techniek om je beter te voelen

“Leven de Thriver Way” is vol leven kunnen zijn!

Je bent voorbestemd om te gedijen, om te bloeien!

Met heel ons hart willen we dat je de diepere waarheid weet wat leven is “de Thriver Way” – op een bloeiende manier leven, niet zomaar overleven.

Degenen onder ons die worden misbruikt, hebben de wereld zoveel te bieden. Niet ondanks wat ons is overkomen, maar vanwege wat ons is overkomen. Je kunt leven dankzij “de Thriver Way” als je dat wilt omdat je de waarde van het leven kent. Je bent sterk.

Het is erg moeilijk om je verleden te boven te komen en je volle potentieel te bereiken als je door narcistisch misbruik bent afgebroken. Het is echter niet onmogelijk. We zijn ons bewust van het feit dat je veel hebt moeten missen. Je hebt vele aangelegenheden meegemaakt. Het is heel moeilijk met je leven weer doorgaan na een relatie met een narcist. Maar als je een droom hebt is het mogelijk.

Anderen hebben goede vrienden die hen op weg kunnen zetten, of vinden artikels als deze op narcisme.blog. Andere hebben doorverwijzing naar de hulpverlening nodig.

Om verder te gaan dan je eerder pijnlijke ervaring, om te leven en lief te hebben zoals je verlangt te doen, vereist dat genezing van de trauma’s. Het vereist genezing van de delen van je wezen die nog steeds vastzitten in pijnlijke grenzen. En daarvoor heb je krachtige tools nodig, ook bewustzijn, maar enkele aangelegenheden die je stap voor stap dagelijks kunt doen. Zoals de manier hoe je ademt, wat je eet en hoe je beweegt. Er zijn zoveel acties die je kunt ondernemen thuis, zonder dat ze geld kosten. Die vind je in de groeitaken.

vol leven kunnen zijn, leven de thriver way; leven op bloeiende manier
Klik op de foto

Met de narcist geloofden we echt een intieme relatie te hebben. We geloofden in het begin dat dit het leven was waar we altijd van hadden gedroomd.

Met andere mensen in je leven, zoals een narcistische ouder of familielid, ken je het leven dat je ‘voorbestemd’ met hen hebt en voel je de verwoesting dat je dat nooit hebt kunnen bereiken. Het leven met een narcist is niet je droomleven. Het maakt niet uit waar je dacht voor te tekenen, of waarvan je weet dat het “normaal” zou moeten zijn. Het is eerder een horrorshow.

Net als veel anderen wil je niet geloven hoe erg het is. Ik weet hoe moeilijk het voor je is! Voor een stuk is het je normaal geworden. Bovendien had ik ook steeds pijnlijke of teleurstellende relaties. Deze keer dacht ik dat ik eindelijk een partner had die aan mijn verwachtingen voldeed. Het leek erop dat we elkaars wensen in het leven wederzijds aanvulden.

Zelfs groter dan het veranderen van je geest, is het veranderen van je hart volgens de concepten van leven de Thriver Way.

Wanneer je hebt besloten “dit is het” leven op de Thriver Way, terug een leven met een droom, een visie en variërende doelen, daarbovenop je voelt een krachtige verbinding met een persoon die start wat je eerder hebt gevoeld, dan is het belangrijk om van gedachten te veranderen. 

Om het nog erger te maken: Eindigen met een narcist betekent niet alleen “de droom verliezen”, het betekent ook dat je jaren verliest. Je verliest ook je gezondheid, middelen en veel van wat je tot nu toe hebt bereikt. Veel gaat ook volledig door het toilet.

Ik wil dat je dit met heel je hart weet! Wanneer je begint met leven op de “Thriver Way”, zoals we doen als je de groeitaken toepast of met het Engelstalige Narp en Thrive programma dat je dan geneest, zo niet ga dan naar een therapeut. Maar doe iets ondertussen, iets kleins, dagelijks, zoals meer water drinken bijvoorbeeld.

Bovendien zul je in staat zijn als je begint met groeitaken uit te voeren, te accepteren dat de ontwikkeling en genezing van je ziel de grootste overwinning van allemaal is. Wat je dacht te hebben met de narcist was verbonden met een Vals Zelf met een Vals Leven.

De narcist en zijn vrienden waren nooit bedoeld om je Ware Zelf en Ware Leven te zijn. Ze waren in je leven om je te vernederen. Het wordt tijd dat je naar binnen gaat. Je moet wezenlijk contact maken met de Ware Bron en je ermee verzoenen.

@zelfzorgHelp

De verkeerde bron van liefde, veiligheid, vreugde en levenskracht vervangen door een leven op de Thriver Way – de bloeiende manier!

Omdat je onbewust “iemand anders” (je partner) had gepositioneerd als je “Bron van Liefde en goedkeuring”. Iemand anders waarbij je veiligheid en overleving zocht. Je verlangde ook naar levenskracht, vreugde en expansie? Je had geen vertrouwen en vermogen om je “Ware Zelf” en “Ware Leven” te zijn. Nooit was je voldoende volledig vrij geweest om jezelf te zijn en je eigen hogere potentieel te bereiken.

Het is heel verdrietig als je het leven moet loslaten omdat je dacht dat het ‘zo moest zijn’. Maar geloof me, als je je toewijdt aan innerlijke genezing, dan komen er grote veranderingen. Als je je dagelijks toewijdt aan innerlijke genezing, kun je je ziel gaan waarderen. Je omgeving zal dan op een bevredigende en bekrachtigende manier op je gaan reageren.

De “Thriver Way” heeft mijn leven en dat van anderen in mijn gemeenschap veranderd. We zijn gezond, gelukkig en hebben een beter leven dan ooit tevoren.

Uiteindelijk ontdekten we dat het enige leven dat ons duurzaam zou hebben vervuld, levens zijn die van binnenuit worden ontwikkeld.

Tot Slot: Wat kun je doen?

Ik weet dat je een mens bent. Ik weet dat het lastig kan zijn om te stoppen met vasthouden! “Laat los en laat God” betekent dat wanneer we het giftige trauma, de toxische mensen en situaties uit ons leven opruimen die verband houden met misbruik, het ongelooflijke ruimte maakt voor genezing. Dit is niet alleen goed voor je welzijn, maar ook de manier waarop je vol leven kunt zijn. Dan zullen de wonderen zich ook gaan voltrekken.

Precies deze verschuiving doen is de krachtige basis om te “leven de Thriver Way”!

Ik kon de schade verhelpen. Duizenden mensen in de gemeenschap van Melanie hebben zich in de afgelopen 15 jaar dankzij de programma’s van Melanie hersteld en leven nu de Thriver way.

In de volgende maanden hebben we opnieuw een Thrive Membership Program om te leren leven op de Thriver way.  Dit is een 10-weekse handig genezing online Bootcamp. Daar ga je door diepe interactieve oefeningen en healings geholpen worden om los te laten.

Daardoor kun je een narcist krachtig uit je wezen te ontgiften. Je gezond verstand, gezondheid, ziel, levenskracht en toekomst krijg je terug. Hier vind je ook de 10 weken series die je onafhankelijk kunt volgen in afwachting van het volgende bootcamp. Maar je vindt ook gratis Engelstalige materiaal die je kunnen helpen in het menu en je misschien eerst wil uitproberen.

Introductie van het meest praktische programma “leven de THRIVER Way”:

Het is een Engelstalig online programma van 10 weken voor iedereen die het trauma van een narcistische relatie heeft opgelopen, maar nog niet gedijt. In het MTE-team hebben ze mensen van de rampzaligste storingen naar de ongelooflijkste doorbraken zien gaan. Nu willen we dat voor je werkelijk maken. Melanie genas zelf van een situatie die zo nijpend was dat ze bijna stierf.

Ze wordt nu erkend als een toonaangevende wereldwijde expert voor herstel van narcistisch misbruik. Ze raakt duizenden levens met duizenden cliënten die helende doorbraken ontvangen via haar Engelstalige online programma’s en leven de Thriver Way en NARP. In haar gemeenschap uit 120 landen vind je natuurlijk ook mensen die je taal spreken.

We weten dat als Melanie en talloze mensen uit meer dan 120 verschillende landen kunnen doorbreken naar zelfgenezing om niet alleen te overleven maar te gedijen, hoe ernstig hun inzinkingen en verliezen ook zijn dat je dat ook kunt!

Wil je dat Melanie en haar team je hand 10 weken vasthouden, om te ontdekken wat je blokkeert, om je echte Thriver-herstel (traumaherstel van narcistisch misbruik) te bereiken? Of wil je de bootcamp-series bekijken en volgen?

Dan is het onze grootste passie om dit voor je werkelijkheid te doen worden! We weten dat je een ondersteuningsteam nodig heeft dat precies heeft ervaren wat je heeft doorgemaakt, om je op de eenvoudigste en effectiefste manier vooruit te helpen.

Trauma is als huishoudelijk werk, het stapelt zich op als het niet wordt aangepakt!

Je innerlijke wezen is diep getraumatiseerd als gevolg van narcistisch misbruik. Dit betekent dat je emotionele breuken hebt opgelopen, waardoor je pijnlijke emotionele geloofssystemen hebt ontwikkeld die nu je leven beheersen.

Het is vermoeiend om te proberen je innerlijke wonden te overleven, terwijl je probeert je nieuwe leven op te bouwen. Zoveel van je energie zit vast in het proberen om depressie, angst en obsessieve gedachten te overwinnen, in plaats van gewoon vrij te zijn om verder te gaan en een bloeiend leven te maken.

Ons gedijen belofte

We geloven zo in dit Engelstalige onlineprogramma dat we willen dat je het zonder enig risico probeert. Als Thrive je niet vooruit helpt in je genezingsreis, dan heb je recht op een volledige terugbetaling. Het enige wat je hoeft te doen is een e-mail te sturen naar het ondersteuningsteam binnen de eerste 30 dagen na het starten van het programma met het bewijs dat je de workshops hebt bekeken en de oefeningen hebt voltooid.

Waarom de groeitaken doen?

Wanneer je aan je groei werkt, leer je hoe je emoties kunt beheersen, gezonde aanpassingen kunt maken, gehechtheidstrauma’s kunt helen, je verleden je nu beïnvloedt, de cyclus van push-pull kunt helen en met een solide gevoel van eigenliefde kunt gedijen.

Je duikt diep in zelfontdekking wanneer je consequent de groeitaken uitvoert. Je begint je doelen te verkennen. Je helpt bij het uitpakken en genezen van traumatische banden, gewelddadige relaties en gehechtheidstrauma’s, terwijl je je op weg helpt naar bloei. 

Als je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen wordt nu lid van onze privé-Support Groep VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zonder extra kosten narcisme.blog steunen

Je kunt deze blog ook zonder extra kosten voor jezelf steunen door je bol.com online shoppingtrips te beginnen met mijn affiliate-link-bolcom foto aan te klikken op narcisme.blog of als je zoekt met de zoekfunctie op steun. Je vindt ook de link om te doneren in het menu. Natuurlijk ook door mijn posts leuk te vinden en te delen op sociale media. Deze blog bestaat dankzij de steun van lezers, en ik waardeer elk stukje steun. Dank je.

Steun elkaar in de commentaren!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

knop voor alle groeitaken

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees