderen. Deze verandering kan de beste tijd zijn om jezelf opnieuw uit te vinden. Daardoor kun je fris beginnen en je “beste ooit leven” maken. Je beste ooit gevoelstoestand scheppen daarmee kun je nu beginnen.

2. Stel jezelf de vraag: wat heb ik gedaan in de afgelopen dag, week, maand of jaar dat ik heb genoten?

Noem een ​​paar dingen, wat je maar kunt bedenken, waardoor je het levende gevoel het afgelopen jaar voelde.

Wat je ook gelukkig maakte, wat je ook deed dat maakte de tijd stil.

Maak een lijst van die dingen en zet je in om tijd te vinden om daar meer van te maken.

Koppel dit niet aan andere mensen, je bent niet afhankelijk van iemand anders om je gelukkig te maken.

Je maakt je geluk en als je denkt dat het van een andere persoon kwam, heb je het mis. Het kwam van jou. Het idee dat je had omdat je de ander nodig had om je leven te voltooien klopt niet. Jij kunt zelf je leven voltooien. Je hoeft alleen je waarneming te veranderen.

3. Stel jezelf de vraag: wat heb ik gelezen of geleerd in de laatste dag, week, maand of jaar dat positief was?

Wat heb ik gedaan dat me vooruit hielp en me hielp mijn mentale kracht te ontwikkelen?

Alle succesvolle mensen, en met succes bedoelen we altijd succesvol, tevreden en tevreden mensen weten allemaal dat lezen, luisteren en leren van positief en zelfontwikkelingsmateriaal onmisbaar is voor een goed geleefd leven. Niet alleen zo nu en dan, niet wanneer u het in uw drukke schema kunt opnemen –  maar elke dag opnieuw!

Wat kan belangrijker zijn dan dat JIJ je goed voelen?

Er is niets belangrijker dan dat. En als je één van de velen bent die er rond de tijd excuus voor heeft, dan geldt dat hier niet.

De drukste mensen op aarde vinden tijd voor zelfgroei, omdat ze het feit begrijpen dat een betere jij beter is voor iedereen om je heen.

Wanneer je de tijd neemt om jezelf mentaal te voeden, heb je meer kwaliteitstijd voor alle mensen en taken in je leven. Als je een beter gevoel hebt, doe je het beter.

dankbaar kunnen zijn belangrijke stap om jezelf nu beter te voelen
klik voor meer info

Je familie en vrienden zouden je veel liever een beetje minder hebben, maar volledig daar in aanwezigheid, een jij die gelukkig en levendig is, in plaats van dat je er de klok rond bent, maar altijd ergens anders in je gedachten, altijd denkend aan de volgende onbetekenende taak die nodig is te doen.

De samenleving kan ons gemakkelijk terugvoeren naar de normale wereld van stress, over denken, vergelijken met anderen en de schoonheid van het leven vergeten.

Als je een beter leven wilt dan de meesten, een gelukkiger leven, moet je je committeren om te doen wat de meesten niet doen. Dat is de tijd nemen om elke dag aan jezelf te werken.

Het hoeft maar 10-15 minuten per dag te zijn: dankbaar kunnen zijn belangrijke stap om jezelf nu beter te voelen

Iedereen kan die tijd vinden. Slaap 15 minuten minder als het moet. Sta op, word dankbaar, ga in contact met wie je wilt zijn. Krijg enkele doelen, vraag jezelf af wat je wilt uit het leven, beeld de persoon uit die JIJ wilt zijn. Vergeet nooit, hoe beter je ben hoe beter je bent voor iedereen om je heen.

Ben je het beu bent om je slachtoffer te voelen, dan is het vandaag een goede dag om de pijn te doen stoppen.

We hopen dat deze post over onoverwinnelijk worden  je van dienst is! Als je het goed vond, vergeet dan niet om het te delen.

Zoals altijd, erg bedankt voor het zijn van een mooie ziel. Wil je deze post liken en sharen? Zo kunnen we het bewustzijn doen groeien en waarde bij elkaar toevoegen

Wat er gebeurt als je niet systematisch werkt aan je zelfliefde tekort?

Wees dankbaar dat je het verschil voor iemand kunt betekenen.

Techniek om je beter te voelen. deel 1

Giftige positiviteit en dankbaarheid

Mensen inspireren om betere mensen te zijn.

Ouderschap en Narcisme Audio Podcast

Bij voorbaat dank. Het belang van dankbaarheid.

Je wereld krimpt als je vertoeft met een narcist.

knop meer info

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren