Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

“Bloeien” methode voor herstel na narcistische mishandeling

Bloeien is een prachtige, zelftoegewijde levensstijl.

De wonderen en vreugde van de bloeimethode voor herstel na narcistische mishandeling is dat we ons geëngageerd hebben om ons innerlijk werk te doen. Bovendien verbinden we er ons toe om de narcist los te laten. Net zo verbinden we ons te ontwikkelen uit onze eerdere trauma’s en onbewuste pijnlijke programma’s in gezonde en bekrachtigende programma’s.

Met deze manier van leven willen we ontwikkeling, expansie en vrijheid.

We willen niet langer een status quo. We zijn gestopt om te proberen de miljarden andere mensen in de wereld te leren kennen. Het is niet de bedoeling iedereen voor te lichten en voor te schrijven, te repareren of te veranderen.

Mijn eerste missie is niet zoveel mogelijk mensen te bereiken en een fanclub te stichten. De mensen die het meest nut zullen hebben zijn zonder twijfel diegenen die wat basiskennis van de Engelse taal hebben.

Maar het voornaamste is dat ze willen ophelderen wat hun is overkomen.

Dit doe je door een positie in te nemen waar je kunt veranderen. Als er nog plaats is voor excuses dan is genezing heel onzeker. Er zijn verschillende excuses mogelijk zoals het woordgebruik is verwant aan het christelijke, het gelovige, het spirituele. Je kunt geen promotie maken voor Melanie want daarvoor dien je te betalen en dat heb ik niet.

bloeien methode voor herstel na narcistische mishandeling
Hoe een bloeiend leven hebben na narcistisch misbruik?

Toch weet iedereen die grondig leest dat de volledige bloeien methode voor herstel na narcistische mishandeling en meer in mijn artikels is te vinden.

Maar wie niet graag wilt lezen, niet graag deze video’s bekijkt of naar de audio’s luistert dan zie ik geen middel hoe ik kan helpen.

Je kunt er toch vanuit gaan dat als je een keerpunt wenst je samenhangend 1 uur per dag aan je herstel moet werken. We denken resultaat te hebben met de Narp methode en visie op die manier, wat we ook bloeien methode voor herstel na narcistische mishandeling noemen.

Met er niet dagelijks 1 uur aan te werken dien je niet te verwachten dat je na 21-dagen een ommekeer kunt hebben.

Je kunt niet anders dan er rekening mee houden dat je denkpatronen en gevoelspatronen al tientallenjaren zijn ingesleten. Zonder die 21-dagen consistente werk vertraag jij je groeiproces.

Toch is het duidelijk dat ik niet mijn nabijheid en afstand wens los te laten. Noch wens ik mijn privé en werk balans uit evenwicht te halen, het maakt niet uit welke moeite of geen moeite iemand wenst te doen.

Als iemand niet tot het inzicht komt dat wat wij met “narcisme.blog” doen niet van nut is voor de gemeenschap of voor hem, hetzij zo!

Ik schrijf die teksten graag, ook vind ik de mogelijkheden van het internet op dit moment een uniek moment in de geschiedenis. Hoe beter de kwaliteit volgens sommigen, hoe meer ze op onze website komen. Maar diegenen die roepen “professionalisme” snappen de kern niet.

De kern is het geloof in de zelfgenezing over te brengen. Het simpele werk te verrichten van zichzelf te bevaderen, bemoederen, of zoals we dat noemen zelfpartner zijn.

Een supportgroep/forum die dat ondersteunt is dat wat wonderen doet en 24/7 blijvend beschikbaar is. Daarnaast doen we aan outreaching, zodat je al op weg naar je genezing bent voor dat je op de wachtlijst staat van een therapeut.

Ons dubbel systeem zowel Nederlandstalig als Engelstalig zorgt voor diegene die online kunnen werken, dat ze voldoende de toepassingen kunnen begrijpen in beide talen, omdat de kennis zo versterkt.

Dit dubbelsysteem met Narp en “narcisme.blog” maakt dat we voor ons mensen altijd kunnen beschikbaar zijn.

Altijd dit wil zeggen zon- en feestdagen, vakantieperiodes en dat zijn precies de periodes waarop jij het meeste kans maakt om getriggerd te worden en waar de hulpverlening heel weinig beschikbaar is.

