Leven de Thriver Way is genezen van je ziel en de grootste overwinning!

Je bent voorbestemd om te gedijen!

Met heel ons hart willen we dat je de diepere waarheid weet wat leven is de Thriver Way. Degenen onder ons die worden misbruikt, hebben de wereld zoveel te bieden. Niet ondanks wat ons is overkomen, maar vanwege wat ons is overkomen. Je kunt leven dankzij de Thriver Way als je dat wilt.

Natuurlijk kan het bijna onmogelijk zijn om voorbij je verleden te gaan en in je prachtige potentieel te stappen als je door narcistisch misbruik bent afgebroken. We weten dat je veel hebt verloren. Je hebt veel geleden. Jezelf oppakken lijkt moeilijk en doorgaan met je leven nadat je een narcistische relatie hebt meegemaakt ongewoon. Sommigen kunnen zichzelf genezen door te leven volgens de Thriver Way. Anderen hebben goede vrienden en andere hebben doorverwijzing naar de hulpverlening nodig.

Om verder te gaan dan je eerder pijnlijke ervaring, om te leven en lief te hebben zoals je verlangt te doen, vereist dat genezing van de trauma’s. Het vereist genezing van de delen van je wezen die nog steeds vastzitten in pijnlijke grenzen.

Met de narcist geloofden we echt een intieme relatie te hebben. We geloofden in het begin dat dit het leven was waar we altijd van hadden gedroomd.

Met andere mensen in je leven, zoals een narcistische ouder of familielid, ken je het leven dat je ‘voorbestemd’ met hen hebt en voel je de verwoesting dat je dat nooit hebt kunnen bereiken.

Het leven met een narcist is niet je droomleven. Het maakt niet uit waar je dacht voor te tekenen, of waarvan je weet dat het “normaal” zou moeten zijn. Het is eerder een horrorshow.

Zoals zovelen van ons, is het besef van hoe erg dit werkelijk is, iets wat je niet wil accepteren. Ik weet ook hoe moeilijk het voor je is! Bovendien had ook ik altijd pijnlijke of teleurstellende relaties gehad. Deze keer dacht ik echt dat de narcist was wat ik wilde dat een partner zou zijn. We leken zo wederzijds afgestemd op wat we allebei wilden in het leven.

Zelfs groter dan het veranderen van je geest, is het veranderen van je hart volgens leven de Thriver Way.

Wanneer je hebt besloten “dit is het” leven op de Thriver Way, plus je voelt een krachtige verbinding met een persoon die tart wat je eerder hebt gevoeld, dan is het belangrijk om van gedachten te veranderen. 

Om het nog erger te maken, eindigen met een narcist betekent niet alleen “de droom verliezen”, het betekent ook dat je jaren verliest. Je verliest ook je gezondheid, middelen en veel van wat je tot nu toe hebt bereikt. Veel gaat ook volledig door het toilet.

Ik wil dat je dit met heel je hart weet! Wanneer je begint met leven op de “Thriver Way”, zoals we doen als je de groeitaken toepast of het Narp en Thrive programma dat je dan geneest, zo niet ga dan naar een therapeut.

Bovendien zul je in staat zijn te accepteren dat de ontwikkeling en genezing van je Ziel de grootste overwinning van allemaal is. Wat je dacht te hebben met de narcist was verbonden met een Vals Zelf met een Vals Leven.

Het was nooit de bedoeling dat deze persoon je Ware Zelf en Ware Leven zou zijn. De narcist en zijn vliegende apen waren in je leven om je op je knieën te brengen. Je bent nu wel verplicht om naar binnen te keren. Het kan niet zonder thuis te komen bij de Ware Bron en je daar mee jezelf afstemmen.

De verkeerde bron van Liefde, veiligheid, vreugde en levenskracht vervangen door leven de Thriver Way!

Omdat je onbewust iemand anders had gepositioneerd als je Bron van Liefde en goedkeuring. Iemand anders waarbij je veiligheid en overleving zocht. Je verlangde evenals naar levenskracht, vreugde en expansie? Je werd vertrouwen en vermogen om je “Ware Zelf” en “Ware Leven” te zijn. Nooit was je voldoende volledig vrij geweest om jezelf te zijn en je eigen hogere potentieel te bereiken.

Het leven loslaten waarvan je dacht dat het ‘zo moest zijn’ IS zo pijnlijk. Ik verzeker je echter dat wanneer je je toewijdt aan innerlijke genezing dan komt er grote veranderen. Door de toewijding aan innerlijke genezing komt het waarderen van je Ziel. Dan zal de uiterlijke omgeving beginnen te reageren op manieren die je zal opwinden. Manieren die echt, duurzaam en echt bevredigend zijn en ook bekrachtigend.

Ik verzeker je uit de grond van mijn hart dat mijn eigen leven, en dat van talloze anderen die door de “Thriver Way” in deze gemeenschap hebben genezen, welvarende, liefdevolle, ongelooflijke levens hebben gemaakt die alles wat we eerder meemaakten ver overtreffen.

Uiteindelijk ontdekten we dat het enige leven dat ons duurzaam zou hebben vervuld, levens zijn die van binnenuit worden ontwikkeld.

Tot Slot!

Ik weet dat je een mens bent. Ik weet dat het moeilijk is om los te laten! Je hebt deze uitdrukking al gehoord: “Laat los en laat God”. Wat het echt betekent, is dat wanneer we het giftige trauma, de toxische mensen en situaties uit ons leven opruimen die verband houden met misbruik, het ongelooflijke ruimte maakt voor genezing, welzijn en leven de Thriver Way. Dan beginnen ook de wonderen te komen.

Precies deze  verschuiving doen is de krachtige basis om te leven de Thriver Way!

Persoonlijk kon ik niet zomaar logisch “loslaten” bereiken. Ik moest diep innerlijk werk doen om deze taak te volbrengen. Specifiek,  Quanta Freedom Healing  was voor mij de sleutel om het “ondenkbare” trauma van narcistisch misbruik los te laten. Ik kon de schade verhelpen. Duizenden Thrivers in deze gemeenschap hebben zich in de afgelopen 12 jaar dankzij de programma’s van Melanie hersteld en leven nu de Thriver way.

In de volgende maanden hebben we opnieuw een Thrive Membership Program om te leren leven op de Thriver way.  Dit is een 10-weekse handig genezing Bootcamp. Daar ga je door diepe interactieve oefeningen en healings geholpen worden om los te laten. Daardoor kan je een narcist krachtig uit je wezen te ontgiften. Je gezond verstand, gezondheid, ziel, levenskracht en toekomst krijg je terug. Hier vind je ook de 10 weken series die je onafhankelijk kunt volgen in afwachting van het volgende bootcamp.

10 weken Thriver series

Liefs xxx

Introductie van het meest praktische programma leven de THRIVER Way:

Het is een Engelstalig online programma van 10 weken voor iedereen die het trauma van een narcistische relatie heeft opgelopen, maar nog niet gedijt.

In het MTE-team hebben ze mensen van de meest rampzalige storingen naar de meest ongelooflijke doorbraken zien gaan. Nu willen we dat voor u werkelijk maken. Melanie genas zelf van een situatie die zo nijpend was dat ze bijna stierf.

Ze wordt nu erkend als een toonaangevende wereldwijde expert voor herstel van narcistisch misbruik. Ze raakt miljoenen levens met duizenden cliënten die ongekende helende doorbraken ontvangen via haar Engelstalige online programma’s en leven de Thriver Way. In de gemeenschap uit 120 landen vind je natuurlijk ook mensen die je taal spreken.

We weten dat als Melanie en talloze mensen uit meer dan 120 verschillende landen kunnen doorbreken naar zelfgenezing om niet alleen te overleven maar te gedijen, hoe ernstig hun inzinkingen en verliezen ook zijn. Je kunt dat ook!

Wil je dat Melanie en haar team je hand 10 weken vasthouden, om te ontdekken wat je blokkeert, om je echte Thriver-herstel (traumaherstel van narcistisch misbruik) te bereiken? Of wil je de bootcamp-series bekijken en volgen?

Dan is het onze grootste passie om dit voor u werkelijkheid te doen worden! We weten dat u een ondersteuningsteam nodig heeft dat precies heeft ervaren wat u heeft doorgemaakt, om u op de eenvoudigste en meest effectieve manier vooruit te helpen.

Trauma is als huishoudelijk werk, het stapelt zich op als het niet wordt aangepakt!

Je innerlijke wezen is diep getraumatiseerd als gevolg van narcistisch misbruik. Dit betekent dat je emotionele breuken hebt opgelopen, waardoor je pijnlijke emotionele geloofssystemen hebt ontwikkeld die nu je leven beheersen.

Het is vermoeiend om te proberen je innerlijke wonden te overleven terwijl je probeert je nieuwe leven op te bouwen. Zoveel van je energie zit vast in het proberen om depressie, angst en obsessieve gedachten te overwinnen, in plaats van gewoon vrij te zijn om verder te gaan en een bloeiend leven te maken.

Ons gedijen belofte

We geloven zo in dit Engelstalige onlineprogramma dat we willen dat je het zonder enig risico probeert.

Als Thrive je niet vooruit helpt in je genezingsreis, dan heb je recht op een volledige terugbetaling.

Het enige wat je hoeft te doen is een e-mail te sturen naar het ondersteuningsteam binnen de eerste 30 dagen na het starten van het programma met het bewijs dat je de workshops hebt bekeken en de oefeningen hebt voltooid.

Meer over Thrive vind je hier.