Wil je het verhaal van een vriendin horen die narcistisch misbruik overwon?

Ik zal in de plaats het verhaal vertellen van een vriendin die narcistisch misbruik overwon.

@narcismeHelp

Eerst was ze een klant met 3 kinderen en dakloos. Ze volgde mijn specifieke adviezen en was ik present in haar leven. Ze woont hier een 20 km vandaan aan de Franse grens.

Binnenkort mag ik getuige zijn op haar huwelijk.

Ze heeft nu een vaste woning en een werk dat ze graag doet.

Deze mevrouw ging van volledig psychisch, financieel en fysiek gebroken door een narcist in haar vorige relatie naar een gelukkig leven met haar nieuwe partner in de laatste 5 jaar en dat was zwaar werken voor haar en haar partner.

Ze deden dat door vele zelfgenezingtips te volgen die je hier hoort wanneer je goed deze video bekijkt en door onze band regelmatig te onderhouden.

Laat me je ook vertellen dat ik uit 7 jaar falen veel geleerd heb.

Ik toon je nu hoe ik tenslotte op de pagina kwam waar je nu op bent. Een pagina vol met adviezen die ik van verschillende mentors heb geleerd.

Ik heb die adviezen geleerd en toegepast na vele jaren van emotionele pijn, na vele jaren waar ik ‘s nachts niet kon slapen en me uitgesloten voelde.

Een periode waarin ik werd uitgescholden en bedreigd door mijn eigen familie, zelfs al deed ik genoeg om te verzoenen en hun wensen in te willigen.

Ja, dat heb ik gedaan.

Verschillende mensen die ik heb ontmoet waren dakloos. Of het waren vluchtelingen, gingen kapot van de stress door toxische relaties, door seksueel misbruik in hun jeugd. Sommigen gingen kapot door schulden meestal het gevolg van de toxische persoon in hun leven.

Of door jarenlange emotionele verwaarlozing in instellingen, door armoede en verslaving in hun ouderlijk huis waren ze compleet gebroken.

Velen hoorden mijn stem op de pagina waarop je nu bent.

Ze hoorden de woorden die je nu aan het lezen bent terwijl ze op het scherm komen.

Bovendien leerden ze over de babystapjes, luisteren naar het innerlijke kind, deden ademwerk, en verschuiven van de pijn, ontdekten ze het belang van beweging, aten ze gezonde voeding, ontwikkelden hun creativiteit.

Bovendien hielden ze een dagboek bij. Zo werden ze bewust van “geen contact”, focusten ze op zelfliefde.

En nadat ze dat geleerd hadden “hoe emotioneel te groeien” en hun “traumabanden te snijden” namen ze de beslissing om die simpele genezingstips één voor één 21 dagen toe te passen.

Ze voegden er dan telkens een groeitaak bij te nemen na die periode zoals je op narcisme.blog en in @narcismeHelp geleerd word.

Mijn mensen beslisten om massale actie te ondernemen en ze pasten dit zelfgenezingssysteem toe exact zoals hoe ik het beschreef.

Omdat mijn mensen juist deden voor wat ze zich engageerden met me gedurende een lange periode bereikten ze prachtige resultaten.

Sommigen in één jaar, twee jaren, drie jaren en enkelen in 1 of meer. Sommigen levend in hun garage, met nog duizenden euro’s schulden. Anderen zonder hun eigen kinderen, zonder een mooie computer of gsm. Terwijl deden sommigen ook nog het zware werk van afkicken van hun emotionele, relationele en/of middelen verslaving.

We horen graag je reactie!

Voorbeelden van narcistische moeder – gedrag. Dl 2

Vriendschap met een vriendin van een narcist is complex. Deel 1

Vriendschap met vriendin van een narcist is complex. Dl 2a

De pijn van een slachtoffer van een narcistische moeder.

Vriendschap met een vriendin van een narcist is complex. Deel 2b