In onze supportgroep heb je heel snel reactie en in de Narp ondersteuning groep heb je een vloed aan liefdevolle mensen vanuit 120 landen waardoor altijd verschillende mensen beschikbaar zijn.

bloeien methode voor herstel na narcistische mishandeling
Uw jaar om te bloeien na narcistisch misbruik.

Sommigen zullen beseffen dat wij moeten leven in balans. Dat jullie door steun op één of andere manier op je te nemen deze gemeenschap kunt helpen. Ook door delen, liken, becommentariëren, een boek te lezen, een bloeien methode voor herstel na narcistische mishandeling te kopen kun je deze gemeenschap helpen. Alle links vind je in het menu.

In balans

Je kunt natuurlijk ook niet leven in balans als je uitgaven niet worden gedekt door inkomsten. Wie daar andere ideeën daarover heeft, bedankt voor jouw informatie, maar dan is dit echt niets voor jou.

We blijven dus vooral bij te dragen aan het helpen van onszelf bij onze genezing en we willen zeker niet anderen redden door ongeoorloofde risico’s te lopen, en uit balans te leven. Doen we dat echter wel, dan zijn we de perfecte match voor narcisten die onze systemen zouden vergiftigen en ons zouden ontkrachten. Dat is een bescherming die wij zowel jou als onszelf bieden.

Ons eigen proces tot groei, is onze enige leermeester.

Doordat wij dat online plaatsen kun je daarmee de voordelen van plukken zonder dat we beiden enige verplichting hebben buiten de wettelijke. Hou er dan ook mee rekening dat dit onze eigen ervaringen zijn en deze van Melanie waarvoor je de disclaimers vindt.

In plaats daarvan werken we aan de enige persoon die we zelf kunnen zijn om uit mede-afhankelijke patronen te komen die de perfecte match zijn voor narcisten in giftige relaties met hen. Ik hou ervan dat we als bloeiers een andere manier van zijn creëren, voelen, denken en leven voor onszelf, onze kinderen en onze toekomstige generaties.

Echt, dit creëert een realiteit vrij van misbruik.

Ik hoop dat je beseft dat fase 1 geen contact onderhouden of zo weinig mogelijk (wanneer nodig) met de narcist gevolgd wordt door nog 3 andere fasen. Daarna volgt fase 2 de radicale verantwoordelijkheid nemen voor je groei.

Even belangrijk is fase 3 namelijk beginnen met het loslaten en loskomen van het trauma.

Een ding is zeker en dat is fase 4 dat het gevolg is van 1 – 2 – 3: ervoor zorgen dat je nooit meer wordt misbruikt.

Dan creëer je een realiteit van genezing na narcistisch misbruik.

Dat is het verschil tussen de oude en nieuwe genezingsparadigma’s die we hier in narcisme.blog  ophelderen.

Ben je al een tijdje in onze gemeenschap de ondersteuningsgroep voor volwassen kinderen van narcisten VKoN op Facebook? Alle links vind je in het menu.

Ik hoop dat je alle  toegang hebt tot mijn gratis informatiebronnen. Je weet dat het tijd is om het echte innerlijke werk te beginnen om te transformeren op het enige niveau dat het echt kan plaatsvinden en vasthouden, in je Innerlijk Zijn.

Hoe is de bloeien methode voor herstel na narcistische mishandeling voor het bekomen van “Geen contact”?

We geven op verschillende plaatsen op onze website aan wat nodig is om geen contact vast te houden. Dit kun je doen zoals het bedoeld is, namelijk om de ruimte te geven aan jezelf om te genezen van narcistisch misbruik.

Dit kan alleen werken als we de gevoelens van verslaving behandelen door snel in ons lichaam te komen om een ​​gezonde, geruststellende en vastere bron voor onszelf te worden, zodat we door de horror heen kunnen en naar de andere kant gaan.

Allereerst moeten we accepteren dat de confrontatie met een narcist voornamelijk emotioneel en fysiek is.

Dit is niet minder dan een psychische overname. Hoewel fysieke afstand essentieel is, als we het emotionele en psychische aspect ervan niet goed krijgen, zijn we geneigd om geen contact te verbreken en / of getraumatiseerd te blijven.

Dan blijven we doodsbang, diepbedroefd en blijven we de narcist onze pijn en angst overhandigen om ons in de rechtszaal of met andere zaken te verslaan. Daardoor verminderen we ernstig ons vermogen om verder te gaan, ons ware zelf en het ware leven te bekomen.

In geen enkele vorm geeft een fysieke “geen Contact- regel” een “bloeien” herstel tot gevolg.

De “bloeien” methode voor de “Geen Contact Regel” houdt in dat alle energie wordt verwijderd. Dat betekent geen fysiek contact of zeer strikt aangepast contact via derden, wanneer nodig.

Geen contact betekent ook GEEN controleren, mensen vragen over of stalken op sociale media.

Wat echt nodig is, is het loslaten van alle gangbare hechtingen en verbindingen. Deze persoon wordt ook op alle mogelijke manieren geblokkeerd, zodat we nooit een contactpersoon verwachten. Als deze persoon een manier vindt om contact met je op te nemen, reageer dan niet en blokkeer die lijn vervolgens opnieuw of neem een ​​interventie opdracht die betekent: Neem GEEN contact met me op.

Wat ook van vitaal belang is, is streng “Geen contact” met de eigen geest of emoties.

Je gaat niet over deze persoon nadenken. In plaats daarvan kun je je de NARP-modules gebruiken, of de “test” snel- loskomen – video om in mijn lichaam te komen en het trauma van je in over deze gedachten los te laten’. Doe dan ook in babystapjes alle groeitaken die je vindt in de categorie groeitaken! Door deze zelf-toegewijde praktijk aan te nemen, beginnen de obsessie en de verlangens snel te smelten.

In dit geval word je mondiger over deze onderwerpen en gebieden waar je voortdurend aan dacht.

Door de diepere problemen met narcistische mishandeling aan te pakken en de emotionele Quantum-hulpmiddelen te gebruiken kun je met deze dodelijke verwikkelingen omgaan. Je leert ook omgaan met de verslavende gevoelens en obsessieve trekjes. Je krijgt daardoor over het algemeen een veel krachtiger en rechtlijnig herstel. Op die manier kun je rustig omgaan met de nasleep van narcistisch misbruik.

Als er een misstap is op het verbreken van “Geen Contact”, zijn de werktuigen en processen aanwezig om de bijbehorende trauma’s te vinden dat die tijdelijke krachteloosheid binnenin wegwerkt. Daarmee kun je het loslaten en dan hogerop gaan naar een nog krachtiger staat van jezelf.

Hoe werkt de “bloeien” methode voor herstel na narcistische mishandeling voor het opnemen van de radicale verantwoordelijkheid voor je groei na narcistisch misbruik?

Als het trauma zich in je innerlijk bevindt, ben je de enige persoon, als volwassene, die de verantwoordelijkheid kan nemen om bij jou naar binnen te gaan en het trauma te helen.

Je kunt dan iemand hebben die je daarin je steunt, hetzij een vriend, een therapeut, een coach, een psychiater enz. In principe ben jij het die naar binnen gaat om te genezen.

Het is alleen jij die je trauma kan ontmoeten en het werk in je innerlijk wezen kan doen. Het maakt niet uit wie de dader was die dit heeft gedaan, hoe het daar is gekomen of waar het over gaat. Feit is dat je je eigen redder bent. Je kunt niet meer vastzitten aan het machteloze slachtoffer van pogingen om beschadigde anderen te dwingen je te repareren.

In een bloeiend leven word je een zelfgenererende bron van jouw eigen genezing en bloei.

Het maakt niet uit wat andere mensen wel of niet doen en DAT IS HET! Die anderen kunnen nieuwe daders zijn. Ze kunnen handlangers zijn, een smaadcampagne organiseren, maar ook een goeroe, een therapeut of iemand waaraan jij je vastklampt.

Wat ook de vorm van de relatie is, het uitgangspunt dient “gelijkwaardigheid” te zijn, met respect voor de mensenrechten, en bevrijdend te werken. Ik wil echt dat je weet dat het vrijheid is, omdat je niet langer hoeft te wachten. Je kunt nu beter worden!

Er zijn enorme verschillen tussen de woorden ‘Verantwoordelijkheid’ en ‘beschamen’. Als bloeiers nemen we niet de schuld! Integendeel, we nemen radicale persoonlijke verantwoordelijkheid waardoor we onze macht terug krijgen om EINDELIJK onze levens te helen.

Hoe is de bloeien methode om trauma van narcistisch misbruik los te laten?

Die bloeien methode voor herstel na narcistische mishandeling is compleet anders. Het is een manier om je kwetsuren los te laten die echt werkt. Het is geen symptoombestrijding alleen, je werkt aan je kern.

Het omvat het gebruik van het Narcissistic Abuse Recovery Program. Maar ook het toepassen van de Quanta Freedom Healing Modules om toegang te krijgen tot de trauma’s in onze onderbewuste programma’s.

Door dit te doen laden we de giftigheid van deze trauma’s in een container. Bevrijden ze van onszelf, scheppen de ruimte en vervangen ze dan door ons Hogere Zelf – ons Superbewustzijn. Het hogere zelf kan helen waar onze beperkte cognitieve geest niet de macht toe heeft.

Dit zorgt voor een echte verschuiving naar verlichting en vrede binnenin. Daarna volgt ons brein, wat betekent dat we anders zijn geworden. Bovendien gaan we automatisch anders denken. Het brein volgt het Innerlijk Wezen/lichaam altijd, of zo als we zeggen, zo binnen zo buiten.

Er zijn twee ongelooflijke voordelen van het doen van deze derde fase van herstel na narcistische mishandeling.

Door op de juiste manier naar je innerlijk te gaan kun je het trauma bereiken op een manier die werkt en alle voortdurende triggers wegnemen met als gevolg dat we verder slachtofferschap wegnemen.

Ten eerste beginnen de pijn, het trauma en de verslaving onmiddellijk op te lossen. Evenals de symptomen van mishandeling die we hebben lossen zich op. Symptomen kunnen zijn: PTSS, fibromyalgie, depressie, angstgevoelens, bijniervermoeidheid en dergelijke.

Dit gebeurt, omdat ons trauma begint te genezen en ons hele Wezen zich opnieuw instelt op genezing en welzijn.

Het is best mogelijk dat een dokter je tijdelijk een middel zal voorschrijven die je stress kan verminderen. Er bestaan plantaardige medicatie daarvoor. Of dat de zorgverlening je het nodige gaat bezorgen om stap voor stap je hyperwaakzaamheid met mindfulness of andere middelen aan te pakken. Daardoor kun je slaapstoornis verminderen.

Maar dat is uiteindelijk een eerste symptoom bestrijding om naar je innerlijk te kunnen gaan. Verbinding met je innerlijke zelf is immers de natuurlijke manier van zijn zowel voor herstel als verdere groei.

Niet verder desintegreren als we naarbinnen gaan.

Dan is het tweede ongelooflijke vaststelling als we naar binnen gaan dat we niet langer ‘oplossen’ en verder ‘desintegreren’ als een zelf. Integendeel, als gevolg van het lokaliseren en loslaten van niet alleen de hedendaagse trauma’s, maar ook de epigenetische, vroegere en jeugdige trauma’s gaan we niet verder uiteenvallen. Dat zijn allemaal de onbewuste redenen waarom we nog steeds in herhaald misbruik zijn.

Alleen het innerlijke werk zorgt ervoor dat we die delen terug bij elkaar brengen en alle delen van onszelf weer één maken.

Dit betekent dat we beginnen te evolueren voorbij ons vorige misbruikprogramma en patronen naar een “bloeien” methode voor herstel na narcistische mishandeling!

Zonder dat onze trauma’s ons Ware Zelf bederven, beginnen we op te groeien als zelfpartner en als een zelfscheppende persoon. Om het anders te zeggen, we zijn niet langer op zoek naar liefde, goedkeuring, veiligheid en overleving buiten onszelf.

Dit betekent dat we nu op authentieke manier verschijnen.

We geven geen macht meer weg om te proberen mensen van ons te laten houden en veilig te zijn. We werden een zelf dat weet dat er voldoende bronnen en mensen in het leven zijn om mee te produceren. In dit geval kunnen we die mensen en dingen die niet overeenkomen met onze nieuwe en helende solide innerlijke identiteit alleen laten buiten onze realiteit, maar zeker buiten onze emoties.

Dit is het ding waarom vermijden van narcisten niet helpt.

Al onze hersenbanen vormen zich rond onze innerlijke identiteitsovertuiging.

Als we nog steeds valse, gebrekkige en getraumatiseerde kernovertuigingen hebben, zal onze geest met gedachten afkomen die de ‘buikwaarschuwing of intuïtie’ zal verwerpen. We zullen excuses maken en ons opnieuw verbinden met de exacte overeenstemming van het nog steeds bestaande pijnlijke geloof.

Neem bijvoorbeeld mijn tweede narcistische misbruikervaring. 

Hier was een narcistische werelddeskundige, maar ik werd opgenomen door een zeer sluwe altruïstische narcist die alle dingen leek te zijn die de eerste narcist niet  was. Toch deed ze heel vroeg in de relatie een zeer wrede verlating. Geen twijfel dat het de bedoeling was mijn oude wond die ik nog niet volledig had genezen volledig te activeren en in de narcistische dynamiek te komen.

Toch hield ik me vast aan haar en overhandigde mijn macht.  Vanaf dat moment was ik in een misbruikrelatie waar ik excuses maakte.

Sinds ik die wond genas, ben ik vele malen gegroeid door het in de praktijk toe te passen.

Telkens het gevaar ontstond voor emotionele afhankelijkheid hebben we een oefening te maken. De emotionele reactie dreigt te ontstaan als je op weg bent naar iemand die wreed en afschuwelijk is. Na een tijdje gaat de kennis van bewust naar onbewust en bestaat dit patroon niet meer in mijn leven.

Wat als ons verdedigen niet helpt?

Het andere dat we geloven waardoor we in de val lopen is geloven dat onze verdedigingen en oplettend zijn de weg is om ons te herstellen. Ik wil dat je je dit voorstelt. Dat je de luiken in een huis sluit als het verschrikkelijke schimmels en gifstoffen bevat binnenin. Zou dat helpen, denk je?

Iedereen wordt gewoon zieker binnen die metaforische vier muren! 

En dat is wat er gebeurt, mensen melden dat er geen manier is om iemand te vertrouwen en weer in een relatie te komen. Ze vertrouwen mensen, het leven en zichzelf niet. Het is een verschrikkelijke manier van leven. Het leven heeft vreugde voor hen verloren.

Het is vreselijk en pijnlijk zonder de Narp – methode en zonder de groeitaken voor zelfgenezing!

Of als mensen weg gaan en proberen zich weer open te stellen voor de liefde, zonder het innerlijke werk te doen, dan herhaalt zich precies datgene waarvan ze denken dat ze zichzelf beschermen terug in hun leven. En natuurlijk voelen personen zich aangetrokken tot die innerlijke trauma’s die nog niet zijn genezen en die trauma’s worden zelfs verhard.

In contrast hiermee, wanneer we ons verbinden aan een “bloeien” herstel is het onze echte taak om de schimmel, de gifstoffen uit onze woning en ons Innerlijke Wezen te halen.  En zeker met alle middelen dan op te ruimen.

We kunnen dan pas onze woonst – ons innerlijk weer vertrouwen en er mee een worden.

Dan kun je zo bekrachtigd, stralend en authentiek zijn dat geen Valse Zelf binnen of buiten ons ooit nog een keer ons kan neerhalen. En ik beloof je dat ze dat niet kunnen, als we geen angsten of pijnlijke hebben die ze tegen ons kunnen gebruikt worden.

Niet alleen misbruik overleven, maar ook verbinden met de solidariteit in de wereld.

Als jij dit bent, dan is mijn hoogste aanbeveling om een ​​kijkje te nemen in het Narcissistic Abuse Recovery Program.

Dit programma heeft tot op vandaag meer dan 20.000 mensen van over de hele wereld geholpen. Daaronder zijn ook mensen in onze regio die niet alleen misbruik wensen te overleven. In het bijzonder willen ze ook gedijen in hun nieuwe leven zonder mishandeling.

Zoals altijd kijk ik ernaar uit om uw opmerkingen en vragen over dit artikel te beantwoorden.

Alle links vind je hieronder.

  Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

  Lees meer

  alle artikels over narp-systeem, narps-programma, narcissistic abuse recovery programma, narcistisch misbruik herstelprogramma

  dr. Nicole LePera holistic-psychologist

  Je kunt proberen om alles te leren wat er is over toxische mensen en narcisten, om te proberen ze in de toekomst te vermijden. Het kan een tijdlang een juist doel zijn om dat te doen. Maar dit is niet wat uiteindelijk werkt om te garanderen dat je geen narcistische mishandeling meemaakt.

  Het zou te gemakkelijk zijn mocht vermijden van narcisten alleen al zou werken!

  bloeien methode voor herstel na narcistische mishandeling
  Methoden en motieven voor trainagulatie door de narcist

  Wat is de beste manier om niet opnieuw te worden narcistisch mishandeld?


  Reacties

  We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

  Voeg je bij 4.588 andere abonnees